Vælg en side

Japan Unrivalled

Oplevelsesture i Japan

Japan Unrivalled

13 dage fra Tokyo til Osaka

Tokyo, Hakone, Takayama, Hiroshima, Kyoto, Wakayama og Osaka.

Sig Konnichiwa til hjemlandet for sushien, samuraierne og saken. Dette er vorers nye hotte destination – vidunderlige Japan! Med de fedeste byer og de bedste priser, skal du lede længe for at finde en tur, der byder på noget lignende. Vi hjælper dig med at opleve alt det du ønsker, fra templer og Teppanyakier til geishaer og fantastiske haver – denne tur er en, du bare SKAL have med i din rejselog fra 2017! 

Rejsefakta

Pris fra kr. 28.940,- per person

Prisen inkluderer:

 • 10 nætter på hotel, 2 nætter på Contiki special stopovers
 • 14 måltider: 12 morgenmad og 2 tre-retters middag
 • Guidede ture i alle storbyer samt sightseeing på andre destinationer
 • Moderne transport i form af busser eller tog med air-condition
 • Erfaren rejseleder
 • Besøg til fem verdensarvssteder
 • Imperial Palace, Asakusa Sensoji Temple, Nakamise Street, Meiji Jingu Shrine, Harajuku & Shibuya Street

Prisen inkluderer ikke:

 • Fly t/r Danmark – Japan
 • Måltider, der ikke er angivet
 • Valgfri aktiviteter
 • Evt. visum
 • Rejseforsikring og rejsevaccinationer
 • Drikkepenge til guider og chauffører

Højdepunkter:

 • Se alle Japans hot spots og andre mindre kendte perler
 • Buddhistisk morgenceremoni
 • Spis «black eggs» for at forlænge dit liv med 7 år
 • Oplev Tsukiji Fish Markets
 • Lad op på Hot Spring Onsen
 • Rejs med bullet trains
Kort: Japan unrivalled

Klik på kortet for at se et større billede

Dagsprogram

Dag 1: Ankomst Tokyo

 

Vakre Imperial Palace i Tokyo

Smukke Imperial Palace i Tokyo

 

Velkommen til en rigtig storby, velkommen til… Tokyo! Med 3 overnatninger, har vi masser af tid til at udforske de mange seværdigheder, byens mange kringelkroge, samt shoppe til vi segner. Tjek ind på hotellet og lad eventyret begynde i denne by, der oser af historie, kultur og moderne teknologi, ikke at forglemme sake, sushi og samuraier! I aften vil du møde din rejseleder og de andre gruppemedlemmer, før I begiver jer ud i natten til den første aften sammen. 

Dag 2: Tokyo

Vi dykker direkte ned i denne fascinerende by med en lokal guide for at få de vigtigste højdepunkter med os, herunder de mange monumenter og templer. Vi kommer til at se hjemstedet for Kejseren af Japan og det smukke Imperial Palace, der er beliggende i en 3 km lang have fyldt med små søer og smukke blomsterdekorationer. Her får du et spændende indblik i stedets historie. Herefter besøger vi Asakusa Senso-Ji, Tokyos ældste og mest ikoniske buddhistiske tempel. Efter at det blev bombet og genopbygget, har dette tempel stået som et symbol på japanernes genfødsel. 

Hav dit kamera klart, når vi går ned ad Nakamise Street, en af de ældste shoppinggader i Tokyo, dateret tilbage til 1500-tallet! Her kan du købe souvenirs til dem derhjemme og du vil mærke den heftige atmosfære, der udspiller sig mellem turister og de lokale. 

Med så meget at se og gøre i denne by, er der stadig masser af ting tilbage på vores liste. Vi besøger byens største kapel, Meiji Jingu, før vi fortsætter til Harajuku, centrum for mode- og ungdomskultur. Denne bydel summer af fede vibes og skør mode, du bare skal opleve. En tur til Tokyo ville heller ikke være den samme uden et besøg til verdens travleste gadekryds – Shibuya Street. Denne fashionable bydel er et must for alle, der besøger Tokyo. 

Asakusa Senso-Ji tempelet i Tokyo.

Asakusa Senso-Ji templet i Tokyo.

Dag 3: Tokyo

Stå op, spis en hurtig morgenmad og få mest mulig ud af dagen, der er til fri disposition. Du kan vælge at slappe af, eller prøve en virkelig traditionel oplevelse – bade i varme kilder. Mange ser dette som et must, når man er i Japan. Med andre ord, en perfekt måde at berolige kroppen efter gårdsdagens udmattende oplevelser. Disse kilder er dog ikke for den beskedne! 

