Vælg en side

Highlights of the Eastern US & Canada

Oplevelsesture i Nordamerika

Highlights of the Eastern US & Canada

15 dage med start og slut i New York

Dette vidunderlige eventyr til det østlige USA og Canada er fyldt med sensationelle oplevelser, der demonstrerer Nordamerikas grandiositet, heriblandt skyskrabere, monumenter, Niagara Falls, undergrundsbaner, hvaler, solskin, designerbutikker, kanoture, mange variationer af lækker is samt vandreture i naturen. 

Vi har valgt at droppe de store klodsede busser og hopper i stedet ind i vores egne køretøjer, der giver os langt større frihed når vi besøger New York, Washington, Toronto, Montreal, Vermont og alle de andre spændende steder. Dette er et eventyr, du ikke må gå glip af. Dine venner er allerede misundelige!  

Rejsefakta

15 dage – fra kr. 13.695,-

Prisen inkluderer:

 • Hotel/hostel (5 nætter), fælles camping (vi tager alle del i de daglige gøremål, 9 nætter)
 • 9 morgenmad, 6 frokost, 8 aftensmad
 • Entré til alle nationalparker, statsparker og monumenter
 • Orienteringstur i Washington DC, Toronto, Montreal og Boston.
 • Maid of the Mist bådtur (Niagara Falls).
 • Selvoppustelige madrasser og dome telt
 • Al transport mellem destinationerne og til/fra inkluderede aktiviteter

Prisen inkluderer ikke:

 • Fly t/r Danmark – New York
 • Måltider, der ikke er angivet
 • Valgfrie aktiviteter
 • Evt. visum
 • Rejseforsikring og rejsevaccinationer
 • Drikkepenge til guider og chauffører

Højdepunkter:

 • Skyskrabere
 • Monumenter
 • Niagara Falls
 • Nationalparker
Kort: Highlights of the Eastern US & Canada

Klik på kortet for at se et større billede

Dagsprogram

Dag 1: New York

New York City og Frihetsgudinnen

New York City og Frihedsgudinden

Ankomst til valgfri tid. I aften begynder eventyret. Du er velkommen til at udforske New York City, men sørg for at være tilbage i tide til at møde resten af gruppen. Rejselederen vil gennemgå detaljerne for den kommende oplevelsestur.

Dag 2: New York City – Washington DC

I dag kører vi fra den ene storby til den anden, nemlig Washinton DC, med et stop i Philadelphia. I Philadelphia besøger vi både Independence Hall, der er opført på UNESCO’s verdensarvsliste, og Liberty Bell. I Independence National Historical Park kan du lære mere om historien bag den amerikanske revolution og hvordan nationen blev grundlagt. 

Vi besøger Independence Hall, hvor vi får mulighed for at se hvor USA’s uafhængighedserklæring og grundlov blev drøftet og vedtaget. I parken kan du også opleve First Bank of the United States, Liberty Bell og Carpenters’ Hall. Den beundringsværdige og berømte Liberty Bell havde engang sin plads I tårnet af Independence Hall. Vi besøger Liberty Bell Center, hvor vi bliver klogere på denne revnede klokke, der vejer hele 940 kg, og er et evigt symbol på frihed. 

Vi ankommer til Washinton DC om aftenen og kommer til at opleve byen på en anden måde, nemlig i måneskin. Efter solnedgang tager vi en tur rundt i Washinton DC for at se de mest populære monumenter og mindesmærker, der lyses op af kraftige projektører.  

Dag 3: Washington DC
Det Hvide Hus, Washington

Det Hvide Hus, Washington

Tag dig god tid til at nyde denne dag, der er fri til at gøre hvad du har lyst til. Du kan slentre rundt og se de nationale monumenter, der præger den amerikanske hovedstad. Efter mørkets frembrud anbefaler vi, at du ser monumenterne, der på dette tidspunkt lyser National Mall parken op. 

