Vælg en side

5 gode grunde til at bestille din rejse hos os

05.04.2017 | Rejseblog

At skulle bestille sin første store rejse kan være ganske overvældende. Det er måske din første tur udenfor Europa, eller første gang du rejser på egen hånd. Hvor skal du rejse hen? Hvad skal du fokusere på? Hvilke ønsker har du? Dette skal blive dit livs eventyr.

Vores rejsekonsulenter sidder klar til at hjælpe dig hele vejen fra din første henvendelse, undervejs på rejsen og helt til du er hjemme igen.

Her er 5 gode grunde til, hvorfor du burde bestille din rejse hos os.

#1 Se meget på kort tid

Vi har mange oplevelsesture, som passer perfekt til dig, som ønsker at opleve meget på kort tid. Når du tager med på en arrangeret tur, behøver du ikke stresse over, hvornår busserne går, attraktionernes åbningstider eller hvilken rækkefølge du skal gøre tingene i. For eksempel har vi turen Indochina Discovery, der tager dig rundt i fire lande på bare 30 dage.

Ønsker du at rejse jorden rundt og se alt, men har du ikke så meget tid? I så fald er oplevelsesture perfekt!

 

#2 Du rejser alene

Størstedelen af de personer, der rejser afsted på oplevelsesture, rejser alene, akkurat som dig. Er dette din første rejse på egen hånd, vil du umiddelbart møde en gruppe ligesindede. Du behøver ikke at stresse over det lidt ukomfortable «mind if I join you» ved middagsbordet på et hostel. Vi har en række oplevelsesture, du kan vælge imellem, alt fra små gruppeture på gennemsnitligt 12 personer per tur til de større grupper på 25-50 personer. Så vær ikke bekymret – der er rigeligt med personer, du kan rejse sammen med på denne måde.

#3 Rejser til ødemarken

Det fantastiske med os på STA Travel er, at vi elsker at rejse rundt i hele verden – også nogle gange på de knap så kendte ruter, eller som vi siger «off the beaten track». Det er ganske nemt at følge turiststrømmen ind på den nærmeste Irske pub, men vi kender de lidt mere skjulte skatte, du finder ved at rejse på egen hånd. Et eksempel på dette er, at mange af vores ture omfatter homestays, hvor du bor hos lokale. Har du nogensinde sovet ved bredden af Titicacasøen og spist frokost med Taquileños? Eller vågnet op i de disede bjerge ved Shaolin og spist frokost med Kung Fu munke? Er du klar til en helt ny oplevelse, for så har vi oplevelsesturen til dig.

#4 Stramt budget

På backpackerbudget? Oplevelsesture giver fuld valuta for pengene. Al transport, hostels og de fleste måltider er betalt på forhånd, så det er ganske enkelt at budgettere undervejs. Derudover er der også en guide med i prisen, som viser dig de bedste steder at spise og de største seværdigheder at se. Du slipper for at bruge penge og tid på attraktioner, som ikke er så spændende. Finder du ikke, det du leder efter på vores hjemmeside, må du endelig kontakte os, for vi har som regel en tur til alle typer budget. Dit eventyr kan godt være tætpakket med aktiviteter, autentiske oplevelser og eksotiske måltider uden at blive dyrt.

#5 Skræddersy rejsen efter dine ønsker

Det findes en tur for alle, og så spiller det ingen rolle, om du ønsker at feste i dagevis eller er en adrenalinjunkie, der er desperat efter at finde verdens højeste bungyjump. Eller måske ønsker du bare en stille og rolig ferie? Vil du helst ikke dele værelse med andre, har vi også hoteller, der passer til dig. Vi skal også nævne, at vores oplevelsesture omfatter mange dage med frit program, så du selv bestemmer, om dagens aktivitet er at slappe af på stranden eller hoppe i faldskærm. Så selvom du er på en gruppetur og rejser med andre, betyder det ikke, at du ikke har dage for dig selv. Vi skræddersyer det hele efter dine ønsker, så du kan tage afsted på netop din drømmerejse.

Bestil en oplevelsestur allerede i dag, og start dit eventyr. Vi lover, at du ikke kommer til at fortryde det! We know because we go.