Vælg en side

Sydamerika

Sydamerika – hvor høje bjerge møder brusende floder 

Andesbjergene, regnskov i Amazonas, gletschere i Patagonien, Inka-ruiner, koloniale byer, hvide sandstrande og et pulserende natteliv. 

Vidunderne, du finder i Sydamerika, sætter scenen for de mest utrolige eventyr. Men vær påpasselig – for Sydamerika har en tendens til at være vanedannende. 

Sydamerika byder på flere unikke og spændende rejsemål, der bare må opleves, og som vil give dig minder for livet. Her kan du slappe af på tropiske strande, vandre i bjergene, udforske regnskoven og danse til rytmerne fra både salsa og tango i storbyerne. 

Argentina

Argentina er Sydamerikas næststørste land, og landet har store regionale klimavariationer. 

Landet har uendeligt meget at byde på: hovedstaden Buenos Aires, tangoshows, bøffer på størrelse med dit eget hoved, vingårde i Mendoza, pingvinture i Ushuaia og Iguazu Falls. 

Læs mere om Argentina

Bolivia

Bolivia har verdens højest beliggende hovedstad, La Paz, og verdens største saltslette, Salar de Uyuni, som ligger i 3650 meters højde. 

Landet har meget mere at byde på, og hvis man gerne vil være aktiv, kan man prøve kræfter med rafting på Yngasfloden eller tage på fisketur i de smukke og højtliggende omgivelser. Hvis du søger en adrenalinpumpende naturoplevelse ud over det sædvanlige, så tag en cykeltur ned af Dødsvejen – hvis du tør.  

Læs mere om Bolivia

Brasilien

Sydamerikas ubestridte nummer et, og det er med god grund. 

Landet udgør halvdelen af Sydamerikas areal og er lige så stort som USA. Udover karneval i Rio De Janeiro, fodbold og Copacabana Beach kan man udforske frodige og spændende dele af Amazonas som for eksempel Manaus og Pantanal. 

Slap af under en palme på Pipa Beach, eller se verdens største vandfald i Iguazu. Du kan også tage turen ud til øen Ilha Grande, der ligger uden for Rio

Læs mere om Brasilien

Chile

Chile er symbolet på naturmangfoldighed, og landet tilbyder tørre sandklitter, frodige dale, vulkaner, gamle skove og massive gletschere. 

Med sit ekstreme terræn og tørre landskab er Atacamaørkenen et af de tørreste steder på planeten. Glem endelig ikke at tage turen ud til Påskeøen, der er verdensberømt for sine 887 monumentale statuer kaldet Moai. 

Læs mere om Chile

Colombia

Tårnhøje Andesbjerge, uberørt kystlinje i det Caribiske Hav, mystisk Amazonasjungle, kryptiske arkæologiske ruiner og koloniale samfund.

Smag streetfood, når det er bedst, og spis dig igennem en stabel med ”arepas”, små kager lavet af majsmel og fyldt med æg eller ost. Drop vejkortet og oplev eventyrlige Cartagena. Tag en spadseretur gennem brostensbelagte gyder, eller slap af på en af de mange fortovscafeer. 

Læs mere om Colombia

Ecuador

Ecuador er landet for dig, der er ude efter eventyr. 

Her findes høje bjergtoppe, der tilhører Andesbjergene, vulkaner, store dele af Amazonasregnskoven, afslappede surferbyer og sidst men ikke mindst, de berømte Galapagosøer. Hovedstaden Quito ligger i 2850 m.o.h og byder på en charmerende og berømt gammel bydel og en fantastisk udsigt fra den himmelhøje sporvogn. 

Læs mere om Ecuador

Peru

Peru er et af de mest fascinerende lande i Sydamerika, og Machu Picchu er kontinentets mest kendte attraktion.

Den varierede natur omfatter tør sandørken, snedækkede bjergtoppe og en evig grøn Amazonasjungle. Gå endelig ikke glip af de unikke Urosindianere, der bor på flydende øer lavet af siv på Titicacasøen. 

