Vælg en side

The Trendy

Rundrejse

The Trendy

Rundrejse

København – Dubai – Singapore – Melbourne // Brisbane – Nadi (Fiji) – Hong Kong // Beijing – København

Shopping, ø-hop, surfing og sol. Denne rejse passer perfekt for dig, der skal på sin første tur ud i den store verden. Hvad mere behøver man? The Trendy har alt til en fantastisk pris!

Pris fra kr. 13.640,-

Anbefalet rejsetid: 2-3 måneder
// = Rejse på egen hånd

Prisen inkluderer skatter og afgifter. Disse billetter gælder kun for studerende, og unge under 26 år. Hvis du ikke er nogle af delene kan vi give dig et prisforslag eller skræddersy efter dine ønsker. Vær opmærksom på, at prisen kan variere efter sæson og tilgængelighed.

Kort

De lyse strækninger indikerer at man rejser på egen hånd.

Anbefalede oplevelser

Denne rundrejse giver mulighed for mange oplevelser undervejs. Her er nogen af vores bedste anbefalinger, der passer ind i denne rejserute.

Hong Kong til Beijing

Kina tilbyder en bred vifte af historiske attraktioner, naturvidundere, afsidesliggende byer, fantastiske mennesker og urbane oplevelser, som de færreste rejsende kan modstå.

Singapore Welcome Package

Ankom til Singapore – et lille land på spidsen af den malaysiske halvø som kan prale af at være en af de reneste og mest organiserede byer i Asien.

Short Hop

Har du begrænset tid i Australien, men ønsker du alligevel at se lidt af, hvad dette fantastiske land har at byde på, så er dette buspas lige noget for dig.

Sydney to Brisbane Experience

Lær at surfe og oplev den australske kystkultur. Derefter kommer du ind og oplever outbacken, hvor du har mulighed for at grave efter guld og opleve fåreklipning. Dette er et glimt af Australien til en brøkdel af den almindelige pris.

Coconut Cruiser - Fiji

Udforsk nogle af de mest fantastiske steder, Fiji har at tilbyde. Tag blandt andet en tur til Den Blå Lagune, der lagde navn og omgivelser til den berømte film med Brooke Shields.

Få hjælp til rejsen

Vores rejsekonsulenter hjælper dig gerne med inspiration, gode råd og planlægning af en rejse ud fra dine ønsker. Vi tror på at personlig rådgivning og udveksling af erfaringer er nøglen til at finde den rejse, der passer perfekt til dig.

Brug skemaet herunder eller tag direkte kontakt med en af vores rejsekonsulenter.

Vil du vide mer

Vil du vide mere om The Trendy?

Send os en forespørgsel, så tager vi kontakt til dig så hurtigt som mulig.

Sending

Ohm Narasak Strobel

Rejsekonsulent
ohm@statravel.dk
Tlf. 86 20 45 25

Flere rundrejser

Tjek andre spændende rundrejser!

Trendsetter

Trendsetter

Rundrejse Pris fra kr. 13.340,- Få meget for pengene! Besøg Dubai på vejen til Thailand, Australien og New Zealand. Nyd nogle dage på Fiji, før eventyret venter i Kina på vejen hjem.
læs mere
The Flow Of Asia

The Flow Of Asia

Rundrejse Pris fra kr. 9.785,- Drømmer du om at opleve Asiens mange forskelligheder? Oplev Maldivernes smukke strande, farverige Sri Lanka, Malaysias mange seværdigheder, det unikke Singapore og slut af på et af Asiens mest populære feriesteder – Bali. Mulighederne er mange og med denne rute får du meget for pengene!
læs mere
A Chillaxin Adventure

A Chillaxin Adventure

Rundrejse Pris fra kr. 9.875,- Oplev 2 kontinenter med fantastiske kontraster af kultur og natur! Denne rute giver muligheden for at udforske spektakulære seværdigheder som bl.a. den kinesiske mur, Angkor Wat, Taj Mahal og ikke mindst et unikt dyreliv i hvert land.
læs mere
Latin America in Depth

Latin America in Depth

Rundrejse Pris fra kr. 12.735,- Dette er den ultimative rejse for dig, der ønsker at fordybe sig i den latinamerikanske kultur. Her vil du opleve svingende rytmer i Argentina, Brasilien og Cuba, se berømte naturvidundere som Machu Picchu, saltsøen Titicaca-søen, og få mulighed for afslapning i strandparadiset San Blas.
læs mere
Safari N’ Samba

Safari N’ Samba

Rundrejse Pris fra kr. 10.220,- Denne rejserute passer til dig, der har begrænset tid, men som ønsker to vidt forskellige destinationer. Her kombinerer du safari i Sydafrika og samba i Brasilien.
læs mere
The Extreme Mix

The Extreme Mix

Rundrejse Pris fra kr. 12.295,- Rejs på egen hånd gennem Rusland, Mongoliet og Kina. Oplev fantastisk natur og en uforglemmelig rejse Down Under. Afrika kan byde på et rigt dyreliv og en eksotisk oplevelse. Denne rute giver dig en god blanding af alt, du kunne ønske dig!
læs mere
The Best of O’Asia

The Best of O’Asia

Rundrejse Pris fra kr. 13.185,- Drøm dig væk til Fijis øer, få en smagsprøve af Indonesien og oplev Sydøstasien samt livet Down Under til en fantastisk pris!
læs mere
South East Adventure

South East Adventure

Rundrejse Pris fra kr. 6.750,- Oplev kulturelle Indien samt det tropiske Sri Lanka og de eksotiske øer i Sydøstasien. Denne tur giver dig en krydret smagsprøve på noget af det bedste Asien har at tilbyde.
læs mere
Short N’ Good

Short N’ Good

Rundrejse Pris fra kr. 7.330,- Du kan opleve meget på kort tid. Her kan du f.eks. starte drømmeturen med en uforglemmelig safari gennem flere lande i Afrika og afslutte med den kinesiske mur og billig shopping i Kina.
læs mere
A taste of Asia

A taste of Asia

Rundrejse Pris fra kr. 8.675,- Dette er turen for dig, som er vild med Asien. Oplev Taj Mahal i Indien, Angkor Wat i Cambodja, Halong Bay i Vietnam og den kinesiske mur i Kina. Du kan opleve meget selvom du har et lille budget!
læs mere
African Way

African Way

Rundrejse Pris fra kr. 8.135,- Er du sulten efter en tur, der byder på et rigt og unikt dyreliv, nye kulturer og en smagsprøve på sol og strand? Afrika er et kontinent som har det meste. The African Way tager dig gennem 4 lande fyldt med spænding og oplevelser.
læs mere
The Asika Experience

The Asika Experience

Rundrejse Pris fra kr. 6.965,- Her kan du kombinere kulturelle Indien med Sydafrikas kystlinje. Denne rute kan tilbyde alt fra Rajasthan og Goa til hvide strande samt mulighed for at opleve ” the Big Five” i Afrikas rige natur.
læs mere
America in depth

America in depth

Rundrejse Pris fra kr. 14.210,- America in depth kan byde på karneval i Rio, historisk bjergvandring til Inka byen Machu Picchu, aktive vulkaner i Costa Rica og road trip langs Route 66 i USA.
læs mere