Vælg en side

PADI dykkerkursus - Koh Tao

Oplevelsesture i Asien

PADI dykkerkursuS – Koh Tao, Thailand

Oplevelsesture og dykkerkursus i Thailand – 4 dage / 3 nætter

Er livet ikke bedre under havoverfladen? Nu får du chancen for at finde du af om det er sandt. Denne 3 dages dykkerpakke på Koh Tao giver dig alt hvad du behøver for at fuldføre dit «underwater passport». Overnatning, udstyr og masser af sjov er inkluderet i denne pakke. Koh Tao er en smuk ø, som ligger på Thailands østkyst. Øen ligger i nærheden af Koh Samui og Koh Phangan, som er kendt for de berømte fuldmånefester. Under havoverfladen finder du et utal af farverige skabninger, hvilket gør Koh Tao til en af de mest attraktive dykkerdestinationer i verden. Vandet er roligt og klart og er derfor meget velegnet til undervandsentusiaster.

Øen har en meget afslappet atmosfære, der gør den meget populær blandt backpackere, og kan nemt kombineres med den mere hektiske nabo-ø Koh Phangan.

 

Rejsefakta

Pris fra kr. 3.295,- per person

Prisen inkluderer:

  • 3 nætter i enkeltværelse eller dobbeltværelse
  • PADI Open Water Dive Course
  • Digitalt undervisningsmateriale
  • Certifikatsgebyrer
  • Alt dykkerudstyr
  • Wifi, vand, te og kaffe i dykkercenteret

Prisen inkluderer ikke:

  • Båd til og fra Koh Tao
  • Rejseforsikring
  • Måltider
  • Pasfotos *2

Dagsprogram

Dag 1

Velkommen til Koh Tao.

Kurset starter ca. kl. 13 den første dag. Ved ankomst vil du få tid til at tjekke ind både på dit værelse og i dykkercenteret. En fra dykkercenteret vil give dig nogle grundlæggende oplysninger om øen og dykkercenteret. Når du har fundet dig til rette på dit værelse vil vi foretage en hurtig gennemgang af dit online-kursus. Vi starter kurset med en kort video og en undervisningslektion, der indebærer de grundlæggende færdigheder, der er nødvendige for at du kan gennemføre kurset.

Dag 2

Formiddag: Teorikursus, hvor vi her kommer til at se flere videoklip og instruktøren vil gennemgå klippene grundigt og forklare nærmere, hvad vi lige har set. Dette er med til at udvikle din forståelse for det gennemgåede materiale og dermed udvide dine dykkerfærdigheder.

Eftermiddag: her vil du blive taget med ud til en af Koh Taos smukke bugter, så du allerede på dit første prøvedyk, får de fantastiske koraller og undervandsliv at se. Du vil nu få afprøvet din grundlæggende viden.

Dag 3

Formiddag: Teorikursus – den sidste dag med undervisning i klasseværelset. Her vil du lære mere om, hvordan man planlægger et dyk etc.

I løbet af eftermiddagen vil du få dine første to dyk på åbent hav. Vi tager hen til nogle af Koh Taos flotteste dykkersteder, og disse dyk vil være på maks. 12 meters dybde og vil ikke vare mere end 60 minutter. Du vil, i løbet af disse dyk, få afprøvet og øvet nogle af de færdigheder du allerede har lært, og du har også mulighed for at udforske mere af den verden, der befinder sig under havoverfladen.

Dag 4
Du kan være heldig og se en enorm hvalhai

Du kan være heldig at se en af de enorme hvalhajer

Formiddag: du er nu endelig klar til at tage teoriprøven.
Om eftermiddagen vil du gennemføre dit 3. og 4. dyk. Dine to sidste dyk vil foregå på dybere vand, men ikke dybere end 18 meter. Her får du også mulighed for at afprøve dine undersøiske navigationsevner med et kompas.
Derudover vil du arbejde med din opdrift og se endnu mere af det vidunderlige liv under havet. Vores professionelle fotograf tager med på dine sidste to dyk og sørger for at forevige dette øjeblik.
Efter de sidste dyk skal det fejres, at du har gennemført og bestået kurset, gerne med en øl i hånden mens vi ser de billeder, der blev taget af jer tidligere på dagen. Når papirarbejdet er udarbejdet og fuldført, kan du endelig kalde dig for en certificeret PADI Open Water Dykker. Dette vil tillade dig at dykke med en ven i op til 18 meters dybde, i forhold lignende dem, du tog dit dykkercertifikat i.

Billeder

Du kan være heldig at se en enorm hvalhaj

Få kendskab til livet under vandet på Koh Tao.

Mere information om turen

Overnatning
Overnatningsstedet vil enten være enkelt- eller dobbeltværelse i traditionel Thai Chalet stil. Værelserne er enkle, men rene og godt vedligeholdt, og har desuden en rolig beliggenhed for at sikre dig, at du får en god natsøvn – beliggende kun et stenkast væk fra dykkercenteret og stranden.

Vigtigt at huske

Husk at der er restriktioner i forhold til at flyve og at opholde sig i store højder efter dykning. Alle studerende skal selv købe Open Water student kit, der inkluderer PADI course manual, dykkertabel, dykkertabel hæfte og certifikeringskonvolut.

