Vælg en side

Kruger to Cape Town

Oplevelsesture i Afrika

Kruger to Cape Town

19 dages campingtur fra Johannesburg til Cape Town

Oplev Sydafrikas fantastiske højdepunkter på denne eventyrlige oplevelsesrejse

Fra bush til strand: udforsk Panorama ruten gennem Mpumalanga, safari i Krüger, Hlhhluwe og i Addo National park. Mød en mangfoldighed af kulturer, såsom Swazi, Zulu og Basotho. Bådtur i St. Lucia, besøg Durbans strande, opdag Garden Routes skønhed og steder som Knysna, Tsitsikamma og Hermanus.   

Rejsefakta

Pris fra kr. 8.495,- per person

Prisen inkluderer:

 • Fuldt udstyret safari køretøj
 • Camping- og kogegrej
 • Alle vej- og bilafgifter
 • Al transport på land
 • Liggeunderlag
 • 18 morgenmad, 17 frokost, 15 aftensmad
 • To guider/chauffører under hele turen
 • Twin-share telt

Hvis du køber Adventure pass, vil følgende højdepunkter også være inkluderet:

 • Sani pass excursion
 • 2 dages, Kruger NP, Game Drives
 • Cango Caves, Visit
 • St Lucia Boat Cruise

Prisen inkluderer ikke:

 • Fly t/r Danmark – Sydafrika
 • Måltider, der ikke er angivet
 • Valgfri aktiviteter
 • Evt. visum
 • Rejseforsikring og rejsevaccinationer
 • Drikkepenge til guider og chauffører
 • Afrejseskat
 • Sovepose
 • Transfer til/fra lufthavn

Højdepunkter:

 • God’s window
 • Bourkes Luck Pot Holes
 • Mlilwane Wildlife Sanctuary
 • Ngwenya glass factory, Mbabane
 • Royal Enclosure/ Swaziland Village
 • Hluhluwe Game Reserve, game drive med lokal guide
 • Battlefields, Talana Hill
 • Royal National park
 • Drakensburg Mountains
 • Addo Elephant NP, Game Drives
 • Garden Route
 • Cape Agulhas
 • Vinsmagning
Kort: Kruger to Cape Town

Klik på kortet for at se et større billede

Dagsprogram

Dag 1: Johannesburg – Greater Krüger Park, South Africa
Utsikt over Johannesburg

Utsikt over Johannesburg

Afgang fra Sydafrikas største by, Johannesburg. Vi kører gennem provinsen Mpumalanga og kan nyde et storslået bjerglandskab på vejen. Vi kører ad den berømte Panoramarute og gør holdt ved mange af de smukke udsigtspunkter, så vi kan få strakt benene lidt undervejs. Vi kører til Hazyview, som grænser op til Krüger. Hegnene mellem nationalparken og de omkringliggende områder er blevet taget ned for mange år siden. Dette var for at skabe The Greater Krüger, et område på ca. 24.000 kvadratkilometer. Dyrene kan bevæge sig frit omkring i dette område, hvilket har skabt en meget rig og varieret mangfoldighed af både flora og fauna. Fra Timon og Pumba til «de 5 store» løve, næsehorn, elefant, bøffel og leopard til et vidtspændende fugleliv. Om aftenen nyder vi vores første middag under den afrikanske stjernehimmel. Anslået afstand og rejsetid: Johannesburg – Greater Krüger Park, ca. 390km, 7 timer

Dag 2: Krüger National Park
Kanskje får du sett løve i Kruger?

 I Kruger kan du se vilde løver

Vi står klar ved indgangsporten til Krüger og venter med forventning på, at vildtvogteren skal komme og åbne porten for os. Det bliver en intens dag med safari. Hold øjne og ører åbne og vær klar til at holde udkig efter dyrene. Grunden til, at vi starter så tidligt om morgenen er fordi, at dyrene er mest aktive ved solopgang, og der således er større sandsynlighed for, at vi får dem at se. Ved middagstid når solen står højest på himlen og det er varmest, lægger dyrene sig hen i skyggen for at slappe af. Der benytter vi os af, så vi selv kan få en pause i skyggen. Der er flere faciliteter til rådighed; restauranter, souvenirbutikker og en swimmingpool. Sidst på eftermiddagen kører vi tilbage til campen, trætte efter en lang dag, men glade og tilfredse og med kameraet fuld af flotte billeder. For dem, der ønsker mere safari, er der mulighed for at tage med på en nattesafari (på egen regning). Om aftenen samles vi til en lækker middag ved lejrbålet. .

