Vælg en side

Stillehavet

Stillehavet

Øde kridhvide strande, krystalblå laguner, svajende palmer og stråbeklædte bungalows. For mange er dette opskriften på det ultimative sydhavsparadis.  

Det er ikke så sært, at øerne i Stillehavet er et rejsemål, som mange drømmere om at opleve. Det kan for eksempel også være et perfekt stop på vejen mellem Australien/New Zealand og USA. Her er der en række små øer, der alle egner sig yderst godt til eksotisk øhopping mellem blandt andet Fiji, Tahiti, Cookøerne og Tonga.

Cook Øerne

Cookøerne består af 15 øer og er placeret halvvejs mellem New Zealand og Hawaii. Her finder du kridhvide strande med svajende palmer og en yderst venlig lokalbefolkning.

Landet har beholdt meget af sin oprindelige kultur, og her kan du opleve den polynesiske tradition året rundt med forskellige arrangementer og festivaller. Rarotonga er den største ø, men vi anbefaler også i høj grad at tage et smut forbi den enestående ø Aitutaki.

Læs mere om Cook Øerne

Fiji

Fiji er et sandt tropeparadis med eksotiske strande med palmer, der læner sig dovent ud over det hvide sand. Øriget består af over 300 lækre øer, der er spredt over et enormt havområde.

Vi anbefaler at kombinere flere øer, så du på den måde kan opleve flere sider af Fiji. Variationen er stor og dækker over alt lige fra små øer, der er fulde af festglade backpackere, til øde strandparadis.

Læs mere om Fiji

Fransk Polynesien (Tahiti)

Hovedøen Tahiti er bare en af de 118 øer, der udgør Fransk Polynesien. Her finder du vandfald, smukke bjerge, imponerende sorte sandstrande, lune blå laguner og et ægte polynesisk miljø.

Tahiti kaldes ofte Stillehavets navle, men du oplever nok mere af den polynesiske kultur på øerne Moorea, Bora Bora og Huahine. Med sine smukke laguner er forholdene fantastiske for snorkling og dykning.

Læs mere om Fransk Polynesien

Samoa

Leder du efter regnskov, strande og smukke laguner, og elsker du tidsbegrebet ”no time like island time”? Så er Samoa helt klart noget for dig!

Med mere end 900 forskellige fiskearter og 200 koraller er det ikke svært at se, hvorfor dykning og snorkling er populært på denne smukke Stillehavsø. Hvis du er heldig, kan du også opleve delfiner, rokker og hvaler.

Læs mere om Samoa

Tonga

Hop på flyet til Tonga, og rejs væk fra turiststrømmen! Her undgår du de store resorts og krydstogtskibe, der er fyldt til randen med turister.

Øgruppen består af 170 øer, men det er kun 30-40 af dem, der er beboet. Befolkningen er desuden super venlig, og det er ikke sært, at James Cook kaldte øerne for ”The Friendly Islands”.

 

Læs mere om Tonga

oplevelsesture i Stillehavet

Herunder finder du nogle forslag til forskellige oplevelsesrejser i Stillehavet, der kan give dig ideer og inspiration.
Hvis ingen af disse falder i din smag – tag kontakt til os, så kan vi skræddersy din drømmerejse!

Bula Combo Pass – Fiji

Bula Combo Pass – Fiji

Oplevelsesture i Stillehavet
Pris fra kr. 3.100,-
Bliv helt fri for stress på denne tur, der er en fantastisk kombination af fleksibel overnatning og færgepas.

læs mere
Coconut Cruiser – Fiji

Coconut Cruiser – Fiji

Oplevelsesture i Stillehavet
Pris fra kr. 4.375,-
Tag med de andre rejsende ombord på en Yasawa Flyer, og sejl til de sydligst beliggende øer i ø-kæden Yasawa, der er domineret af monolitiske bjerge.

læs mere
Island Time – Fiji

Island Time – Fiji

Oplevelsesture i Stillehavet
Pris fra kr. 3995,-
Ønsker du at tilbringe tid på tre forskellige øer, der alle er perfekte på hver sin måde? Så tag med på denne 6-dages opdagelsesrejse i Yasawa øgruppen.

læs mere

Få hjælp til rejsen

Vores rejsekonsulenter hjælper dig gerne med inspiration, gode råd og planlægning af en rejse ud fra dine ønsker. Vi tror på at personlig rådgivning og udveksling af erfaringer er nøglen til at finde den rejse, der passer perfekt til dig.

Kontakt os