Vælg en side

In Search of Iguassu

Oplevelsesture i Sydamerika

In Search of Iguassu

ARGENTINA, URUGUAY OG BRASILIEN – 17 DAGE

Mød ligesindede rejsende på denne eventyrrejse, som starter i Buenos Aires, Argentina, og tager dig videre til Uruguay, hvor du kan prøve kræfter med hesteridning på en ægte ranch.

. Beundr Iguazu-vandfaldet, før du hopper videre på flyet til Sao Paolo i Brasilien. Jo mindre tid, vi bruger på transport, jo mere tid får vi på stranden. Vi afslutter turen i Rio, hvor du kan mærke karnevalsfølelsen fra dit centralt beliggende hotel i Copacobana.

Rejsefakta

Pris fra kr. 16.950,-

Prisen inkluderer:

 • Enkle hoteller (12 nætter), hostel (1 nat), estancia/ranch (2 nætter), natbus (1 nat)
 • 7 x morgenmad, 2 x frokost, 2 x aftensmad
 • Aktiviteter under opholdet på ranchen i Uruguay
 • Indgangsafgift og besøg til Iguazu Falls, både fra Argentina og Brasilien
 • Al transport mellem destinatjonerne og til/fra inkluderede aktiviteter

Prisen inkluderer ikke:

 • Flyrejse t/r Danmark – Lima/La Paz
 • Måltider som ikke er inkluderet
 • Valgfrie aktiviteter
 • Evt. Visum
 • Rejseforsikring og vaccinationer
 • Drikkepenge til guider og chauffører

Højdepunkter:

 • Få en smagsprøve på både mad og kultur i Buenos Aires
 • Opdag Uruguays landlige side på en ægte gård
 • Beundr Iguazu Falls
 • Erstat natbussen til Sao Paulo med en kort flytur
 • Nyd en lækker caipirinha på stranden
 • Mærk den magiske stemning i Rio de Janeiro

Denne tur går også fra Rio de Janeiro til Buenos Aires, kontakt os for mere information.

Kort: in search of Iguassu

Klik på kortet for at se et større billede

Dagsprogram

Dag 1: Buenos Aires
Buenos Aires

Buenos Aires

Ankomst til valgfri tid. I dag begynder eventyret! Brug dagen på at udforske Argentinas hovedstad Buenos Aires, før du om aftenen tager del i et gruppemøde, hvor du får mødt de andre deltagere og din rejseleder.
Vi anbefaler, at I ankommer en dag eller to, før oplevelsesturen starter. Så får I set, alt hvad Buenos aires kan tilbyde. Byen er kendt som Amerikas Pari. Buenos Aires er en by fuld af liv. Besøg distrikterne La Boca, Recoleta og San Telmo eller besøg en af de mange kendte tanguerias for at se et live tango show. Vandr langs gågaderne og se folk danse i gadene. Ligegyldigt hvad du ender med at gøre, så vil Buenos Aires efterlade evige minder hos dig.

Dag 2: Buenos Aires
Bydelen La Boca i Buenos Aires preges av de fargerike bygningene

Bydelen La Boca i Buenos Aires preges av de fargerike bygningene

Dagen er til egen disposition, men højdepunktet for mange er at besøge antikmarkedet i San Telmo om aftenen og se på alle gadeartisterne. La Boca var oprindelig beboet af sucsessfulde immigranter, som bidrog til hovedstadens unikke karakter. Byens farverige vægge og bygninger trækker både Porteños og turister. Posh Recoleta er med sine cafeer, museer og gravpladser et spændene og hyggelig sted at tilbringe eftermiddagen. Når du er færdig med at udforske, så lad dine ømme ben få hvile og nyd en kold drink på en af de mange gadecafeer og restauranter, og du vil begynde at forstå argentinernes levemåde. I Buenos Aires vil du få den sidste chance for at prøve den saftige bifé and parilladas, mens du er i Argentina.

Dag 3: Buenos Aires – Colonia del Sacramento

Med færge krydser vi floden Rio de la Plata til Uruguay. Udforsk Colonias unikke kultur, rige historie og fængslende arkitektur, mens du vandrer ned ad brostensgaderne.

