Vælg en side

Overnatning

Vi anbefaler at du på forhånd bestiller dine første overnatninger til rejsen. Det kan være skræmmende at ankomme i et nyt land efter en måske lang flyvetur og ikke vide hvor du skal gå hen efter paskontrollen. Dette er specielt relevant når du lander sent om aftenen og om natten.

Vi anbefaler også at du bestiller de første nætter ved ankomst til en ny destination, specielt efter en lang flyvetur hvor du måske har rejst over flere tidszoner og døjer med jetlag. Det er ikke sjovt at vandre gaderne tynde i de sene nattetimer uden at vide hvor du skal gå hen. Du behøver ikke at bestille mere end en eller to nætter, for på den tid kan du godt nå at finde dig til rette i byen du befinder dig i.

Afhængig af budgettet for rejsen, vil de fleste vælge hostel og dermed dele værelse med flere personer. Som regel er det sådan at jo flere du deler værelse med, desto billigere bliver prisen. Der findes destinationer, hvor man kan bo godt til en rimelig pris, men generelt er standarden overens med det du betaler for. Har du et typisk backpacker budget burde du lede efter billige bosteder, så du kan fylde dagene med spændende aktivideter og aftener i byen.

Vi kan tilbyde dig alt fra enkle hostels til middelklasse hoteller eller sågar 5 stjernet resorts – valget er selvfølgelig dit!

Få hjælp til rejsen


Vores rejsekonsulenter hjælper dig gerne med inspiration, gode råd og planlægning af en rejse ud fra dine ønsker. Vi tror på at personlig rådgivning og udveksling af erfaringer er nøglen til at finde den rejse, der passer perfekt til dig.

Brug skemaet herunder eller tag direkte kontakt med en af vores rejsekonsulenter.

Vil du vide mer

Vil du vide mere om Overnatning?

Send os en forespørgsel, så tager vi kontakt til dig så hurtigt som mulig.

Sending

Steffen Gjødesen

Salgssupervisor

steffen@statravel.dk

Tlf. 86 20 45 26

Jonas Albæk

Salgschef

jonas@statravel.dk

Tlf. 86 20 45 21

Ohm Narasak Strobel

Rejsekonsulent

ohm@statravel.dk

Tlf. 86 20 45 25