Eftermiddagen kan du bruge som du ønsker. Har du energi tilbage, kan du fortsætte med at udforske byen i dit eget tempo. Der er stadig en masse at se. Nogle spændende alternativer, er at besøge Tokyos bedste shopping område, spise sig mæt i streetfood eller slappe af i en af byens mange botaniske haver. Du kan også tage en tur til Tokyo Metropolitan Government Building med sin slående arkitektur. Bygningen er hele 243 meter høj, og med en 202 meter høj udsigtsetage, er dette det perfekte sted at få en panoramaudsigt over byen. Fun fact: Dette var byens højeste bygning indtil Midtown Tower blev bygget i 2007. Om aftenen har vi mulighed for at spise middag på den unikke Robot Restaurant. 

Metropolitan Government Building i Tokyo

Metropolitan Government Building i Tokyo

Dag 4: Tokyo til Hakone

Udnyt den sidste morgen i Tokyo; gå på et af de mange museer eller kunstgallerier, eller tag turen til Tokyo Sky Tree, hvor du vil blive fortryllet af det spektakulære bybillede fra udsigtsetagen på 634 meter. Du har også mulighed for at udvikle dine kokkeegenskaber på et sushikursus, der omfatter en guidet tur på det verdensberømte Tsukiji fiskemarked. Efter frokost vinker vi farvel til fantastiske Tokyo, før vi vender næsen sydpå mod Hakone. Her kan du opleve nogen af Japans mest spektakulære seværdigheder fra The Hakone Ropeway. Aftenen og natten tilbringer vi et japansk gæstehus, hvor en velsmagende traditionel middag er inkluderet. En aften du sent vil glemme!

Dag 5: Hakone til Takayama

Vi fortsætter videre til Takayama, hvor vi rejser gennem Matsumoto. Beliggende i den sydlige ende af en lang dal, der ligger mellem toppene på de japanske alper, har Matsumoto en lang og rig historie, og din rejseleder vil fortælle om alt, du behøver at vide om dette fascinerende område. Vi bruger en hel dag på at udforske området sammen med vores lokale guide, der vil give dig en masse interessant indsigt og historie, specielt hvad angår de mange slotte, der ligger her. 

Det næste på listen er Hida Folk Village, hvor vi vil se snesevis af velbevarede traditionelle huse og bygninger, der giver os et unikt udsigtsvindue til, hvordan livet udfoldede sig i gamle dage. Derefter fortsætter vores eventyr til Takayama.  

Dag 6: Takayama

Om morgenen starter vi med en guidet vandretur. Vores guide vil give os et godt indblik i denne traditionelle japanske by, herunder den smukt velbevarede gamle bydel og de autentiske Edo bygninger. Undervejs kan du samle nogle lokale delikatesser eller gaver til familien fra morgenmarkedet. Her kan du også se resterne af Jinyahus, der er blevet restaureret til sin tidligere pragt i 1600-tallet. 

Eftermiddagen er fri til at udforske Takayama på egen hånd. Du kan gå på opdagelse i den smukke natur i området, eller leje en cykel, hvor du kan hjulre gennem landsbyen mens du betragter dagligdagslivet. Hvis dette ikke lige er dig, kan du nyde et traditionel japansk fodbad i hotellets varme kilder. Vi har også muligheden for at runde dagen af med en middag, der med garanti vil få dine tænder til at løbe i vand. Japan er kendt for sin fremragende Wagyo bøf, som kan oversættes til japansk ko. Glæd dig, dette er en fantastisk kulinarisk oplevelse! 

Dag 7: Takayama til Hiroshima

Vi rejser videre til vores næste destination med det berømte japanske tog – The Bullet Train! Disse toge kan køre op mod 320 km i timen, så dem, der er vilde med fart og spænding, kommer helt sikkert til at hygge sig her. Når vi ankommer til Hiroshima, har du eftermiddagen fri til at udforske denne verdensberømte by, der blev ramt af verdens første atombombe under 2. Verdenskrig.  

