Vælg en side

Indochina Discovery

Oplevelsesture i Asien

Indochina Discovery

Oplev Indokina – 30 dage

Oplev Indokinas hjerte og sjæl på denne rejse gennem 4 forskellige lande. Oplev Halong Bay med båd og cykl gennem Vang Vieng. Tag med gennem hektiske byer og mærk det pulserende natteliv. Bliv en del af både den moderne og gamle historie bag Indokina og oplev Angkor Wats utrolige pragt. 

Rejsefakta

Pris fra kr. 16.550,-

Prisen inkluderer:

 • Lokalt Khmer måltid på New Hope eller hjemme hos lokale
 • Floating market i Mekong Delta
 • Sightseeing i Phnom Penh og Hanoi
 • Halong Bay krydstogt inkl. frokost
 • Almisser i Laos
 • Nuddeldemonstration og frokost på Oodles of Noodles
 • Slowboat op ad Mekong
 • Streetfood crawl i flere byer
 • Fly fra Vietnam til Laos
 • Al transport mellem destinationerne og til/fra inkluderede aktiviteter
 • Standard hotel (23 nætter), nattog (4 nætter), homestay (2 nætter)
 • 21 morgenmad, 2 frokost, 3 aftensmad

Prisen inkluderer ikke:

 • Fly t/r Danmark – Thailand
 • Måltider, der ikke er angivet
 • Valgfri aktiviteter
 • Evt. visum
 • Rejseforsikring og rejsevaccinationer
 • Drikkepenge til guider og chauffører

Højdepunkter:

 • Udforsk Bangkoks travle gader
 • Oplev det majestætiske Angkor Wat
 • Nyd et lokalt Khmer måltid i en lille landsby
 • Slap af på gyldne strande
 • Sejl gennem Halong Bay
 • Slå dig løs i fire forskellige lande
Kort: Indochina discovery

Klik på kortet for at se et større billede

Dagsprogram

Dag 1: Ankomst Bangkok
Royal Palace i Bangkok

Royal Palace i Bangkok

Ankomst til Bangkok. Resten af dagen er til fri disposition. Hvil dig, hvis du har jetlag, eller tag på sightseeing. Møde med gruppen om aftenen.

Dag 2: Bangkok - Siem Reap

I dag rejser vi til Siem Reap. Aranyaprathet er kendt for at være en af de travleste grænseovergange i Asien, men din tour guide vil hjælpe dig igennem, så du slipper for at stresse. Vel ankommet til Siem Reap, vil du få serveret et ægte Kmer måltid på New Hope, der drives af lokale. Her vil du mærke, hvilken positiv indvirkning, denne restaurant har haft på samfundet. 

Anslået rejsetid: Bangkok – Siem Reap 8 timer

Dag 3: Siem Reap

Dagen starter tidligt så du kan nå at se solopgangen over det storslåede Angkor Wat tempel. Oplev de gådefulde ansigter i Bayon templet, beliggende indeni den befæstede by Angkor Thom. Du vil også få en rundvisning af Ta Prohm (også kendt som Tomb Raider templet), der langsomt er ved at blive opslugt af junglen. 

Valgfri aktiviteter: Tonle Sap Floating Village: se hvordan det er at leve på en sø – selv skoler og kirker er placeret på vandet. Lær om historien bag Angkor Wat og Kmer imperiet på det interaktive Angkor Museum. Søger du en unik cirkusoplevelse? Gå ikke glip af Phare «The Cambodian Circus Siem Reap», hvor den cambodjanske kultur og historie kombineres i et spændende show.

Dag 4: Siem Reap - Phnom Penh

Vi kører videre til Cambodjas hovedstad, inden vi afslutter dagen med en orienteringstur rundt i byen. Et lille tip: hvis du ikke er fan af Kmer popmusik, er det en god ide at medbringe ørepropper til busturen. 

Anslået rejsetid: Siem Reap – Phnom Penh 6-7 timer

Dag 5: Phnom Penh

Dagen i dag, kan du bruge som du vil. Vælg mellem aktiviteter som National Museum og også gerne de nærliggende attraktioner, der omfatter Silver Pagoda og slottet. Hvis du ønsker at vide mere om Cambodjas dystre historie, kan du besøge Tuol Sleng Prison og Killing Fields, som er en påmindelse om folkemordet, der fandt sted under Khmer Rouge regimet ledet af Pol Pot.

Dag 6: Phnom Penh - Sihanoukville

Slap af og nyd det smukke landskab på vej ned mod Sihanoukville. Når vi er ankommet, kan du tage en tur på stranden for at lade op inden vi tager hul på en lang aften/nat, som starter med grill på stranden. 