Få hjælp til rejsen

Vores rejsekonsulenter hjælper dig gerne med inspiration, gode råd og planlægning af en rejse ud fra dine ønsker. Vi tror på at personlig rådgivning og udveksling af erfaringer er nøglen til at finde den rejse, der passer perfekt til dig.

Brug skemaet herunder eller tag direkte kontakt med en af vores rejsekonsulenter.

Vil du vide mer

Vil du vide mere om PADI Dykkerkursus - Thailand?

Send os en forespørgsel, så tager vi kontakt til dig så hurtigt som mulig.

Sending

Ohm Narasak Strobel

Rejsekonsulent
ohm@statravel.dk
Tlf. 86 20 45 25

Flere oplevelsesrejser i Asien

Tjek andre spændende oplevelsesrejser i Asien!

Uncover India – Delhi to Goa

Uncover India – Delhi to Goa

Oplevelsestur i Asien 15 dage - fra 7.300 kr Dette er den perfekte oplevelsestur for rejsende på budget, som er ude efter en gruppetur pakket med alt det bedste, Indien har at byde på.
læs mere
Thai Intro

Thai Intro

Oplevelsestur i Asien 9 dage - fra 9.995 kr Thaiintro er en ganske unik måde at opleve Thailand.
læs mere
Bali intro

Bali intro

Oplevelsestur i Asien 9 dage - fra 9.995 kr Baliintro er den mest fantastiske måde at opleve Bali.
læs mere
5 Day Surf & Stay Bali + Yoga

5 Day Surf & Stay Bali + Yoga

Oplevelsesture i Asien Pris fra 2500 kr Ønsker du at mærke din indre ro og samtidig få en fed surferoplevelse, men vil ikke bo på de stille yoga resorts? Nu kan du kombinere surfercamp med daglige yogasessioner.
læs mere
Sri Lanka on a shoestring

Sri Lanka on a shoestring

Oplevelsestur i Asien 12 dage - Pris: fra 7.310 kr Tag på en rejse til en destination, der længe har været enhver kulturelskende backpackers drøm.
læs mere
Beijing to Hong Kong on a shoestring

Beijing to Hong Kong on a shoestring

Oplevelsestur i Asien 14 dage - fra 9.995 kr Tag afsted til Kina for at få en eventyrlig oplevelse for livet! Det er helt alvorlig talt, når vi siger, at du vil komme til at opleve de absolut største højdepunkter og, at du de næste mange år vil længes om at vende tilbage.
læs mere
Explore India & Nepal

Explore India & Nepal

National Geographic oplevelsestur i Asien 17 dage - Pris fra kr. 19.900,- I løbet af 17 fantastiske dage kan du opleve Nordindiens berømte Golden Triangle.
læs mere
Vietnam Experience

Vietnam Experience

Oplevelsesture i Asien Vietnam – 12 dage - Pris fra kr. 11.195,- Med gyldne templer, turkisblåt vand, gule rismarker og farvet silke, er Vietnam en eksplosion af farver.
læs mere
Annapurna Circuit Trek

Annapurna Circuit Trek

Oplevelsesture i Asien 13 heftige dage med aktiv vandring. Du kommer til at vandre gennem rododendronskove, isolerede landsbyer og bjerglandsbyer.
læs mere
Kolkata to Goa by Rail

Kolkata to Goa by Rail

Oplevelsesture i Indien Pris fra kr. 14.625,- Tag toget gennem Indien og oplev højdepunkter som Taj Mahal, naturskønne Darjeeling, hellige Varanasi og kulturelle Rajasthan.
læs mere
Bangkok to Singapore on a Shoestring

Bangkok to Singapore on a Shoestring

Oplevelsesture i Asien Pris fra kr. 8465,- Læn dig tilbage og nyd strande i verdensklasse i det sydlige Thailand, før du bliver afkølet i Cameron Highlands i Malaysia. På denne 2 ugers tur bliver du introduceret til tre forskellige og mangfoldige nationer – samt regionens tre mest levende og pulserende byer.
læs mere
Island Hopping The Philippines

Island Hopping The Philippines

Oplevelsesture i Asien Næste gang du skal på eventyr, så vælg noget, der er anderledes. Meget anderledes! Disse ti dage på den nordlige halvdel af Filippinerne vil give dig oplevelser for livet.
læs mere
Vietnam on a Shoestring

Vietnam on a Shoestring

Oplevelsesture i Asien Pris fra kr. 6150,- Med alt fra kaotiske Ho Chi Minh City til charmerende Hoi An, den kejserlige by Hue, pulserende Hanoi og den smukke Halong Bay, har denne tur noget for enhver smag.
læs mere
Everest Base Camp Trek

Everest Base Camp Trek

Oplevelsesture i Asien Pris fra kr. 8465,- Everest er mere end bare et bjerg og trekket til base camp er mere end en almindelig vandretur. Du følger en rute, der af nogle, kaldes for «trinnene til himmelen».
læs mere
Bangkok to Kuta on a Shoestring

Bangkok to Kuta on a Shoestring

Oplevelsesture i Asien Pris fra kr. 17.320,- Spis ris nudler i skæret fra gadelygterne i Bangkok, og gå rundt mellem rismarkerne og templerne i Java – dette storslåede eventyr rummer nogle af de bedste sider af Sydøstasien.
læs mere