Estimeret rejsetid: Buenos Aires – Colonia del Sacramento 1 time

 

Dag 4: Colonia del Sacramento – Montevideo

Vi rejser videre til Montevideo, som blev grundlagt af spanierne i 1726. Montevideo er Uruguays hovedstad og er landets ultimativt største by.  Brug resten af dagen på at udforske byen og Mercado del Puerto, nyd en picnic i parken. Du kan også besøge Estadio Centenario, hvor verdens første VM i fodbold blev spillet i 1930. Hvorfor ikke leje en cykel og cykle rundt langs kysten? Eller du kan slappe af på stranden.

Estimeret rejsetid: Colonia del Sacramento – Montevideo 2,5 – 3 timer

 

Dag 5: Montevideo
Dagen er til egen disposition, men tag gerne en tur ud til Punta del Esta eller bliv i byen og nyd denne fantastiske og hyggelige stemning.
Dag 6: Montevideo – Mercedes

I løbet afdagen rejser vi gennem maleriske bosætninger og græsgange til vores sidste stoppested i Uruguay, en lokal ranch – kendt i regionen som en estancia.

Estimeret rejsetid: Montevideo – Mercedes

 

Dag 7: Mercedes
Vi tilbringer en dag på estanciaen og tager del i livet på landet. Lær om de historiske rødder i området, tag del i arbejdet i marken og tag med på en gåtur eller en hesteridning, eller læn dig blot tilbage og nyd et glas med lokal vin, mens du er en del af det lokale liv i Uruguay.
Dag 8: Mercedes – Iguassu Falls

Om morgenen krydser vi grænsen til Gualeguaychu i Argentina, om eftermiddagen gør vi os klar til en lang rejse i løbet af natten til Iguazu Falls. Glem ikke at købe rigeligt med snacks, og hvad du ellers trænger til på busturen.

Estimeret rejsetid: Merceds – Iguazu Falls 16 timer

 

Dag 9: Iguassu Falls
Iguassu Falls

Iguassu Falls

Efter en nats rejse begynder vi vores besøg i Brasilien med den fantastiske Foz do Iguazu på grænsen mellem Brasilien, Paraguay og Argentina. For at få bedst mulig udsigt over vandfaldet, før det ses fra både den brasilianske og den argentinske side. På den brasilianske side får du panoramaudsigt over naturvidunderet, mens du på den argentinske side kommer tættere på selve vandfaldet. Iguazy vandfaldene har til sammen 275 vandfald, der er spredt ud over et område på 3 kilometer. Nogle af vandfaldene er over 80 meter høje, og de er bredere end både Victoria Falls og højere end Niagara! Det er vel heller ingen overraskelse, at Iguazu Falls kom på UNESCOs verdensarvsliste i 1986.
Eftermiddagen er til egen disposition, men tag gerne på en helikoptertur over vandfaldet. Du kan også tage turen til Iguazu Bird Park eller Itaipú Dam.

Dag 10: Iguassu Falls

I dag rejser vi tilbage til Argentina for at se vandfaldene fra den argentinske side. Tag med på en spændende bådtur, eller lad dig fortrylle af naturens vidunder og brølet fra vandet. Vandfaldende er beskyttet af to nationalparker, en i Brasilien og en i Argentina. Der er vandreruter og gangstier, der gør det enkelt for alle at komme tættere på vandfaldende.

 

Dag 11: Iguassu Falls – Paraty

Efter besøget ved Iguazu flyver vi til Sao Paulo og rejser derefter videre til Paraty, som en er en ejendommelig kystby fra kolonotiden, der er kendt for sin arkitektur. Tempoet er lavt, men lad endelig ikke dette skræmme dig, for det er masser af lave i byen.

Estimeret rejsetid: Iguazu Falls – Paraty 7,5 timer

 

