Vælg en side

Bangkok to Kuta on a Shoestring

Oplevelsesture i Asien

Bangkok to Kuta on a Shoestring

Thailand, Malaysia, Singapore og Bali – 28 dage

Spis risnudler i skæret fra gadelygterne i Bangkok, og gå rundt mellem rismarkerne og templerne i Java – dette storslåede eventyr rummer nogle af de bedste sider af Sydøstasien. Fest i Bangkok, slap af på underskønne strande og nyd udsigten over «sea of sand» fra Mt. Bromo ved solopgang. Hotel og transport er arrangeret af din rejseleder, så det eneste du skal koncentrere dig om, er at vælge de oplevelser du ønsker at få med på turen. Med andre ord, fyld din tur med alt det, du har lyst til. 

Rejsefakta

Pris fra kr. 17.320,- per person

Prisen inkluderer:

 • Orientering om Cameron Highlands
 • Heldags snorkeltur (destinationen afhænger af sæson)
 • Sightseeing i Bandung
 • Entré til Bromo Tengger Semeru NP
 • Mt. Bromo solopgang vandretur
 • Surfertlektioner
 • To streetfood crawls
 • Fly mellem Singapore og Jakarta
 • 19 morgenmad, 1 frokost
 • Standard hotel (23 nætter), surfcamp (2 nætter, sovesal), nattog (1 nat), homestay (1 nat)
 • Al transport mellem destinationerne samt til/fra de inkluderede aktiviteter

Prisen inkluderer ikke:

 • Fly t/r Danmark-Thailand/Indonesien
 • Måltider, der ikke er angivet
 • Valgfrie aktiviteter
 • Evt. visum
 • Rejseforsikring
 • Rejsevaccinationer
 • Drikkepenge til guider og chauffører

Højdepunkter:

 • Oplev solopgangen over Mt. Bromo
 • Gå mellem ris terrasserne
 • Nyd Java kaffe på øen Java
 • Afslapning på fantastiske strande
 • Oplev den indonesiske kultur
Kort: Bangkok to Bali on a shoestring

Klik på kortet for at se et større billede

Dagsprogram

Ruten er med afgange mellem 1. maj – 31. oktober 

Dag 1: Bangkok

Valgfrit ankomsttidspunkt til Bangkok. Der er ingen planlagte aktiviteter denne dag. Om aftenen møder du din guide og resten af gruppen.  

Taxabåd er uden tvivl den bedste måde at opleve Bangkok på, da de kaotiske gader oftest er propfyldt med trafik. Fra Chao Phraya River får du en fornem udsigt over denne enorme metropol. En anden mulighed er at udforske Bangkoks mange kanaler fra en longtailbåd. Livet, der udformer sig ved disse kanaler er af en hel anden verden sammenlignet med resten af byen. Vi anbefaler også en tur til Wat Pho, templet der huser den store liggende Buddha.    

Dit besøg i Bangkok er ikke fuldendt, før du har prøvet at få en thaimassage, som du enten kan få i nærheden af den liggende Buddha på en skole, der uddanner massører, eller nær hotellet. Dette anbefales på det kraftigste.  

Dag 2: Bangkok – Surat Thani

Tag med vores rejseleder på en spændende streetfood crawl mens vi er i Bangkok. Væk appetitten og husk pengepungen, når vi dykker langt ned i de bedste af Bangkoks kulinariske oplevelser. 

Om aftenen på dag 2 hopper vi på nattoget, som tager os med videre til Surat Thani i det sydlige Thailand. 

Anslået rejsetid: Tog Bangkok – Surat Thani 12-13 timer.

Dag 3 Surat Thani – Ko Samui Island

Vi tager en kort bådtur ud til Koh Samui, hvor vi tilbringer de næste dage med at udforske øens smukke strande og pulserende natteliv.

Koh Samui ligger ud for Thailands østkyst og tilbyder alt det, du drømmere om, hvad angår et tropeparadis: hvide sandstrande, palmer, frisk skaldyr samt varmt, klart vand. Med et areal på 247 kvadratkilometer er Koh Samui den tredjestørste ø i blandt en øgruppe på ca. 80 andre – både små og store øer.  

