Vælg en side

The Trendy

Rundrejse

The Trendy

Rundrejse

København – Dubai – Singapore – Melbourne // Brisbane – Nadi (Fiji) – Hong Kong // Beijing – København

Shopping, ø-hop, surfing og sol. Denne rejse passer perfekt for dig, der skal på sin første tur ud i den store verden. Hvad mere behøver man? The Trendy har alt til en fantastisk pris!

Pris fra kr. 13.640,-

Anbefalet rejsetid: 2-3 måneder
// = Rejse på egen hånd

Prisen inkluderer skatter og afgifter. Disse billetter gælder kun for studerende, og unge under 26 år. Hvis du ikke er nogle af delene kan vi give dig et prisforslag eller skræddersy efter dine ønsker. Vær opmærksom på, at prisen kan variere efter sæson og tilgængelighed.

Kort

De lyse strækninger indikerer at man rejser på egen hånd.

Anbefalede oplevelser

Denne rundrejse giver mulighed for mange oplevelser undervejs. Her er nogen af vores bedste anbefalinger, der passer ind i denne rejserute.

Hong Kong til Beijing

Kina tilbyder en bred vifte af historiske attraktioner, naturvidundere, afsidesliggende byer, fantastiske mennesker og urbane oplevelser, som de færreste rejsende kan modstå.

Singapore Welcome Package

Ankom til Singapore – et lille land på spidsen af den malaysiske halvø som kan prale af at være en af de reneste og mest organiserede byer i Asien.

Short Hop

Har du begrænset tid i Australien, men ønsker du alligevel at se lidt af, hvad dette fantastiske land har at byde på, så er dette buspas lige noget for dig.

Sydney to Brisbane Experience

Lær at surfe og oplev den australske kystkultur. Derefter kommer du ind og oplever outbacken, hvor du har mulighed for at grave efter guld og opleve fåreklipning. Dette er et glimt af Australien til en brøkdel af den almindelige pris.

Coconut Cruiser - Fiji

Udforsk nogle af de mest fantastiske steder, Fiji har at tilbyde. Tag blandt andet en tur til Den Blå Lagune, der lagde navn og omgivelser til den berømte film med Brooke Shields.

Få hjælp til rejsen

Vores rejsekonsulenter hjælper dig gerne med inspiration, gode råd og planlægning af en rejse ud fra dine ønsker. Vi tror på at personlig rådgivning og udveksling af erfaringer er nøglen til at finde den rejse, der passer perfekt til dig.

Brug skemaet herunder eller tag direkte kontakt med en af vores rejsekonsulenter.

Vil du vide mer

Vil du vide mere om The Trendy?

Send os en forespørgsel, så tager vi kontakt til dig så hurtigt som mulig.

Sending

Steffen Gjødesen

Salgssupervisor
steffen@statravel.dk
Tlf. 86 20 45 26

Jonas Albæk

Salgschef
jonas@statravel.dk
Tlf. 86 20 45 21

Ohm Narasak Strobel

Rejsekonsulent
ohm@statravel.dk
Tlf. 86 20 45 25

Flere rundrejser

Tjek andre spændende rundrejser!

Ingen resultater fundet

Siden du anmodede om kunne ikke findes. Prøv at præciser din søgning, eller brug navigationen ovenfor til at lokalisere indlægget.

Nyhedsbrev fra STA Travel

Vær den første til at modtage kampagnetilbud og eventyrlige rejsetips fra hele verden.

close-link