Vælg en side

Vietnam on a Shoestring

Oplevelsesture i Asien

Vietnam on a Shoestring

Vietnam – 12 dage

Fra kaotiske Ho Chi Minh City til charmerende Hoi An, den kejserlige by Hue, pulserende Hanoi og den smukke Halong Bay, har denne tur noget for en hver smag.

Med andre rejsende på din egen alder, rejser vi mod nord langs kysten med denne tætpakkede introduktion til landets højdepunkter og natteliv. Udforsk de travle gader i Ho Chi Minh City, slap af på de gyldne strande, gå på shopping i Hoi An, oplev Hues citadeller og pagoder og flyd gennem den magiske Halong Bay.

 

Rejsefakta

Pris fra kr. 6150,- per person

Inkluderet i prisen:

 • Standart hotel (8 nætter), nattog (3 nætter)
 • 8 morgenmad, 1 frokost
 • Bådtur i Halong Bay med frokost og guide
 • Orienteringstur rundt i Hanois gamle bydel
 • Demonstration af, hvordan de laver nudler og frokost på Oodles of Noodles, et Planeterra-støttet projekt.
 • Lokalt gademad
 • Al transport mellem destinationerne og til/fra inkluderede aktivideter

Ikke inkluderet i prisen:

 • Flyrejse t/r Danmark – Vietnam
 • Ikke inkluderede måltider
 • Valgfri aktivideter
 • Evt. visum
 • Rejseforsikring og rejsevaccinationer
 • Drikkepenge til guider og chauffører

Højdepunkter:

 • Udforsk de travle gader i Ho Chi Minh
 • Slap af på de gyldne strande
 • Shopping i charmerende Hoi An
 • Oplev Hues fæstninger og pagoder
 • Flyd gennem magiske Halong Bay

Klik på kortet for å se større bilde

Dagsprogram

Dag 1: Ho Chi Minh City
Smak på de lokale delikatessene i Ho Chi Minh City.

Smak på de lokale delikatessene i Ho Chi Minh City.

Velkommen til Ho Chi Minh City, den voksende metropol, der en gang var hovedstaden i Syd Vietnam og som fortsat er landets kommercielle centrum.

I dag er der ankomst og derfor er der ingen planlagte aktivideter. Du kan slappe af eller udforske byen på egen hånd og samtidig vænne dig til det hektiske tempo og den høje luftfugtighed i Ho Chi Minh City. Omkring kl 18 vil der være et velkomstmøde på hotellet. Hold venligst øje med receptionen eller opslagstavlen i lobbyen for det nøjagtige tidspunkt for mødet. På dette møde vil rejselederen bede om at se din rejseforsikring, visum, samt bede dig om at udfylde andre papirer. Du bedes selv kontrollere, om du har brug for et visum til Vietnam. Efter mødet kan de, der ønsker det, tage med ud og spise middag med gruppen og rejselederen.

Dag 2: Ho Chi Minh City - Nha Trang

I aften hopper vi på et nattog mod Nha Trang, men indtil da kan du gøre præcis hvad du har lyst til.  Orkede du ikke at foretage dig noget efter gårdsdagens ankomst, kan du tage turen til Cu Chi Tunnels, som er et komplekst netværk af tunneler, som Viet Cong lavede for at beskytte sig mod fjender under Vietnamkrigen. Eller tag en tur til det hektiske Ben Thanh marked for at købe souvenirs, smage endnu mere lokalt mad og oplev «local living». Det er også muligt at besøge Reunification Palace og War Remnants Museum for at lære mere om Vietnamkrigen. Har du lyst til at besøge Chinatown, så skal du tage til Cholon, et område fyldt med turistattraktioner.

Anslået rejsetid: Ho Chi Minh City – Nha Trang 10-11 timer

 

Dag 3: Nha Trang

Vi ankommer til Nha Trang tidligt om morgenen, så du har god tid til at udforske de lokale butikker og markeder, slappe af på stranden eller besøge nærliggende historiske steder. Valgfri aktivideter i Nha Trang omfatter en bådtur til en af de nærliggende øer, eller hvorfor ikke opleve et ægte beach party, der varer hele dagen. .

