Vælg en side

Working Holiday New Zealand

For å virkelig sette pris på New Zealands kultur og naturlige skjønnhet, må du la deg omfavne av landet. Skaff deg et working holiday visum og hopp ut i det! Dette er uten tvil den beste måten å oppleve alt det fantastiske dette landet har å by på. Hvis du er interessert i å jobbe når du er her har vi alt klart for deg. 

Et working holiday visum på New Zealand gir deg friheten til å tjene litt ekstra penger, noe som igjen gjør at du kan bruke de opp på å se dette spektakulære landet fra alle bauger og kanter. Om du ønsker å jobbe på en sauefarm, eller midt i byens larm og leven velger du selv – mulighetene er mange.

Vores pakker inkluderer overnatning på hostel, morgenmad hver morgen, gratis Wi-Fi, transfer fra lufthavnen ved ankomst, et orienteringsmøde ved ankomst, samt et 12 måneders medlemskab i Work New Zealands online jobsøgemaskine. Vi hjælper dig med alt det kedelige; finde attraktive jobs, skaffe dig SIM-kort, sætte en bankkonto op, skattenummer osv. Alt du skal gøre er at koncentrere dig om alle de sjove og sociale aktiviteter, vi skaffer dig.

Startpakken «The Big One» inkluderer al hjælp i forhold til vigtige ting som jobsøgningsprocessen, overnatning og praktiske ting. Samtidig har vi smidt en masse fede tilbud ud til dig – en guidet tur i byen, gratis indgang til Auckland Museum, ekskursion til Bay of Islands med udflugter til Cape Reigna og Ninety Mile Beach, selvfølgelig en pubcrawl med gratis drikkelse, en Maoriforestilling, surfing på sanddynerne, sandboarding, aftentur med kajak og en ægte New Zealandsk barbecue. Phew ! Du har med andre ord en masse at glæde dig til!

Vi kan tilbyde Working Holiday-pakker i Auckland og Christchurch.

Working Holiday-pakker i New Zealand

Vi kan tilbyde Working Holiday-pakker flere steder i New Zealand.

Hello Auckland

Hello Auckland

At skulle rejse og arbejde i New Zealand behøver ikke være en skæmmende oplevelse. Faktisk er vores Hello Auckland Package med IEP (Individualized Education Program) designet til at sikre dig en uproblematisk ankomst og start i New Zealand.

læs mere

Få hjælp til rejsen

Vores rejsekonsulenter hjælper dig gerne med inspiration, gode råd og planlægning af en rejse ud fra dine ønsker. Vi tror på at personlig rådgivning og udveksling af erfaringer er nøglen til at finde den rejse, der passer perfekt til dig.

Kontakt os