Vælg en side

Chile

Destinationer

Chile

Der er ét ord, der beskriver Chile bedre end noget andet – naturmangfoldighed. 

Fra et af verdens tørreste områder i nord, Atacamaørkenen, til de kølige vindpust fra Antarktisk i syd. Når du rejser hertil, vil du forstå, hvorfor vi bruger ordet naturmangfoldighed om landet. Her får du alt, du kan ønske dig: Tørre sandklitter, frodige dale, vulkaner, gamle skove, massive gletschere og ikke mindst spektakulære bjergformationer. Det er uden tvivl naturen, der er hovedelementet, når man besøger Chile. De mange fascinerende byer spiller dog væsentlige og interessante biroller. Metropolen Santiago, kunstnerbyen Valparaiso, friluftsbyen Pucon og surferbyen Arica. Du vil altid kunne finde et sted i Chile, hvor dine interesser og behov kan blive imødekommet. 

Og lad os endelig ikke glemme Chiles kronjuvel. En ø, hvor gigantiske stenstatuer omsværmer landskabet, hvor huleformationer ligger gemt under bakken og hvor arkæologer fortsat river sig i håret for at finde ud af, hvad der egentlig foregik i fortiden. Vi taler selvfølgelig om Påskeøen. Selvom de mange stenfigurer i den grad er trækplasteret her, finder du også nydelige Anakena beach, den hyggelige landsby Hanga Roa og flotte vandreture til uddøde vulkaner. Hvis ikke din nysgerrighed bliver vakt til live her, så er der vist noget helt galt! 

Billeder

vores rejser i Chile

Herunder finder du en blanding af alle vores rejsetyper, hvor Chile enten udgør det hele eller dele af rejseruten.
Kontakt os, hvis du vil vide mere om turene!

Discover Patagonia

National Geographic Oplevelsestur i Sydamerika
Argentina og Chile – 14 dage – Pris: fra 29.250 kr
Nyd den farverige by Buenos Aires og afprøv dit dansetalent med en tango.

Sprogkursus i Chile

Vi har spanskkurser i hovedstaden Santiago og i Vina Del Mar. Du kan også kombinere spansk og frivilligt arbejde. På den måde kan du prøve dit spanske af i praksis.

Natural Patagonia Ways

Buspas i Sydamerika
Pris fra kr. 15.850,-
Oplev en anderledes del af Sydamerika, hvor fjorde og gletsjere spiller en stor rolle. Her vil du få raftingeventyr, og du vil se det kendte og fantastiske område Patagonien.

Pablo Neruda Ways

Buspas i Sydamerika
Pris fra kr. 7.650,-
Dette buspas er til dig, som ønsker at fordybe dig i den sydlige del af Sydamerika. Hop på cyklen og oplev Chiles hovedstad, før du rejser nordpå mod Bolivia og fantastiske Salt Flats.

Pisco Ways

Buspas i Sydamerika
Pris fra kr. 6.150,-
Dette buspas er for dig, der er vild med vin og vil opleve spændende dele af Chile og Argentina. Her får du en god blanding af gammel kultur og fantastisk natur.

Nyhedsbrev fra STA Travel

Vær den første til at modtage kampagnetilbud og eventyrlige rejsetips fra hele verden.

close-link