Vælg en side

Peru

Destinationer

Peru

Landet hvor ældgammel Inkakultur akkompagneres af fantastiske naturoplevelser.

Det er selvfølgelig Machu Picchu, der er hovedattraktionen i Peru. De spektakulære ruiner udgør sammen med den fantastisk flotte vandretur derop, en af verdens mest spændende og besøgte attraktioner. Det er ikke uden grund, at du skal booke din tur et år i forvejen. 

I lighed med Machu Picchu er meget af Perus historie basseret på den gamle Inkakultur. Flyv over de mystiske Naczalinjer, hvor gigantiske dyr er tegnet i sandet ved Nascaørkenen eller besøg Inkarigets gamle hovedstad, Cuzco. Landets varierede natur gør, at du både kan opleve snedækkede bjergtoppe, evig grøn Amazonasjungle og et spektakulært kystlandskab. 

Gå ikke glip af de unikke Urosindianere, der bor på flydende øer lavet af siv, på verdens højest beliggende sø, Titicacasøen, der ligger 2800 meter over havets overflade. Eller Colca Canyon, verdens dybeste kløft. De koloniale perler Trujillo og Cajmarca i nord er også klart et besøg værd. Peru er ganske enkelt et af de mest fascinerende lande i Sydamerika. 

Machu Picchu

Billeder

Gruppe foran Machu Picchu

Lokalt optog

I Peru kommer du til at se lamaer

Lima

Gå Inca-stien og få en uforglemmelig oplevelse

vores rejser i Peru

Herunder finder du en blanding af alle vores rejsetyper, hvor Peru enten udgør det hele eller dele af rejseruten.
Kontakt os, hvis du vil vide mere om turene!

Iconic Peru

Iconic Peru

National Geographic oplevelsestur i Sydamerika
14 dage – Pris fra kr. 19.200,-
Hvis du vil udfordre dig selv med at vandre Inca Trail eller lede efter eksotiske dyr i Amazonas, er denne to-ugers oplevelsestur gennem Peru perfekt til dig.

læs mere
Sprogkursus i Peru

Sprogkursus i Peru

Har du nogensinde overvejet at lære spansk eller at arbejde som frivillig? I Peru kan du gøre begge dele samtidigt. Vi har kurser i både Cuzco og Lima.

læs mere
Pablo Neruda Ways

Pablo Neruda Ways

Buspas i Sydamerika
Pris fra kr. 7.650,-
Dette buspas er til dig, som ønsker at fordybe dig i den sydlige del af Sydamerika. Hop på cyklen og oplev Chiles hovedstad, før du rejser nordpå mod Bolivia og fantastiske Salt Flats.

læs mere
Inca Trail Express til Machu Picchu

Inca Trail Express til Machu Picchu

Oplevelsesture i Sydamerika
Pris fra kr. 4.575,-
Er du ude efter et lettere alternativ til den klassiske 4-dages vandretur? Eller er dit budget ved at være brugt op, men har stadig lyst til at opleve mere af de storslåede Andesbjerge? Så er dette turen til dig!

læs mere
Amazon to the Andes

Amazon to the Andes

Oplevelsesture i Sydamerika
Pris fra kr. 15.395,-
Dette eventyr byder på en spændende kombination af naturlig charme og kontraster både i landskab, dyreliv og kultur

læs mere
Andean Discovery

Andean Discovery

Oplevelsesrejse i Sydamerika
21 dage – fra kr. 14.995,-
Tag oplevelsen i Andesbjergene til nye højder! Sammen med andre backpackere, der ikke er bange for at kaste sig ud i nye og spændende oplevelser.

læs mere
The Inca Trail

The Inca Trail

Oplevelsesture i Sydamerika
Pris fra kr. 7.950,-
Det her er en af vores mest populære ture i denne region. Turen er for dig, der vil kombinere kulturelle højdepunkter som Sacred Valley med udfordringen i at gå en af verdens mest kendte vandreruter.

læs mere
Ecuador Crossing Ways

Ecuador Crossing Ways

Buspas i Sydamerika
Pris fra kr. 5.400,-
Oplev spændende destinationer som Colombia, Ecuador og Peru og fyld dagene med salsatimer, Galapagos, Inkastien og en masse andre sjove oplevelser. Det er kun budgettet, eller fantasien, der sætter grænser!

læs mere
Inca Discovery

Inca Discovery

Oplevelsestur Sydamerika
8 dage – fra kr. 9.950,-
Denne eventyrrejse er perfekt til dig, der gerne vil udforske områdets arkæologiske og kulturelle skatte på kort tid.

læs mere

Få hjælp til rejsen

Vores rejsekonsulenter hjælper dig gerne med inspiration, gode råd og planlægning af en rejse ud fra dine ønsker. Vi tror på at personlig rådgivning og udveksling af erfaringer er nøglen til at finde den rejse, der passer perfekt til dig.

Kontakt os