Vælg en side

Cambodia & Vietnam on a Shoestring

Oplevelsesture i Asien

Cambodia & Vietnam on a Shoestring

Thailand, Cambodja og Vietnam – 20 dage

Start din tur i Thailands hovedstad, Bangkok, en by, der aldrig sover, og slut af i Vietnam og Hanois livlige gader. Tilføj Cambodja og du får en tur, der er pakket med eventyr, byer og hvide strande. Udforsk Angkor Wat eller gå gennem Ho Chi Minhs gader i Vietnam. Denne tur giver dig mulighed for at opleve en masse på egen hånd, samtidigt med, at du ikke kommer til at gå glip af noget vigtigt.  

Rejsefakta

Pris fra kr. 10.775,- per person

Prisen inkluderer:

 • Halong Bay bådcruise inkl. frokost
 • Standard hotel (15 nætter), nattog (3 nætter), homestay (1 nat)
 • 14 morgenmad, 1 frokost, 2 aftensmad
 • Nuddel demonstration og frokost på Oodles of Noodles
 • Lokalt Khmer måltid på New Hope eller hjemme hos lokale
 • Rundtur i Phnom Penh og Hanoi
 • Floating market i Mekong Delta
 • Guidet tur i Angkor Wat
 • Streetfood crawl
 • Al transport mellem destinationerne og til/fra inkluderede aktiviteter

Prisen inkluderer ikke:

 • Fly t/r Danmark – Thailand / Vietnam
 • Måltider, der ikke er angivet
 • Valgfri aktiviteter
 • Evt. visum
 • Rejseforsikring og rejsevaccinationer
 • Drikkepenge til guider og chauffører

Højdepunkter:

 • Udforsk Bangkoks travle gader
 • Oplev den majestætiske Angkor Wat
 • Nyd et lokalt Khmer måltid i en lille landsby
 • Slap af på de gyldne strande
 • Gå en tur i Hoi Ans charmerende gader
 • Flyd gennem Halong Bay
Kort: Cambodja on a shoestring

Klik på kortet for at se et større billede

Dagsprogram

Dag 1: Ankomst Bangkok

Ankomst til Bangkok. Resten af dagen er til fri disposition. Hvil ud hvis du har jetlag eller tag på sightseeing. Møde med gruppen om aftenen.

Dag 2: Bangkok - Siem Reap

I dag rejser vi til Siem Reap. Aranyaprathet er kendt for at være en af de travleste grænseovergange i Asien, men din tour guide vil hjælpe dig igennem, så du slipper for at stresse. Vel ankommet til Siem Reap, vil du få serveret et ægte Kmer måltid på New Hope, der drives af lokale. Her vil du mærke, hvilken positiv indvirkning, denne restaurant har haft på samfundet. 

Anslået rejsetid: Bangkok – Siem Reap 8 timer

Dag 3: Siem Reap
Utforsk templene i Angkor Wat

Udforsk templerne i Angkor Wat

Dagen starter tidligt, så du kan nå at se solopgangen over det storslåede Angkor Wat tempel. Oplev de gådefulde ansigter i Bayon templet, beliggende indeni den befæstede by Angkor Thom. Du vil også få en rundvisning af Ta Prohm (også kendt som Tomb Raider templet), der langsomt er ved at blive opslugt af junglen. Valgfri aktiviteter: Tonle Sap Floating Village: se hvordan det er at leve på en sø – selv skoler og kirker er placeret på vandet. Lær om historien bag Angkor Wat og Kmer imperiet på det interaktive Angkor Museum. Søger du en unik cirkusoplevelse? Gå ikke glip af Phare «The Cambodian Circus Siem Reap», hvor den cambodjanske kultur og historie kombineres i et spændende show.

Dag 4: Siem Reap - Phnom Penh

Vi kører videre til Cambodjas hovedstad, inden vi afslutter dagen med en orienteringstur rundt i byen. Et lille tip: hvis du ikke er fan af Kmer popmusik, er det en god ide at medbringe ørepropper til busturen. 

Anslået rejsetid: Siem Reap – Phnom Penh 6-7 timer  

Dag 5: Phnom Penh
Nasjonalmuseet i Phnom Penh

Naionalmuseet i Phnom Penh

Dagen i dag, kan du bruge som du vil. Vælg mellem aktiviteter som National Museum og også gerne de nærliggende attraktioner, der omfatter Silver Pagoda og slottet. Hvis du ønsker at vide mere om Cambodjas dystre historie, kan du besøge Tuol Sleng Prison og Killing Fields, som er påmindelser om folkemordet, der fandt sted under Khmer Rouge regimet ledet af Pol Pot.