Anslået rejsetid: Phnom Penh – Sihanoukville 4-5 timer

Dag 7: Sihanoukville
Slap af på stranden eller tag med på en valgfri snorkeltur. Her kan du se muræner, rokker og delfiner. Turen inkluderer et stop på en afsidesliggende ø, hvor der vil blive serveret grillede fisk og skaldyr.
Dag 8: Sihanoukville - Can Tho

Gør dig klar til flere stempler i passet, for i dag krydser vi grænsen til Vietnam. Når vi er ankommet kan vi nyde et hjemmelavet måltid, serveret af lokalbefolkningen, og vi vil også have fornøjelsen af at bo hos de lokale. 

Anslået rejsetid: Sihanoukville – Can Tho 9 timer

Dag 9: Can Tho - Ho Chi Minh City
Reunification palace i Ho Chi Minh City

Reunification palace i Ho Chi Minh City

Gå ikke glip af det flydende marked inden vi fortsætter turen gennem den naturskønne Mekong Delta region til Ho Chi Minh. Guiden vil tage dig med til de lokale madmarkeder, så du kan finde de bedste steder at spise samt lære mere om lokalt «street food». Hvis du ønsker at opleve endnu mere, kan du tage turen til Cu Chi Tunnels, Ben Thahn markedet eller Waar Remnants Museum.

Anslået rejsetid: Can Tho – Ho Chi Minh City 5-6 timer

Dag 10: Ho Chi Minh City - Nha Trang

I aften hopper vi på et nattog mod Nha Trang, men indtil da kan du gøre præcis hvad du har lyst til. Orkede du ikke at foretage dig noget efter gårdsdagens ankomst, kan du tage turen til Cu Chi Tunnels, som er et komplekst netværk af tunneler, hvor Viet Cong levede for at beskytte sig mod fjender under Vietnamkrigen. Eller tag en tur til det hektiske Ben Thanh marked for at købe souvenirs, smage endnu mere lokalt mad og oplev «local living». Det er også muligt at besøge Reunification Palace og War Remnants Museum for at lære mere om Vietnamkrigen. Har du lyst til at besøge Chinatown, skal du tage til Cholon, et område fyldt med turistattraktioner.

Anslået rejsetid: Ho Chi Minh City – Nha Trang 10-11 timer

Dag 11: Nha Trang

Vi ankommer til Nha Trang tidligt om morgenen, så du har god tid til at udforske de lokale butikker og markeder, slappe af på stranden eller besøge nærliggende historiske steder. Valgfri aktiviteter i Nha Trang omfatter en bådtur til en af de nærliggende øer, eller hvorfor ikke opleve et ægte beach party, der varer hele dagen.

Dag 12: Nha Trang - Da Nang

Det, du ikke nåede i går, kan du fylde din dag ud med i dag, inden turen går videre til Da Nang. Nattoget (eller natbussen) kører ikke før sent om aftenen, så slap af på stranden eller snup en snorkel og oplev Nha Trangs kyst fra under havets overflade.

Anslået rejsetid: Nha Trang – Da Nang 9-10 timer

Dag 13: Da Nang - Hoi An

Vi ankommer til Da Nang om morgenen og hopper på bussen, der skal køre os til den maleriske havneby Hoi An. Hoi An var engang kendt som Faifo, en vigtig handelsby med en stærk indflydelse og forbindelser til det sydlige Kina. Vores rejsearrangør støtter et projekt, der hedder Oodles of Noodles, hvor du kan smage på mere end 26 slags nudler. Dette projekt støtter tidligere gadebørn med at udvikle deres engelsk og andre færdigheder, de behøver for at få arbejde indenfor rejseindustrien. Endnu engang vil din guide tage dig med på en «streetfood crawl», så du ved hvilke boder, der har den bedste mad, men også for at gøre dig klogere på den lokale madkultur.

Anslået rejsetid: Da Nang – Hoi An 45min

Dag 14: Hoi An

Hoi An ligger åbent for dine fødder og du kan gøre præcis hvad du har lyst til. Aktiviteter som vi kan anbefale, er: madlavningskursus, hvor du får lov at købe friske råvarer på markedet og derefter lære mere om de vietnamesiske smagsvarianter og regionale køkkener. Lej en cykel og cykl rundt mellem rismarkeder og smalle landeveje, eller tag på en mere detaljeret vandretur rundt i byen for at opleve alt hvad Hoi An har at tilbyde. Mere interesseret i at slappe af? Så venter Cua Dai beach på dig (ca. 4 km fra Hoi An).