Dag 8: Hiroshima

Start dagen med en færgetur over til Miyajima Island, hvor du kan beundre det smukke landskab, den traditionelle japanske trappe ved kapellet, samt øens berømte og sødeste beboere – dværghjorten, alt dette på vejen til det fantastiske Itsukushima Shrine. Om eftermiddagen besøger vi Peace Memorial Museum, hvor du kan høre personlige beretninger fra den forfærdelige hændelse den 6. august 1945, og fordybe dig i, hvilke indvirkninger denne grusomme handling havde på byen. Senere har du mulighed for at udforske byen på egen hånd, hvor du kan dykke endnu dybere ned i Hiroshimas historie, eller nyde nogle af de andre seværdigheder, byen tilbyder. Din rejseleder kan give dig tips om, hvad der er værd at se. Om aftenen kan du vælge at deltage i en traditionel Teppanyaki middag, hvor du kan slappe af med gruppen, mens du ser kokkene vise dig deres tricks på grillen. Maden er jeres til at nyde!

Dag 9: Hiroshima til Kyoto
Golden Pavillion Temple i Kyoto

Golden Pavillion Temple i Kyoto

Efter morgenmaden er det afsted til vores næste stop, Kyoto! Ved ankomst springer vi direkte ud i det og går i gang med alle seværdighederne, her iblandt templer, smukke haver, farverige kapeller og de verdensberømte geishaer. Vi får den imponerende Kinkakuji Golden Pavilion at se, The Sacred Heian Jingu Shrine og The Gion Area (hvor Geishaerne befinder sig, så hav dit kamera klart!). Senere har du aftenen til fri disposition, hvor du kan gå på opdagelse i Kyoto efter eget ønske. Smag på lokale lækkerier i Shirakawa området, eller oplev det pulserende natteliv, Kyoto er kendt for.

Dag 10: Kyoto
Torii-portene ved Fushimi Inari Shrine i Kyoto. Foto: Matthew Regan

Torii-portene ved Fushimi Inari Shrine i Kyoto. Foto: Matthew Regan

Med en hel dag her, er det bare med at dykke ned i denne fantastiske by fra ende til anden. Vi har dækket de vigtigste seværdigheder! Vi vil se Fushimi Inari Shrine med sine farverige Torii indgange, der fører op til bjerget. Vi lærer om, hvordan traditionel risvin bliver produceret på The Sake Making Museum, før vi kommer til at opleve den gamle Shogun livsstil på Nijo Castle. Et must!
Senere rejser vi til Nara, Japans første hovedstad, der er spækket med historiske skatte og kulturarv. Her kan vi også se The Nara Todaiji Temple og Deer Park med sine gigantiske Buddhaer i bronze, samt verdens største træbygning, The Kasuga Shrine, dedikeret til at beskytte byen.

Dag 11: Kyoto til Wakayama

Nyd en hel formiddag, hvor du kan få det sidste af Kyoto med, inden vi hopper på toget og rejser videre til Wakayama, en landsby ved Mount Koya, kendt som hovedkvarteret for den buddhistiske Koyasan sekt. I aften vil du få endnu en uforglemmelig oplevelse, hvor vi overnatter på et lokalt gæstehus, hvor vi får fornøjelsen af at nyde et traditionelt buddhistisk måltid. 

Dag 12: Wakayama til Osaka

Stå op og deltag i en traditionel buddhistisk ceremoni. Derefter vil en lokal guide give os en guidet tur i området, hvor vi får en grundig introduktion til stedets kultur og historie. Om eftermiddagen er det tid til afgang mod vores sidste stop på vores Japan eventyr, Osaka. Her får du tid til at udforske byen på egen hånd, før en sidste middag med gruppen om aftenen, og en oplevelse, der betragtes som et must når man er i Japan…karaoke!

Dag 13: Avrejse Osaka

Vores tur afsluttes efter morgenmaden, så sig farvel til dine nye venner og rejselederen, før vi spredes for alle vinde! 

Billeder

Golden Pavillion Temple i Kyoto.

Smukke Imperial Palace i Tokyo

Asakusa Senso-Ji templet i Tokyo.

Metropolitan Government Building i Tokyo

Miyajima Shrine udenfor Hiroshima. Foto: Adulsak Srithilah

Torii-portene ved Fushimi Inari Shrine i Kyoto. Foto: Matthew Regan

Mere information om turen

Rejsetype: In-depth explorer
Live like a local.

Aldersgruppe: 18-35 år

Få hjælp til rejsen

Vores rejsekonsulenter hjælper dig gerne med inspiration, gode råd og planlægning af en rejse ud fra dine ønsker. Vi tror på at personlig rådgivning og udveksling af erfaringer er nøglen til at finde den rejse, der passer perfekt til dig.

