Vælg en side

Sailing Cuba

Oplevelsesture i Mellemamerika

Sailing Cuba

Cuba – 8 dage

Oplev Cuba som du aldrig før havde troet var muligt. Denne 8-dages oplevelsestur om bord på en eksklusiv Katamaran tager dig gennem Canarreous øgruppen. Du kan snorkle i det krystalklare vand og se på farverige fisk, slappe af på stranden og nyde noget af det lækreste fisk og skaldyr nogensinde.

Prøv G Adventures ”all inclusive”, hvor du intet vil mangle!

Rejsefakta

Pris fra kr. 11.545,-

Prisen inkluderer:

 • Twin/dobbeltværelse, alle med eget bad (7 nætter)
 • 7 x morgenmad, 5 x frokost, 6 x aftensmad
 • Sejltur blandt øerne i Canarreos Archipelago
 • Snorkeludstyr

Prisen inkluderer ikke:

 • Fly t/r Danmark – Cuba
 • Måltider, der ikke er angivet
 • Valgfrie aktiviteter
 • Evt. Visum
 • Rejseforsikring og rejsevaccinationer
 • Drikkepenge til guider og chauffører

Højdepunkter:

 • Sejl gennem det krystalklare vand i Canarreos Archipelago
 • Nyd det afslappede ø-liv på de forskellige øer
 • Oplev livet under vandoverfladen med en snorkel
 • Del en drink eller to med de lokale
Kort: Sailing Cuba
Klik på kortet for at se et større billede

Dagsprogram

Dag 1: Havana – Cienfuegos
Fargerike biler i Havanna. Foto: RGBSpace Glez/Fors

Farverige biler i Havana. Foto: RGBSpace Glez/Fors

Ankomst til Havana før klokken 13. Omkring kl 15 er der velkomstmøde med resten af gruppen og guiden. Din gruppeleder vil gennemgå alle detaljer med jer. Der er ca. 250 km fra Havana til Cienfuegos, hvor katamaranen ligger og venter på os. Brug aftenen på at lære de ansatte ombord på båden og dine medrejsende at kende. I vil også få en sikkerhedsbriefing, før en tidlig middag bliver serveret. Efter middagen vil gruppelederen vise jer rundt i Cienfugeos, hvor I, til fods, kan nyde synet af denne rustikke by.
Anslået rejsetid: Havana – Cienfuegos 4 timer

Dag 2: Cienfuegos – Canarreos Archipelago
Cienfuegos Foto: Bamba

Cienfuegos Foto: Bamba

Efter morgenmaden sætter vi sejl i Cienfuegos og sejler ud mod Canarreos Archipelago. Slap af og nyd den fantastiske udsigt, når vi forlader fastlandet.

Dag 3: Canarreos Archipelago
Se livet under vann.

Oplev livet under vand.

I dag begynder vi at udforske nogle af de smukke caribiske øer. Øerne er kendt for at være mere rustikke og afslappende end mange af de andre populære cubanske destinationer. Slap af, og nyd den varme caribiske luft, og benyt anledningen til at prøve lykken med fiskestangen. Kokken elsker at tilberede fisk som gæsterne har fanget.

Dag 4 – 6: Canarreos Archipelago
Iguanaer i Cayo del Rosario. Foto: G Adventures

Iguanaer i Cayo del Rosario. Foto: G Adventures

Brug disse dage på at opdage paradiset på de rustikke og tyndtbefolkede øer, udforsk hemmelige strande eller nyd blot solstrålerne på dækket af båden.
I løbet af disse dage vil vi kunne opleve Cayo Largo, Cayo Rico og Cayo del Rosario. Cayo Largo er den største ø i Canarreos øgruppe, kendt for sine 25 km lange uberørte sandstrande og mangroveskove. Lad dine bekymringer forsvinde som dug for solen, her kan du med garanti slappe helt af. Læn dig tilbage, og slap af med en bog, mens du nipper til en forfriskende drink. Undersøg det krystalklare vand med en snorkel eller tag et spil volleyball på stranden. Hvorfor ikke tage på et flodcruise gennem mangrovelabyrinten på jagt efter krokodiller i sit naturlige element? Cayo Rico byder dig velkommen med sit lysende turkise vand. Nyd en cocktail på en hyggelig strandbar, og nyd den fantastiske havudsigt. Fodr øens lokale iguaner, eller tag på snorkeltur direkte fra båden – der er et stort udvalg af farverige fisk og et koralrev, der bare venter på at blive opdaget.

