Vælg en side

Cartagena To Quito On A Shoestring

Oplevelsestur i Sydamerika

Cartagena To Quito On A Shoestring

Colombia og Ecuador – 19 dage

Colombia er en undervurderet rejsedestination, men med trygge, sociale og billige grupperejser, ønsker vi at ændre på denne opfattelse.

Det er trods alt et land, der er fyldt med kulturelle og naturskønne skatte, så at lade dette land gå ubemærket hen, ville være en skam. I løbet af to og en halv uge vil du rejse fra Colombia til Ecuador, besøge The Lost City of Teyuna, slappe af på varme strande samt opleve Medellin og Bogota.

Vi lover dig, at du med sikkerhed finder noget du elsker ved dette spektakulære land!

Rejsefakta

Pris fra kr. 15.995,-

Prisen inkluderer:

 • Standard hotel (11 nætter), camping (4 nætter), natbus (1 nat), homestay (1 nat)
 • 14 morgenmad, 5 frokost, 6 aftensmad
 • 5-dages Lost City of Teyuna vandretur
 • Guidet vandretur i The Lost City
 • Udflugt med overnating til Tayrona Nationalpark (lukket i november)
 • Strandbesøg i Taganga
 • Stop ved Otavalo Market
 • Orienteringstur i Medellin, Bogota og Quito.
 • Fly mellem Taganga og Medellin
 • Fly mellem Bogota og Quito
 • Al transport mellem destinationerne og til/fra inkluderede aktiviteter

Prisen inkluderer ikke:

 • Fly t/r Danmark – Colombia/Ecuador
 • Måltider, der ikke er angivet
 • Valgfrie aktiviteter
 • Evt. Visum
 • Rejseforsikring og rejsevaccinationer
 • Drikkepenge til guider og chauffører

Højdepunkter:

 • Vandretur til Lost City of Teyuna
 • Tjek nattelivet ud i colombianske byer
 • Aktiviteter i Cotopaxi
 • Oplev det lokale liv under et homestay i Ecuador
Kort: Cartagena to Quito on a shoestring

Klik på kortet for at se et større billede

Dagsprogram

Dag 1: Cartagena
Cartagena

Cartagena

Ankomst til valgfri tid. Der er ingen planlagte aktiviteter i dag, så tag ud og udforsk området. Venligst vær tilbage til introduktionsmødet senere på dagen. Her vil du få mulighed for at møde din rejseleder, og de andre gruppemedlemmer.

Dag 2: Cartagena
Dagen i dag er til fri disposition, så tag ud og udforsk denne fascinerende kystby. Valgmulighederne er mange, så der er bare med at komme afsted. En mulighed er at tage på en bådtur ud til Rosario and San Bernardo Corals Natural Park, hvor du vil blive overrumplet af disse øers prangende skønhed. Her har du også mulighed for at snorkle i det farverige koralrev.

En anden mulighed er at tage med på en guidet tur rundt i byen, hvor du vil besøge byens mest berømte seværdigheder, eller du kan tage en tur op til Volcan Tutumo, hvor du på toppen, har mulighed for at få et mudderbad. Dette skulle efter sigende have en helbredende effekt på kroppen. Herefter kan du blive skyllet rent i den nærliggende lagune.

Dag 3: Cartagena – Santa Marta
På dag 3 rejser v videre med en lokal bus til en anden kystby, Santa Marta. Her kan du besøge Gold Museum, hvor de har en samling af genstande fra The Lost City, som vi vil besøge i løbet af de næste dage, eller du slappe af på stranden eller shoppe de sidste ting, du mangler, inden den kommende vandretur.