Anslået rejsetid: Surat Thani – Ko Samui 3 timer

Dag 4: Ko Samui Island
Statue av Shiva på Koh Samui

Statue af Shiva på Koh Samui

Tag med på en dykkertur i Ang Thong Marine Park. Her vil du lære om livet under havet, som er kendt for sin utrolige biodiversitet.

Dag 5: Ko Samui Island

Slap af på stranden og nyd dagen uden nogen planlagte aktiviteter.

Dag 6: Ko Samui Island – George Town

I dag starter vi tidligt og rejser til Penang i Malaysia. 

Penang har noget for enhver smag. Stedet er verdensberømt for sit imponerende og varierede køkken, der stammer fra kinesiske, malaysiske og indiske madtraditioner. Gå ikke glip af natmarkedet, hvor du kan mæske dig i de lokale lækkerier. 

Anslået rejsetid:  Ko Samui Island – Nakhon Si Thammarat 3 timer

Nakhon Si Thammarat – George Town 8 timer

Dag 7: George Town

Hop på en tur gennem Georgetowns gader med en rickshaw cykel. Hvis ikke dette lokker, kan du blot gå en tur gennem de farverige basarer, forhandle dig gennem natmarkedet eller besøge de mange utallige kinesiske templer. Har du tid til overs anbefales en tur til The Butterfly Farm i den nordlige del af byen. Her har du mulighed for at se Malaysias brede vifte af spændende insekter. 

Dag 8: George Town - Cameron Highlands

Om morgenen kører vi i privatbus mod Cameron Highlands bjergskråninger. Dette område er et af Malaysias mest berømte, med sine te- og jordbærplantager, som strækker sig milevidt mellem de omkringliggende bjergtoppe. 

Anslået rejsetid: George Town til Cameron Highlands 6 timer 

Dag 9: Cameron Highlands

I dag anbefaler vi, at du går en tur på en af de mange afmærkede stier, besøger en te plantage eller bare slapper af og nyder de behagelige temperaturer.  

Dag 10: Cameron Highlands – Kuala Lumpur

Vi ankommer til Kuala Lumpur om eftermiddagen, hvor vi har rigeligt med tid til at se byens spektakulære arkitektur samt opleve det fascinerende mix af kulturer, der giver byen en helt unik kosmopolitisk følelse. 

Anslået rejsetid: Cameron Highlands – Kuala Lumpur 3-4 timer

Dag 11: Kuala Lumpur
Måske du ønsker at rejse ud af byen for at besøge den berømte Batu Caves eller Orange Asli Museum nord for byen. Aftenen bør absolut tilbringes på nattemarkedet, hvor du kan smage noget af det bedste mad Sydøstasien har at byde på. En tur til markedet i Chinatown er også et must, hvor du kan forhandle dig igennem de uendelig mange boder. Og glem endelig ikke et besøg til Petronas Towers – de højeste tvillingetårne i verden.
Dag 12: Kuala Lumpur - Melaka

Besøg den gamle havneby Melaka, drys rundt i de smalle gader og nyd stemningen i denne historisk vigtige by. Gaderne i Chinatown er fyldt med Peranakan (Strait Chinese) madboder som tilbyder deres traditionelle ret, Nyonya. Derudover kan du bruge din dag til at besøge templer, kirker, moskeer, museer og fæstninger.  

Anslået rejsetid: Kuala Lumpur til Melaka: 3 timer

Dag 13: Melaka - Singapore
Boat Quay i Singapore

Boat Quay i Singapore

Om morgenen tager vi en offentlig bus til Johore Strædet og videre til Singapore. I aften kan du besøge den verdensberømte natsafari, tage på en sejltur rundt i havnen eller prøve den lokale mad fra en af de mange boder, noget som helt sikkert vil få dine tænder til at løbe i vand. På trods af, at der kun er få områder i Singapore, der ikke er blevet berørt af moderniseringen, er Little Indien og Chinatown områder, der stadig besidder et gammeldags præg. Anslået rejsetid: Melaka til Singapore: 4-5 timer

Dag 14: Singapore – Jakarta

I Singapore kan der være nogen fra gruppen, der forlader os og måske er der nye der slutter sig til os i Jakarta. For jer, der er med hele vejen til Bali, flyver vi nu til Indonesiens hovedstad, Jakarta. 

