Vælg en side

Argentina

Destinationer

Argentina

Velkommen til et af Sydamerikas mest spændende lande. 

Her springer den argentinske kultur frem fra alle landets kroge. Tangorytmer, blodrøde bøffer, fossende vandfald og ikke mindst det forjættede land, Patagonien, hvor et uendeligt slettelandskab akkompagneres af gletschere og majestætiske bjerge i alle former og faconer. Dette er et land, der er vanskeligt at beskrive. Du er næsten nødt til at opleve det selv. 

Hvis dette ikke er nok for dig, så er hovedstaden Buenos Aires en af de mest livlige storbyer, du kan forestille dig. Her er nattelivet fantastisk, og du kan roligt ride med på partybølgen og vrikke hofterne til latinrytmer, lige til solen viser sin ankomst i horisonten. Har du fortsat lidt tid til overs, kan du med fordel dykke ned i den argentinske fodboldkultur ved at opleve et af de mange lokale derbyer. Hold godt fast, for Argentina er et land, der kommer til at sætte evige spor i din hukommelse! 

Billeder

vores rejser i Argentina

Herunder finder du en blanding af alle vores rejsetyper, hvor Argentina enten udgør det hele eller dele af rejseruten.
Kontakt os, hvis du vil vide mere om turene!

Discover Patagonia

National Geographic Oplevelsestur i Sydamerika
Argentina og Chile – 14 dage – Pris: fra 29.250 kr
Nyd den farverige by Buenos Aires og afprøv dit dansetalent med en tango.

Sprogkursus i Argentina

Vi tilbyder sprogkurser i Buenos Aires og Mendoza. Du kan frit vælge mellem gruppelektioner, private lektioner og intensive kurser, og du kan ovenikøbet kombinere det spanske med et kursus i tango.

Natural Patagonia Ways

Buspas i Sydamerika
Pris fra kr. 15.850,-
Oplev en anderledes del af Sydamerika, hvor fjorde og gletsjere spiller en stor rolle. Her vil du få raftingeventyr, og du vil se det kendte og fantastiske område Patagonien.

Engelsklærer i Argentina

Frivilligt arbejde med børn
Pris 14 dage fra kr. 14.195,-
Del dine engelskkundskaber med lokalbefolkningen i dette projekt i Buenos Aires. Mange af børnehaverne, skolerne og de lokale samfund overlever primært på grund af de frivilliges indsats.

Pisco Ways

Buspas i Sydamerika
Pris fra kr. 6.150,-
Dette buspas er for dig, der er vild med vin og vil opleve spændende dele af Chile og Argentina. Her får du en god blanding af gammel kultur og fantastisk natur.

La Boca Grande Ways

Buspas i Sydamerika
Pris fra kr. 3.950,-
Vil du rejse fra Argentina til Brasilien via Iguazú Falls, men din tid er knap? Så er dette buspas perfekt til dig! På denne rute oplever du storbyerne Buenos Aires og Sao Paulo samt den argentinske side af de imponerende Iguazú vandfald.

In Search of Iguassu

Oplevelsestur i Sydamerika
17 dager – fra 16.950 kr
Mød ligesindede mennesker på denne eventyrrejse, som starter i Buenos Aires, Argentina, og tager dig videre til Uruguay, hvor du prøver kræfter med hesteridning på en ægte ranch.

Nyhedsbrev fra STA Travel

Vær den første til at modtage kampagnetilbud og eventyrlige rejsetips fra hele verden.

close-link