Vælg en side

Peru

Destinationer

Peru

Landet hvor ældgammel Inkakultur akkompagneres af fantastiske naturoplevelser.

Det er selvfølgelig Machu Picchu, der er hovedattraktionen i Peru. De spektakulære ruiner udgør sammen med den fantastisk flotte vandretur derop en af verdens allerbedste og mest besøgte attraktioner. Det er ikke uden grund, at du skal booke din tur et år i forvejen. 

I lighed med Machu Picchu er meget af Perus historie basseret på den gamle Inkakultur. Flyv over de mystiske Naczalinjer, hvor gigantiske dyr er tegnet i sandet ved Nascaørkenen eller besøg Inkarigets gamle hovedstad, Cuzco. Landets varierede natur gør, at du både kan opleve snedækkede bjergtoppe, evig grøn Amazonasjungle og et spektakulært kystlandskab. 

Gå ikke glip af de unikke Urosindianere, der bor på flydende øer lavet af siv på verdens højest beliggende sø, Titicacasøen, der ligger 2800 meter over havets overflade. Eller Colca Canyon, verdens dybeste kløft. De koloniale perler Trujillo og Cajmarca i nord er også klart et besøg værd. Peru er ganske enkelt et af de mest fascinerende lande i Sydamerika. 

Billeder

vores rejser i Peru

Herunder finder du en blanding af alle vores rejsetyper, hvor Peru enten udgør det hele eller dele af rejseruten..
Kontakt os hvis du vil vide mere om turene!

Sprogkursus i Peru

Har du nogensinde overvejet at lære spansk eller at arbejde som frivillig? I Peru kan du gøre begge dele samtidigt. Vi har kurser i både Cuzco og Lima.

Pablo Neruda Ways

Buspas i Sydamerika
Pris: fra 7.650kr
Dette buspas er til dig, som ønsker at fordybe dig i den sydlige del af Sydamerika. Hop på cyklen og oplev Chiles hovedstad, før du rejser nordpå mod Bolivia og fantastiske Salt Flats.

Inca Trail Express til Machu Picchu

Inca Trail Express til Machu Picchu
Pris: fra 4.575 kr
Er du ude efter et lettere alternativ til den klassiske 4-dages vandretur? Eller er dit budget ved at være brugt op, men har stadig lyst til at opleve mere af de storslåede Andesbjerge? Så er dette turen til dig!

Amazon to the Andes

Oplevelsesture i Sydamerika
PRIS fra kr. 15.395,-
Dette eventyr byder på en spændende kombination af naturlig charme og kontraster både i landskab, dyreliv og kultur

The Inca Trail

Oplevelsesture i Sydamerika
Pris: fra 7.800 kr
En av vores mest populære turer i denne regionen for de som vil kombinere kulturelle højdepunkter som Sacred Valley med utfordringen å gå en av verdens mest kjente stier.

Ecuador Crossing Ways

Buspas i Sydamerika
PRIS FRA 5.400kr
Oplev spændende destinationer som Colombia, Ecuador og Peru og fyld dagene med salsatimer, Galapagos, Inkastien og en masse andre sjove oplevelser. Det er kun budgettet, eller fantasien, der sætter grænser!

Andean Discovery

Oplevelsesrejse i Sydamerika
21 dage – fra kr. 14.995,-
Tag oplevelsen i Andesbjergene til nye højder! Sammen med andre backpackere, der ikke er bange for at kaste sig ud i nye og spændende oplevelser.