Vælg en side

Ecuador

Destinationer

Ecuador

Landet for dig, der er ude efter det helt unikke eventyr. 

Ecuador er et af de mindste lande i Sydamerika. Placeret mellem Colombia i nord og Peru i syd, kan man let komme til at overse denne lille perle. Det skal man dog lade være med! Ecuador kan nemlig tilbyde helt fantastiske og specielle oplevelser. Uanset om du vil kæmpe dig til tops på den aktive vulkan Cotopaxi, lære at surfe langs Stillehavskysten, vandre gaderne tynde i Quito eller udforske Amazonas, så har du muligheden her. En ting er sikkert – her finder du ekstraordinære oplevelser overalt! 

Og hvis dette ikke er nok for dig, har vi en ekstra godbid gemt i ærmet: Galapagosøerne. 

Ø-riget i Stillehavet er mest af alt kendt for at huse et stort antal sjældne dyrearter, som du ikke finder andre steder på jorden. De mest kendte er selvfølgelig Galapagos-skildpadderne, som kan blive over 100 år gamle. Det var også her, Charles Darwin udviklede sin evolutionsteori, efter han havde studeret dyrelivet på øen over længere tid. Ø-riget består af i alt 19 øer, og flere af øerne kan tilbyde varierede og virkelig spændende oplevelser. Det er op til dig, hvad du vil opleve!  

Quito

Billeder

Røde krabber på Galapagos
Galapagos-iguana

Mini-skildpadde på Galapagos

vores rejser i Ecuador

Herunder finder du en blanding af alle vores rejsetyper, hvor Ecuador enten udgør det hele eller dele af rejseruten.
Kontakt os, hvis du vil vide mere om turene!

Sprogkursus i Ecuador

Sprogkursus i Ecuador

Lav en kombination af spansklektioner og kite- eller surferkurser i Ecuador. Vi har kurser i Cuenca, Quito, Montanita og Manta. Vil du have det bedste fra alle steder, anbefaler vi vores Travelling Classroom-kursus, hvor du besøger alle fire steder.

læs mere
Galapagos Camping Adventure

Galapagos Camping Adventure

Oplevelsestur i Sydamerika
Pris fra kr. 11.550,-
Et besøg ved Galapagos handler ikke kun om at sejle rundt. Nu har du også mulighed for at campere her! Denne tur varer en uge, og kaster dig direkte ind i hjertet af Galapagos.

læs mere
Cartagena To Quito On A Shoestring

Cartagena To Quito On A Shoestring

Oplevelsesrejse i Sydamerika
19 dage – fra kr. 15.995,- 
Colombia er en undervurderet rejsedestination, men med trygge, sociale og billige grupperejser, ønsker vi at ændre på denne opfattelse

læs mere
Ecuador Crossing Ways

Ecuador Crossing Ways

Buspas i Sydamerika
Pris fra kr. 5.400,-
Oplev spændende destinationer som Colombia, Ecuador og Peru og fyld dagene med salsatimer, Galapagos, Inkastien og en masse andre sjove oplevelser. Det er kun budgettet, eller fantasien, der sætter grænser!

læs mere

Få hjælp til rejsen

Vores rejsekonsulenter hjælper dig gerne med inspiration, gode råd og planlægning af en rejse ud fra dine ønsker. Vi tror på at personlig rådgivning og udveksling af erfaringer er nøglen til at finde den rejse, der passer perfekt til dig.

Kontakt os