Dag 6: Phnom Penh - Sihanoukville

Slap af og nyd det smukke landskab på vej ned mod Sihanoukville. Når vi er ankommet, kan du tage en tur på stranden for at lade op, inden vi tager hul på en lang aften/nat, som starter med grill på stranden. 

Anslået rejsetid: Phnom Penh – Sihanoukville 4-5 timer

Dag 7: Sihanoukville

Slap af på stranden eller tag med på en valgfri snorkeltur. Her kan du se muræner, rokker og delfiner. Turen inkluderer et stop på en afsidesliggende ø, hvor der vil blive serveret grillede fisk og skaldyr. 

Dag 8: Sihanoukville - Can Tho

Gør dig klar til flere stempler i passet, for i dag krydser vi grænsen til Vietnam. Når vi er ankommet kan vi nyde et hjemmelavet måltid, serveret af lokalbefolkningen, og vi vil også have fornøjelsen af at bo hos de lokale. 

Anslået rejsetid: Sihanoukville – Can Tho 9 timer

Dag 9: Can Tho - Ho Chi Minh City

Gå ikke glip af det flydende marked, inden du fortsætter turen gennem den naturskønne Mekong Delta region til Ho Chi Minh. Guiden vil tage dig med til de lokale madmarkeder, så du kan finde de bedste steder at spise samt lære mere om lokalt «street food». 

Hvis du ønsker at opleve endnu mere, kan du tage turen til Cu Chi Tunnels, Ben Thahn markedet eller Waar Remnants Museum.

Anslået rejsetid: Can Tho – Ho Chi Minh City 5-6 timer

Dag 10: Ho Chi Minh City - Nha Trang

I aften hopper vi på et nattog mod Nha Trang, men indtil da kan du gøre præcis hvad du har lyst til. Orkede du ikke at foretage dig noget efter gårdsdagens ankomst, kan du tage turen til Cu Chi Tunnels, som er et komplekst netværk af tunneler, lavet af Viet Cong for at beskytte sig mod fjender under Vietnamkrigen. Eller tag en tur til det hektiske Ben Thanh marked for at købe souvenirs, smage endnu mere lokalt mad og oplev «local living». Det er også muligt at besøge Reunification Palace og War Remnants Museum for at lære mere om Vietnamkrigen. Har du lyst til at besøge Chinatown, skal du tage til Cholon, et område fyldt med turistattraktioner. 

Anslået rejsetid: Ho Chi Minh City – Nha Trang 10-11 timer

Dag 11: Nha Trang

Vi ankommer til Nha Trang tidligt om morgenen, så du har god tid til at udforske de lokale butikker og markeder, slappe af på stranden eller besøge nærliggende historiske steder. Valgfri aktiviteter i Nha Trang omfatter en bådtur til en af de nærliggende øer, eller hvorfor ikke opleve et ægte beach party, der varer hele dagen. 

Dag 12: Nha Trang - Da Nang

Det du ikke nåede i går, kan du fylde din dag med i dag, inden turen går videre til Da Nang. Nattoget (eller natbussen) kører ikke før sent om aftenen, så slap af på stranden eller snup en snorkel og oplev Nha Trangs kyst fra under havets overflade. 

Anslået rejsetid: Nha Trang – Da Nang 9-10 timer

Dag 13: Da Nang - Hoi An

Vi ankommer til Da Nang om morgenen og hopper på bussen, der skal køre os til den maleriske havneby Hoi An. Hoi An var engang kendt som Faifo, en vigtig handelsby med en stærk indflydelse og forbindelser til det sydlige Kina. Vores rejsearrangør støtter et projekt, der hedder Oodles of Noodles, hvor du kan smage på mere end 26 slags nudler. Dette projekt støtter tidligere gadebørn med at udvikle deres engelsk og andre færdigheder, de behøver for at få arbejde indenfor rejseindustrien. Endnu engang vil din guide tage dig med på en «streetfood crawl», så du ved hvilke boder, der har den bedste mad, men også for at gøre dig klogere på den lokale madkultur. 

Anslået rejsetid: Da Nang – Hoi An 45min

Dag 14: Hoi An
Markedet i Hoi An

Markedet i Hoi An

Hoi An ligger for dine fødder og du kan gøre præcis hvad du har lyst til. Aktiviteter som vi kan anbefale, er: madlavningskursus, hvor du får lov at købe friske råvarer på markedet og derefter lære mere om de vietnamesiske smagsvarianter og regionale køkkener. Lej en cykel og cykl rundt mellem rismarkeder og smalle landeveje, eller tag på en mere detaljeret vandretur rundt i byen for at opleve alt hvad Hoi An har at tilbyde. Mere interesseret i at slappe af? Så venter Cua Dai beach på dig (ca. 4 km fra Hoi An).

