Vælg en side

Cuban Rhythms

OPLEVELSESTURe i CUBA

Cuban Rhythms

Cuba – 8 dage

Hvis du hører nogen sige, at Cuba ikke er andet end et beach resort, så kan du godt få dem til at tro om igen! Øen summer af energi, og det bør du også gøre, når du besøger den. Oplev livet i gaderne i Trinidad og Old Havana, der oser af kulturelle vibes, fest og dans. Her strømmer musikken ud af de åbne vinduer på hvert gadehjørne.

Udforsk det lokale udvalg af rom og cigarer, afprøv dine salsafærdigheder på dansegulvet, udforsk Havanas koloniale fortid, eller brug tiden på at slappe af og nyde den caribiske sol, før du hænger ud med de lokale værtsfamilier – du kommer med sikkerhed til at få venner for livet.

Et beach resort? Ikke det der ligner!

 

Rejsefakta

Pris fra kr. 6.145,-

Prisen inkluderer:

 • Besøg på Che-monumentet i Santa Clara
 • Salsalektion i Trinidad
 • Besøg på Casa de la Trova i Trinidad
 • Dagstur til Cayo Jutias
 • Stop ved Las Terrazas
 • Orienterings-/byvandring i Old Havanna og i Trinidad
 • Hotel (1 nat), homestay (6 nætter)
 • 7 x morgenmad og 1 x aftensmad
 • Al transport mellem destinationene og til/fra inkluderede aktiviteter.

Prisen inkluderer ikke:

 • Fly t/r Danmark – Havana
 • Måltider, der ikke er angivet
 • Valgfrie aktiviteter
 • Evt. Visum
 • Rejseforsikring og rejsevaccinationer
 • Drikkepenge til guider og chauffører

Højdepunkter:

 • Hæng ud med lokalbefolkningen
 • Smag på lokal rom og cigarer
 • Oplev salsakulturen på dansegulvet
 • Udforsk Havanas historiske og smalle gyder
 • Slap af under den caribiske sol
Kort: Cuban Rhythms
Klik på kortet for at se et større billede

Dagsprogram

Dag 1: Havana
Gamlebyen i Havanna. Foto: Karel Miragaya

Den gamle bydel i Havana. Foto: Karel Miragaya

Ankomst til Havana til valgfri tid. Check in på hotellet, og gå straks i gang med at udforske byen! Havana er en af de ældste byer på den vestlige halvkugle, og byen blev i 1982 en del af UNESCOs verdensarvsliste. Repræsentanter fra G Adventures vil holde et møde om aftenen (Nøjagtig tid og sted bliver givet ved ankomst på hotellet).

Dag 2: Santa Clara – Trinidad

Che Guevaras mausoleum i Santa Clara. Foto: Greta Gabaglio

Che Guevaras mausoleum i Santa Clara. Foto: Greta Gabaglio

På vej til Trinidad tager vi ind forbi Santa Clara, hvor vi besøger flere historisk vigtige steder, inklusiv det berømte Che-monument. Santa Clara var en vigtig by under revolutionen, og byen er mest kendt for statuen af Ernesto Che Guevara på Plaza la Revolucion. Resterne af Che Guevara og hans undersåtter, der faldt i Bolivia, befinder sig i mausoleet på pladsen.
Vi fortsætter videre til Trinidad, hvor vi går en tur i byen ved ankomst. Sidst på aftenen nyder vi en lokal hjemmelavet middag sammen med gruppen. Maden er tilberedt af en af de værtsfamilier, vi bor hos.

Dag 3-4: Trinidad

Gamlebyen i Trinidad. Foto: Urs Flueeler

Gamlebyen i Trinidad. Foto: Urs Flueeler

Dagen er til fri disposition, men om eftermiddagen har du mulighed for at lære at danse salsa. Senere på aftenen kan du afprøve dine nye dansetrin på Casa de la Trova.
Trinidad regnes som et kulturelt centrum på Cuba, hvor du med garanti aldrig vil være langt fra forskellige spændende tiltag. Her finder du alt fra konelektioner til salsalektioner, natteliv og teatre. Salsatimer i Trinidad er inkluderet i prisen.
Hvis man ønsker udendørsaktiviteter, så er det også i Tridinad, man bør gøre dette. Her har du muligheden for at ride på heste eller tage en cykeltur (forvent dog ikke en moderne mountainbike). Hvis du er ude efter en uberørt sandstrand, kan du snorke og dykke i nærheden af Playa Ancon kun 12 km. fra byen.

