Vælg en side

8 Day Island Hopper Surf Adventure – Indonesien

Oplevelsesture I Asien

8 Day Island Hopper Surf Adventure – Indonesien

Indonesien – 8 dage/7 nætter

Denne 8 dages surftur er et sandt eventyr og er både velegnet til dig der er nybegynder samt til øvede surfere. Rejsen består af fly, bus og bådtur mellem de fantastiske hvide strande. Du vil komme til at surfe ved eksotiske paradisområder, møde fantastiske mennesker, få mulighed for at fordybe dig i surfkulturen og surfe på bølger der passer til dit niveau. Vi surfer på Bali, Java og Nusa Lembongan sammen med venlige lokale surferinstruktører.

«Find your Mojo» og få testet dine surfing færdigheder på denne intense oplevelsestur.

 

Turen starter og slutter på Bali.

Rejsefakta

Pris fra kr. 5.250,- per person

Prisen inkluderer:

 • 7 nætter på sovesal eller twin room
 • De fleste måltider
 • En indenrigsflyvning + båd + biltransport (kan eventuelt erstattes med «all transport»)
 • Daglige surfer lektioner
 • Surfbræt og andet generelt surferudstyr
 • Snorkel udflugt
 • Mojosurf guide

Prisen inkluderer ikke:

 • Fly t/r Danmark – Bali
 • Måltider, der ikke er angivet
 • Valgfrie aktiviteter
 • Visum
 • Rejseforsikring og rejsevaccinationer
 • Drikkepenge til guider og chauffører
 • Billeder

Højdepunkter:

 • Fire nætter på eventyrlige Red Island
 • Oplev surferkulturen med ligesindede
 • Fantastiske solnedgange
 • Nusa Lembongan, et af verdens mest uberørte surfersteder

Dagsprogram

Dag 1: Kuta – Red Island

Mellem kl 7-7.30 om morgenen vil du blive hentet og møde resten af gruppen ved surfcampen omkring kl 8 om morgenen. Her vil du få din første surferlektion og jeres Mojosurf guide vil her introducere jer til surfing i Indonesien og hvad det ellers indebærer. Efter frokost, rejser vi enten videre til lufthavnen eller begiver os ud på en roadtrip mod Java, før vi ankommer til Red Island (alt afhængigt af vejret). Vi tilbringer de næste fire nætter på Mojosurf’s egen camp på Red Island som er omgivet af jungle beliggende ved en af de mange fantastiske isolerede sandstrande.

Dag 2: Red Island

Vi står tidligt op og spiser morgenmad, for så at surfe, spise igen, slappe af, og find dig så til rette på dette smukke, men ukendte sted. Nyd solnedgangen med en drink i hånden og brug denne spændende aften med dine nye venner.

 

Dag 3: Red Island

Surf, eat, explore, surf, chillax, eat, laugh, sleep and repeat.

Dag 4: Red Island

I dag kan du frit vælge imellem en G-tour dagstur, en tur til en lokal landsby, nyde strandparadiset, «turtle sanctuary», eller blot hænge ud med lokalbefolkningen på Red Island og surfe dagen lang på de livlige bølger.

Dag 5: Red Island – Canggu

Tidlig morgenmad og surferlektion og dernæst transport tilbage til Bali. Vi ankommer til Canggu surfcamp omkring solnedgang til en god middag og kolde drinks.

Dag 6: Canggu – Nusa Lembongan

Endnu engang spiser vi tidlig morgenmad for så at rejse videre til en af verdens mest uspolerede surfer- og dykkersteder, Nusa Lembongan. Eftermiddagen vil blive brugt til at surfe og udforske denne smukke destination.

Dag 7: Nusa Lembongan

Det er ikke her du skal sove længe, for vi skal nemlig tidligt op og udforske endnu flere fede surfersteder, snorkle med djævlerokker eller andre store fisk. Glem ikke at nyde den afslappede livsstil og dette uberørte sted. Det vil også være muligt at prøve et SUP (stand up paddleboard), samt andre intense vandaktiviteter.

Dag 8: Nusa Lembongan – Bali

Den sidste dag på Nusa Lembongan vil bestå af surfing, snorkling, yderligere udforskning af stedet samt afslapning, før båden tager dig med tilbage til Bali. Vi ankommer til Bali lige i tide til solnedgang, hvor du kan nyde solens sidste stråler mens du tænker tilbage på de sidste dages oplevelser.

Video

Se film fra surfturen her:

Mere information om turen

Hvad du skal medbringe?
God appetit, håndklæde, solcreme, lommelygte, kamera, penge til at feste for, myggespray, penge til billeder og souvenirs hvis dette ønskes.

Få hjælp til rejsen

Vores rejsekonsulenter hjælper dig gerne med inspiration, gode råd og planlægning af en rejse ud fra dine ønsker. Vi tror på at personlig rådgivning og udveksling af erfaringer er nøglen til at finde den rejse, der passer perfekt til dig.

Brug skemaet herunder eller tag direkte kontakt med en af vores rejsekonsulenter.

