Vælg en side

Lær engelsk, mens du rejser

Sprogrejser

Hvis der er et sprog i verden, der er vigtigt at kunne begå sig på, så er det engelsk.

Mange tager det for givet, at man kan tale engelsk, men det er ikke alle mennesker, der føler sig trygge ved at tale engelsk i alle situationer. Gode engelskfærdigheder, både skriftlige og mundtlige, er en stor fordel, når du skal ud i arbejdslivet, så hvorfor ikke blive tryg ved sproget i et spændende land som New Zealand eller USA? 

Lær engelsk i New Zealand

Bliv bedre til engelsk på et af vores kurser i Auckland eller Wellington. Vi tilbyder alt fra standardkurser til Cambridge-eksamen. 

Pris fra kr. 8.950,-

Lær mere om sprogkurser i New Zealand 

Lær engelsk i Canada

Vores engelskkurser i Vancouver spænder over alt fra halvdagskurser til intensive kurser med 30 timer i ugen. Disse engelskkurser er også perfekte til dig, der har planer og ambitioner om at tage en Cambridge-eksamen.

Pris fra kr. 5.700,-

Lær mere om sprogkurser i Canada

Lær engelsk i Sydafrika

Bliv skarp til engelsk i Cape Town, byen, som ofte bliver rangeret som en af verdens smukkeste. Her samarbejder vi med en af Afrikas bedste sprogskoler. 

Pris fra kr. 4.350,-

Lær mere om sprogkurser i Sydafrika

Lær engelsk i England

Ønsker du at lære korrekt britisk engelsk? Så anbefaler vi at tage et engelskkursus i London eller Oxford. Vælg mellem standardkursus, kursus i forretningsengelsk eller tag en Cambridge-eksamen.

Pris: kontakt os for priser

Lær mere om sprogkurser i England

Lær engelsk i USA

Vil du gerne forbedre dit engelsk, samtidig med at du oplever USA? Du kan frit vælge mellem standard og intensive kurser, kurser i forretningsengelsk, Cambridge- eller TOEFL-eksamen. 

Pris fra kr. 7.900,-

Lær mere om sprogkurser i USA

Lær engelsk i Irland

I Dublin har vi forskellige engelskkurser, fra standardkursus til kursus i forretningsengelsk samt Cambridge-eksamen. Forbedr dit engelsk mens du udforsker historiske bygninger og hyggelige pubs.

Pris fra kr. 5.460,-

Lær mere om sprogkurser i Irland

Få hjælp til rejsen

Vores rejsekonsulenter hjælper dig gerne med inspiration, gode råd og planlægning af en rejse ud fra dine ønsker. Vi tror på at personlig rådgivning og udveksling af erfaringer er nøglen til at finde den rejse, der passer perfekt til dig.

Kontakt os