Anslået rejsetid: Cartagena – Santa Marta 4 timer

Dag 4: Santa Marta – Adan Camp
Vi rejser til Machete Pelao i Jeep, hvor vandreturen til The Lost City of Teyuna begynder. Vi kommer til at vandre 4-5 timer om dagen, hvor vi vil gå gennem smukke bondelandskaber, fugtige jungler, samt landsbyer, i hvilke du vil få en fascinerende indsigt i det lokale liv i Colombias landdistrikter. Ruten går langs Buritaca River, hvor vi også vil slå lejr for natten. Her vil der være flere naturskabte svømmebassiner, hvor du har mulighed for at blive afkølet, inden du kan slappe af i hængekøjen.

Anslået afstand og tidsforbrug: Machete Pelao – Adán Camp 7 – 8km, 4 – 5 timer

Dag 5: Adan Camp – Wiwa Camp
Lost City

Lost City

Vi starter dagens etape tidligt om morgenen langs Buritaca River. Vi passerer flere bondelandskaber, der bliver anvendt til at dyrke kaffe eller for at fodre kvæg. Herefter vil turen blive en smule mere udfordrende, når vi fortsætter fra flodbredden gennem den fugtige jungle. Bemærk de unikke cirkulære hytter, der danner Kogi landsbyerne i området. Ved ankomst til campingområdet drømmer du sikkert om at få et bad, så tag en kølende velfortjent dukkert i floden.

Anslået afstand og tidsforbrug: Adán Camp – Wiwa Camp 7 – 8km, 4 – 5 timer

Dag 6: Wiwa Camp – Teyuna Paraiso Camp
I dag, om morgenen, tager vi hul på den mest krævende del af vandreturen. Vi fortsætter langs flodbredden, hvor strækningen, vi går på, har en meget stejl hældning. Hvis gruppen ønsker at holde en pause her, anbefales det at køle af i floden, inden vi fortsætter. Det er også vigtigt, at alle medbringer rigelig væske, især hvis vejret er varmt og fugtigt. Vi ankommer til lejren om eftermiddagen.

Anslået afstand og tidsforbrug: Wiwa Camp – Teyuna Paraiso Camp 7 – 8km, 4 – 5 timer

Dag 7: Teyuna Paraiso Camp – Wiwa Camp
Lost City

Lost City

Gør dig klar til den sidste del af vandreturen, før vi ankommer til The Lost City. Denne forladte by er kun en time og 1200 trappetrin væk! Når du er nået til tops, vil du lære om historien om dette sted af en lokal guide, før du har mulighed for at udforske det på egen hånd. Vi tager tilbage til lejren for at bade og spise frokost, før vi atter bevæger os ned mod Machete Pelao.

Anslået afstand og tidsforbrug: Teyuna Paraiso Camp – Wiwa Camp 7 – 8km, 4 – 5 timer

Dag 8: Wiwa Camp – Taganga
Efter en sidste vandretur tilbage til Machete Pelao kører vi videre til fiskerlandsbyen Taganga til en eftermiddag med afslapning. Hvis du ikke er helt udmattet efter vandreturen, har du her mulighed for at snorkle i det krystalklare vand uden for byen.

Anslået afstand og tidsforbrug: Wiwa Camp – Machete Pelao 7 – 8km, 4 – 5 timer

Dag 9: Taganga – Parque Nacional Natural Tayrona (hele året undtaget november)
I dag rejser vi på en dagsudflugt til smukke Tayrona National Park. Her kan du udforske de frodige skove, der er ledsaget af smukke strande og det lækre, turkisblå Caribiske Hav.

Anslået rejsetid: Taganga – Parque Nacional Natural Tayrona 45 minutter

Dag 9: Taganga – Minca – Los Naranjos (kun november)
Vi rejser til bakkerne omkring Minca og tager på en vandretur til et smukt vandfald. Minca er en smuk by, der ligger i regnskoven ved Sierra Nevada bjergene. Udforsk byen, før du tager en forfriskende dukkert i det idylliske vandhul, Pozo Azul. Efter en udfordrende vandretur, kan du nyde en svømmetur under et vandfald, før vi går hen til en gård, hvor vi kan lære mere om produktionen til en af Colombias vigtigste afgrøder, kaffe!