Dag 4: Nha Trang - Da Nang

Det, du ikke fik gjort i går, kan du fylde din dag ud med i dag, inden turen går videre til Da Nang. Nattoget (eller natbussen) kører ikke før sent om aftenen, så slap af på stranden eller snup en snorkel og oplev Nha Trangs kyst fra under havets overflade.

Anslået rejsetid: Nha Trang – Da Nang 9-10 timer

 

Dag 5: Da Nang - Hoi An

Vi ankommer til Da Nang om morgenen og hopper på bussen, der skal køre os til den maleriske havneby Hoi An. Hoi An var engang kendt som Faifo, en vigtig handelsby med en stærk indflydelse og forbindelser til det sydlige Kina. Vores rejsearrangør støtter et projekt, der hedder Oodles of Noodles, hvor du kan smage på mere end 26 slags nudler. Dette projekt støtter tidligere gadebørn med at udvikle deres engelsk og andre færdigheder, de behøver for at få arbejde indenfor rejseindustrien. Endnu engang vil din guide tage dig med på en «streetfood crawl», så du ved hvilke boder, der har den bedste mad, men også for at gøre dig klogere på den lokale madkultur.

Anslået rejsetid: Da Nang – Hoi An 45min

 

Dag 6: Hoi An
Markedet i Hoi An

Markedet i Hoi An

Hoi An ligger for dine fødder og du kan gøre præcis hvad du har lyst til. Aktivideter som vi kan anbefale, er: madlavningskursus, hvor du får lov at købe friske råvarer på markedet og derefter lære mere om de vietnamesiske smagsvarianter og regionale køkkener. Lej en cykel og cykl rundt mellem rismarkeder og smalle landeveje, eller tag på en mere detaljeret vandretur rundt i byen for at opleve alt hvad Hoi An har at tilbyde. Mere interesseret i at slappe af? Så venter Cua Dai beach på dig (ca. 4 km fra Hoi An).

Dag 7: Hoi An - Hue

Vi rejser endnu længere mod nord, op til Hue. Tilbring dagen, som du ønsker, men tag gerne turen til Imperial Citadal, der er med på UNESCOs verdensarvsliste, og Tien Mu Pagoda, der er en af verdens højeste og måske mest elegante pagoder i Vietnam. Tag med på en orienteringstur i Hue for at se Thiên Mụ Buddhist pagoda, den højeste religiøse bygning i landet, The Japanese Bridge og de kejserlige grave. Besøg Dong Ba markedet for lokale specialiteter såsom banh Khoai («salte» pandekager) og banh bot loc Boc tim thit (tyndt rispapir fyldt med kød og rejer).

Anslået rejsetid: Hoi An – Hue 4 timer

 

Dag 8: Hue - Hanoi

Brug morgenen til det, du ikke nåede at gøre i går, inden du hopper på nattoget til Hanoi.

Anslået rejsetid: Hue – Hanoi 14 timer

 

Dag 9: Hanoi - Ha Long
Halong Bay

Halong Bay

Vi ankommer til hovedstaden Hanoi tidligt om morgenen, før vi rejser videre til den berømte og smukke Halong Bay. Vi stiger om bord på en «junkboat» og sejler forbi tusindvis af kalkstensbjerge og småøer, der skyder op af vandet i Halong Bay. Vi vil også besøge en af de smukke øer for at se den tæt på, samt besøge en af de mange grotter, der findes på de forskellige øer. Nyd en lækker skaldyrsfrokost inden vi takker af og begiver os mod vores overnatningssted.
Anslået rejsetid: Hanoi – Ha Long 4 timer

Dag 10: Ha Long - Hanoi
Hanoi

Hanoi

Det er tid til at rejse tilbage til Hanoi. Guiden vil vise dig Hanois gamle bydel, en labyrint af gader, hvor hver enkel gade er tilegnet et bestemt produkt eller industri. Træt? Stop ved Bia Hoi og find en plastikskammel, hvor du kan nyde det lokale bryg med lokalbefolkningen og måske få nye venner. Om eftermiddagen burde du tage til Ho Chi Minhs Masoleum, hvor Ho Chi Minh læste uafhængighedserklæringen op i 1945. Du kan også besøge the Temple of Literature, et tempel bygget til ære for Konfucius og dedikeret til læring, og desuden finder du her landets første universitet, som blev bygget i 1076.
Anslået rejsetid: Ha Long – Hanoi 4 timer

