Vælg en side

Colombia

Destinationer

Colombia

Colombia kombinerer alt det bedste fra det sydamerikanske kontinent. 

Selv om det kun er 30 år siden, Pablo Escobar og hans narkokrig hærgede Colombia, har landet stille men sikkert stablet sig på benene igen efter hans død i 1993. I dag regnes landet som et af de mest spændende og ikke mindst uberørte destinationer i Sydamerika. Byer med tydelige fremtidsvisioner som Medellin og Bogota er blevet bygget op igen efter tidligere tumult, og de anses i dag som værende moderne metropoler. Kystlinjen langs det Caribiske Hav betyder, at du også kan nyde dejlige strande, flotte solnedgange og det rolige liv. Cartagena er landets perle og er et must for alle rejsende! 

På den modsatte side har du Amazonas lige uden for døren, og her kan adrenalinfyldte oplevelser fylde dine dage. I Reserva Natural Canon de Rio Claro kan du både rafte, zipline, ro i kajak og bade. Er du interesseret i at udforske junglen til fods, går der rygter om nogle gamle ruiner ved navn ”The Lost City”, der ligger gemt dybt inde i junglen. Turen tager seks dage og er mildest talt spektakulær! Det er ikke uden grund, at den sammenlignes med Machu Picchu. 

Lost City

Billeder

Cartagena

Den lille badeby Taganga

Farverige mennesker i Cartagena

Bogota

vores rejser i Colombia

Herunder finder du en blanding af alle vores rejsetyper, hvor Colombia enten udgør det hele eller dele af rejseruten.
Kontakt os, hvis du vil vide mere om turene!

Sprogkursus i Colombia

Sprogkursus i Colombia

Lær spansk under den caribiske sol i Cartagena eller i den moderne storby Bogota. Vi har også kurser, der kombinerer spansk med salsadans. Tjek det ud!

læs mere
Colombia – Lost City Trekking

Colombia – Lost City Trekking

Colombia – Lost City Trekking
Pris fra kr. 4.595,-
Alle drømmer om at besøge en region, før den bliver opdaget af den overvældende masseturisme. Hvis du tager med på denne vandretur, er der stor sandsynlighed for at få dette ønske opfyldt!

læs mere
Cartagena To Quito On A Shoestring

Cartagena To Quito On A Shoestring

Oplevelsesrejse i Sydamerika
19 dage – fra kr. 15.995,- 
Colombia er en undervurderet rejsedestination, men med trygge, sociale og billige grupperejser, ønsker vi at ændre på denne opfattelse

læs mere
Ecuador Crossing Ways

Ecuador Crossing Ways

Buspas i Sydamerika
Pris fra kr. 5.400,-
Oplev spændende destinationer som Colombia, Ecuador og Peru og fyld dagene med salsatimer, Galapagos, Inkastien og en masse andre sjove oplevelser. Det er kun budgettet, eller fantasien, der sætter grænser!

læs mere
Tico Ways

Tico Ways

Buspas i Syd- og Mellemamerika
Pris fra kr. 13.995,-
Ønsker du at kombinere det nordlige Sydamerika og det sydlige Mellemamerika? Så begiv dig ud på denne spændende rejse mellem Bogota, Colombia og Costa Rica.

læs mere

Få hjælp til rejsen

Vores rejsekonsulenter hjælper dig gerne med inspiration, gode råd og planlægning af en rejse ud fra dine ønsker. Vi tror på at personlig rådgivning og udveksling af erfaringer er nøglen til at finde den rejse, der passer perfekt til dig.

Kontakt os