Læs mere om Peru

oplevelsesture i Sydamerika

Her finder du nogle forslag til forskellige oplevelsesture i Nordamerika, som kan give dig ideer og inspiration. Hvis der ikke er nogle af turene, der falder i din smag, så tag kontakt til os, og vi kan skræddersy din drømmerejse!

Explore Costa Rica

Explore Costa Rica

National Geographic oplevelsestur i Mellemamerika
14 dage – Pris fra kr. 14.300,-
Costa Rica er et lille land, men dette er ikke ensbetydende med, at det ikke kan byde på mange eventyr.

læs mere
Iconic Peru

Iconic Peru

National Geographic oplevelsestur i Sydamerika
14 dage – Pris fra kr. 19.200,-
Hvis du vil udfordre dig selv med at vandre Inca Trail eller lede efter eksotiske dyr i Amazonas, er denne to-ugers oplevelsestur gennem Peru perfekt til dig.

læs mere
Discover Brazil, Argentina & Chile

Discover Brazil, Argentina & Chile

National Geographic oplevelsestur i Sydamerika
17 dage – Pris: fra 36 500 kr
Den sydligste del af Sydamerika byder på nogle af kontinentets mest livlige og spændende kulturer.

læs mere
Discover Patagonia

Discover Patagonia

National Geographic Oplevelsestur i Sydamerika
Argentina og Chile – 14 dage – Pris: fra 28 800 kr
Nyd den farverige by Buenos Aires og afprøv dit dansetalent med en tango.

læs mere
Colombia – Lost City Trekking

Colombia – Lost City Trekking

Colombia – Lost City Trekking
Pris fra kr. 4.595,-
Alle drømmer om at besøge en region, før den bliver opdaget af den overvældende masseturisme. Hvis du tager med på denne vandretur, er der stor sandsynlighed for at få dette ønske opfyldt!

læs mere
Inca Trail Express til Machu Picchu

Inca Trail Express til Machu Picchu

Oplevelsesture i Sydamerika
Pris fra kr. 4.575,-
Er du ude efter et lettere alternativ til den klassiske 4-dages vandretur? Eller er dit budget ved at være brugt op, men har stadig lyst til at opleve mere af de storslåede Andesbjerge? Så er dette turen til dig!

læs mere
Rio Surf Camp – Brasilien

Rio Surf Camp – Brasilien

Oplevelsesture i Sydamerika
Pris fra kr. 3470,-
Rio er kendt for sine hvide strande, men ikke langt fra bymidten finder du også nogle super fede surfsteder.

læs mere
Amazon Negro River Cruise

Amazon Negro River Cruise

Oplevelsesture i Syd Amerika
Pris fra kr. 7.150,-
Vil du gerne trække dig tilbage og leve det fredelige liv? Giv dig selv den oplevelse om bord på en båd ned langs Amazonas floden, hvor du vil sejle henover de forskellige vandløb. Kom helt tæt på eksotiske fugle, krokodiller og landsbyer.

læs mere
Galapagos Camping Adventure

Galapagos Camping Adventure

Oplevelsestur i Sydamerika
Pris fra kr. 11.550,-
Et besøg ved Galapagos handler ikke kun om at sejle rundt. Nu har du også mulighed for at campere her! Denne tur varer en uge, og kaster dig direkte ind i hjertet af Galapagos.

læs mere
Cartagena To Quito On A Shoestring

Cartagena To Quito On A Shoestring

Oplevelsesrejse i Sydamerika
19 dage – fra kr. 15.995,- 
Colombia er en undervurderet rejsedestination, men med trygge, sociale og billige grupperejser, ønsker vi at ændre på denne opfattelse

læs mere
Amazon to the Andes

Amazon to the Andes

Oplevelsesture i Sydamerika
Pris fra kr. 15.395,-
Dette eventyr byder på en spændende kombination af naturlig charme og kontraster både i landskab, dyreliv og kultur

læs mere
The Inca Trail

The Inca Trail

Oplevelsesture i Sydamerika
Pris fra kr. 7.950,-
Det her er en af vores mest populære ture i denne region. Turen er for dig, der vil kombinere kulturelle højdepunkter som Sacred Valley med udfordringen i at gå en af verdens mest kendte vandreruter.