Vil du vide mer

Vil du vide mere om 8 Day Island Hopper Surf Adventure – Indonesien?

Send os en forespørgsel, så tager vi kontakt til dig så hurtigt som mulig.

Sending

Ohm Narasak Strobel

Rejsekonsulent
ohm@statravel.dk
Tlf. 86 20 45 25

Flere oplevelsesrejser i Asien

tjek ut andre spændende oplevelsesrejser i Asien!

Uncover India – Delhi to Goa

Uncover India – Delhi to Goa

Oplevelsestur i Asien 15 dage - fra 7.300 kr Dette er den perfekte oplevelsestur for rejsende på budget, som er ude efter en gruppetur pakket med alt det bedste, Indien har at byde på.
læs mere
Thai Intro

Thai Intro

Oplevelsestur i Asien 9 dage - fra 9.995 kr Thaiintro er en ganske unik måde at opleve Thailand.
læs mere
Bali intro

Bali intro

Oplevelsestur i Asien 9 dage - fra 9.995 kr Baliintro er den mest fantastiske måde at opleve Bali.
læs mere
5 Day Surf & Stay Bali + Yoga

5 Day Surf & Stay Bali + Yoga

Oplevelsesture i Asien Pris fra 2500 kr Ønsker du at mærke din indre ro og samtidig få en fed surferoplevelse, men vil ikke bo på de stille yoga resorts? Nu kan du kombinere surfercamp med daglige yogasessioner.
læs mere
Sri Lanka on a shoestring

Sri Lanka on a shoestring

Oplevelsestur i Asien 12 dage - Pris: fra 7.310 kr Tag på en rejse til en destination, der længe har været enhver kulturelskende backpackers drøm.
læs mere
Beijing to Hong Kong on a shoestring

Beijing to Hong Kong on a shoestring

Oplevelsestur i Asien 14 dage - fra 9.995 kr Tag afsted til Kina for at få en eventyrlig oplevelse for livet! Det er helt alvorlig talt, når vi siger, at du vil komme til at opleve de absolut største højdepunkter og, at du de næste mange år vil længes om at vende tilbage.
læs mere
Explore India & Nepal

Explore India & Nepal

National Geographic oplevelsestur i Asien 17 dage - Pris fra kr. 19.900,- I løbet af 17 fantastiske dage kan du opleve Nordindiens berømte Golden Triangle.
læs mere
Vietnam Experience

Vietnam Experience

Oplevelsesture i Asien Vietnam – 12 dage - Pris fra kr. 11.195,- Med gyldne templer, turkisblåt vand, gule rismarker og farvet silke, er Vietnam en eksplosion af farver.
læs mere
Annapurna Circuit Trek

Annapurna Circuit Trek

Oplevelsesture i Asien 13 heftige dage med aktiv vandring. Du kommer til at vandre gennem rododendronskove, isolerede landsbyer og bjerglandsbyer.
læs mere
Kolkata to Goa by Rail

Kolkata to Goa by Rail

Oplevelsesture i Indien Pris fra kr. 14.625,- Tag toget gennem Indien og oplev højdepunkter som Taj Mahal, naturskønne Darjeeling, hellige Varanasi og kulturelle Rajasthan.
læs mere
Everest Base Camp Trek

Everest Base Camp Trek

Oplevelsesture i Asien Pris fra kr. 8465,- Everest er mere end bare et bjerg og trekket til base camp er mere end en almindelig vandretur. Du følger en rute, der af nogle, kaldes for «trinnene til himmelen».
læs mere
Bangkok to Singapore on a Shoestring

Bangkok to Singapore on a Shoestring

Oplevelsesture i Asien Pris fra kr. 8465,- Læn dig tilbage og nyd strande i verdensklasse i det sydlige Thailand, før du bliver afkølet i Cameron Highlands i Malaysia. På denne 2 ugers tur bliver du introduceret til tre forskellige og mangfoldige nationer – samt regionens tre mest levende og pulserende byer.
læs mere
Island Hopping The Philippines

Island Hopping The Philippines

Oplevelsesture i Asien Næste gang du skal på eventyr, så vælg noget, der er anderledes. Meget anderledes! Disse ti dage på den nordlige halvdel af Filippinerne vil give dig oplevelser for livet.
læs mere
Vietnam on a Shoestring

Vietnam on a Shoestring

Oplevelsesture i Asien Pris fra kr. 6150,- Med alt fra kaotiske Ho Chi Minh City til charmerende Hoi An, den kejserlige by Hue, pulserende Hanoi og den smukke Halong Bay, har denne tur noget for enhver smag.
læs mere
Bangkok to Kuta on a Shoestring

Bangkok to Kuta on a Shoestring

Oplevelsesture i Asien Pris fra kr. 17.320,- Spis ris nudler i skæret fra gadelygterne i Bangkok, og gå rundt mellem rismarkerne og templerne i Java – dette storslåede eventyr rummer nogle af de bedste sider af Sydøstasien.
læs mere