Vælg en side

Bula og velkommen til Fiji

Destinationer

Fiji

Fiji er et sandt tropeparadis med eksotiske strande med palmer, der læner sig dovent over det hvide sand. Øriget består af over 300 lækre øer, der er spredt over et enormt havområde.

Vi anbefaler at kombinere flere øer, så du på den måde kan opleve flere sider af Fiji. Variationen er stor og dækker over alt, lige fra små øer, der er fulde af festglade backpackere, til øde strandparadis.

Hvad enten du ønsker at slappe af, eller du søger et adrenalinkick, så har Fiji noget for din smag.

Selvom mange tager hertil for at slappe af på stranden, er der stadig mange fede aktiviteter for dem, der gerne vil udfylde dagene med actionpacked oplevelser. Hvorfor ikke prøve rapelling og ziplining eller hoppe i dykkerdragten for enten at dykke eller snorkle med hajer?

 

Top 5 ting du kan lave på Fiji

 

 1. Frivilligt arbejde
  Uanset om du arbejder med børnepasning eller miljøet under og over havoverfladen, vil du opleve en helt anden side af Fiji. Lokalbefolkningen er utrolig venlig, og du vil få en sand oplevelse af, hvad det vil sige at være lokal. Fijitime er noget helt specielt, og du kan ikke forestille dig det, før du har oplevet det.
 2. Hop i dykkerudstyret 
  Har du ikke allerede et dykkercertifikat, har du rig mulighed for at tage det i det krystalklare vand, der venter dig på Fiji. Vælg frit mellem forskellige øer, der alle tilbyder dykkerkurser, og udforsk den smukke verden, der findes under havoverfladen.
 3. Øhopping
  Fiji har over 300 øer, så du må endelig ikke nøjes med bare at opleve én. Vælg mellem øer for festglade backpackere eller strandparadis for nygifte. Her kan du frit vælge og vrage. Hvorfor ikke kombinere tre øer, så du får oplevet lidt af hvert?
 4. Lær hemmeligheden bag ”Fiji cooking”
  Denne dag bliver fyldt med underholdende historier og nyttige tips. Du vil også lære hemmeligheden bag de traditionelle madlavningsteknikker, som du også kan få brug for derhjemme. På Fiji bruger man kun sæsonbaserede råvarer for at få de lækre fijianske og indiske smage.
 5. Rapelling
  De fleste folk kommer til Fiji for at slappe af og nyde det rolige tempo, men det betyder ikke, at der ikke også findes noget for adrenalinjunkies. Du kan rapelle 40 meter ned i en grotte, hvorefter du kan nyde Fijis mest billedskønne sted; ”The Tau Caves”. Der er også gode muligheder for at kombinere rapelling og ziplining.
Foto: Robbie Newman

Billeder

vores rejser på Fiji

Herunder finder du en blanding af alle vores rejsetyper, hvor Fiji enten udgør det hele eller dele af rejseruten..
Kontakt os, hvis du vil vide mere om turene!

Moce Fiji Departure Pack

Moce Fiji Departure Pack

Moce Fiji Departure Pack
Pris fra kr. 250,-
Hvis dit fly afgår tidligere på dagen, end færgen ankommer til fastlandet, kan vi anbefale dig at bestille denne afrejsepakke.

læs mere
Bula Fiji Welcome Pack

Bula Fiji Welcome Pack

Bula Fiji Welcome Pack
Pris fra kr. 395,-
Ankommer du til Fiji i løbet af dagen og kan ikke nå formiddagsfærgen ud til øerne, kan du bestille denne velkomstpakke, der gør ankomsten til Fiji meget nemmere for dig.

læs mere
Bula Combo Pass – Fiji

Bula Combo Pass – Fiji

Oplevelsesture i Stillehavet
Pris fra kr. 3.100,-
Bliv helt fri for stress på denne tur, der er en fantastisk kombination af fleksibel overnatning og færgepas.

læs mere
Coconut Cruiser – Fiji

Coconut Cruiser – Fiji

Oplevelsesture i Stillehavet
Pris fra kr. 4.375,-
Tag med de andre rejsende ombord på en Yasawa Flyer, og sejl til de sydligst beliggende øer i ø-kæden Yasawa, der er domineret af monolitiske bjerge.

læs mere
Island Time – Fiji

Island Time – Fiji

Oplevelsesture i Stillehavet
Pris fra kr. 3995,-
Ønsker du at tilbringe tid på tre forskellige øer, der alle er perfekte på hver sin måde? Så tag med på denne 6-dages opdagelsesrejse i Yasawa øgruppen.

læs mere

Få hjælp til rejsen

Vores rejsekonsulenter hjælper dig gerne med inspiration, gode råd og planlægning af en rejse ud fra dine ønsker. Vi tror på at personlig rådgivning og udveksling af erfaringer er nøglen til at finde den rejse, der passer perfekt til dig.

Kontakt os