Brug skemaet herunder eller tag direkte kontakt med en af vores rejsekonsulenter.

Vil du vide mer

Vil du vide mere om Japan Unrivalled?

Send os en forespørgsel, så tager vi kontakt til dig så hurtigt som mulig.

Sending

Steffen Gjødesen

Rejsekonsulent
steffen@statravel.dk
Tlf. 86 20 45 26

Ohm Narasak Strobel

Rejsekonsulent
ohm@statravel.dk
Tlf. 86 20 45 25

Flere oplevelsesrejser i Asien

Tjek andre spændende oplevelsesrejser i Asien!

Uncover India – Delhi to Goa

Oplevelsestur i Asien
15 dage – fra 7.300 kr
Dette er den perfekte oplevelsestur for rejsende på budget, som er ude efter en gruppetur pakket med alt det bedste, Indien har at byde på.

læs mere

Thai Intro

Oplevelsestur i Asien
9 dage – fra 9.995 kr
Thaiintro er en ganske unik måde at opleve Thailand.

læs mere

Bali intro

Oplevelsestur i Asien
9 dage – fra 9.995 kr
Baliintro er den mest fantastiske måde at opleve Bali.

læs mere

5 Day Surf & Stay Bali + Yoga

Oplevelsesture i Asien
Pris fra 2500 kr
Ønsker du at mærke din indre ro og samtidig få en fed surferoplevelse, men vil ikke bo på de stille yoga resorts? Nu kan du kombinere surfercamp med daglige yogasessioner.

læs mere

Sri Lanka on a shoestring

Oplevelsestur i Asien
12 dage – Pris: fra 7.310 kr
Tag på en rejse til en destination, der længe har været enhver kulturelskende backpackers drøm.

læs mere

Beijing to Hong Kong on a shoestring

Oplevelsestur i Asien
14 dage – fra 9.995 kr
Tag afsted til Kina for at få en eventyrlig oplevelse for livet! Det er helt alvorlig talt, når vi siger, at du vil komme til at opleve de absolut største højdepunkter og, at du de næste mange år vil længes om at vende tilbage.

læs mere

Explore India & Nepal

National Geographic oplevelsestur i Asien
17 dage – Pris fra kr. 19.900,-
I løbet af 17 fantastiske dage kan du opleve Nordindiens berømte Golden Triangle.

læs mere

Vietnam Experience

Oplevelsesture i Asien
Vietnam – 12 dage – Pris fra kr. 11.195,-
Med gyldne templer, turkisblåt vand, gule rismarker og farvet silke, er Vietnam en eksplosion af farver.

læs mere

Annapurna Circuit Trek

Oplevelsesture i Asien
Pris fra kr. 8.850,-
13 heftige dage med aktiv vandring. Du kommer til at vandre gennem rododendronskove, isolerede landsbyer og bjerglandsbyer.

læs mere

Kolkata to Goa by Rail

Oplevelsesture i Indien
Pris fra kr. 14.625,-
Tag toget gennem Indien og oplev højdepunkter som Taj Mahal, naturskønne Darjeeling, hellige Varanasi og kulturelle Rajasthan.

læs mere

Everest Base Camp Trek

Oplevelsesture i Asien
Pris fra kr. 8465,-
Everest er mere end bare et bjerg og trekket til base camp er mere end en almindelig vandretur. Du følger en rute, der af nogle, kaldes for «trinnene til himmelen».

læs mere

Bangkok to Singapore on a Shoestring

Oplevelsesture i Asien
Pris fra kr. 8465,-
Læn dig tilbage og nyd strande i verdensklasse i det sydlige Thailand, før du bliver afkølet i Cameron Highlands i Malaysia. På denne 2 ugers tur bliver du introduceret til tre forskellige og mangfoldige nationer – samt regionens tre mest levende og pulserende byer.

læs mere

Manila to Boracay on a Shoestring

Oplevelsesture i Asien
Pris fra kr. 8.175,-
Næste gang du skal på eventyr, så vælg noget, der er anderledes. Meget anderledes! Disse ti dage på den nordlige halvdel af Filippinerne vil give dig oplevelser for livet.

læs mere

Vietnam on a Shoestring

Oplevelsesture i Asien
Pris fra kr. 6150,-
Med alt fra kaotiske Ho Chi Minh City til charmerende Hoi An, den kejserlige by Hue, pulserende Hanoi og den smukke Halong Bay, har denne tur noget for enhver smag.

læs mere