Dag 7: Canarreos Archipelago – Cienfuegos
Katamaran. Foto: G Adventures

Katamaran. Foto: G Adventures

Når du vågner, kan du betragte og beundre udsigten fra fyret i Cayo Guano. Nyd den sidste snorkeltur, før vi sejler tilbage til Cienfuegos. Glem endelig ikke at have et øje rettet mod vandkanten, for du ved aldrig, hvad der kan dukke op. .

Dag 8: Cienfuegos – Havana

Efter morgenmaden forlader vi Cienfugos og ankommer til Havana omkring frokosttid, hvor turen afsluttes. Du vil blive sat af ved hotellet, som beskrevet i rejseplanen. Gruppelederen hjælper gerne med at arrangere videre rejser. Vi anbefaler, at I har en dag eller to ekstra i Havana, og derfor ikke bestiller rejse videre før efter kl. 17 samme dag.

Anslået rejsetid: Cienfuegos – Havana 4 timer

 

Billeder og video

Fargerige biler i Havana. Foto: RGBSpace Glez/Fors

Udforsk livet under havoverfladen

Cienfuegos Foto: Bamba
Katamaran. Foto: G Adventures
Punta Mal Tiempo. Foto: G Adventures
Iguanaer i Cayo del Rosario. Foto: G Adventures

Farverigt liv under vand

Mere information om turen

Rejsetype: Marine
Nogle af verdens mest fantastiske steder bliver bedst (og ofte kun) udforsket med båd. Vi kan tage dig næsten alle steder med vores flåde af mindre fartøjer.

Fysisk utfordring: Light
Der vil være lette vandreture. Egner sig til de fleste. Ikke for krævende

Serviceniveau: Standard

 • Komfortable overnatningssteder i turistklasse
 • Kombination af offentlig og privat transport

Antal deltagere
Maks. 14

Aldersgruppe
Skal være fyldt 16

Husk, at Cuba ikke er som andre lande, du før har besøgt. De fleste bygninger er gamle og er ikke altid vedligeholdt eller af særlig høj standard. Elevatorer, internet og A/C har en tendens til at gå i stykker. Ting går generelt bare ikke så hurtigt, og vandtrykket/temperaturen er ikke altid som ønsket. Cuba er et skønt sted at besøge, så slap af og hyg dig, lad fordommene og de fine fornemmelser blive hjemme, og nyd hvad dette land kan tilbyde dig. 

Få hjælp til rejsen

Vores rejsekonsulenter hjælper dig gerne med inspiration, gode råd og planlægning af en rejse ud fra dine ønsker. Vi tror på at personlig rådgivning og udveksling af erfaringer er nøglen til at finde den rejse, der passer perfekt til dig.

Kontakt os

Flere oplevelsesrejser i Mellemamerika

Tjek andre spændende oplevelsesrejser i Mellemamerika!

Best of Central America

Best of Central America

Oplevelsestur i Mellemamerika
33 dage – Pris fra kr. 19.950,- 
Fra ældgamle ruiner til aktive vulkaner. Tag med på denne oplevelsestur, der ligger udenfor alt andet, du før har prøvet, og opdag ekstraordinære Mellemamerika.

læs mere
Cuban Rhythms

Cuban Rhythms

Oplevelsestur på Cuba
Pris fra kr. 6.145,-
Hvis du hører nogen sige, at Cuba ikke er andet end et beach resort, så kan du godt få dem til at tro om igen! Øen summer af energi, og det bør du også gøre, når du besøger den.

læs mere
Volcano Trail

Volcano Trail

Oplevelsesture i Mellemamerika
Pris fra kr. 9.650,-
Krystalblåt hav, fuld af livlige fisk, til tropiske regnskove og junglemusik. Rejs gennem Guatemala, Honduras, Nicaragua og Costa Rica med andre backpackere.

læs mere
San Blas ø-eventyr

San Blas ø-eventyr

Oplevelsesture i Mellemamerika
Pris fra kr. 2.975,-
Hyg jer på en 4-dagestur til øgruppen San Blas i Panama – et sandt paradis. Her kan I snorkle i det krystalklare caribiske hav, eller tage på en bådtur til en traditionel lokal landsby, Kuna Yala, hvor I kan købe fine souvenirs.

læs mere