Dag 12: Paraty
Dagen er til egen disposition. Besøg gerne en gammel plantage eller Fazenda og prøv den lokale cachaca. Du kan også tage på en bådtur til en af de mange skjulte strande udenfor byen. I Paratys bugt finder man over 65 tropiske øer og dusinvis af strande, der har forskellige tilbud, men alle er dækket af en frodig vegetation, som er blomstrende og farverig året rundt. Vandet i bugten har en konstant temperatur, som egner sig perfekt til svømning, dykning og snorkling. Nationalparkerne, som ligger rundt om byen, er fulde af stier, dyreliv og vandfald. Vandreture, hesteridning eller en biltur med jeep er fantastiske måder at udforske vildmarken på.
Dag 13: Paraty – Ihla Grande
I dag rejser vi til havnen i Angra dos Rein og tager båden over til Ilha Grande, som ikke ligger langt fra kysten. Slap af og nyd en afkølet Caipirinha på en af øens hundrede strande. Du kan snorkle i det tropiske vand eller prøve lykken på surfbrættet i Lopes Mendes. Ihla Grande er virkelig et godt eksempel på definitionen af et tropisk paradis. Biler på øen er kun til for den nødvendige service som brandvæsen, ambulancer etc. Øen er ikke særlig bebygget, og der findes mange stier, der fører til øde, hvide strande.
Dag 14 – 15: Ihla Grande
Test surfeferdighetene på Ihla Grande

Test surfeferdighetene på Ihla Grande

Brug dagen til at udforske de mange strande, Ihla Grande har at byde på. Lej en snorkel og oplev Blue Lagoon, Green Lagoon og Abraãzinho Beach. Vil du gerne være lidt mere aktiv, så kan du tage en vandretur op til Pico do Papagaio. Du kan også besøge stranden Lopez Mendez, hvor du kan gå til på en ca. 2-3 timers vandretur, men bare rolig – du bliver belønnet med hvid strand og helt turkis vand. Du kan også tage på en bådtur, der fører dig til nogle af øens bedste strande.

Dag 16: Ihla Grande – Rio de Janeiro
Rio De Janeiro er en av verdens vakreste byer

Rio De Janeiro er en av verdens vakreste byer

Når vi ankommer på havnen efter færgeturen fra Ihla Grand, rejser vi nordpå langs kysten gennem fantastisk natur, før vi når klippen ved Vidigal. Når vi runder klippen, får vi det første glimt af en af de mest mindeværdige byer i verden, Brasiliens juvel ved havet: Rio de Janeiro. Nyd fritiden ved at udforske byen fra vores hotel, som ligger centralt placeret i Copacabana, eller tag med på en valgfri bytur.

Dag 17: Rio de Janeiro
Afrejse efter eget ønske. Rio de Janeiro er nogle ekstra dage værd, så kontakt os, hvis vi skal hjælpe dig med at finde et sted at bo.

BilLEDER

Buenos Aires

Bydelen La Boca i Buenos Aires er karakteriseret af de farverige bygninger

Iguassu Falls

Afprøv dine surferfærdigheder på Ihla Grande

Rio De Janeiro er en af verdens smukkeste byer

Mere information om turen

Rejsetype: 18-to-Thirtysomethings
Du er kun ung en gang. Turene er tempofyldte og pakket med spændende destinationer, der er velegnet til dig i alderen 18-39.

Fysisk udfordring: Average 
Nogle ture inkluderer let vandring, cykling, rafting eller kajakroning udover almindelige gåture.

Serviceniveau: Basic

 • Enkle og rene overnatningssteder og/eller gode campingsteder.
 • Kollektiv transport og private biler og busser.
 • Mange frivillige aktiviteter.

Antal deltagere
Maks 18, gennemsnitligt 14

Få hjælp til rejsen

Vores rejsekonsulenter hjælper dig gerne med inspiration, gode råd og planlægning af en rejse ud fra dine ønsker. Vi tror på at personlig rådgivning og udveksling af erfaringer er nøglen til at finde den rejse, der passer perfekt til dig.

Brug skemaet herunder eller tag direkte kontakt med en af vores rejsekonsulenter.

Vil du vide mer

Vil du vide mere om In Search of Iguassu?

Send os en forespørgsel, så tager vi kontakt til dig så hurtigt som mulig.

Sending

Ohm Narasak Strobel

Rejsekonsulent
ohm@statravel.dk
Tlf. 86 20 45 25

Flere oplevelsesrejser i Sydamerika

tjek ut andre spændende oplevelsesrejser i Sydamerika!