Dag 3: Krüger National Park

Frisk og frejdig! Også i dag står vi op ved solopgang for endnu en fantastisk dag i Krüger park på ”jagt” efter alle de sjældne dyr.

Dag 4: Krüger National Park – Mlilwane vilt reservat i Swaziland

Vi kører sydpå fra Hazyview langs udkanten af Krüger parken og passerer en masse små landsbyer og bebyggelser i Shangaan. Efter en lille pause i Nelspruit tager vejen os videre gennem frodige citrusgårde, før vi krydser Crocodile River og kører ind i kongeriget Swaziland. Den snoede vej tager os gennem frodigt landskab i et land, der ligger gemt væk og omgivet af Sydafrika og Mozambique. Vi passerer en masse markeder og stopper ved den berømte glasfabrik Ngwenya til en lille rundvisning. Vi kører gennem hovedstaden Mbabane, før vi når målet for dagens kørselsstrækning – Milwane Wildlife Sanctuary, som er Swazilands ældste beskyttede naturområde beliggende i Ezulwini- dalen «Vally of Heavens». 

Anslået afstand og rejsetid: Krüger National Park – Mlilwane Wildlife Sanctuary  ca. 450km, 8 timer

Dag 5: Kongeriket Swaziland

Vi vågner til lyden af prustende antiloper, kvidrende eksotiske fugle og spiser morgenmad med alt dette i baggrunden, før vi kører videre til The Royal Enclosure. Her vil vi høre mere om historien om kongeriget Swaziland og hvordan landet stadig er styret af monarkiet. Vi har en lokal guide til at vise os rundt i en traditionel landsby og vise os lokale skikke og traditioner, før det er tid til frokost. 

Denne eftermiddag er der tid nok til at lave nogle af de mange valgfrie aktiviteter. 

Nyd en kølig drink og beundr udsigten over flodhestedammen mens mandskabet tilbereder en velsmagende middag. 

Dag 6: Swaziland – St Lucia

I dag forlader vi kongeriget Swaziland og kører tilbage til Sydafrika via grænsen i provinsen Kwa-Zulu-Natal. Der er stop undervejs, blandt andet ved et lysstøberi i Swaziland. Dagens destination er den lille fiskerlandsby St. Lucia. Landsbyen ligger i et frodigt vådområde og om eftermiddagen vil vi tage på en bådtur nedad floden, hvor vi kommer til at se flodheste, krokodiller og en masse eksotiske fugle. Efter aftensmaden kan vi tage en tur ind til centrum for at tjekke nogle af de hyggelige pubber ud, spille lidt pool eller blot sidde i haven og beundre stjernehimlen på den sydlige halvkugle. 

Anslået afstand og rejsetid: Swaziland – St Lucia ca. 410km, 8 timer

Dag 7: St Lucia - Hluhluwe vilt reservat - Durban
Durban

Durban

Vi står tidligt op og spiser en hurtig men god morgenmad, før vi kører den korte tur til Hluhluwe vildt reservat. Dette er Sydafrikas ældste reservat og har en stor bestand af næsehorn. Her findes en overflod af dyreliv, også de fem store. Efter en dag i Hluhluwe kører vi forbi sukkerrørsmarker på vej til Durban, en af de travleste havne i Afrika. Trods den travle havn er Durban også en badeby. Eftermiddagen er til fri disposition, hvor man kan  udforske byens mange muligheder.

