Vælg en side

PADI Dykkerkursus - Australien

Oplevelsesture i Australien

PADI Dykkerkursus – Australien

Australien – 4 dage – PADI Open Water learn to dive

4 dages dykkerkursus passer perfekt til rejsende, der vil lære at dykke på kort tid, samt opleve en nat ombord på en båd, der ligger over Great Barrier Reef. Deep Sea Divers tilbyder dykkerkursus på alle niveauer i Cairns, Australien.

Uanset dykkererfaring, vil Deep Sea Divers finde et dykkerkursus, der dækker dine behov – uanset om du aldrig har prøvet at dykke før eller om du overvejer en professionel karriere indenfor dykning. Efter at have fuldført dine fire certificeringsdyk vil du, hvis du har tiden til dette, få mulighed for at opleve en «fun-dive».

Rejsefakta

Pris fra kr. 3.895,- per person

Prisen inkluderer:

 • Alt dykkerudstyr
 • Daglig transport fra centrum til havnen
 • En nat ombord på Ocean Quest samt måltider ombord på båden

Højdepunkter:

 • Great Barrier Reef
 • Bliv PADI certificeret dykker

Prisen inkluderer ikke:

 • Fly t/r Danmark – Australien
 • Valgfrie aktiviteter
 • Evt. Visum
 • Rejseforsikring og vaccinationer
 • Drikkepenge til guider og chauffører
 • PADI Open Water manualer
 • 2 stk. pas foto
 • Dag 1 og 2 inkluderer ikke måltider eller overnatninger.
 • Skatter og afgifter

Dagsprogram

Dag 1 - teori og pool
Lær å sett sammen utstyret

Lær at tilpasse udstyret

Du vil blive hentet kl. 9.00 fra dit hostel. Første dag starter med teorilektion i klasseværelset og lægetjek til dem, der har behov for dette. Morgenmad er ikke inkluderet. Vi tilpasser derefter alt dykkerudstyret og starter med nogle øvelser i poolen. Når dagens kursus er færdigt vil du blive kørt tilbage til dit hostel ca. kl. 17.00.

Dag 2 - pooldyk

Du vil blive hentet kl. 9.00 fra dit hostel. Dagen starter med træning i poolen og derefter frokost (ikke inkluderet). Der vil være teorilektion i klasseværelset, hvorefter man bliver kørt tilbage til hostellet ca. kl. 17.00. I løbet af de to første dage skal du bevise, at du kan svømme mere end 200 meter, samt træde vande i 10 minutter.

Dag 3 - great barrier reef prøvedyk
Dykking er gøy

Dykning er sjovt

Du vil blive hentet kl. 8.00 fra dit hostel. Dette bliver første tur til Great Barrier Reef, hvor vi tager ud på båden ReefQuest og starter med to prøvedyk. Vi holder frokostpause kl. 14.30 (inkluderet) og derefter transfer til OceanQuest, hvor du vil overnatte. Frokost, aftensmad og overnatning er inkluderet.

Dag 4 - Padi certifikat

Vi starter dagen med en frisk morgenmad (inkluderet). Når alt udstyr er klargjort vil der være to prøvedyk, før vi holder frokostpause (inkluderet). Du vil blive certificeret Open Water dykker. Der vil derefter være mulighed for «Fun Dive», hvis tiden tillader det. Sidste dyk er senest kl. 14.00. Transfer tilbage til hostel/hotel kl 17.00.

Billeder

Lær at sammensætte udstyret

Dykning er sjovt

Mere information om turen

Overnatning på dag 1 og 2 er ikke inkluderet i prisen, vi anbefaler Gilligan’s Backpackers Hotel. Vi hjælper gerne med bestille dette.

Husk at der er restriktioner ved flyvning eller ophold i høje højder efter dykning.

Alle skal medbringe et student kit, der indeholder: PADI course manual, dykkertabel, dykkertabel hæfte og Open Water certifikat. Dette kan også købes på kurset for AUD 20.

Aldersgruppe
Minimum 12 år.

Få hjælp til rejsen

Vores rejsekonsulenter hjælper dig gerne med inspiration, gode råd og planlægning af en rejse ud fra dine ønsker. Vi tror på at personlig rådgivning og udveksling af erfaringer er nøglen til at finde den rejse, der passer perfekt til dig.

Brug skemaet herunder eller tag direkte kontakt med en af vores rejsekonsulenter.

Vil du vide mer

Vil du vide mere om PADI Dykkerkurs - Australien?

Send os en forespørgsel, så tager vi kontakt til dig så hurtigt som mulig.

Sending

Steffen Gjødesen

Rejsekonsulent
steffen@statravel.dk
Tlf. 86 20 45 26

Ohm Narasak Strobel

Rejsekonsulent
ohm@statravel.dk
Tlf. 86 20 45 25

Flere oplevelsesrejser i Australien

Tjek andre spændende oplevelsesrejser i Australien!

Australia South to North – Melbourne to Darwin

Oplevelsesture i Australien
Pris fra kr. 17.700,-
Man skal ikke nøjes med at opleve «Down Under» gennem en busrude. Hvis du ønsker at bevæge dig udenfor alfarveje, må du gøre tingene lidt anderledes – det er derfor vi har ændret transportmidlerne til tog, 4×4, bus og båd på denne tur.

læs mere

5 Day Great Aussie – surferkursus

Oplevelsesture i Australien
Pris fra kr. 4.385,-
Denne oplevelsestur blev kåret til den bedste tur i New South Wales i 2008, 2009 og 2012. 5 dage fyldt med surfing, sol, fester, god mad og en hel gruppe fantastiske mennesker.

læs mere

3 Day Cool Dingo Fraser Island Tour

Oplevelsesture i Australien
Pris fra kr. 2.395,-
Vær med til at udforske fantastiske Fraser Island på kryds og tværs i løbet af denne 3-dags oplevelsestur. Øen kan i den grad beskrives som et paradis på jorden, med uendelige hvide sandstrande og krystalklart vand.

læs mere

3 Day Great Ocean Road and Grampians Tour

Oplevelsesture i Australien
Pris fra kr. 2.395,-
Great Ocean Road er en af Australiens flotteste kyststrækninger, der snor sig langs Victorias barske sydkyst. Undervejs passerer man surferstrande i verdensklasse, skjulte bugter og spidse klipper.

læs mere

Nytårsfejring i Sydney

Oplevelsesture i Australien
Pris fra kr. 6820,-
At fejre nytårsaften i Sydney er noget man ikke må gå glip af, det er jo kendt for at være en af de mest spektakulære fejringer i verden. Hvert år samles flere tusinde til en storslået fest omkring byens berømte havneområde.

læs mere