Vælg en side

Island Time - Fiji

Oplevelsesture i Stillehavet

Island Time – Fiji

Ø-hopping på Fiji

Ønsker du at tilbringe tid på tre forskellige øer, der alle er perfekte på hver sin måde? Så tag med på denne 6-dages opdagelsesrejse i Yasawa øgruppen. 

Alle måltider, overnatninger og transportstrækninger er medregnet, og ligeledes et gratis besøg i undervandsgrotterne Sawailau Caves, så det eneste, du skal er blot at nyde opholdet!  

Rejsefakta

Pris fra kr. 3995,- per person

Prisen inkluderer:

 • 2 nætter ved Nabua eller Long Beach
 • 2 nætter ved White Sandy Beach
 • 1 nat på South Sea Island (sovesal) eller Beachcomber (dobbelt/enkeltseng i hytte)
 • Alle måltider
 • Transport
 • Tur til Sawailau Caves (snorkeludstyr ikke inkluderet)
 • «Seaspray» dagstur sejlbåd
 • En kopi af den stilfulde «Mai Yasawa» fotobog

Prisen inkluderer ikke:

 • Fly t/r Danmark – Fiji
 • Måltider, der ikke er angivet
 • Valgfrie aktiviteter
 • Evt. Visum
 • Rejseforsikring og rejsevaccinationer
 • Drikkepenge til guider og chauffører

Højdepunkter:

 • Paradis strande
 • Snorkling
 • Fantastisk natur

Dagsprogram

Dag 1-2

Du sejler op til den fantastiske region Blue Lagoon, der ligger blandt de nordlige Yasawa øer, og var indspilningssted for den kendte film af samme navn med Brooke Shields i hovedrollen. Nyd vandreture på øerne, smukke strande og spektakulære koralrev. Gå en tur ned på stranden ved solnedgang for at se de sjove flyvefisk. Gæster, der har betalt for Full Monty pakken kan tage med på en tur til Sawailau Caves (med mulighed for at opgradere til en vandskitur i hulerne) samt vælge mellem enten en snorkeltur til spektakulære rev eller en dejlig massage på øen. 

Overnatningssted 1 Coconut: Nabua eller Long Beach

Overnatningssted 2 Coconuts: Oarsman’s Bay Lodge eller Coconut Beach Resort

Overnatningssted 3 Coconuts: Full Monty pakke er ikke tilgængelig på 3 Coconut

Dag 3-4

Om morgenen rejser du videre til din næste dosis paradis. White Sandy og Korovou deler den samme strand og smukke bugt, beliggende blot et stenkast fra hinanden. Begge er drevet af fijianske familier, og du vil med garanti komme til at føle dig velkommen her. Det, der står i højsæde her, er ren afslapning. Det er op til dig, om du vil ligge i en hængekøje eller på et håndklæde på stranden, læse eller sove eller få en drink i skyggen. Hvis du derimod er den rastløse type, er der også en masse aktiviteter, du kan give dig i kast med. Alle gæster med FULL MONTY pakken kan tage med på enten en bådtur, hvor der er mulighed for at svømme med djævlerokker (oktober-maj), eller en snorkeltur ud til fantastiske rev (maj-september). Gæster, der bor på Koroyou med FULL MONTY pakken, kan også deltage i et madlavningskursus, hvor man lærer at lave lokal fijiansk mad. 

Overnatningssted 1 Coconut: White Sandy Beach

Overnatningssted 2 Coconuts: Korovou eller Barefoot Manta

Overnatningssted 3 Coconuts: Full Monty pakke er ikke tilgængelig på 3 Coconut

Dag 5

Nyd formiddagen i afslappede omgivelser, før du rejser videre til Mamanuca øgruppen. Nok er de små, men disse øer gør sig i den grad bemærket med nogle af de flotteste koralrev og dykkersteder, du kan finde på Fiji. De har også swimmingpools, fantastiske solnedgange og ikke mindst en gæstfrihed af en anden verden. 

Overnatningssted 1 Coconut: Eftersom der ikke findes nogle 1 Coconut alternativer, vil du få en gratis opgradering til South Sea Island (sovesal) eller Beachcomber (dobbelt/enkeltseng i hytte)

Overnatningssted 2 Coconuts: South Sea Island (Sovesal) eller Beachcomber (dobbelt/enkeltseng i hytte)

Overnatningssted 3 Coconuts: Beachcomber (Hytte ved vandkanten)

Dag 6

Nyd den sidste dag på den ø, du befinder dig på. Gæster, der har Full Monty pakken, kan tage med på en tur med ”Seaspray”, som tager dig til de yderste Mamanuca øer. Nyd det krystalklare vand, hvor du kan snorkle eller svømme. Vi besøger også en traditionel fijiansk landsby og får lov til at opleve en Kava-ceremoni (mandag-lørdag). Besøg øen, hvor Tom Hanks tilbragte sine dage under indspilningen til filmen ”Cast Away”. Formiddags te, frokost samt alle drikkevarer – inklusiv vin og øl – er inkluderet om bord. En helt fantastisk tur! 

Hjemkomsten kan variere lidt fra gang til gang. 

Billder og video

Transport mellem øerne er inkluderet i pakkeprisen.

Gå ikke glip af livet under vandet.

South Sea Island. Foto: Chris McLennan

Mere information om turen

Overnatning og pakker

Denne pakke tilbyder tre forskellige og varierede områder af Fiji. Alle tre er lige smukke, til trods for sine forskelle, og de vil med garanti give dig minder for livet. Der tilbydes mange forskellige aktiviteter på hvert enkel resort. Hvis disse ikke falder i din smag, kan du blot læne sig tilbage og nyde ø paradiset. 

Du kan vælge mellem 1,2 eller 3 “Coconuts”. 1 og 2 coconuts kan opgraderes til en såkaldt Full Monty-pakke for at få flere inkluderede aktiviteter. Læs mere om dette længere nede på siden. 

Måltider
En af livets nødvendigheder og store glæder! Måltiderne er inkluderet i pakkerne (hvis ikke der er oplyst om andet). Det er ingen andre restauranter rundt om hjørnet, så alle måltider serveres på det ressort, I har valgt at bo på. 

Afgange

Dage for afrejse: Daglig 

Afrejsetid: 08.30

Afrejsested: Port Denarau Marina, Nadi

Slutdestination: Port Denarau Marina, Nadi

Ankomst til slutdestination: 17.45

Varighed: 6 dage, 5 nætter

Få hjælp til rejsen

Vores rejsekonsulenter hjælper dig gerne med inspiration, gode råd og planlægning af en rejse ud fra dine ønsker. Vi tror på at personlig rådgivning og udveksling af erfaringer er nøglen til at finde den rejse, der passer perfekt til dig.

Kontakt os

Flere oplevelsesrejser i Stillehavet

tjek ut andre spændende oplevelsesrejser i Stillehavet!

Bula Combo Pass – Fiji

Bula Combo Pass – Fiji

Oplevelsesture i Stillehavet
Pris fra kr. 3.100,-
Bliv helt fri for stress på denne tur, der er en fantastisk kombination af fleksibel overnatning og færgepas.

læs mere
Coconut Cruiser – Fiji

Coconut Cruiser – Fiji

Oplevelsesture i Stillehavet
Pris fra kr. 4.375,-
Tag med de andre rejsende ombord på en Yasawa Flyer, og sejl til de sydligst beliggende øer i ø-kæden Yasawa, der er domineret af monolitiske bjerge.

læs mere