Anslået rejsetid: Singapore – Jakarta 4 timer

Dag 15: Jakarta – Cianjur

I dag rejser vi til Cianjur via Bogor, hvor vi besøger de flydende markeder og måske lærer de lokale børn lidt engelsk. Hvis du ønsker det, kan vi stoppe ved Gunung Mas Tea Plantation, hvor du kan lære hvordan man plukker teblade og om den videre proces. Nyd en kop te – direkte og helt frisk fra kilden.  

Anslået rejsetid: Jakarta – Cianjur 3 – 4 timer

Dag 16: Cianjur – Bandung

Vi forlader vores værtsfamilie i Cianjur og rejser videre til Indonesiens tredjestørste by, Bandung. Her vil guiden tage jer med på en kort vandretur i byen, så du er klædt på til, at du senere, på egen hånd, kan udforske byen. 

Anslået rejsetid: Cianjur – Bandung 2 timer

Dag 17: Bandung – Yogyakarta

Vi hopper på toget fra Bandung til Yogyakarta, en naturskøn togoplevelse.

Anslået rejsetid: Bandung – Yogyakarta 7 timer

Dag 18-19: Yogyakarta

Brug disse dage til at opleve Yogyakarta og tag eventuelt en tur til Borodudur, et kunstnerisk og arkitektonisk vidunder, som desuden er på UNESCOs verdensarvsliste. Gå ikke glip af Kraton Palace, bygget af Sultan af Yogya. Taman Sari Water Castle er også et besøg værd, og oplev et indonesisk teater på Wayang Kulit Shadow Puppet Show. Er du vild med at shoppe? Så tag turen til Kota Gede. 

Dag 20: Yogyakarta – Tawangmangu

Vi starter dagen med en køretur på ca 2,5 time, hvor vi på vejen kan stoppe ved Prambanan for at udforske Javas største hinduistiske tempel. Hvis ikke du ønsker at opleve templet, kan du i stedet undersøge det nærliggende kunstmarked. Du kan også besøge Sukah Temple, der med sine erotiske udskæringer, er kendt for at være et symbol for frugtbarhed. Derefter venter en 3 timers gåtur gennem små landsbyer, langs marker og med endemål ved et vandfald. Vi går op ad trappen og ender i Tawangmanggu, hvor aftenen er til fri disposition.       

Anslået rejsetid: Yogyakarta – Tawangmangu 3 timer

Dag 21: Tawangmangu – Malang

I dag rejser vi til den næststørste by på Øst-Java, Malang. Læn dig godt tilbage og nyd det naturskønne landskab, vi kører gennem på vej mod Bromo Tengger Semeru National Park. Om eftermiddagen kan du nyde de flotte parker, fugle og blomstermarkeder, Singosari templet, Jago templet, Kidal templet eller bare slappe af og nyde en god kop te. 

Anslået rejsetid: Tawangmangu – Malang 8-9 timer 

Dag 22: Malang – Bromo

Vi fortsætter mod øst for at komme til Mt. Bromo. Køreturen går gennem et snoet og tropisk landskab, hvor vi til sidst ankommer til destination, Mt. Bromo. Som en del af Tengger Calder – det største vulkanområde i denne del af landet – er Mt. Bromo en helt fantastisk oplevelse, hvor toppen af vulkanen er blæst væk og det altid ulmer med hvid røg.  