Dag 5: Trinidad – Vinales
Vinales. Foto: Chris Howey

Vinales. Foto: Chris Howey

Vi rejser videre til Vinales, der er placeret blandt sukkerrørs- og tobaksplantager. Prøv en cigar eller tag med på en runde, hvor vi kan smage lokal rom. Vinales ligger i Pinar del Rio-provinsen, der er lokaliseret i en frugtbar dal omgivet af kalkstensbakker – muligvis et af de smukkeste områder på Cuba! Mens du er her, bør du også besøge en cigarfabrik for at se, hvordan de berømte cubanske cigarer bliver lavet. Test også dine spanskkundskaber hos en lokal værtsfamilie.

Dag 6: Vinales
I dag byder på en dagsudflugt til lækre Cayo Jutias, en sandstrand der er 3 km. lang. Det er det perfekte sted at snorkle eller blot slappe af.
Dag 7: Havana
Gamlebyen i Havanna. Foto: Urs Flueeler

Den gamle bydel i Havana. Foto: Urs Flueeler

På vej tilbage til Havana stopper vi ved frodige Las Terrazas. Derefter bliver vi kørt tilbage til hovedstaden. Vel fremme afslutter vi med en guidet tur gennem det historiske centrum af den gamle bydel. Turen vil blive gennemført af vores rejseleder.

Dag 8: Havana
Afrejse fra Havana til valgfri tid. Havana har meget at byde på, så brug gerne nogle ekstra dage på at udforske denne spændende by.

Billeder og video

Den gamle bydel i Havana. Foto: Karel Miragaya

Den gamle bydel i Havana. Foto: Urs Flueeler

Che Guevaras mausoleum i Santa Clara. Foto: Greta Gabaglio

Den gamle bydel i Trinidad. Foto: Urs Flueeler

Vinales. Foto: Chris Howey

Mere information om turen

Rejsetype: 18-to-Thirtysomethings                    Du er kun ung en gang. Turene er tempofyldte og pakket med spændende destinationer, der er velegnet til dig i alderen 18-39.

Fysisk utfordring: Light
Der vil være lettere vandreture. Egner sig til de fleste. Ikke for krævende.

Serviceniveau: Basic

 • Enkle og rene overnatningssteder og/eller gode campingpladser
 • Kollektiv transport og private biler og busser
 • Mange frivillige aktiviteter

Antal deltagere
Maks. 18, gennemsnitligt 14

OBS! Det er vigtigt at bemærke, at Cuba er meget anderledes end andre dele af verden. Bygninger og infrastruktur er generelt ikke særligt vedligeholdt. Elektriciteten er meget ustabil, og strømafbrydelser er ikke unormalt. Varmt vand og vandtryk er også somme tider ret begrænset. Cuba er et fantastisk sted at opleve, med lad blot de vestlige forventninger blive derhjemme, og du vil klare det som smurt og få dit livs oplevelse! 

Få hjælp til rejsen

Vores rejsekonsulenter hjælper dig gerne med inspiration, gode råd og planlægning af en rejse ud fra dine ønsker. Vi tror på at personlig rådgivning og udveksling af erfaringer er nøglen til at finde den rejse, der passer perfekt til dig.

Kontakt os

Flere oplevelsesrejser i Mellemamerika

Tjek andre spændende oplevelsesrejser i Mellemamerika!

Sailing Cuba

Sailing Cuba

Oplevelsesture i Mellemamerika
Pris fra kr. 11.545,-
Oplev Cuba som du aldrig før havde troet var muligt. Denne 8-dages oplevelsestur om bord på en eksklusiv Katamaran tager dig gennem Canarreous øgruppen.

læs mere
Best of Central America

Best of Central America

Oplevelsestur i Mellemamerika
33 dage – Pris fra kr. 19.950,- 
Fra ældgamle ruiner til aktive vulkaner. Tag med på denne oplevelsestur, der ligger udenfor alt andet, du før har prøvet, og opdag ekstraordinære Mellemamerika.

læs mere
Volcano Trail

Volcano Trail

Oplevelsesture i Mellemamerika
Pris fra kr. 9.650,-
Krystalblåt hav, fuld af livlige fisk, til tropiske regnskove og junglemusik. Rejs gennem Guatemala, Honduras, Nicaragua og Costa Rica med andre backpackere.

læs mere
San Blas ø-eventyr

San Blas ø-eventyr

Oplevelsesture i Mellemamerika
Pris fra kr. 2.975,-
Hyg jer på en 4-dagestur til øgruppen San Blas i Panama – et sandt paradis. Her kan I snorkle i det krystalklare caribiske hav, eller tage på en bådtur til en traditionel lokal landsby, Kuna Yala, hvor I kan købe fine souvenirs.

læs mere