Dag 15: Hoi An - Hue

Vi rejser endnu længere mod nord, op til Hue. Tilbring dagen, som du ønsker, men tag gerne turen til Imperial Citadal, der er med på UNESCOs verdensarvsliste, og Tien Mu Pagoda, der er en af verdens højeste og måske mest elegante pagoder i Vietnam. Tag med på en orienteringstur i Hue for at se Thiên Mụ Buddhist pagoda, den højeste religiøse bygning i landet, The Japanese Bridge og de kejserlige grave. Besøg Dong Ba markedet for lokale specialiteter såsom banh Khoai («salte» pandekager) og banh bot loc Boc tim thit (tyndt rispapir fyldt med kød og rejer). 

Anslået rejsetid: Hoi An – Hue 4 timer

Dag 16: Hue - Hanoi

Brug morgenen til det, du ikke nåede at gøre i går, inden du hopper på nattoget til Hanoi.

Anslået rejsetid: Hue – Hanoi 14 timer

Dag 17: Hanoi - Ha Long
Seil rundt blant sukkertoppene i Halong Bay.

Seil rundt blant sukkertoppene i Halong Bay.

Vi ankommer til hovedstaden Hanoi tidligt om morgenen, før vi rejser videre til den berømte og smukke Halong Bay. Vi stiger om bord på en «junkboat» og sejler forbi tusindvis af kalkstensbjerge og småøer, der skyder op af vandet i Halong Bay. Vi vil også besøge en af de smukke øer for at se den tæt på, samt besøge en af de mange grotter, der findes på de forskellige øer. Nyd en lækker skaldyrsfrokost, inden vi takker af og begiver os mod vores overnatningssted. 

Anslået rejsetid: Hanoi – Ha Long 4 timer

Dag 18: Ha Long - Hanoi

Det er tid til at rejse tilbage til Hanoi. Guiden vil vise dig Hanois gamle bydel, en labyrint af gader, hvor hver enkel gade er tilegnet et bestemt produkt eller industri. Træt? Stop ved Bia Hoi og find en plastikskammel, hvor du kan nyde det lokale bryg med lokalbefolkningen og måske få nye venner. Om eftermiddagen burde du tage til Ho Chi Minhs Masoleum, hvor Ho Chi Minh læste uafhængighedserklæringen op i 1945. Du kan også besøge the Temple of Literature, et tempel bygget til ære for Konfucius og dedikeret til læring, og desuden finder du her landets første universitet, som blev bygget i 1076.  

Anslået rejsetid: Ha Long – Hanoi 4 timer

Dag 19: Hanoi
Få med dig dagliglivet i Hanoi.

 Oplev dagligdagen i Hanoi.

I dag kan du gøre som du vil, men du burde se Tran Quoc Pagoda Visit, som er en af de ældste pagoder i Vietnam – en fordel at være der ved solnedgang. Kom ud af byen og oplev Hoan Kiem Lake og se om du kan få et glimt af de berømte skildpadder, der er 100 år gamle. Se et traditionelt vietnamesisk dukketeater ved Thăng Long Water Puppet Theatre. Her kan du opleve levende musik og intrikate figurer, der danser på en scene af vand.

Dag 20: Hanoi
Afrejse: valgfrit tidspunkt.

Billeder

Sejl rundt blandt klipper i Halong Bay.

Nationalmuseet i Phnom Penh

Oplev hverdagslivet i Hanoi

Utforsk templene i Angkor Wat
Markedet i Hoi An

Mere information om turen

Rejsetype: 18-to-Thirtysomethings
Du er kun ung en gang. Turene er tempofyldte og pakket med spændende destinationer, der er velegnet til dig i alderen 18-39. 

Serviceniveau: Basic

 • Enkle og rene overnatningssteder og/eller gode campingpladser.
 • Offentlig transport og private biler og busser.
 • Mange frivillige aktiviteter

Antal deltagere
Lille gruppe; Maks. 18, gennemsnitligt 12 deltagere.

Fysisk udfordring: Light
Der vil forekomme mindre vandreture. Egner sig til de fleste. Ikke for krævende. 

Få hjælp til rejsen

Vores rejsekonsulenter hjælper dig gerne med inspiration, gode råd og planlægning af en rejse ud fra dine ønsker. Vi tror på at personlig rådgivning og udveksling af erfaringer er nøglen til at finde den rejse, der passer perfekt til dig.

