Vælg en side

Rundrejser

Du behøver ikke at rejse jorden rundt for at få dit livs oplevelse!

Mange vælger at fokusere på et eller to kontinenter på grund af tid, budget, job, studie eller lignende. Rundrejser er lige så spændende som jorden rundt, fordi du selv bestemmer, hvor du vil rejse hen.

De fleste ønsker nok at opleve mest muligt på sådan en rejse, men husk, at du bør undgå at presse for meget ind på for kort tid. Det er også smart at rejse i en geografisk logisk rækkefølge og tage hensyn til klima og sæson i de forskellige lande du skal besøge.

Mere end blot flybilletter

En god tur består ikke blot af flybilletter. Hvis du ønsker at opleve noget specielt og uforglemmeligt bør du rejse en del langs landevejen. Vi har et stort udvalg af spændende oplevelsesture, hvor du kommer i kontakt med andre folk og kulturer. Derudover kan vi hjælpe til med overnatninger, udlejningsbil, buspas, dagsture og meget andet.

Vores rundrejser

Herunder finder du forslag til forskellige rejseruter, der omfatter 1-3 kontinenter.
Hvis du ikke finder noget, der passer til dine ønsker – tag kontakt til os, og vi kan skræddersy din drømmerejse!

Du kan også skræddersy din egen rundrejse ved at klikke her.

Trendsetter

Trendsetter

Rundrejse
Pris fra kr. 13.340,-
Få meget for pengene! Besøg Dubai på vejen til Thailand, Australien og New Zealand. Nyd nogle dage på Fiji, før eventyret venter i Kina på vejen hjem.

læs mere
The Flow Of Asia

The Flow Of Asia

Rundrejse
Pris fra kr. 9.785,-
Drømmer du om at opleve Asiens mange forskelligheder? Oplev Maldivernes smukke strande, farverige Sri Lanka, Malaysias mange seværdigheder, det unikke Singapore og slut af på et af Asiens mest populære feriesteder – Bali. Mulighederne er mange og med denne rute får du meget for pengene!

læs mere
Latin America in Depth

Latin America in Depth

Rundrejse
Pris fra kr. 12.735,-
Dette er den ultimative rejse for dig, der ønsker at fordybe sig i den latinamerikanske kultur. Her vil du opleve svingende rytmer i Argentina, Brasilien og Cuba, se berømte naturvidundere som Machu Picchu, saltsøen Titicaca-søen, og få mulighed for afslapning i strandparadiset San Blas.

læs mere
Safari N’ Samba

Safari N’ Samba

Rundrejse
Pris fra kr. 10.220,-
Denne rejserute passer til dig, der har begrænset tid, men som ønsker to vidt forskellige destinationer. Her kombinerer du safari i Sydafrika og samba i Brasilien.

læs mere
A Chillaxin Adventure

A Chillaxin Adventure

Rundrejse
Pris fra kr. 9.875,-
Oplev 2 kontinenter med fantastiske kontraster af kultur og natur! Denne rute giver muligheden for at udforske spektakulære seværdigheder som bl.a. den kinesiske mur, Angkor Wat, Taj Mahal og ikke mindst et unikt dyreliv i hvert land.

læs mere
The Extreme Mix

The Extreme Mix

Rundrejse
Pris fra kr. 12.295,-
Rejs på egen hånd gennem Rusland, Mongoliet og Kina. Oplev fantastisk natur og en uforglemmelig rejse Down Under. Afrika kan byde på et rigt dyreliv og en eksotisk oplevelse. Denne rute giver dig en god blanding af alt, du kunne ønske dig!

læs mere
The Best of O’Asia

The Best of O’Asia

Rundrejse
Pris fra kr. 13.185,-
Drøm dig væk til Fijis øer, få en smagsprøve af Indonesien og oplev Sydøstasien samt livet Down Under til en fantastisk pris!

læs mere
The Trendy

The Trendy

Rundrejse
Pris fra kr. 13.640,-
Shopping, ø-hop, surfing og sol. Denne rejse passer perfekt til dig, der skal på sin første tur ud i den store verden. Hvad mere behøver man? The Trendy har alt til en fantastisk pris!

læs mere
South East Adventure

South East Adventure

Rundrejse
Pris fra kr. 6.750,-
Oplev kulturelle Indien samt det tropiske Sri Lanka og de eksotiske øer i Sydøstasien. Denne tur giver dig en krydret smagsprøve på noget af det bedste Asien har at tilbyde.

læs mere
America in depth

America in depth

Rundrejse
Pris fra kr. 14.210,-
America in depth kan byde på karneval i Rio, historisk bjergvandring til Inka byen Machu Picchu, aktive vulkaner i Costa Rica og road trip langs Route 66 i USA.

læs mere
Short N’ Good

Short N’ Good

Rundrejse
Pris fra kr. 7.330,-
Du kan opleve meget på kort tid. Her kan du f.eks. starte drømmeturen med en uforglemmelig safari gennem flere lande i Afrika og afslutte med den kinesiske mur og billig shopping i Kina.

læs mere
A taste of Asia

A taste of Asia

Rundrejse
Pris fra kr. 8.675,-
Dette er turen for dig, som er vild med Asien. Oplev Taj Mahal i Indien, Angkor Wat i Cambodja, Halong Bay i Vietnam og den kinesiske mur i Kina. Du kan opleve meget selvom du har et lille budget!

læs mere
African Way

African Way

Rundrejse
Pris fra kr. 8.135,-
Er du sulten efter en tur, der byder på et rigt og unikt dyreliv, nye kulturer og en smagsprøve på sol og strand? Afrika er et kontinent som har det meste. The African Way tager dig gennem 4 lande fyldt med spænding og oplevelser.

læs mere
The Asika Experience

The Asika Experience

Rundrejse
Pris fra kr. 6.965,-
Her kan du kombinere kulturelle Indien med Sydafrikas kystlinje. Denne rute kan tilbyde alt fra Rajasthan og Goa til hvide strande samt mulighed for at opleve ” the Big Five” i Afrikas rige natur.

læs mere

Få hjælp til rejsen

Vores rejsekonsulenter hjælper dig gerne med inspiration, gode råd og planlægning af en rejse ud fra dine ønsker. Vi tror på at personlig rådgivning og udveksling af erfaringer er nøglen til at finde den rejse, der passer perfekt til dig.

Kontakt os