Vælg en side

Nytårsfejring i Sydney

Oplevelsesture i Australien

NYTÅRSFEjRING i Sydney

Nytårspakke – Sydney, Australien – 4 dage

At fejre nytårsaften i Sydney er noget man ikke må gå glip af, det er jo kendt for at være en af de mest spektakulære fejringer i verden. Hvert år samles flere tusinde til en storslået fest omkring byens berømte havneområde.

Med Sydney Harbour Bridge i bagrunden vil du opleve det mest fantastiske fyrværkeri nogensinde. Herudover, er gaderne fulde af festglade og farverige mennesker og alle barer, pubs, natklubber tager del i fejringen. Denne oplevelsestur giver dig nogle fantastiske dage i Sydney, og en nytårsaften, du sent vil glemme.

Rejsefakta

Pris fra kr. 8.000,- per person.

Prisen inkluderer:

 • 3 nætter på et centralt beliggende hotel i Sydney
 • 3 x morgenmad og 2 x aftensmad
 • Sydney fyrværkeri havnecruise
 • Guide
 • Halvdags sightseeing tur

Prisen inkluderer ikke:

 • Fly t/r Danmark – Australien
 • Valgfrie aktiviteter
 • Evt. Visum
 • Rejseforsikring og vacciner
 • Drikkepenge til guider og chauffører

Højdepunkter:

 • Nytårsaften i Sydney
 • Havnecruise

Dagsprogram

30. deCember: Ankomst Sydney

Sydney. Foto: Ethan Rohloff; Destination NSW

Sydney. Foto: Ethan Rohloff; Destination NSW


Tjek ind på hotellet og brug dagen til at udforske Sydney. Her kan du opleve alt fra shopping til afslapning på stranden, Sydney har virkelig noget for alle.
I aften vil du møde din gruppeleder samt de andre i gruppen. Lær dine medrejsende at kende over en velkomstdrink efterfulgt af en god middag på hotellet. Aftenen er ung, så hvorfor ikke blive sammen med gruppen og opleve Sydneys natteliv.

31. deCember: Sydney
Ombord i båten får du den beste utsikten til det spektakulære fyrverkeriet i Sydney

Ombord i båten får du den beste utsikten til det spektakulære fyrverkeriet i Sydney

Sydney er kendt for sin fantastiske livsstil. Her får du serveret en urban blanding af cafeer, gallerier og butikker, og ikke mindst dens smukke havn. Guiden vil vise dig rundt i byen, så du kan opleve alle de ikoniske steder, man forbinder med Sydney. Vi besøger det historiske « the Rocks» og ser det verdensberømte Sydney Opera House, den ikoniske Sydney Harbour Bridge, samt nyde den hektiske Bondi Beach. I aften vil du opleve nytårsaften i ægte Sydney-stil, med en 6-timers bådtur i havnen for at se byens berømte fyrværkeri. Om bord på båden får du velkomstkanapeer, diverse sodavand, øl, vin og champagne mens du suger den magiske atmosfære til dig. Der vil blive serveret aftensmad og dessert, og desuden er der en DJ ombord, så du kan danse natten lang med dine nye venner.  Senere vil du komme ind i det nye år med et brag, mens du har udsyn til Sydneys ikoner, der lyser op ved hjælp af et lysshow og et fantastisk fyrværkeri. Der findes ikke en bedre måde at starte det nye år på. Efter cruiset bliver festen flyttet ind på land, denne by vil holde dig kørende i lang tid. Forsæt aftenen med en tur til Oxford Street, et område med et hav af natklubber, eller tag turen ned ad sidegaderne for at finde hyggelige pubs og restauranter.

1. januar: Sydney
Bondi Beach

Bondi Beach

Når du er kommet dig over gårsdagens festligheder, er det bare med at komme ud og opleve resten af Sydneys mange tilbud. Sydney kan byde på mange trendy butikker, med alle de kendte designermærker. Hvis du ikke ved hvad du skal lave i dag, så tag gerne kontakt med din guide. Hæng ud med lokalbefolkningen på Bondi eller Manly Beach, test vandet på et surferbræt eller slap af i vandkanten. Sydney har mange fantastiske restauranter og er kendt for at være en af verdens madhovedstæder. Her kan du vælge mellem græsk, italiensk, indisk, tyrkisk, japansk og vietnamesisk mad, for blot at nævne nogle.

2. januar: AFrejse Sydney

Desværre må turen komme til en ende, det er på tide at sige farvel til dine nye venner eller evt. rejse videre med dem. Nyd morgenmad på hotellet, før du enten rejser hjem eller videre.

BilLEder og video

Sydney. Foto: Ethan Rohloff; Destination NSW

Ombord på båden får du den bedste udsigt til det spektakulære fyrværkeri i Sydney.

Bondi Beach.

Mere information om turen

Rejsetype: Festivals & Short Stays
Grab a slice of adventure.

Aldersgruppe
18-35 år.

Få hjælp til rejsen

Vores rejsekonsulenter hjælper dig gerne med inspiration, gode råd og planlægning af en rejse ud fra dine ønsker. Vi tror på at personlig rådgivning og udveksling af erfaringer er nøglen til at finde den rejse, der passer perfekt til dig.

Kontakt os

Flere oplevelsesrejser i Australien

Tjek andre spændende oplevelsesrejser i Australien!

PADI Dykkerkurs – Australien

PADI Dykkerkurs – Australien

Oplevelsesture i Australien
Pris fra kr. 3.895,-
4 dages dykkerkursus passer perfekt til rejsende, der vil lære at dykke på kort tid, samt opleve en nat ombord på en båd, der ligger over Great Barrier Reef. Deep Sea Divers tilbyder dykkerkursus på alle niveauer i Cairns, Australien.

læs mere
Sydney to Brisbane Experience

Sydney to Brisbane Experience

Oplevelsesture i Australien
Pris fra kr. 7.540,-
Tænker du, at Australien er udenfor din rækkevidde grundet for lidt tid og penge? Så tager du fejl!

læs mere
3 Day Great Ocean Road and Grampians Tour

3 Day Great Ocean Road and Grampians Tour

Oplevelsesture i Australien
Pris fra kr. 2.395,-
Great Ocean Road er en af Australiens flotteste kyststrækninger, der snor sig langs Victorias barske sydkyst. Undervejs passerer man surferstrande i verdensklasse, skjulte bugter og spidse klipper.

læs mere
Australia South to North – Melbourne to Darwin

Australia South to North – Melbourne to Darwin

Oplevelsesture i Australien
Pris fra kr. 17.700,-
Man skal ikke nøjes med at opleve «Down Under» gennem en busrude. Hvis du ønsker at bevæge dig udenfor alfarveje, må du gøre tingene lidt anderledes – det er derfor vi har ændret transportmidlerne til tog, 4×4, bus og båd på denne tur.

læs mere
5 Day Great Aussie – surferkursus

5 Day Great Aussie – surferkursus

Oplevelsesture i Australien
Pris fra kr. 4.385,-
Denne oplevelsestur blev kåret til den bedste tur i New South Wales i 2008, 2009 og 2012. 5 dage fyldt med surfing, sol, fester, god mad og en hel gruppe fantastiske mennesker.

læs mere
3 Day Cool Dingo Fraser Island Tour

3 Day Cool Dingo Fraser Island Tour

Oplevelsesture i Australien
Pris fra kr. 2.395,-
Vær med til at udforske fantastiske Fraser Island på kryds og tværs i løbet af denne 3-dags oplevelsestur. Øen kan i den grad beskrives som et paradis på jorden, med uendelige hvide sandstrande og krystalklart vand.

læs mere