Valgfrie aktiviteter denne dag: besøge det berømte «White House», hvor du kan lære mere om bygningen, hvor præsidenten bor og arbejder, eller tag turen til den massive obelisk, bygget til ære for George Washington, USA’s første præsident. Washington Monument er verdens højeste struktur lavet af sten og er verdens højeste obelisk. Den er nu genåbnet efter at have pådraget sig skader efter jordskælv og orkaner, så nu kan man komme helt op til toppen, hvor man kan nyde en smuk udsigt over byen. 

Hvis du har tid kan du besøge monumentet dedikeret til USA’s 16. præsident, Abraham Lincoln, der spillede en central rolle i afskaffelsen af slaveri. Glem ikke at se National Mall, der ikke er et indkøbscenter, men en stor park, der dækker området mellem Lincoln Memorial og USA Capitol. Husk komfortable sko – der er meget at udforske i denne storslåede park. The National Mall omfatter Washington Momument, Vietnam Veterans Memorial, Constitution Gardens, World War II Memorial, Koreakrigen Veterans Memorial, District of Columbia War Memorial, National Air and Space Museum, National Museum of American History, National Museum of Natural History, Smithsonian og meget mere. 

Dag 4: Washington DC – Alleghany National Forest

Nu lægger vi storbyen bag os og trækker os tilbage til naturen. Denne smukke køretur tager os ud til kysten og videre til Allegheny reservoiret, der vil give os en fantastisk udsigt, samt mulighed for at få lidt ro og komme til kræfter efter nogle hektiske dage i storbyen.  

Dag 5: Alleghany National Forest – Niagara Falls
Niagara Falls

Niagara Falls

Vi sætter kurs mod det mægtige Niagara Falls. Denne køretur tager ca. 4 timer, så sæt dig godt til rette og forbered dig på at opleve brølet fra vandfaldet. Båden «Maid of the Mist» tager os på en tur til bunden af Niagara Falls State Park Horseshoe Falls. Gennem årtier har besøgende til Niagara Falls udpeget «Maid of the Mist» som et af højdepunkterne på deres tur. 

En af de mest populære attraktioner ved dette spektakulære vandfald er bådturen «Maid of the Mist», der tager os på en tur ned til foden af vandfaldet og videre til Horseshoe Falls gennem buldrende vandfald og massive klippeformationer. Du vil med garanti vende tilbage fra turen med en ny forståelse af, hvor storslået og kraftfuld Niagara Falls egentlig er. 

Valgfrie aktiviteter denne dag: besøg Cave of the Winds, der tager dig 53 meter ned til Niagara Gorge. Tag poncho og sandaler på og følg stien langs Niagara-floden til Hurricane Deck, der ligger kun få meter under vandfaldet. Du behøver ikke et brusebad i dag, det skal Niagara Falls nok klare for dig.  Interesseret i gambling? Tag en tur til det lokale kasino, men husk, at aldersgrænsen er 21 år.  

Dag 6: Niagara Falls – Toronto

Klar til flere stempler i passet? I dag krydser vi grænsen til Canada. Vi tager på en guidet tur gennem den multikulturelle storby Toronto. Din rejseleder vil vise dig nogle af byens mest populære kvarterer og berømte vartegn, så du er godt klædt på til at udforske byen på egen hånd. 

Valgfrie aktiviteter i dag: CN Tower, der er Canadas mest genkendelige ikon og en favorit blandt turister i Toronto. Med en højde på 553,33 meter anses det for at være Canadas nationaltårn, og er den højeste fritstående konstruktion på den vestlige halvkugle.  

Dag 7: Toronto – Algonquin Provincial Park

Igen forlader vi storbyen til fordel for naturen. Vi kører i et par timer, før vi ankommer til Algonquin Provincial Park.

