Vælg en side

Working Holiday

Ønsker du at kombinere rejse og arbejde? Vi tilbyder Working Holiday startpakker til Australien og New Zealand for alle mellem 18-30 år.

Vi giver dig en tryg og betydningsfuld kick-start de første dage. Vores pakker er bygget op således, at du kommer på plads lige så snart du ankommer til den by, du har valgt. Pakkerne inkluderer transfer fra lufthavnen til dit hostel samt overnatning i den valgte periode.

Working Holiday i Australien

Et Working Holiday visum er en perfekt måde at tjene penge på, forbedre dit CV og ikke mindst leve udenlands et år. Vi kan tilbyde Working Holiday-pakker i Cairns, Brisbane, Melbourne, Sydney og Perth.

Læs mere om Working Holiday i Australien

Working Holiday på New Zealand

Et working holiday visum på New Zealand giver dig friheden til at tjene lidt ekstra penge, som du kan bruge på at se dette spektakulære land fra alle dets sider. Vi kan tilbyde Working Holiday-pakker i Auckland og Christchurch.

Læs mere om Working Holiday i New Zealand

Tjek vores katalog om working holiday

Få hjælp til rejsen

Vores rejsekonsulenter hjælper dig gerne med inspiration, gode råd og planlægning af en rejse ud fra dine ønsker. Vi tror på at personlig rådgivning og udveksling af erfaringer er nøglen til at finde den rejse, der passer perfekt til dig.

Kontakt os