Vælg en side

Roadtrip

Hvem drømmer ikke om at rejse afsted og drøne ud af landevejen og lade skæbnen bestemme, hvor man ender? Det gør vi i hvert fald på STA Travel. Uanset om det er i Australien, New Zealand, USA eller det sydlige Afrika, kan vi sammensætte den ultimative roadtrip. 

Dette er noget vores rejsespecialister selv har oplevet, og vi ved hvor sjovt det er at lede efter det næste sted at bo, finde ud af, hvilken by, der er næste stop, regne på, hvor langt benzinen rækker, og finde de små skjulte perler, der ligger udenfor alfarvej.   

 Vi kan tilbyde både almindelige udlejningsbiler, autocampere, standard- og luksusmodeller. Det er op til dig, på hvilken måde, du ønsker at opleve landet.   

Under hvert land vil du også finde forslag til ruter, så tag et kig og se om du kan finde din ultimate roadtrip.

Se vores forslag til roadtrips

Roadtrip i Australien

Roadtrip i Australien

Se vores forslag til din næste roadtrip
For mange backpackere er den ultimative oplevelse at rejse gennem Australien på egen hånd.

læs mere
Roadtrip i New Zealand

Roadtrip i New Zealand

New Zealand har noget for enhver smag og den bedste måde at opleve landet på, er ved at køre rundt i egen bil, enten en udlejningsbil eller en autocamper.

læs mere
Roadtrip i USA og Canada

Roadtrip i USA og Canada

Nordamerika er den perfekte destination til roadtrips, og en oplevelse du aldrig vil glemme. Sammen med dine venner er det blot at beslutte, om I vil have en autocamper eller en udlejningsbil.

læs mere

Få hjælp til rejsen

Vores rejsekonsulenter hjælper dig gerne med inspiration, gode råd og planlægning af en rejse ud fra dine ønsker. Vi tror på at personlig rådgivning og udveksling af erfaringer er nøglen til at finde den rejse, der passer perfekt til dig.

Kontakt os