Dag 11: Hanoi

I dag kan du gøre som du vil, men du burde se Tran Quoc Pagoda Visit, som er en af de ældste pagoder i Vietnam – en fordel at være der under solnedgang. Kom ud af byen og oplev Hoan Kiem Lake og se om du kan få et glimt af de berømte skildpadder, der er 100 år gamle.

Se et traditionelt vietnamesisk dukketeater ved Thăng Long Water Puppet Theatre. Her kan du opleve levende musik og intrikate figurer, der danser på en scene af vand.

 

Dag 12: Hanoi

Tidspunkt for afrejse er valgfrit. Udtjekning fra hotellet er kl 12.00. Bemærk at nogen af dine medrejsende fortsætter deres tur til Laos med G Adventures.

Billeder

Mere information om turen

Rejsetype: YOLO.
Du er kun ung en gang. Få mest muligt ud af det med vores Yolo ture. Turene er tempofyldte og pakket med spændende destinationer, der er velegnet til dig i alderen 18-39.

Servicenivå: Standard

 • Komfortable turistklasse overnatningssteder med karakter
 • Blanding af offentlig og privat transport

Antal deltagere
Maks 18, gennemsnitligt 12.

Fysisk utfordring: Light
Der vil forekomme mindre vandreture. Velegnet til de fleste. Ikke for krævende.

Flere oplevelsesrejser i Asien

tjek ut andre spændende oplevelsesrejser i Asien!

Vietnam Experience

Oplevelsesture i Asien
Vietnam – 12 dage – Pris fra kr. 11.195,-
Med gyldne templer, turkisblåt vand, gule rismarker og farvet silke, er Vietnam en eksplosion af farver.

Annapurna Circuit Trek

Oplevelsesture i Asien
Pris fra kr. 8.850,-
13 heftige dage med aktiv vandring. Du kommer til at vandre gennem rododendronskove, isolerede landsbyer og bjerglandsbyer.

Kolkata to Goa by Rail

Oplevelsesture i Indien
Pris fra kr. 14.625,-
Tag toget gennem Indien og oplev højdepunkter som Taj Mahal, naturskønne Darjeeling, hellige Varanasi og kulturelle Rajasthan.

PADI Dykkerkursus – Thailand

Oplevelsesture i Asien
Pris fra kr. 3.295,-
Er livet ikke bedre under havoverfladen? Nu får du chancen for at finde ud af, om det er sandt.

Bangkok to Singapore on a Shoestring

Oplevelsesture i Asien
Pris fra kr. 8465,-
Læn dig tilbage og nyd strande i verdensklasse i det sydlige Thailand, før du bliver afkølet i Cameron Highlands i Malaysia. På denne 2 ugers tur bliver du introduceret til tre forskellige og mangfoldige nationer – samt regionens tre mest levende og pulserende byer.

Manila to Boracay on a Shoestring

Oplevelsesture i Asien
Pris fra kr. 8.175,-
Næste gang du skal på eventyr, så vælg noget, der er anderledes. Meget anderledes! Disse ti dage på den nordlige halvdel af Filippinerne vil give dig oplevelser for livet.

Everest Base Camp Trek

Oplevelsesture i Asien
Pris fra kr. 8465,-
Everest er mere end bare et bjerg og trekket til base camp er mere end en almindelig vandretur. Du følger en rute, der af nogle, kaldes for «trinnene til himmelen».

Bangkok to Bali on a Shoestring

Oplevelsesture i Asien
Pris fra kr. 17.320,-
Spis ris nudler i skæret fra gadelygterne i Bangkok, og gå rundt mellem rismarkerne og templerne i Java – dette storslåede eventyr rummer nogle af de bedste sider af Sydøstasien.