læs mere
Andean Discovery

Andean Discovery

Oplevelsesrejse i Sydamerika
21 dage – fra kr. 14.995,-
Tag oplevelsen i Andesbjergene til nye højder! Sammen med andre backpackere, der ikke er bange for at kaste sig ud i nye og spændende oplevelser.

læs mere
In Search of Iguassu

In Search of Iguassu

Oplevelsestur i Sydamerika
17 dage – fra kr. 16.950,-
Mød ligesindede rejsende på denne eventyrrejse, som starter i Buenos Aires, Argentina, og tager dig videre til Uruguay, hvor du kan prøve kræfter med hesteridning på en ægte ranch.

læs mere
Inca Discovery

Inca Discovery

Oplevelsestur Sydamerika
8 dage – fra kr. 9.950,-
Denne eventyrrejse er perfekt til dig, der gerne vil udforske områdets arkæologiske og kulturelle skatte på kort tid.

læs mere

Buspas i Sydamerika

Hop-on Hop-off buspas inkluderer transport og i nogle tilfælde enkelte aktiviteter. Buspassene giver ofte adgang til diverse rabatter på hostels, ture og oplevelser undervejs på rejsen, samt tilbyder som regel daglige busafgange.

Natural Patagonia Ways

Natural Patagonia Ways

Buspas i Sydamerika
Pris fra kr. 15.850,-
Oplev en anderledes del af Sydamerika, hvor fjorde og gletsjere spiller en stor rolle. Her vil du få raftingeventyr, og du vil se det kendte og fantastiske område Patagonien.

læs mere
Pablo Neruda Ways

Pablo Neruda Ways

Buspas i Sydamerika
Pris fra kr. 7.650,-
Dette buspas er til dig, som ønsker at fordybe dig i den sydlige del af Sydamerika. Hop på cyklen og oplev Chiles hovedstad, før du rejser nordpå mod Bolivia og fantastiske Salt Flats.

læs mere
Costa Verde Ways

Costa Verde Ways

Buspas i Sydamerika
Pris fra kr. 2.850,-
Har du lyst til at opleve to af Brasiliens største byer? Så skal du overveje dette buspas. Her tager du ikke bare fra Sao Paulo til Rio de Janeiro, men stopper også i Paraty og Ilha Grande på vejen.

læs mere
Ecuador Crossing Ways

Ecuador Crossing Ways

Buspas i Sydamerika
Pris fra kr. 5.400,-
Oplev spændende destinationer som Colombia, Ecuador og Peru og fyld dagene med salsatimer, Galapagos, Inkastien og en masse andre sjove oplevelser. Det er kun budgettet, eller fantasien, der sætter grænser!

læs mere
Pisco Ways

Pisco Ways

Buspas i Sydamerika
Pris fra kr. 6.150,-
Dette buspas er for dig, der er vild med vin og vil opleve spændende dele af Chile og Argentina. Her får du en god blanding af gammel kultur og fantastisk natur.

læs mere
La Boca Grande Ways

La Boca Grande Ways

Buspas i Sydamerika
Pris fra kr. 3.950,-
Vil du rejse fra Argentina til Brasilien via Iguazú Falls, men din tid er knap? Så er dette buspas perfekt til dig! På denne rute oplever du storbyerne Buenos Aires og Sao Paulo samt den argentinske side af de imponerende Iguazú vandfald.

læs mere
Tico Ways

Tico Ways

Buspas i Syd- og Mellemamerika
Pris fra kr. 13.995,-
Ønsker du at kombinere det nordlige Sydamerika og det sydlige Mellemamerika? Så begiv dig ud på denne spændende rejse mellem Bogota, Colombia og Costa Rica.

læs mere

Få hjælp til rejsen

Vores rejsekonsulenter hjælper dig gerne med inspiration, gode råd og planlægning af en rejse ud fra dine ønsker. Vi tror på at personlig rådgivning og udveksling af erfaringer er nøglen til at finde den rejse, der passer perfekt til dig.

Kontakt os