Valgfrie aktiviteter i dag: nyd en afslappende gåtur i denne vidunderlige park. Her kan du opleve fuglearten lom, foruden elgen, bævere og mange flere. Algonquin er det perfekte sted at komme i kontakt med naturen og nyde udendørslivet i fulde drag. Eller tag med på en kanotur, hvor du kan udforske en af de mange søer. Oplev denne smukke park, når du langsomt padler gennem det rolige vand, men hold godt øje med det aktive dyreliv på fastlandet.  

Dag 8: Algonquin Provincial Park

Kom ud og udforsk den canadiske vildmark. Lej en kano eller udforsk en af de mange stier denne park har at byde på. 

Dag 9: Algonquin Provincial Park – Montreal

På turen mellem Algonquin Provincial Park og Montreal stopper vi i Canadas hovedstad, Ottawa. Her har vi tid til at spise en god frokost og en hurtig tur rundt i byen, før vi fortsætter mod Montreal. Når vi er ankommet til Montreal går vi en tur gennem byen, hvor du vil få informationer om, hvor du kan finde supermarkeder, hæveautomater og andre vigtige ting. Hvis du ønsker en mere detaljeret rundvisning i Montreal er det også muligt at bestille en privat sightseeing. 

Dag 10: Montreal
Montreal

Montreal

Brug dagen på at udforske denne tosprogede by. I dag kan du vælge imellem forskellige frivillige aktiviteter som for eksempel et besøg til Mont Royal eller forlystelsesparken La Ronde. Six Flags La Ronde er den største forlystelsespark i det østlige Canada, hvor du kan udfordre dig selv i mere end 40 forlystelser. Mount Royal er en stor park på 200 hektar, beliggende midt i byen. Gå ikke glip af denne oase, et dejligt sted, hvor du kan nyde naturen. 

Dag 11: Montreal – Boston
Boston

Boston

Vi krydser grænsen tilbage til USA og rejser gennem den smukke stat Vermont, med et lille stop på Ben & Jerry’s is-fabrik i Waterbury. Efter ankomst i Boston vil guiden tage dig med på en lille gåtur, hvor du bliver bekendt med de vigtigste steder i byen. Vi vil også udforske Freedom Trail, en 4 km lang sti, der tager på en rejse gennem historien om USA’s revolution. 

Vi følger stien, der går gennem byen og vi besøger flere historiske steder, der har haft en stor betydning for USA’s uafhængighed fra Storbritannien. Vi stopper ved steder som Boston Common, USS Constitution, Faneuil Hall, samt åstedet for Boston massakren.  

Dag 12: Boston – Cape Cod
Formiddagen er til egen disposisjon, før vi setter snuten mot Cape Cod. Vel framme i Cape Cod vil vi sette opp teltene og slappe av på stranden.
Dag 13: Cape Cod

I dag er der ikke planlagt nogen aktiviteter, men du er velkommen til at bruge dagen til at slappe af på stranden eller tage på hvalsafari. 

Dag 14: Cape Cod – New York City

Vi vender tilbage til der, hvor det hele begyndte, nemlig New York City. Der er ikke planlagt aktiviteter i dag, men hvorfor ikke slentre rundt i Central Park, eller tage en tur til Times Square. Central Park er 3,4 kvadratkilometer og selvom parken virker naturlig, er næsten det hele anlagt. Central Park er blevet den mest berømte og elskede bypark i verden, med omfattende system af vandrestier, ridestier, skøjtebane, svømmebassin, Central Park Zoo og dyrereservatet Central Park Conservatory Garden. Times Square er et af verdens mest hektiske fodgængerovergange og er et vigtigt centrum for verdens underholdningsindustri. 

Dag 15: New York City

Afrejse til valgfri tid. New York har meget mere at byde på, så det er bare om at snakke med din rejseleder, så hjælper de dig med at bestille diverse aktiviteter. 

BilLEder og video

New York City og Frihedsgudinden

Det Hvide Hus, Washington
Niagara Falls
Montreal
Boston

Mere information om turen

Rejsetype: 18-to-Thirtysomethings
Du er kun ung en gang. Turene er tempofyldte og pakket med spændende destinationer, der er velegnet til dig i alderen 18-39. 