Dag 15: Hoi An - Hue

Vi rejser endnu længere mod nord, op til Hue. Tilbring dagen, som du ønsker, men tag gerne turen til Imperial Citadal, der er med på UNESCOs verdensarvsliste, og Tien Mu Pagoda, der er en af verdens højeste og måske mest elegante pagoder i Vietnam. Tag med på en sightseeing i Hue for at se Thiên Mụ Buddhist pagoda, den højeste religiøse bygning i landet, The Japanese Bridge og de gamle kejserlige grave. Besøg Dong Ba markedet for lokale specialiteter såsom banh Khoai («salte» pandekager) og banh bot loc Boc tim thit (tyndt rispapir fyldt med kød og rejer).

Anslået rejsetid: Hoi An – Hue 4 timer

Dag 16: Hue - Hanoi

Brug morgenen til det, du ikke nåede at gøre i går, inden du hopper på nattoget til Hanoi.

Anslået rejsetid: Hue – Hanoi 14 timer

Dag 17: Hanoi - Ha Long
Cruise i Halong Bay

Cruise i Halong Bay

Vi ankommer til hovedstaden Hanoi tidligt om morgenen, før vi rejser videre til den berømte og smukke Halong Bay. Vi stiger om bord på en «junkboat» og sejler forbi tusindvis af kalkstensbjerge og småøer, der skyder op af vandet i Halong Bay. Vi vil også besøge en af de smukke øer for at se den tæt på, samt besøge en af de mange grotter, der findes på de forskellige øer. Nyd en lækker skaldyrsfrokost inden vi takker af og begiver os mod vores overnatningssted.
Anslået rejsetid: Hanoi – Ha Long 4 timer

Dag 18: Ha Long - Hanoi

Det er tid til at rejse tilbage til Hanoi. Guiden vil vise dig Hanois gamle bydel, en labyrint af gader, hvor hver enkel gade er specialiseret indenfor et bestemt produkt eller industri. Træt? Stop ved Bia Hoi og find en plastikskammel, hvor du kan nyde det lokale bryg med lokalbefolkningen og måske få nye venner. Om eftermiddagen burde du tage en tur til Ho Chi Minhs Masoleum, hvor Ho Chi Minh læste uafhængighedserklæringen op i 1945. Du kan også besøge the Temple of Literature, et tempel bygget til ære for Konfucius og dedikeret til læring, og desuden finder du her landets første universitet, som blev bygget i 1076.  

Anslået rejsetid: Ha Long – Hanoi 4 timer

Dag 19: Hanoi

I dag kan du gøre som du vil, men du burde se Tran Quoc Pagoda Visit, som er en af de ældste pagoder i Vietnam – en fordel at være der til solnedgang. Kom ud af byen og oplev Hoan Kiem Lake og se om du kan få øje på en af de berømte skildpadder, der er 100 år gamle. 

Se et traditionelt vietnamesisk dukketeater ved Thăng Long Water Puppet Theatre. Her kan du opleve levende musik og intrikate figurer, der danser på en scene af vand.

Dag 20: Hanoi – Vientiane
Patuxai i Vientiane

Patuxai i Vientiane

Du har tid til at udforske Hanoi om morgenen inden flyet afgår til Vientiane, hovedstaden i Laos. Der er mange kulturelle herligheder at opdage, enten til fods, på cykel eller med tuk-tuk. Glem ikke at få Laos’ vigtigste nationale monument, Phat That Luang, med dig. Ude fra ligner den mere en fæstning omgivet af høje mure, og det har to templer med hovedstupaer dækket med bladguld.
Gå en tur ned ad den støvede flodbred, hvor du vil finde landsbyer fyldt med hunde, høns og venlige børn. Du må ikke gå glip af Vientianes pulserende og farverige «morgen» marked, som i virkeligheden er åbent hele dagen. Her finder du masser af lokale skatte og du kan også nyde en betagende solnedgang over Mekong.

Dag 21: Vientiane - Vang Vieng

En billedskøn køretur tager os til smukke Vang Vieng. Når vi er ankommet til Vang Vieng kan du vælge mellem at gå en tur i nærområdet eller leje en cykel og udforske de nærliggende grotter, landsbyer og møde de lokale for at lære mere om deres livsstil. Du kan også tage en tur til floden og få en dukkert, og der er også mulighed for at leje badeudstyr så du kan ligge og flyde rundt i vandet. 

