Vælg en side

Working Holiday i Australien

Ting vi kan takke Australien for: Selfien, toiletter med dobbeltskyl, Hemsworthbrødrene – og Working Holiday visummet! Sidstnævnte er redningen for besøgende mellem 18 og 30 år som ønsker at se verdenen uden at skulle spinke og spare på sine lommepenge. Et Working Holiday visum er en perfekt måde at tjene penge på, forbedre dit CV og ikke mindst leve udenlands et år. 

Start dit Working Holiday-ophold gnidningsløst med en af vores startpakker. Disse essentielle pakker tager sig af alle de småkedelige og praktiske ting – som transfer fra lufthavnen ved ankomst, at finde et sted at bo, jobsøgning, ordne Tax File Number, Medicare, samt sætte en bankkonto op – så slipper du for at gøre det selv.

Startpakken «The Big One» inkluderer al hjælp i forhold til vigtige ting i jobsøgningsprocessen, overnatning og praktiske ting samt en adrenalinfyldt første uge med aktiviteter. Brug ugen til at se de klassiske seværdigheder, fra dagsturer til Blue Mountains og Great Ocean Road til et afslappende krydstogt på Yarra River i Melbourne alt imens du får nogle nye venner blandt de andre backpackere. Oplev ganske enkelt en helt masse inden pengene begynder at tikke ind!

Vi kan tilbyde Working Holiday-pakker i Cairns, Brisbane, Melbourne, Sydney og Perth.

Working Holiday-pakker i Australien

Vi kan tilbyde Working Holiday-pakker flere steder i Australien.

Hello Sydney

Hello Sydney

Tag hul på din working holiday og få en problemfri start med en af vores startpakker.

læs mere

Få hjælp til rejsen

Vores rejsekonsulenter hjælper dig gerne med inspiration, gode råd og planlægning af en rejse ud fra dine ønsker. Vi tror på at personlig rådgivning og udveksling af erfaringer er nøglen til at finde den rejse, der passer perfekt til dig.

Kontakt os