Crater Lake & Mount Bromo Adventure

Oplevelsesture i Asien
Pris per person fra kr. 4370,-
Hvis du har begrænset med tid og ønsker at opleve de spektakulære vulkaner på den østlige del af Java, er denne 3 dages oplevelsestur lige noget for dig.

Thai Island Hopping Adventure

Oplevelsesture i Asien
Pris fra kr. 4595,-
Fordyb dig i Bangkoks storbyslivsstil og oplev fantastiske strande på denne 14 dages oplevelsestur, som vil give dig en masse fede minder for livet. På turen fra Bangkok til Phuket, vil du komme til at se nogen af Thailands smukkeste øer, så som Koh Tao, Koh Phangan og Koh Phi Phi.

Cambodja & Vietnam on a Shoestring

Oplevelsesture i Asien
Pris fra kr. 10.775,-
Start din tur i Thailands hovedstad, Bangkok, en by, der aldrig sover, og slut af i Vietnam og Hanois livlige gader. Tilføj Cambodja og du får en tur, der er pakket med eventyr, byer og hvide strande.

Cambodja on a Shoestring

Oplevelsesture i Asien
Pris fra kr. 5385,-
Oplev det beundringsværdige syn af Angkor Wats ruiner og nyd det klare, turkise vand ved Sihanoukville. Nyd de mange skatte, Cambodja har at tilbyde på denne 10 dages tur fra Thailand via Cambodja til Vietnam.

Indien on a Shoestring

Oplevelsesture i Asien
Pris fra kr. 8.300,-
Oplev charmen og mystikken i dette utrolige land. Fra monumenterne i Delhi til farverige områder i Rajasthan – oplev det bedste af det nordlige Indien på 3 uger.

Hong Kong til Beijing

Oplevelsesture i Asien
Pris: fra 8.640 kr
Du vil få mulighed for at nyde det ægte Kina på en unik samt en økonomisk overkommelig måde. Nyd komfortable, rene og sikre værelser på denne rejse, der tager dig gennem Kina i selskab med ligesindede.

Japan Unrivalled

Oplevelsesture i Japan
Pris fra kr. 28.940,-
Sig Konnichiwa til hjemlandet for sushien, samuraierne og saken. Dette er vorers nye hotte desnination…vidunderlige Japan!

Golden Triangle

Oplevelsesture i Asien
Pris fra kr. 4.615,-
Turen er for dig med begrænset tid til at besøge dette fantastiske land, men som stadig ønsker at få det vigtigste med dig.

Delhi to Kathmandu Adventure

Oplevelsesture i Asien
Pris fra kr. 7310,-
Indien og Nepal er to lande du bare må opleve, og denne tempofyldte 15 dages tur vil give dig en følelse af, at du lever hver dag til fulde.

Indochina Discovery

Oplevelsesture i Asien
Pris fra kr. 16.550,-
Oplev Indokinas hjerte og sjæl på denne rejse gennem 4 forskellige lande. Oplev Halong Bay med båd og cykl gennem Vang Vieng.

Få hjælp til rejsen

Vores rejsekonsulenter hjælper dig gerne med inspiration, gode råd og planlægning af en rejse ud fra dine ønsker. Vi tror på at personlig rådgivning og udveksling af erfaringer er nøglen til at finde den rejse, der passer perfekt til dig.

Brug skemaet herunder eller tag direkte kontakt med en af vores rejsekonsulenter.

Vil du vide mer

Vil du vide mere om Vietnam on a Shoestring?

Send os en forespørgsel, så tager vi kontakt til dig så hurtigt som mulig.

Sending

Steffen Gjødesen

Salgssupervisor

steffen@statravel.dk
Tlf. 86 20 45 26

Jonas Albæk

Salgschef

jonas@statravel.dk
Tlf. 86 20 45 21

Ohm Narasak Strobel

Rejsekonsulent

ohm@statravel.dk
Tlf. 86 20 45 25

Nyhedsbrev fra STA Travel

Vær den første til at modtage kampagnetilbud og eventyrlige rejsetips fra hele verden.

close-link