Anslået rejsetid: Maland – Bromo 5 timer

Dag 23: Bromo – Red Island
Se månelandskapet rundt Mt. Bromo. Foto: Mari Ottvad

Se månelandskabet omkring Mt. Bromo. Foto: Mari Ottvad

Før solopgang slændrer vi over ”sea of sand” for at se solopgangen over krateret, hvilket er et must see. Her er det populært både for turister og de lokale buddhistiske Tenggerese at foretage madofringer for at modtage velsignelser fra Supreme God Hyang Widi Wasa.Mt. Bromo ligger 2.392 m.o.h. og er en af de mest spektakulære seværdigheder i Indonesien. Når vi er vendt tilbage til bussen, kører vi videre til surferparadiset Red Island.

Anslået rejsetid: Bromo – Red Island 8 timer

Dag 24: Red Island

Om morgenen venter surfbrættet og du vil få surferlektioner af de lokale eksperter. Derefter kan du bruge dagen til at udforske den nærliggende fiskelandsby, surfe lidt mere eller bare slappe af i hængekøjen.  

Dag 25: Red Island – Pemuteran

Vi rejser til Bali og her kan du vælge imellem at slappe af eller udforske nationalparken. Hvorfor ikke låne en snorkel og opleve livet under havet?

Anslået rejsetid: Red Island – Pemuteran 4 timer

Dag 26: Pemuteran

Slap af på Bali, find en snorkel og oplev endnu mere af det undersøiske liv. Har du dykkercertifikat? Tag med til Menjangan Island, et af de bedste dykkersteder udenfor Bali.   

Dag 27: Pemuteran – Sanur
Avslutt turen på en av strendene på Bali

Afslut turen på en af Balis mange strande

Dagens kørselsstrækning fremhæver naturens utrolige mangfoldigheder, og den kulturelle rigdom, der gør Bali til en så eftertragtet rejsedestination. Turen tager os tværs over øen Bali, gennem tropisk jungle, forbi idylliske ris terrasser, charmerende landsbyer og endeligt kører vi gennem stormetropolen Denpasar. Når vi er ankommet til Sanur kan du slappe af på en af de smukke strande, Sanur har at byde på.

Anslået rejsetid: Pemuteran – Sanur 4 timer

Dag 28: Sanur

Tidpunkt for afrejse er valgfrit.

Billeder

Statue af Shiva på Koh Samui

Solnedgang i Kuala Lumpur
Boat Quay i Singapore

Se månelandskabet omkring Mt. Bromo. Foto: Mari Ottvad

Afslut turen på en af Balis mange strande

Mere information om turen

Rejsetype: 18-to-Thirtysomethings

Du er kun ung en gang. Turene er tempofyldte og pakket med spændende destinationer, der er velegnet til dig i alderen 18-39. 

Serviceniveau: Basic

 • Enkle og rene overnatningssteder og/eller gode campingpladser.
 • Offentlig transport og private biler og busser.
 • Mange frivillige aktiviteter.

Antal deltagere
Maks. 16, gennemsnitligt 12,

Fysisk udfordring: Light
Der vil forekomme mindre vandreture. Egner sig til de fleste. Ikke for krævende.

Få hjælp til rejsen

Vores rejsekonsulenter hjælper dig gerne med inspiration, gode råd og planlægning af en rejse ud fra dine ønsker. Vi tror på at personlig rådgivning og udveksling af erfaringer er nøglen til at finde den rejse, der passer perfekt til dig.

Brug skemaet herunder eller tag direkte kontakt med en af vores rejsekonsulenter.

Vil du vide mer

Vil du vide mere om Bangkok to Kuta on a Shoestring?

Send os en forespørgsel, så tager vi kontakt til dig så hurtigt som mulig.

Sending

Ohm Narasak Strobel

Rejsekonsulent
ohm@statravel.dk
Tlf. 86 20 45 25

Flere oplevelsesrejser i Asien

Tjek andre spændende oplevelsesrejser i Asien!