Anslået rejsetid: Taganga – Los Naranjos 2,5 time

Dag 10: Parque Nacional Natural Tayrona – Taganga (hele året undtaget november)
Vi har en halv dag tilbage i dette paradis, så hvis du har lyst, kan du tage med på en vandretur, der tager dig gennem junglen, hvor du krydser brusende floder og store klippeformationer fra den spanske ruinby Peublito.

Anslået rejsetid: Parque Nacional Natural Tayrona – Taganga 45 minutter

Dag 10: Minca – Taganga (kun november)
Vi vender tilbage til Taganga for en sidste overnatning ved det Caribiske Hav. Slap af og nyd livet eller gå på opdagelse i Taganga.

Anslået rejsetid: Los Naranjos – Taganga 1 – 1,5 time

Dag 11: Taganga – Medellin
I dag flyver vi videre til tidligere berygtede Medellin, en by, der i dag betragtes som en af de sikreste byer i Latinamerika. Ved ankomst tager vi på en orienteringstur rundt i byen med rejselederen, der vil udpege nyttige steder såsom supermarkeder, hovedgaderne og hæveautomater. Hvis du ønsker mere dybdegående information og kendskab til byen har du mulighed for at tage med på en byvandring.

Medellin er blevet revitaliseret siden de blodige kampe og bandekrige i 80’erne og 90’erne og er nu en af Sydamerikas mest innovative og kunstneriske byer. Udforsk byens mange barrios (spansk for nabolag), der er fyldt til randen med trendy butikker, grønne parker, museer, kirker, markeder samt lækre gastronomiske oplevelser.

Dag 12: Medellin – Bogota
Dagen i dag er til fri disposition, hvor du kan udforske denne virkelig spektakulære by. Vil du have gang i adrenalinen kan du tage med på en paragliding tur over byen, eller tage svævebanen op til et af de nærliggende bjerge. Om aftenen hopper vi på natbussen, der tager os videre til Bogotá.

Anslået rejsetid: Medellin – Bogota 9 – 10 timer

Dag 13: Bogota
Bogota

Bogota

Ved ankomst til Bogotá vil vi tage på en orienteringstur i det livlige La Candelariaområde. Derefter har du fri resten af dagen til at udforske Colombias hovedstad, men lad ikke tiden gå til spilde, denne by har masser af spændende ting at byde på.

Tag en tur med svævebane op til toppen af Monserrate Hill i en højde af 3100 meter. Her vil du blive belønnet med en smuk udsigt over byen. Derefter kan du besøge Gold og Botero museerne, hvor du kan lære mere om Colombias historie og kultur, før du går en tur i de historiske gader i Candelariadistriktet. Et besøg i de trendy kvarterer Zona Rosa og Parque de la 93 er også en tur værd. Besøg det historiske Paloquemao marked, hvor de lokale beboere i Bogota dagligt færdes. Dette marked byder på alt fra nye spændende ingredienser til traditionelle colombianske retter. Lad dig indfange af denne hvirvelvind af madboder, blomsterbutikker og caféer, før du beslutter dig for hvilken gade du drejer ind af for at få mest muligt ud af din oplevelse. Et anden mulighed er at besøge Gold Museum, hvor du kan finde over 30.000 guldfund samt tusindvis af knogler, keramik og tekstilgenstande fra 13 forskellige spanske samfund.

Dag 14: Bogota
Nyd endnu en dag i denne fantastiske by. Dagen er til fri disposition, så det er helt op til dig, hvad du vælger at tage dig til.
Dag 15: Bogota – Otevalo
Vi flyver videre til Quitio, hovedstaden i Ecuador, før vi rejser videre til Otevalo for at tilbringe en nat hjemme hos en lokal familie. Her kan du mingle med de lokale og få nye venner og minder i løbet af de næste dage mens vi er på dette homestay. Under dette ophold vil du opleve, hvordan livet i Ecuadors landdistrikter er. Om aftenen har vi mulighed for at overvære en kulturel forestilling, før vi nyder lidt lokal mad.

