Vælg en side

Indonesia in depth - Sumatra, Java & Bali

Oplevelsesture i Asien

Indonesia in depth – Sumatra, Java & Bali

Oplevelsesrejse i Indonesien – 28 dage

Forbered dig på en hæsblæsende 28 dages tur, der inkluderer det allerbedste Indonesien har at byde på. Du vil bogstavelig talt være i bevægelse hele tiden når du udforsker Berastagi, Sipirok, Tangkahan, Bukit Lawang samt mange, mange andre steder.

Lad op med street food og besøg kaffeplantager, samtidig med, at du får mulighed for at stifte bekendtskab med orangutanger og elefanter. Og ikke nok med det, du kommer til at dele disse fantastiske oplevelser med ligesindede rejsende, som blot er endnu et krydderi på din tur!

Rejsefakta

Pris fra kr. 17.320,- per person

Prisen inkluderer:

 • Guidet tur i Medan.
 • Besøg på rehabiliteringscenter for orangutanger
 • Vandretur mellem Tangkahan og Bukit Lawang.
 • Sightseeing i Berastagi & Bukittinggi.
 • Entré til Bromo Tengger Semeru National Park.
 • Mt. Bromo vandretur i solopgang
 • Besøg på Kalibaru kaffeplantage
 • Street food crawl
 • Indenrigsfly
 • Al transport mellem destinationerne og til/fra inkluderede aktiviteter

Prisen inkluderer ikke:

 • Fly t/r Danmark – Indonesien
 • Måltider, der ikke er angivet
 • Valgfri aktiviteter
 • Evt. visum
 • Rejseforsikring og rejsevaccinationer
 • Drikkepenge til guider og chauffører

Højdepunkter:

 • Oplev javanesisk kultur
 • Nærkontakt med orangutanger
 • Vandretur i skyggen af Mt. Bromo
 • Rejs gennem smukke risterrasser
 • Slap af ved Lake Samosir
 • Hang ten på Java (surfing)
Kort: Indonesien in depth

Klik på kortet for at se et større billede

Dagsprogram

Dag 1: Medan
Solnedgang på Sumatra

Solnedgang på Sumatra

Valgfri ankomsttidspunkt. I dag starter eventyret! Udforsk byen, men sørg for at være tilbage i tide til orienteringsmødet. Her vil du møde de andre fra gruppen samt din rejseleder.

Dag 2: Medan - Tangkahan

Vi starter dagen med en guidet tur i Medan. Derefter fortsætter vi på hullede veje, før vi ankommer til Tangkahan, en lille landsby i junglen. Her kan du være med til at vaske elefanter i de nærliggende floder, eller gå en tur ind i junglen.

Gunung Leuser National Park ligger lige i nærheden og er et flot sted til en masse spektakulære vandreture.

Anslået rejsetid: Medan – Tangkahan 5 timer

 

Dag 3: Tangkahan - Bukit Lawang

Vi fortsætter på hullede veje til Bukit Lewang, beliggende i nærheden af Gunung Leuser National Park.

Anslået rejsetid: Tangkahan – Bukit Lawang 6 timer

 

Dag 4: Bukit Lawang

I dag er til fri disposition. Bukit Lawang er et godt udgangspunkt, hvis du ønsker at komme ud og gå nogle ture i naturen. Junglen vrimler også af liv, så du skal ikke blive overrasket hvis du kommer tæt på både orangutanger og abekatte.

 

Et rehabiliteringscenter for orangutanger blev etableret her i 1973 for at hjælpe dyr, der har været i fangenskab, så de på ny kan tilegne sig de egenskaber, det kræver for dem at overleve i naturen. Når de bliver sluppet fri igen, bliver de overvåget og hjulpet yderligere til de er 100 % klar til at være alene i naturen. Vi besøger centeret mens dyrene bliver fodret.

 

Dag 5: Bukit Lawang - Berastagi

Vi fortsætter til Berastagi, hvor rejselederen vil tage os på en sightseeing når vi ankommer. Guiden vil vise dig praktiske steder såsom supermarkeder, hovedgaderne og hæveautomater. Eftermiddagen er fri til, at du kan udforske dette spændende sted på egen hånd.

 

Anslået rejsetid: Bukit Lawang – Berastagi 7-8 timer

 

Dag 6: Berastagi

Dagen er til fri disposition. Udnyt at vi befinder os i det afkølede højland og tag med på en vandretur op til Sibayak, en nærliggende vulkan, hvor du har mulighed for at opleve den fantastiske solopgang, mens udsigten over dalen vil gøre dig målløs. Du kan også besøge nogle lokale landsbyer eller gøre din krop en tjeneste ved at slappe af i varme kilder.