Anslået rejsetid: Vientiane – Vang Vieng 3-4 timer

Dag 22: Vang Vieng

Hvorfor ikke tag på en cykeltur og udforske grotterne eller tag en forfriskende gåtur. Om aftenen kan du nyde den smukke udsigt over Vang Vieng når solen går ned over floden. 

Dag 23: Vang Vieng - Luang Prabang

Om morgenen rejser vi fra Vang Vieng til Luang Prabang.

Anslået rejsetid: Vang Vieng – Luang Prabang 7 timer

Dag 24: Luang Prabang
Munker i Luang Prabang i Laos

Munker i Luang Prabang i Laos

Stå tidligt op og oplev en af de mest betydningsfulde religiøse ceremonier i Laos. Dette er simpelhent en uforglemmelig sydøstasiatisk oplevelse. Vi taler om den traditionelle laotiske kultur, hvor de giver daglige almisser til munkene. Munke må kun spise mad som er blevet doneret til dem om morgenen eller om formiddagen (før kl. 12). Efter denne oplevelse kan du tage et madlavningskursus, besøge templer eller blive afkølet i Kuang Si Waterfalls.

Dag 25: Luang Prabang - Muang Pakbeng

Vi går om bord på båden til vores 2 dages tur på den mægtige Mekong flod på vej mod Chiang Khong. Det er en privat båd, der er meget komfortabel med rigelig plads og toilet ombord. Frugt, te og kaffe er gratis, vand og sodavand kan købes. Vi overnatter hjemme hos lokale i en simpel landsby for at få et glimt af en typisk hverdag i denne region. Nyd en enkel men velsmagende hjemmelavet middag bestående af klassiske laotiske råvarer. Din guide vil forklare yderligere om traditioner og hvordan det traditionelle hverdagsliv er i denne region. Du vil også få mulighed for at bade i Mekong floden.   

Anslået rejsetid: Luang Prabang – Muang Pakbeng 10-11 timer

Dag 26: Muang Pakbeng - Chiang Khong

Vi fortsætter med at sejle stille og roligt på Mekong floden før vi ankommer til grænsen mellem Laos og Thailand, og ankommer til Chiang Khong om eftermiddagen. 

Anslået rejsetid: Muang Pakbeng – Ban Houayxay 8-10 timer

Dag 27: Chiang Khong - Chiang Mai

Der er afgang fra Chiang Khong efter morgenmaden og om eftermiddagen ankommer vi til Chiang Mai. Brug tiden på at udforske denne fascinerende by, tidligere hovedstad i kongeriet Lanna. Interesseret i kampsport? Se en Muay Thai kamp, hvilket er unikt for Thailand. Eller tag en tur til Wat Phra That Doi Suthep, et buddhistisk tempel udenfor Chiang Mai. Gå de 300 trappetrin til toppen og belønningen du får på toppen, er en helt uforglemmelig udsigt. Om aftenen kan du tage ind til det berømte Night Market og købe håndlavet håndværk. Forkæl dig selv med en Thai massage, hvis du er en smule træt efter den lange rejse. 

Dag 28: Chiang Mai - Bangkok

Vi rejser ikke videre til Bangkok før om aftenen, så brug dagen på at opleve det, du ikke nåede i går. Eller hvorfor ikke tage et madlavningskursus og lær hemmeligheden bag de lækre thairetter. Prøv noget nyt og få en massage i det lokale kvindefængsel. 

Dag 29: Bangkok

Vi ankommer til Bangkok tidligt om morgenen. Dagen er fri til at udforske de mange seværdigheder Thailands hovedstad har at tilbyde. The Grand Palace, Wat Pho, National Museum og Jim Thompsons House er blot nogle få ideer til hvad du kan fylde din dag med. En tur langs Chao Praya floden og gennem kanalerne (eller klongerne) kan give dig et andet perspektiv på hverdagen i denne travle by. 

Dette er den sidste aften med hele gruppen og vi vil nyde et thailandsk måltid og måske en øl sammen for at fejre afslutningen på en vidunderlig tur. 

Dag 30: Bangkok

Valgfrit afrejsetidspunkt

Billeder

Royal Palace i Bangkok

Der er mange dejlige strande i Sihanoukville i Cambodja

Reunification palace i Ho Chi Minh City

Sejltur i Halong Bay

Patuxai i Vientiane

Munke i Luang Prabang i Laos

Mere information om turen

Rejsetype: YOLO.
Du er kun ung en gang. Få mest muligt ud af det med vores Yolo ture. Turene er tempofyldte og pakket med spændende destinationer, der er velegnet til dig i alderen 18-39. 