Anslået rejsetid: Bogota – Otevalo 6 timer

Dag 16: Otevalo – Cotopaxi
Vi besøger det berømte kunsthåndværkmarked i Otavalo, der også er Sydamerikas største. Her kan du vandre fra bod til bod, mens du iagttager fantastisk lokalt håndværk. Forsøg at komme så tidligt som muligt, så du kan få de bedste priser. Det forventes også, at du prutter om prisen på alle køb du gør dig, så har du ikke prøvet dette før, vil du virkelig få afprøvet dine færdigheder her.

Om eftermiddagen rejser vi til Cotopaxi for at opleve et par dage i de smukke Andesbjerge.

Anslået rejsetid:
Otavalo – Cotopaxi 4 timer

Dag 17: Cotopaxi – Otavalo
Dagen i dag er til fri disposition. Besøg Cotopaxi National Park, hjemsted til Cotopaxivulkanen, der ikke er mindre end 5,897 meter høj! Denne smukke kegleformede, snedækkede vulkan er Ecuadors andet højeste bjerg, og den højeste aktive vulkan i verden. Hold godt øje med dyreliv, heriblandt kondorer, ulve, hjorte, bjørne og mange flere. Vil du have gang i adrenalinen kan du også vælge at cykle ned ad vulkanen, hvor du virkelig får mulighed for at mærke naturen på tæt hold.
Dag 18: Cotopaxi – Quito
Dame i Equador

Dame i Equador

Efter vores besøg her, rejser vi videre til Quito med bus, hvor guiden vil tage os med på en orienteringstur rundt i byen for at udpege forskellige steder, der kunne have interesse for dig.

Anslået rejsetid: Cotopaxi – Quito 2 timer

Dag 19: Quito
Afrejse til valgfri tid. Er du ikke klar til at afslutte din rejse? Hvorfor ikke tage et par ekstra overnatninger i Quito, eller tage turen ud til Galapagos-øerne.

Billeder og video

Lost City
Bogota

Kvinde i Equador

Cartagena
Lost City

Mere information om turen

Rejsetype: 18-to-Thirtysomething 
Du er kun ung en gang. Turene er tempofyldte og pakket med spændende destinationer, der egner sig til dig i alderen 18-39.

Serviceniveau: Basic

 • Enkle og rene overnatningssteder og/eller gode campingpladser.
 • Kollektiv transport og private biler og busser.
 • Mange frivillige aktiviteter

Antal deltagere
Maks. 16, gennemsnitligt 14.

Fysisk udfordring: Demanding
Nogle ture i højtliggende terræn eller mere anstrengende aktiviteter, men generelt egnet til de fleste rejsende, der er sunde og raske.

Få hjælp til rejsen

Vores rejsekonsulenter hjælper dig gerne med inspiration, gode råd og planlægning af en rejse ud fra dine ønsker. Vi tror på at personlig rådgivning og udveksling af erfaringer er nøglen til at finde den rejse, der passer perfekt til dig.

Kontakt os

Flere oplevelsesrejser i Sydamerika

tjek ut andre spændende oplevelsesrejser i Sydamerika!

Explore Costa Rica

Explore Costa Rica

National Geographic oplevelsestur i Mellemamerika
14 dage – Pris fra kr. 14.300,-
Costa Rica er et lille land, men dette er ikke ensbetydende med, at det ikke kan byde på mange eventyr.

læs mere
Iconic Peru

Iconic Peru

National Geographic oplevelsestur i Sydamerika
14 dage – Pris fra kr. 19.200,-
Hvis du vil udfordre dig selv med at vandre Inca Trail eller lede efter eksotiske dyr i Amazonas, er denne to-ugers oplevelsestur gennem Peru perfekt til dig.

