Vælg en side

Overnatning

Vi anbefaler at du på forhånd bestiller dine første overnatninger til rejsen. Det kan være skræmmende at ankomme til et nyt land efter en lang flyvetur uden at vide hvor du skal tage hen efter paskontrollen. Dette er specielt relevant, når du lander sent om aftenen og om natten.

Vi anbefaler også at du bestiller de første nætter ved ankomst til en ny destination, specielt efter en lang flyvetur, hvor du måske har rejst over flere tidszoner og døjer med jetlag. Det er ikke sjovt at vandre gaderne tynde i de sene nattetimer uden at vide hvor du skal gå hen. Du behøver ikke at bestille mere end en eller to nætter, for på den tid kan du godt nå at finde dig til rette i byen, du befinder dig i.

Afhængigt af budgettet for rejsen, vil de fleste vælge hostel og dermed dele værelse med flere personer. Som regel er det sådan, at jo flere du deler værelse med, desto billigere bliver prisen. Der findes destinationer, hvor man kan bo godt til en rimelig pris, men generelt er standarden overens med prisen du betaler. Har du et typisk backpacker budget bør du lede efter billige bosteder, så du kan fylde dagene med spændende aktiviteter og aftener i byen.

Vi kan tilbyde dig alt fra standard hostels til middelklasse hoteller eller sågar 5 stjernet resorts – valget er selvfølgelig dit!

 

Få hjælp til rejsen

Vores rejsekonsulenter hjælper dig gerne med inspiration, gode råd og planlægning af en rejse ud fra dine ønsker. Vi tror på at personlig rådgivning og udveksling af erfaringer er nøglen til at finde den rejse, der passer perfekt til dig.

Kontakt os