Fysisk udfordring: Light
Der vil forekomme lette vandreture. Egner sig til de fleste. Ikke for krævende. 

Serviceniveau: Camping
Camping de fleste nætter med nogle få hotelophold. 

Antal deltagere
Maks 22, gennemsnitlig 16

Få hjælp til rejsen

Vores rejsekonsulenter hjælper dig gerne med inspiration, gode råd og planlægning af en rejse ud fra dine ønsker. Vi tror på at personlig rådgivning og udveksling af erfaringer er nøglen til at finde den rejse, der passer perfekt til dig.

Brug skemaet herunder eller tag direkte kontakt med en af vores rejsekonsulenter.

Vil du vide mer

Vil du vide mere om Highlights of the Eastern US & Canada?

Send os en forespørgsel, så tager vi kontakt til dig så hurtigt som mulig.

Sending

Steffen Gjødesen

Rejsekonsulent
steffen@statravel.dk
Tlf. 86 20 45 26

Ohm Narasak Strobel

Rejsekonsulent
ohm@statravel.dk
Tlf. 86 20 45 25

Flere oplevelsesrejser i Nordamerika

tjek ut andre spændende oplevelsesrejser i Nordamerika!

Best of the US Express

Best of the US Express
Pris fra kr. 17.975,-
Denne spændende 2 ugers campingtur gennem USA dækker næsten alle de største højdepunkter, der findes i dette enorme land.

læs mere

Camping America’s West

Oplevelsesture i Nordamerika
Pris fra kr. 18.875,-
Troede du, at alle hjørner og kroge af The Great American West allerede var blevet udforsket?

læs mere

Coast to Coast Camping Westbound

Oplevelsesture i Nordamerika
Pris fra kr. 20.795,-
Yellowstone, the Badlands og Niagara vandfaldene – når du kommer udenfor bygrænserne vil du opleve, at USA er et land, der også er karakteriseret af fantastisk vildmark.

læs mere

Hawaii Island Hopper

Oplevelsesrejse i Nordamerika
13 dage – fra kr. 14.950,-
Denne fly & drive-tur i Hawaii giver dig alle fordelene ved at rejse på egen hånd.

læs mere

Musik, bjerge og monumenter

Oplevelsesrejse i Nordamerika
8 dager – fra 7.295 kr
Fra New Orleans til metropolen New York – dette roadtrip tager dig på en rejse nordover langs USA’s østkyst, hvor du vil besøge berømte byer og historiske monumenter.

læs mere

Southern Cross Country Westbound

Oplevelsesrejse i Nordamerika
23 dager – fra 19.475 kr
Denne oplevelsestur tager dig fra de travle gader i New York til kysten i San Fransisco Bay og du vil med sikkerhed få en god blanding af næsten alle nuancer af Americana undervejs.

læs mere

Højdepunkter i det sydlige USA

Oplevelsesrejse i Nordamerika
9 dage – fra kr. 12.675,-
Der er ikke mange steder, der kan måle sig med charmen, man finder i de amerikanske sydstater, og denne oplevelsestur viser dig hvorfor.

læs mere

Western Wonder

Oplevelsesrejse i Nordamerika
7 dage – fra 7.195 kr
På denne tur er der dobbelt op på eventyr i nationalparker, indimellem besøg til tre af de absolut fedeste byer på vestkysten: Los Angeles, Las Vegas og San Francisco.

læs mere

Atlantic Dream

Oplevelsesrejse i Nordamerika
13 dage – pris fra kr. 18.500,-
Rejs fra Miami til travle og spændende New York via smukke Appalacherne og sydstatsperlerne New Orleans, Mississippi og Nashville.

læs mere

Best of the West

Oplevelsesture i Nordamerika
Pris fra kr. 14.550,-
Skyskrabere, Sequoias og den uendelig store himmel er i vente på denne spektakulære oplevelsestur i det vestlige Amerika.

læs mere