Vælg en side

Bolivia

Destinationer

Bolivia

Forbered dig på helt utrolige og storslåede naturoplevelser. 

På kortet ser Bolivia måske ud til at være et beskedent land, der ligger klemt inde mellem andre mere bredskuldrede kæmper, så som Brasilien og Argentina. Men lad dig endelig ikke narre. Dette bjergland kan prale med naturoplevelser, du med garanti ikke finder andre steder i verden. Placeret i hjertet af Andesbjergene med hovedstaden La Paz, på svimlende 3640 meter over havet, kan du selv regne ud, hvor storslået en oplevelse dette land vil give dig. 

Her kan du opleve alt fra de verdensberømte saltsletter Salar De Uyuni til Titicacasøen, hvor ingen ringere end selveste Thor Heyerdahl fandt inspiration til mange af sine ekspeditioner. De adrenalinfyldte naturoplevelser lurer bag hvert hjørne. En cykeltur ned af den frygtede ’Dødsvejen’ er en skelsættende oplevelse for selv de mest tykhudede. Konklusionen er klar – Bolivia må og skal opleves! 

Dødsveien i Bolivia

Billeder

Uyuni salt flats

Udsigt over La Paz

Lokal mand, der spiller på det traditionelle instrument charango

Uyuni salt flats

vores rejser i Bolivia

Herunder finder du en blanding af alle vores rejsetyper, hvor Bolivia enten udgør det hele eller dele af rejseruten.
Kontakt os, hvis du vil vide mere om turene!

Sprogkursus i Bolivia

Sprogkursus i Bolivia

Lær spansk i bjerglandet Bolivia. Vi har både standardkurser, intensivkurser og super-intensivkurser for de, der vil lære spansk i en ruf.

læs mere
Pablo Neruda Ways

Pablo Neruda Ways

Buspas i Sydamerika
Pris fra kr. 7.650,-
Dette buspas er til dig, som ønsker at fordybe dig i den sydlige del af Sydamerika. Hop på cyklen og oplev Chiles hovedstad, før du rejser nordpå mod Bolivia og fantastiske Salt Flats.

læs mere
Andean Discovery

Andean Discovery

Oplevelsesrejse i Sydamerika
21 dage – fra kr. 14.995,-
Tag oplevelsen i Andesbjergene til nye højder! Sammen med andre backpackere, der ikke er bange for at kaste sig ud i nye og spændende oplevelser.

læs mere

Få hjælp til rejsen

Vores rejsekonsulenter hjælper dig gerne med inspiration, gode råd og planlægning af en rejse ud fra dine ønsker. Vi tror på at personlig rådgivning og udveksling af erfaringer er nøglen til at finde den rejse, der passer perfekt til dig.

Kontakt os