Vælg en side

Chile

Destinationer

Chile

Der er ét ord, der beskriver Chile bedre end noget andet – naturmangfoldighed. 

Fra et af verdens tørreste områder i nord, Atacamaørkenen, til de kølige vindpust fra Antarktisk i syd. Når du rejser hertil, vil du forstå, hvorfor vi bruger ordet naturmangfoldighed om landet. Her får du alt, du kan ønske dig: Tørre sandklitter, frodige dale, vulkaner, gamle skove, massive gletschere og ikke mindst spektakulære bjergformationer. Det er uden tvivl naturen, der er hovedelementet, når man besøger Chile. De mange fascinerende byer spiller dog væsentlige og interessante biroller. Metropolen Santiago, kunstnerbyen Valparaiso, friluftsbyen Pucon og surferbyen Arica. Du vil altid kunne finde et sted i Chile, hvor dine interesser og behov kan blive imødekommet. 

Og lad os endelig ikke glemme Chiles kronjuvel. En ø, hvor gigantiske stenstatuer omsværmer landskabet, hvor huleformationer ligger gemt under bakken og hvor arkæologer fortsat river sig i håret for at finde ud af, hvad der egentlig foregik i fortiden. Vi taler selvfølgelig om Påskeøen. Selvom de mange stenfigurer i den grad er trækplasteret her, finder du også nydelige Anakena beach, den hyggelige landsby Hanga Roa og flotte vandreture til uddøde vulkaner. Hvis ikke din nysgerrighed bliver vakt til live her, så er der vist noget helt galt! 

Billeder

Atacama ørkenen.

Santiago by night

Moai-statuer på Påskeøen

Torres del Paine National Park

vores rejser i Chile

Herunder finder du en blanding af alle vores rejsetyper, hvor Chile enten udgør det hele eller dele af rejseruten.
Kontakt os, hvis du vil vide mere om turene!

Discover Brazil, Argentina & Chile

Discover Brazil, Argentina & Chile

National Geographic oplevelsestur i Sydamerika
17 dage – Pris: fra 36 500 kr
Den sydligste del af Sydamerika byder på nogle af kontinentets mest livlige og spændende kulturer.

læs mere
Discover Patagonia

Discover Patagonia

National Geographic Oplevelsestur i Sydamerika
Argentina og Chile – 14 dage – Pris: fra 28 800 kr
Nyd den farverige by Buenos Aires og afprøv dit dansetalent med en tango.

læs mere
Sprogkursus i Chile

Sprogkursus i Chile

Vi har spanskkurser i hovedstaden Santiago og i Vina Del Mar. Du kan også kombinere spansk og frivilligt arbejde. På den måde kan du prøve dit spanske af i praksis.

læs mere
Natural Patagonia Ways

Natural Patagonia Ways

Buspas i Sydamerika
Pris fra kr. 15.850,-
Oplev en anderledes del af Sydamerika, hvor fjorde og gletsjere spiller en stor rolle. Her vil du få raftingeventyr, og du vil se det kendte og fantastiske område Patagonien.

læs mere
Pablo Neruda Ways

Pablo Neruda Ways

Buspas i Sydamerika
Pris fra kr. 7.650,-
Dette buspas er til dig, som ønsker at fordybe dig i den sydlige del af Sydamerika. Hop på cyklen og oplev Chiles hovedstad, før du rejser nordpå mod Bolivia og fantastiske Salt Flats.

læs mere
Pisco Ways

Pisco Ways

Buspas i Sydamerika
Pris fra kr. 6.150,-
Dette buspas er for dig, der er vild med vin og vil opleve spændende dele af Chile og Argentina. Her får du en god blanding af gammel kultur og fantastisk natur.

læs mere

Få hjælp til rejsen

Vores rejsekonsulenter hjælper dig gerne med inspiration, gode råd og planlægning af en rejse ud fra dine ønsker. Vi tror på at personlig rådgivning og udveksling af erfaringer er nøglen til at finde den rejse, der passer perfekt til dig.

Kontakt os