Serviceniveau: Basic

 • Enkle og rene overnatningssteder og/eller gode campingpladser.
 • Kollektiv transport og private biler og busser.
 • Mange frivillige aktiviteter

Antal deltagere
Maks. 18, gennemsnitligt 12.

Fysisk udfordring: Light
Der vil forekomme mindre vandreture. Velegnet til de fleste. Ikke for krævende. 

Få hjælp til rejsen

Vores rejsekonsulenter hjælper dig gerne med inspiration, gode råd og planlægning af en rejse ud fra dine ønsker. Vi tror på at personlig rådgivning og udveksling af erfaringer er nøglen til at finde den rejse, der passer perfekt til dig.

Kontakt os

Flere oplevelsesrejser i Asien

tjek ut andre spændende oplevelsesrejser i Asien!

Sri Lanka & Maldives Adventure

Sri Lanka & Maldives Adventure

Oplevelsestur i Asien
16 dage – fra 12.900 kr
Denne tourpakke vil føre dig op på tågede bjergtoppe, ned til solbeskinnede strande og på sporet af elefanter i nationalparkerne, for ikke at tale om en af de mest eftertragtede destinationer i verden.

læs mere
Uncover India – Delhi to Goa

Uncover India – Delhi to Goa

Oplevelsestur i Asien
15 dage – fra 7.300 kr
Dette er den perfekte oplevelsestur for rejsende på budget, som er ude efter en gruppetur pakket med alt det bedste, Indien har at byde på.

læs mere
Thai Intro

Thai Intro

Oplevelsestur i Asien
9 dage – fra 9.995 kr
Thaiintro er en ganske unik måde at opleve Thailand.

læs mere
Bali intro

Bali intro

Oplevelsestur i Asien
9 dage – fra 9.995 kr
Baliintro er den mest fantastiske måde at opleve Bali.

læs mere
5 Day Surf & Stay Bali + Yoga

5 Day Surf & Stay Bali + Yoga

Oplevelsesture i Asien
Ønsker du at mærke din indre ro og samtidig få en fed surferoplevelse, men vil ikke bo på de stille yoga resorts? Nu kan du kombinere surfercamp med daglige yogasessioner.

læs mere
Beijing to Hong Kong: Great Wall & Warriors

Beijing to Hong Kong: Great Wall & Warriors

Oplevelsestur i Asien
Tag afsted til Kina for at få en eventyrlig oplevelse for livet! Det er helt alvorlig talt, når vi siger, at du vil komme til at opleve de absolut største højdepunkter og, at du de næste mange år vil længes om at vende tilbage.

læs mere
Explore India & Nepal

Explore India & Nepal

National Geographic oplevelsestur i Asien
17 dage – Pris fra kr. 19.900,-
I løbet af 17 fantastiske dage kan du opleve Nordindiens berømte Golden Triangle.

læs mere
Vietnam Experience

Vietnam Experience

Oplevelsesture i Asien
Vietnam – 12 dage – Pris fra kr. 11.195,-
Med gyldne templer, turkisblåt vand, gule rismarker og farvet silke, er Vietnam en eksplosion af farver.

læs mere
Annapurna Circuit Trek

Annapurna Circuit Trek

Oplevelsesture i Asien
13 heftige dage med aktiv vandring. Du kommer til at vandre gennem rododendronskove, isolerede landsbyer og bjerglandsbyer.

læs mere
Kolkata to Goa by Rail

Kolkata to Goa by Rail

Oplevelsesture i Indien
Pris fra kr. 14.625,-
Tag toget gennem Indien og oplev højdepunkter som Taj Mahal, naturskønne Darjeeling, hellige Varanasi og kulturelle Rajasthan.

læs mere
Everest Base Camp Trek

Everest Base Camp Trek

Oplevelsesture i Asien
Everest er mere end bare et bjerg og trekket til base camp er mere end en almindelig vandretur. Du følger en rute, der af nogle, kaldes for «trinnene til himmelen».

læs mere
Bangkok to Singapore: Markets & Pad Thai

Bangkok to Singapore: Markets & Pad Thai

Oplevelsesture i Asien
Læn dig tilbage og nyd strande i verdensklasse i det sydlige Thailand, før du bliver afkølet i Cameron Highlands i Malaysia. På denne 2 ugers tur bliver du introduceret til tre forskellige og mangfoldige nationer – samt regionens tre mest levende og pulserende byer.

læs mere
Island Hopping The Philippines

Island Hopping The Philippines

Oplevelsesture i Asien
Næste gang du skal på eventyr, så vælg noget, der er anderledes. Meget anderledes! Disse ti dage på den nordlige halvdel af Filippinerne vil give dig oplevelser for livet.

læs mere