Vælg en side

Lær spansk, mens du rejser

Sprogrejser

Vi har sprogkurser i spansk i flere forskellige lande og kurserne findes i hele seks forskellige sværhedsgrader. Kurserne kan vare i en eller flere uger. 

Spansk tales af 500.000.000 mennesker i hele verden. Hvad enten du er på backpackerrejse gennem Latinamerika eller en kortere tur til Spanien, så er spansk et af verdens vigtigste sprog. Lær spansk, og vi lover dig mange uforglemmelige oplevelser. Samtidig kommer du til at lære mere om den livsglæde og temperament, der er så typisk for det spanske sprog.

Udover sprogkurser for nybegyndere, har vi også kurser til dig, der før har prøvet kræfter med det spanske sprog, men som trænger til en opfriskning.

Efter en uges sprogkursus er det ikke sikkert, at du taler flydende spansk, men du får rig mulighed for at øve dig på sproget på din videre rejse, da langt de fleste i Syd- og Mellemamerika udelukkende taler spansk.

 

Lær spansk på Cuba

Lær spansk, mens du rejser rundt på Cuba! Bliv en del af et Travelling Classroom-kursus, og lær spansk undervejs på rejsen, eller tag et traditionelt spanskkursus i Havana.

Pris: fra 5.000 kr.

Læs mere om sprogkurser på Cuba

Lær spansk i Argentina

Vi tilbyder sprogkurser i Buenos Aires og Mendoza. Du kan frit vælge mellem gruppelektioner, private lektioner og intensive kurser, og du kan ovenikøbet kombinere det spanske med et kursus i tango.

Pris: fra 5.350 kr.

Læs mere om sprogkurser i Argentina

Lær spansk i Costa Rica

Lær spansk i smukke Manuel Antonio, på surferstedet Playa Tamarindo eller i hovedstaden San Jose. Du kan vælge mellem standardkurser, privatkurser og kombinationskurser, hvor spansk og frivilligt arbejde kommer i en samlet pakke.

Pris: fra 4.500 kr.

Læs mere om sprogkurser i Costa Rica

Lær spansk i Bolivia

Lær spansk i bjerglandet Bolivia. Vi har både standardkurser, intensivkurser og super-intensivkurser for de, der vil lære spansk i en ruf.

Pris: fra 3000 kr.

Læs mere om sprogkurser i Bolivia

Lær spansk i Chile

Vi har spanskkurser i hovedstaden Santiago og i Vina Del Mar. Du kan også kombinere spansk og frivilligt arbejde. På den måde kan du prøve dit spanske af i praksis.

Pris: fra 5.450 kr.

Læs mere om sprogkurser i Chile

Lær spansk i Colombia

Lær spansk under den caribiske sol i Cartagena eller i den moderne storby Bogota. Vi har også kurser, der kombinerer spansk med salsadans. Tjek det ud!

Pris: fra 5.450 kr.

Læs mere om sprogkurser i Colombia

Lær spansk i Peru

Har du nogensinde overvejet at lære spansk eller at arbejde som frivillig? I Peru kan du gøre begge dele samtidigt. Vi har kurser i både Cuzco og Lima.

Pris: fra 5.150 kr.

Læs mere om sprogkurser i Peru

Lær spansk i Mexico

Lær at tale spansk under solen i Mexico. Vi har kurser i hele fire byer. Tjek vores kurser ud! Der er både DELE-eksaminer og kombinerede spansk- og surferkurser.

Pris: fra 4.300 kr.

Læs mere om sprogkurser i Mexico

Lær spansk i Panama

Bocas del Toro er et tropisk paradis med lange strande, et stort udvalg af vandsportsaktivideter og vigtigst af alt – en afslappet atmosfære. De perfekte omgivelser for at lære spansk!

Pris: fra 3.400 kr.

Læs mere om sprogkurser i Panama

Lær spansk i Uruguay

Lær at tale spansk i charmerende Montevideo, hvor du kan vælge imellem traditionelle kurser, kombinationskurser og privatlektioner. Skolen tilbyder også mange andre aktivideter, så man kan lære byen og sine medstuderende bedre at kende.

Pris: fra 4.750 kr.

Læs mere om sprogkurser i Uruguay

Lær spansk i Den dominikanske republik

Den dominikanske republik er en af Caribiens mest populære feriedestinationer. Her kan du lære landet at kende, samtidig med du lærer spansk. Måske kan en kombination af sprogkursus og dansetimer friste dig?

Pris: fra 4.100 kr.

Læs mere om sprogkurser i Den dominikanske republikk

Lær spansk i Ecuador

Lav en kombination af spansklektioner og kite- eller surferkurser i Ecuador. Vi har kurser i Cuenca, Quito, Montanita og Manta. Vil du have det bedste fra alle steder, anbefaler vi vores Travelling Classroom-kursus, hvor du besøger alle fire steder.

Pris: fra 3.000 kr.

Læs mere om sprogkurser i Ecuador

Få hjælp til rejsen

Vores rejsekonsulenter hjælper dig gerne med inspiration, gode råd og planlægning af en rejse ud fra dine ønsker. Vi tror på at personlig rådgivning og udveksling af erfaringer er nøglen til at finde den rejse, der passer perfekt til dig.

Kontakt os