Brug skemaet herunder eller tag direkte kontakt med en af vores rejsekonsulenter.

Vil du vide mer

Vil du vide mere om Cambodia & Vietnam on a Shoestring?

Send os en forespørgsel, så tager vi kontakt til dig så hurtigt som mulig.

Sending

Steffen Gjødesen

Rejsekonsulent
steffen@statravel.dk
Tlf. 86 20 45 26

Ohm Narasak Strobel

Rejsekonsulent
ohm@statravel.dk
Tlf. 86 20 45 25

Flere oplevelsesrejser i Asien

Tjek andre spændende oplevelsesrejser i Asien!

Uncover India – Delhi to Goa

Oplevelsestur i Asien
15 dage – fra 7.300 kr
Dette er den perfekte oplevelsestur for rejsende på budget, som er ude efter en gruppetur pakket med alt det bedste, Indien har at byde på.

læs mere

Thai Intro

Oplevelsestur i Asien
9 dage – fra 9.995 kr
Thaiintro er en ganske unik måde at opleve Thailand.

læs mere

Bali intro

Oplevelsestur i Asien
9 dage – fra 9.995 kr
Baliintro er den mest fantastiske måde at opleve Bali.

læs mere

5 Day Surf & Stay Bali + Yoga

Oplevelsesture i Asien
Pris fra 2500 kr
Ønsker du at mærke din indre ro og samtidig få en fed surferoplevelse, men vil ikke bo på de stille yoga resorts? Nu kan du kombinere surfercamp med daglige yogasessioner.

læs mere

Sri Lanka on a shoestring

Oplevelsestur i Asien
12 dage – Pris: fra 7.310 kr
Tag på en rejse til en destination, der længe har været enhver kulturelskende backpackers drøm.

læs mere

Beijing to Hong Kong on a shoestring

Oplevelsestur i Asien
14 dage – fra 9.995 kr
Tag afsted til Kina for at få en eventyrlig oplevelse for livet! Det er helt alvorlig talt, når vi siger, at du vil komme til at opleve de absolut største højdepunkter og, at du de næste mange år vil længes om at vende tilbage.

læs mere

Explore India & Nepal

National Geographic oplevelsestur i Asien
17 dage – Pris fra kr. 19.900,-
I løbet af 17 fantastiske dage kan du opleve Nordindiens berømte Golden Triangle.

læs mere

Vietnam Experience

Oplevelsesture i Asien
Vietnam – 12 dage – Pris fra kr. 11.195,-
Med gyldne templer, turkisblåt vand, gule rismarker og farvet silke, er Vietnam en eksplosion af farver.

læs mere

Annapurna Circuit Trek

Oplevelsesture i Asien
Pris fra kr. 8.850,-
13 heftige dage med aktiv vandring. Du kommer til at vandre gennem rododendronskove, isolerede landsbyer og bjerglandsbyer.

læs mere

Kolkata to Goa by Rail

Oplevelsesture i Indien
Pris fra kr. 14.625,-
Tag toget gennem Indien og oplev højdepunkter som Taj Mahal, naturskønne Darjeeling, hellige Varanasi og kulturelle Rajasthan.

læs mere

Everest Base Camp Trek

Oplevelsesture i Asien
Pris fra kr. 8465,-
Everest er mere end bare et bjerg og trekket til base camp er mere end en almindelig vandretur. Du følger en rute, der af nogle, kaldes for «trinnene til himmelen».

læs mere

Bangkok to Singapore on a Shoestring

Oplevelsesture i Asien
Pris fra kr. 8465,-
Læn dig tilbage og nyd strande i verdensklasse i det sydlige Thailand, før du bliver afkølet i Cameron Highlands i Malaysia. På denne 2 ugers tur bliver du introduceret til tre forskellige og mangfoldige nationer – samt regionens tre mest levende og pulserende byer.

læs mere

Manila to Boracay on a Shoestring

Oplevelsesture i Asien
Pris fra kr. 8.175,-
Næste gang du skal på eventyr, så vælg noget, der er anderledes. Meget anderledes! Disse ti dage på den nordlige halvdel af Filippinerne vil give dig oplevelser for livet.

læs mere

Vietnam on a Shoestring

Oplevelsesture i Asien
Pris fra kr. 6150,-
Med alt fra kaotiske Ho Chi Minh City til charmerende Hoi An, den kejserlige by Hue, pulserende Hanoi og den smukke Halong Bay, har denne tur noget for enhver smag.

læs mere