Uncover India – Delhi to Goa

Uncover India – Delhi to Goa

Oplevelsestur i Asien 15 dage - fra 7.300 kr Dette er den perfekte oplevelsestur for rejsende på budget, som er ude efter en gruppetur pakket med alt det bedste, Indien har at byde på.
læs mere
Thai Intro

Thai Intro

Oplevelsestur i Asien 9 dage - fra 9.995 kr Thaiintro er en ganske unik måde at opleve Thailand.
læs mere
Bali intro

Bali intro

Oplevelsestur i Asien 9 dage - fra 9.995 kr Baliintro er den mest fantastiske måde at opleve Bali.
læs mere
5 Day Surf & Stay Bali + Yoga

5 Day Surf & Stay Bali + Yoga

Oplevelsesture i Asien Pris fra 2500 kr Ønsker du at mærke din indre ro og samtidig få en fed surferoplevelse, men vil ikke bo på de stille yoga resorts? Nu kan du kombinere surfercamp med daglige yogasessioner.
læs mere
Sri Lanka on a shoestring

Sri Lanka on a shoestring

Oplevelsestur i Asien 12 dage - Pris: fra 7.310 kr Tag på en rejse til en destination, der længe har været enhver kulturelskende backpackers drøm.
læs mere
Beijing to Hong Kong on a shoestring

Beijing to Hong Kong on a shoestring

Oplevelsestur i Asien 14 dage - fra 9.995 kr Tag afsted til Kina for at få en eventyrlig oplevelse for livet! Det er helt alvorlig talt, når vi siger, at du vil komme til at opleve de absolut største højdepunkter og, at du de næste mange år vil længes om at vende tilbage.
læs mere
Explore India & Nepal

Explore India & Nepal

National Geographic oplevelsestur i Asien 17 dage - Pris fra kr. 19.900,- I løbet af 17 fantastiske dage kan du opleve Nordindiens berømte Golden Triangle.
læs mere
Vietnam Experience

Vietnam Experience

Oplevelsesture i Asien Vietnam – 12 dage - Pris fra kr. 11.195,- Med gyldne templer, turkisblåt vand, gule rismarker og farvet silke, er Vietnam en eksplosion af farver.
læs mere
Annapurna Circuit Trek

Annapurna Circuit Trek

Oplevelsesture i Asien 13 heftige dage med aktiv vandring. Du kommer til at vandre gennem rododendronskove, isolerede landsbyer og bjerglandsbyer.
læs mere
Kolkata to Goa by Rail

Kolkata to Goa by Rail

Oplevelsesture i Indien Pris fra kr. 14.625,- Tag toget gennem Indien og oplev højdepunkter som Taj Mahal, naturskønne Darjeeling, hellige Varanasi og kulturelle Rajasthan.
læs mere
Everest Base Camp Trek

Everest Base Camp Trek

Oplevelsesture i Asien Pris fra kr. 8465,- Everest er mere end bare et bjerg og trekket til base camp er mere end en almindelig vandretur. Du følger en rute, der af nogle, kaldes for «trinnene til himmelen».
læs mere
Bangkok to Singapore on a Shoestring

Bangkok to Singapore on a Shoestring

Oplevelsesture i Asien Pris fra kr. 8465,- Læn dig tilbage og nyd strande i verdensklasse i det sydlige Thailand, før du bliver afkølet i Cameron Highlands i Malaysia. På denne 2 ugers tur bliver du introduceret til tre forskellige og mangfoldige nationer – samt regionens tre mest levende og pulserende byer.
læs mere
Island Hopping The Philippines

Island Hopping The Philippines

Oplevelsesture i Asien Næste gang du skal på eventyr, så vælg noget, der er anderledes. Meget anderledes! Disse ti dage på den nordlige halvdel af Filippinerne vil give dig oplevelser for livet.
læs mere
Vietnam on a Shoestring

Vietnam on a Shoestring

Oplevelsesture i Asien Pris fra kr. 6150,- Med alt fra kaotiske Ho Chi Minh City til charmerende Hoi An, den kejserlige by Hue, pulserende Hanoi og den smukke Halong Bay, har denne tur noget for enhver smag.
læs mere