Dag 7: Berastagi - Samosir Island

I dag rejser vi videre til verdens største krater sø, Lake Toba.

 

Anslået rejsetid: Berastagi – Samosir Island 8 timer

 

Dag 8: Samosir Island

Tilbring dagen med at slappe af i det varme vand i søen eller besøg nogle lokale Batak landsbyer og sug de kulturelle oplevelser til dig. Tag en tur tilbage i tiden, når du besøger Kong Sidabutars gravkammer i Tomok. Her kan du lære mere om stedets historie og mere om den legendariske konge.

Dag 9: Samosir Island - Sibolga

Vi fortsætter gennem det smukke landskab, hvor vi bruger en hel dag indtil vi når vores næste destination Sibolga, som ligger ved kysten til Det Indiske Ocean på Sumatras vestkyst.

 

Anslået rejsetid: Samosir – Sibolga 8 timer

 

Dag 10: Sibolga - Panyabungan

Nyd det spektakulære landskab når vi lægger endnu en rejsedag bag os. Vi overnatter i Panyabungan.

 

Anslået rejsetid: Minibus Sibolga – Panyabungan 8 timer

 

Dag 11: Panyabungan - Bukittinggi

Tag med på en sightseeing, når vi ankommer til Bukittinggi efter en halv dags rejse. På vejen stopper vi ved flere spændende og fascinerende steder.

Anslået rejsetid: Panyabungang – Bukittinggi 5 timer

Dag 12: Bukittinggi

Dagen i dag er til fri disposition. Der er flere forskellige aktiviteter at tage sig til i dette område, så du kan frit vælge og vrage. Du kan rafte, padle i kajak, eller tjekke nogle cool steder ud som for eksempel Sianok Canyon eller de japanske grotter, der blev bygget under 2. Verdenskrig.

Dag 13: Bukittinggi - Padang

Vi tilbringer den sidste nat på Sumatra i Padang, hvor vi skal bo på et hotel på stranden. Nyd nogle afslappende timer i det afkølede vand, før aftenen melder sin ankomst.

 

Anslået rejsetid: Bukittinggi – Padang 2 timer

 

Dag 14: Padang - Jakarta

I dag lægger vi en stor afstand bag os, når vi flyver til Indonesiens hovedstad, Jakarta.

 

Anslået rejsetid: Padang – Jakarta 2 timer

 

Dag 15: Jakarta
Deltag i en spændende og ikke mindst velsmagende street food crawl med gruppen og rejselederen. Derefter er resten af dagen til fri disposition. At tage med på en guidet byrundtur er en god mulighed for at få det meste og bedste med sig fra denne by.
Dag 16: Bukittinggi - Padang

Vi rejser videre til Cianjur via Bogor, hvor vi undervejs vil gøre stop ved nogle flydende landsbyer. Om aftenen skal vi bo hjemme hos en lokal familie, hvilket vil give os en unik indsigt i den indonesiske befolknings dagligdag. I dag har du også mulighed for at besøge Gunung Mas Tea Plantation.

 

Anslået rejsetid: Jakarta – Cianjur 3,5 timer

 

Dag 17: Cianjur - Bandung

Vi rejser videre til den fascinerende Bandung, Indonesiens tredjestørste by, hvor vi tager på en sightseeing når vi ankommer. Derefter er eftermiddagen og aftenen fri til at gå på opdagelse i byen.

 

Anslået rejsetid: Cianjur – Bandung 2 timer

 

Dag 18: Bandung - Yogyakarta

I dag skal vi med en ny form for transport, der tager os videre gennem Indonesien, nemlig tog. Hop på, læn dig tilbage og nyd det spektakulære landskab vi passerer.

 

Anslået rejsetid: Bandung – Yogyakarta 7 timer

 

Dag 19-20: Yogyakarta
Borobudur-tempelet.

Borobudur-templet.

Vi tilbringer to dage i Yogyakarta. Valgmulighederne i dette område er mange, så det er bare om at komme ud og opleve! Du kan besøge Borobudur Buddhist Temple, et verdensberømt tempelkompleks, der blev opdaget i 1815, hvor det lå skjult under vulkansk aske. Du kan også besøge Kraton Palace eller Taman Sari Water Castle for andre arkitektoniske vidundere. Et besøg til det historiske Kota Gebe er også anbefalelsesværdigt. Dette verdenskendte distrikt producerer fantastiske sølvudsmykninger.

Dag 21: Yogyakarta - Tawangmangu

Vi starter dagen med en to en halv times køretur. Undervejs har vi mulighed for at stoppe ved Prambanan, hvor vi kan udforske de største hindutempler på Java. Vi bruger omkring halvanden time til at udforske området til fods.