Explore Costa Rica

Explore Costa Rica

National Geographic oplevelsestur i Mellemamerika
14 dage – Pris fra kr. 14.300,-
Costa Rica er et lille land, men dette er ikke ensbetydende med, at det ikke kan byde på mange eventyr.

læs mere
Iconic Peru

Iconic Peru

National Geographic oplevelsestur i Sydamerika
14 dage – Pris fra kr. 19.200,-
Hvis du vil udfordre dig selv med at vandre Inca Trail eller lede efter eksotiske dyr i Amazonas, er denne to-ugers oplevelsestur gennem Peru perfekt til dig.

læs mere
Discover Brazil, Argentina & Chile

Discover Brazil, Argentina & Chile

National Geographic oplevelsestur i Sydamerika
17 dage – Pris: fra 36 500 kr
Den sydligste del af Sydamerika byder på nogle af kontinentets mest livlige og spændende kulturer.

læs mere
Discover Patagonia

Discover Patagonia

National Geographic Oplevelsestur i Sydamerika
Argentina og Chile – 14 dage – Pris: fra 28 800 kr
Nyd den farverige by Buenos Aires og afprøv dit dansetalent med en tango.

læs mere
Colombia – Lost City Trekking

Colombia – Lost City Trekking

Colombia – Lost City Trekking
Pris fra kr. 4.595,-
Alle drømmer om at besøge en region, før den bliver opdaget af den overvældende masseturisme. Hvis du tager med på denne vandretur, er der stor sandsynlighed for at få dette ønske opfyldt!

læs mere
Inca Trail Express til Machu Picchu

Inca Trail Express til Machu Picchu

Oplevelsesture i Sydamerika
Pris fra kr. 4.575,-
Er du ude efter et lettere alternativ til den klassiske 4-dages vandretur? Eller er dit budget ved at være brugt op, men har stadig lyst til at opleve mere af de storslåede Andesbjerge? Så er dette turen til dig!

læs mere
Rio Surf Camp – Brasilien

Rio Surf Camp – Brasilien

Oplevelsesture i Sydamerika
Pris fra kr. 3470,-
Rio er kendt for sine hvide strande, men ikke langt fra bymidten finder du også nogle super fede surfsteder.

læs mere
Amazon Negro River Cruise

Amazon Negro River Cruise

Oplevelsesture i Syd Amerika
Pris fra kr. 7.150,-
Vil du gerne trække dig tilbage og leve det fredelige liv? Giv dig selv den oplevelse om bord på en båd ned langs Amazonas floden, hvor du vil sejle henover de forskellige vandløb. Kom helt tæt på eksotiske fugle, krokodiller og landsbyer.

læs mere
Galapagos Camping Adventure

Galapagos Camping Adventure

Oplevelsestur i Sydamerika
Pris fra kr. 11.550,-
Et besøg ved Galapagos handler ikke kun om at sejle rundt. Nu har du også mulighed for at campere her! Denne tur varer en uge, og kaster dig direkte ind i hjertet af Galapagos.

læs mere
Cartagena To Quito On A Shoestring

Cartagena To Quito On A Shoestring

Oplevelsesrejse i Sydamerika
19 dage – fra kr. 15.995,- 
Colombia er en undervurderet rejsedestination, men med trygge, sociale og billige grupperejser, ønsker vi at ændre på denne opfattelse

læs mere
Amazon to the Andes

Amazon to the Andes

Oplevelsesture i Sydamerika
Pris fra kr. 15.395,-
Dette eventyr byder på en spændende kombination af naturlig charme og kontraster både i landskab, dyreliv og kultur

læs mere
The Inca Trail

The Inca Trail

Oplevelsesture i Sydamerika
Pris fra kr. 7.950,-
Det her er en af vores mest populære ture i denne region. Turen er for dig, der vil kombinere kulturelle højdepunkter som Sacred Valley med udfordringen i at gå en af verdens mest kendte vandreruter.

læs mere
Andean Discovery

Andean Discovery

Oplevelsesrejse i Sydamerika
21 dage – fra kr. 14.995,-
Tag oplevelsen i Andesbjergene til nye højder! Sammen med andre backpackere, der ikke er bange for at kaste sig ud i nye og spændende oplevelser.

læs mere
Inca Discovery

Inca Discovery

Oplevelsestur Sydamerika
8 dage – fra kr. 9.950,-
Denne eventyrrejse er perfekt til dig, der gerne vil udforske områdets arkæologiske og kulturelle skatte på kort tid.

læs mere