Vælg en side

Brasilien

Destinationer

Brasilien

Sydamerikas ubestridte nummer et, og med god grund. 

Landet udgør halvdelen af Sydamerikas areal og er lige så stort som USA. Udover karneval i Rio De Janeiro, fodbold og Copacabana Beach kan man udforske frodige og spændende dele af Amazonas som for eksempel Manaus og Pantanal. 

Slap af under en palme på Pipa Beach, eller se verdens største vandfald i Iguazu. Du kan også tage turen ud til øen Ilha Grande, der ligger uden for Rio. 

Sydamerikas ubestridte nummer et, og det er med god grund. 

Brasilien er et stort land. Et meget stort land! På alle tænkelige måder. Man kan blot remse op fra en ende: Sao Paulo og Rio De Janeiro, to af verdens største og mest farverige byer. Amazonas, verdens største regnskov. Maracana, verdens største fodboldstadion. Pele, verdens største fodboldspiller. Igauzu Falls, et af verdens største vandfald. Copacabana, en af verdens mest kendte strande. Og ikke mindst, karnevallet i Rio – verdens største karneval. 

Brasilien er et land, der har alt og mere til. Her kommer oplevelserne som perler på snor, så det er bare om at vælge eller vrage. Bare sørg for, at du har nok tid i dette smukke land, for man bliver i den grad afhængig. Heldigvis er det lige så stort som USA, og derfor løber du sjælendt tør for ting at give dig til. Hvis dette faktisk skulle blive tilfældet, kan du jo slappe af og nyde livet med en paraplydrink under en parasol, mens solen går ned i horisonten. Det er jo heller ikke så tosset.. Med andre ord – Brasilien er og bliver en af verdens allermest spændende destinationer. 

Billeder

Amazonas
Kristusstatuen i Rio de Janeiro

Iguassu Falls ligger på grænsen til Argentina

Lær at surfe i Brasilien

vores rejser i Brasilien

Herunder finder du en blanding af alle vores rejsetyper, hvor Brasilien enten udgør det hele eller dele af rejseruten.
Kontakt os, hvis du vil vide mere om turene!

Discover Brazil, Argentina & Chile

Discover Brazil, Argentina & Chile

National Geographic oplevelsestur i Sydamerika
17 dage – Pris: fra 36 500 kr
Den sydligste del af Sydamerika byder på nogle af kontinentets mest livlige og spændende kulturer.

læs mere
Rio Surf Camp – Brasilien

Rio Surf Camp – Brasilien

Oplevelsesture i Sydamerika
Pris fra kr. 3470,-
Rio er kendt for sine hvide strande, men ikke langt fra bymidten finder du også nogle super fede surfsteder.

læs mere
Costa Verde Ways

Costa Verde Ways

Buspas i Sydamerika
Pris fra kr. 2.850,-
Har du lyst til at opleve to af Brasiliens største byer? Så skal du overveje dette buspas. Her tager du ikke bare fra Sao Paulo til Rio de Janeiro, men stopper også i Paraty og Ilha Grande på vejen.

læs mere
Amazon Negro River Cruise

Amazon Negro River Cruise

Oplevelsesture i Syd Amerika
Pris fra kr. 7.150,-
Vil du gerne trække dig tilbage og leve det fredelige liv? Giv dig selv den oplevelse om bord på en båd ned langs Amazonas floden, hvor du vil sejle henover de forskellige vandløb. Kom helt tæt på eksotiske fugle, krokodiller og landsbyer.

læs mere
La Boca Grande Ways

La Boca Grande Ways

Buspas i Sydamerika
Pris fra kr. 3.950,-
Vil du rejse fra Argentina til Brasilien via Iguazú Falls, men din tid er knap? Så er dette buspas perfekt til dig! På denne rute oplever du storbyerne Buenos Aires og Sao Paulo samt den argentinske side af de imponerende Iguazú vandfald.

læs mere
In Search of Iguassu

In Search of Iguassu

Oplevelsestur i Sydamerika
17 dage – fra kr. 16.950,-
Mød ligesindede rejsende på denne eventyrrejse, som starter i Buenos Aires, Argentina, og tager dig videre til Uruguay, hvor du kan prøve kræfter med hesteridning på en ægte ranch.

læs mere

Få hjælp til rejsen

Vores rejsekonsulenter hjælper dig gerne med inspiration, gode råd og planlægning af en rejse ud fra dine ønsker. Vi tror på at personlig rådgivning og udveksling af erfaringer er nøglen til at finde den rejse, der passer perfekt til dig.

Kontakt os