Vælg en side

Fransk Polynesien (Tahiti)

Destinationer

Fransk Polynesien (Tahiti)

Hovedøen Tahiti er bare en af de 118 øer, der udgør Fransk Polynesien. Her finder du vandfald, smukke bjerge, imponerende sorte sandstrande, lune blå laguner og et ægte polynesisk miljø.

Tahiti kaldes ofte Stillehavets navle, men du oplever nok mere af den polynesiske kultur på øerne Moorea, Bora Bora og Huahine. Med sine smukke laguner er forholdene fantastiske for snorkling og dykning.

 

Dette er stedet for dig, der altid har drømt om at bo i en bungalow på vandet.

Klimaet er tropisk med to konkrete sæsoner. For os fra norden er det bedst at besøge landet i den tørre periode mellem maj og oktober. Her er der generelt meget lidt nedbør og en lav fugtighed med behagelige temperature.

 

Billeder

vores rejser i Fransk Polynesien

Herunder finder du en blanding af alle vores rejsetyper, hvor Fransk Polynesien enten udgør det hele eller dele af rejseruten.
Kontakt os, hvis du vil vide mere om turene!

Slice Of Heaven

Slice Of Heaven

Jorden rundt rejse
Pris fra kr. 19.795,-
Start en ubeskrivelig rejse i Island og videre til USA, herunder en sviptur til Panama. Nyd nogle herlige dage på Tahiti før action og aktivitet i New Zealand. Slap af og nyd Filippinerne, før den sidste del af budgettet kan bruges til shopping i Hong Kong samt en oplevelsestur til Beijing.

læs mere
The Great Escape

The Great Escape

Jorden rundt rejse
Pris fra kr. 15.495,-
The Great Escape giver dig en ekstra følelse af frihed. Start dit eventyr med at køre tværs over USA, drøm dig væk på Tahiti, svøm med delfiner i New Zealand, nyd stilheden i Australiens «outback» og bliv fascineret af templer og ruiner i store dele af Asien.

læs mere

Få hjælp til rejsen

Vores rejsekonsulenter hjælper dig gerne med inspiration, gode råd og planlægning af en rejse ud fra dine ønsker. Vi tror på at personlig rådgivning og udveksling af erfaringer er nøglen til at finde den rejse, der passer perfekt til dig.

Kontakt os