læs mere
Discover Brazil, Argentina & Chile

Discover Brazil, Argentina & Chile

National Geographic oplevelsestur i Sydamerika
17 dage – Pris: fra 36 500 kr
Den sydligste del af Sydamerika byder på nogle af kontinentets mest livlige og spændende kulturer.

læs mere
Discover Patagonia

Discover Patagonia

National Geographic Oplevelsestur i Sydamerika
Argentina og Chile – 14 dage – Pris: fra 28 800 kr
Nyd den farverige by Buenos Aires og afprøv dit dansetalent med en tango.

læs mere
Colombia – Lost City Trekking

Colombia – Lost City Trekking

Colombia – Lost City Trekking
Pris fra kr. 4.595,-
Alle drømmer om at besøge en region, før den bliver opdaget af den overvældende masseturisme. Hvis du tager med på denne vandretur, er der stor sandsynlighed for at få dette ønske opfyldt!

læs mere
Inca Trail Express til Machu Picchu

Inca Trail Express til Machu Picchu

Oplevelsesture i Sydamerika
Pris fra kr. 4.575,-
Er du ude efter et lettere alternativ til den klassiske 4-dages vandretur? Eller er dit budget ved at være brugt op, men har stadig lyst til at opleve mere af de storslåede Andesbjerge? Så er dette turen til dig!

læs mere
Rio Surf Camp – Brasilien

Rio Surf Camp – Brasilien

Oplevelsesture i Sydamerika
Pris fra kr. 3470,-
Rio er kendt for sine hvide strande, men ikke langt fra bymidten finder du også nogle super fede surfsteder.

læs mere
Amazon Negro River Cruise

Amazon Negro River Cruise

Oplevelsesture i Syd Amerika
Pris fra kr. 7.150,-
Vil du gerne trække dig tilbage og leve det fredelige liv? Giv dig selv den oplevelse om bord på en båd ned langs Amazonas floden, hvor du vil sejle henover de forskellige vandløb. Kom helt tæt på eksotiske fugle, krokodiller og landsbyer.

læs mere
Galapagos Camping Adventure

Galapagos Camping Adventure

Oplevelsestur i Sydamerika
Pris fra kr. 11.550,-
Et besøg ved Galapagos handler ikke kun om at sejle rundt. Nu har du også mulighed for at campere her! Denne tur varer en uge, og kaster dig direkte ind i hjertet af Galapagos.

læs mere
Amazon to the Andes

Amazon to the Andes

Oplevelsesture i Sydamerika
Pris fra kr. 15.395,-
Dette eventyr byder på en spændende kombination af naturlig charme og kontraster både i landskab, dyreliv og kultur

læs mere
The Inca Trail

The Inca Trail

Oplevelsesture i Sydamerika
Pris fra kr. 7.950,-
Det her er en af vores mest populære ture i denne region. Turen er for dig, der vil kombinere kulturelle højdepunkter som Sacred Valley med udfordringen i at gå en af verdens mest kendte vandreruter.

læs mere
Andean Discovery

Andean Discovery

Oplevelsesrejse i Sydamerika
21 dage – fra kr. 14.995,-
Tag oplevelsen i Andesbjergene til nye højder! Sammen med andre backpackere, der ikke er bange for at kaste sig ud i nye og spændende oplevelser.

læs mere
In Search of Iguassu

In Search of Iguassu

Oplevelsestur i Sydamerika
17 dage – fra kr. 16.950,-
Mød ligesindede rejsende på denne eventyrrejse, som starter i Buenos Aires, Argentina, og tager dig videre til Uruguay, hvor du kan prøve kræfter med hesteridning på en ægte ranch.

læs mere
Inca Discovery

Inca Discovery

Oplevelsestur Sydamerika
8 dage – fra kr. 9.950,-
Denne eventyrrejse er perfekt til dig, der gerne vil udforske områdets arkæologiske og kulturelle skatte på kort tid.

læs mere