 

Vi kan også besøge Sukuh, frugbarhedstemplerne, der er fulde af erotiske udskæringer. Derfra går vi 3 timer gennem hyggelige landsbyer og langs smukke landskaber, inden vi ender ved et spektakulært vandfald. Vi fortsætter op til Tawangmanggu, hvor aftenen kan nydes som du ønsker.

 

Anslået rejsetid: Yogyakarta – Tawangmangu 3 timer

 

Dag 22: Tawangmangu - Malang

Vi rejser videre til Bromo Tengger Semeru National Park, hvor vi skal bo i den næststørste by på Java, Malang. Her kan du bruge eftermiddagen på at nyde de smukke parker, fuglelivet, Singosari Templet, Jago Templet, Kidal Templet, eller blot slappe af med en kop lokal te.

Anslået rejsetid: Tawangmangu – Malang 8-9 timer

 

Dag 23: Malang - Bromo
Soloppgang over Bromo Tengger Semeru National Park

Solopgang over Bromo Tengger Semeru National Park

Dagens etape tager os gennem tropiske landskaber på det østlige Java, mens vi langsomt men sikkert nærmer os varmen og det storslået syn af Mt. Bromo. Bjerget er en del af Tengger Calder, den største vulkanske bjergkæde i området. Mt. Bromo er et helt særligt sted. Toppen er komplet ødelagt efter tidligere udbrud og der siver konstant hvid røg ud af krateret.

Anslået rejsetid: Malang – Bromo 5 timer

Dag 24: Bromo - Kalibaru

En vandretur før solopgang langs «sea of sands» for at opleve solopgangen over kraterkanten er et must. Denne tur er populær både blant turister og de lokale buddhister, som du kan iagtage mens de giver mad og gaver, for sine velsignelser, til guden Hyang Widi Wasa. Ved ankomst til vores næste destination får vi en guidet tur på en lille plantage, der producerer kaffe og kakao samt en bred vifte af frugt og krydderier. Bliv klogere på de traditionelle dyrkningsmetoder og følg kaffebønnes livscyklus, fra den blot er et frø til at den bliver til en berigende kop kaffe.

Anslået rejsetid: Bromo – Kalibaru 6 timer

Dag 25: Kalibaru - Pemuteran
Balinesisk dans.

Balinesisk dans.

Vi rejser videre til Balis verdensberømte strande, hvor du har mulighed for at slappe ordentlig af, eller udforske den nærliggende nationalpark.

Anslået rejsetid: Kalibaru – Pemuteran 4 timer

Dag 26: Pemutran
Tag ud og udforsk Balis kyst, eller nyd dagen på stranden. Valget er dit.
Dag 27: Pemutran - Sanur
Balinesisk tempel.

Balinesisk tempel.

Dagens strækning er en rejse der fremhæver øens mangfoldige natur og den kulturelle rigdom, der gør Bali til en så eftertragtet destination. Vores rejse tager os tværs gennem Bali og dens tropiske jungle, forbi idylliske rismarker, charmerende landsbyer og ender i den pulserende metropol Denpasar. Vi ankommer til nattens destination ved de smukke strande i Sanur.

Anslået rejsetid: Pemureran – Sanur 4 timer

Dag 28: Sanur
Turen slutter i dag. Hvis ikke du er klar til at tage afsted, er det blot at forhøre dig hos din rejseleder, som kan anbefale yderligere rejseoplevelser, der kan supplere dit rejseeventyr.

Billeder

Indonesiske rismarker

Solopgang over Bromo Tengger Semeru National Park.

Balinesisk tempel

Borobudur-templet

Balinesisk dans

Mere information om turen

Rejsetype: 18-to-Thirtysomethings
Du er kun ung en gang. Turene er tempofyldte og pakket med spændende destinationer, der er velegnet til dig i alderen 18-39.

Fysisk utfordring: Average

Nogle ture omfatter lette vandreture, cykling, rafting eller kajakroning, foruden almindelige gåture.

 

   Serviceniveau: Standard

 • Komfortable overnatningssteder i turistklasse
 • Kombination af offentlig og privat transport

Antal deltagere
Maks. 16, gennemsnitligt 10.

Få hjælp til rejsen

Vores rejsekonsulenter hjælper dig gerne med inspiration, gode råd og planlægning af en rejse ud fra dine ønsker. Vi tror på at personlig rådgivning og udveksling af erfaringer er nøglen til at finde den rejse, der passer perfekt til dig.

Brug skemaet herunder eller tag direkte kontakt med en af vores rejsekonsulenter.

Vil du vide mer

Vil du vide mere om Indonesia in Depth - Sumatra, Java & Bali?

Send os en forespørgsel, så tager vi kontakt til dig så hurtigt som mulig.

Sending

Ohm Narasak Strobel

Rejsekonsulent
ohm@statravel.dk
Tlf. 86 20 45 25

Flere oplevelsesrejser i Asien

Tjek andre spændende oplevelsesrejser i Asien!

Uncover India – Delhi to Goa

Uncover India – Delhi to Goa

Oplevelsestur i Asien 15 dage - fra 7.300 kr Dette er den perfekte oplevelsestur for rejsende på budget, som er ude efter en gruppetur pakket med alt det bedste, Indien har at byde på.
læs mere
Thai Intro

Thai Intro

Oplevelsestur i Asien 9 dage - fra 9.995 kr Thaiintro er en ganske unik måde at opleve Thailand.
læs mere
Bali intro

Bali intro

Oplevelsestur i Asien 9 dage - fra 9.995 kr Baliintro er den mest fantastiske måde at opleve Bali.
læs mere
5 Day Surf & Stay Bali + Yoga

5 Day Surf & Stay Bali + Yoga

Oplevelsesture i Asien Pris fra 2500 kr Ønsker du at mærke din indre ro og samtidig få en fed surferoplevelse, men vil ikke bo på de stille yoga resorts? Nu kan du kombinere surfercamp med daglige yogasessioner.
læs mere
Sri Lanka on a shoestring

Sri Lanka on a shoestring

Oplevelsestur i Asien 12 dage - Pris: fra 7.310 kr Tag på en rejse til en destination, der længe har været enhver kulturelskende backpackers drøm.
læs mere
Beijing to Hong Kong on a shoestring

Beijing to Hong Kong on a shoestring

Oplevelsestur i Asien 14 dage - fra 9.995 kr Tag afsted til Kina for at få en eventyrlig oplevelse for livet! Det er helt alvorlig talt, når vi siger, at du vil komme til at opleve de absolut største højdepunkter og, at du de næste mange år vil længes om at vende tilbage.
læs mere
Explore India & Nepal

Explore India & Nepal

National Geographic oplevelsestur i Asien 17 dage - Pris fra kr. 19.900,- I løbet af 17 fantastiske dage kan du opleve Nordindiens berømte Golden Triangle.
læs mere
Vietnam Experience

Vietnam Experience

Oplevelsesture i Asien Vietnam – 12 dage - Pris fra kr. 11.195,- Med gyldne templer, turkisblåt vand, gule rismarker og farvet silke, er Vietnam en eksplosion af farver.
læs mere
Annapurna Circuit Trek

Annapurna Circuit Trek

Oplevelsesture i Asien 13 heftige dage med aktiv vandring. Du kommer til at vandre gennem rododendronskove, isolerede landsbyer og bjerglandsbyer.
læs mere
Kolkata to Goa by Rail

Kolkata to Goa by Rail

Oplevelsesture i Indien Pris fra kr. 14.625,- Tag toget gennem Indien og oplev højdepunkter som Taj Mahal, naturskønne Darjeeling, hellige Varanasi og kulturelle Rajasthan.
læs mere
Bangkok to Singapore on a Shoestring

Bangkok to Singapore on a Shoestring

Oplevelsesture i Asien Pris fra kr. 8465,- Læn dig tilbage og nyd strande i verdensklasse i det sydlige Thailand, før du bliver afkølet i Cameron Highlands i Malaysia. På denne 2 ugers tur bliver du introduceret til tre forskellige og mangfoldige nationer – samt regionens tre mest levende og pulserende byer.
læs mere
Island Hopping The Philippines

Island Hopping The Philippines

Oplevelsesture i Asien Næste gang du skal på eventyr, så vælg noget, der er anderledes. Meget anderledes! Disse ti dage på den nordlige halvdel af Filippinerne vil give dig oplevelser for livet.
læs mere
Vietnam on a Shoestring

Vietnam on a Shoestring

Oplevelsesture i Asien Pris fra kr. 6150,- Med alt fra kaotiske Ho Chi Minh City til charmerende Hoi An, den kejserlige by Hue, pulserende Hanoi og den smukke Halong Bay, har denne tur noget for enhver smag.
læs mere
Everest Base Camp Trek

Everest Base Camp Trek

Oplevelsesture i Asien Pris fra kr. 8465,- Everest er mere end bare et bjerg og trekket til base camp er mere end en almindelig vandretur. Du følger en rute, der af nogle, kaldes for «trinnene til himmelen».
læs mere
Bangkok to Kuta on a Shoestring

Bangkok to Kuta on a Shoestring

Oplevelsesture i Asien Pris fra kr. 17.320,- Spis ris nudler i skæret fra gadelygterne i Bangkok, og gå rundt mellem rismarkerne og templerne i Java – dette storslåede eventyr rummer nogle af de bedste sider af Sydøstasien.
læs mere