Anslået afstand og rejsetid: St Lucia – Hluhluwe vilt reservat – Durban ca. 260km, 4 timer

Day 8: Durban – Underberg

I dag sætter vi kurs ind i landet og kører via Pietermaritzburg og frodige bjerge til Sani Lodge, ved foden af Sani Pass. Her tilbringer vi de næste to nætter. Sani Pass er ”porten” til bjergriget Lesotho. Tidligere var det blot en vognsti til mulddyr for at handle tæpper og tøj, men i dag er det den eneste bilvej over Drakensburg bjergene. Eftermiddagen er til fri disposition og der er masser af tid til at udforske området. 

Anslået afstand og rejsetid: Durban – Underberg ca. 220km, 3 timer

Day 9: Underberg – Sani Pass

Bjergriget Lesotho står for tur. Vi møder vores lokale guide, der tager os med i en firhjulstrækker op i bjergene (2874 moh.). Vi kører ad stejle og snoede bjergveje mens vi hører historien om hvornår og hvordan vejen blev bygget. Vi besøger en lille hyrdelandsby. Er vi her i den rigtige sæson kan vi opleve en Angora ged få klippet sin uld i hånden. 

Næste stop er Black Mountains, det næsthøjeste bjergpas i Lesotho 3240 m.o.h, hvor vi stopper til en frokostpicnic. Efter frokost møder vi lokale hyrder, der bruger sommermånederne på at hyrde sin flok heroppe i bjergene. Efter en dag i bjergene vender vi tilbage til campen for natten, men stopper undervejs til en øl på Afrikas højest beliggende bar ved San Mountain Lodge.

Anslået afstand og rejsetid: Underberg – Sani Pass ca. 30km, dagstur

Dag 10: Underberg – Battlefields – Drakensburg

Det er tid til lidt historie. I dag kører vi til Battlefield, området hvor Briter, Boere (hollandsk oprindelse) og Zuluer kæmpede en blodig krig. Første stop er ved det verdensberømte slag ved Blood River. Her mistede flere tusinde krigere livet til blot nogle få af Boernes musketerer. En anden af de mest berømte Anglo-Zulu kampe fandt sted ved Rorke’s Drift. Her vil der være tid til at udforske området og fordybe sig i historien om de blodige kampe, der har fundet sted på denne græsslette. Vi besøger Talana, hvor de første skud i Boerkrigen blev affyret, før vi kører via Ladysmith til foden af Drakensbergbjergene. Vi kører til vores bush lodge, overnatningsstedet for natten og det anbefales en tidlig aften for at være veludhvilet til næste dag. Næste dag står den nemlig på en vandretur op ide flotte Drakensbergbjergene. 

Anslået afstand og rejsetid: Underberg– Battlefields – Drakensburg ca. 240km, 5 timer

Day 11: Drakensburg

Pak en lille rygsæk til en dagstur, da vi i dag skal op og vandre i bjergene. Vi kører en kort tur til the Royal National Park entrance, før vi strækker benene. Reservatet I Ukhahlamba Drakensberg Park byder på en fantastisk udsigt, høje bjerge og kølige vandfald. Der er mange stier at vælge imellem, enten til fods eller på hesteryg. Du kan vælge imellem kortere ture på blot et par timer eller hel- eller halvdagsture. Under turen vil der også være mulighed for at besøge huler med bushmen malerier. Efter en lang dag med vandring, storslået udsigt og frisk bjergluft, skal det gøre godt med en lækker middag. 

Bemærk: planerne kan ændres denne dag på grund af vind og vejr, vi skal tage hensyn til tåge i bjergene. 

Dag 12: Drakensberg – Malealea

Vi fortsætter køreturen over bjergene i sydlig retning og passerer det smalle bjergpas til Malealea Lodge, højt oppe i bjergene. Malealea Lodge ligger i Mafeteng distriktet i det øde vestlige Lesotho. Ved lodgen er der mulighed for mange valgfrie aktiviteter, hvor man også kan komme tættere på lokalbefolkningen, der bor højt oppe i bjergene.   

Anslået afstand og rejsetid: Drakensberg – Malealea ca. 350km, 8 timer

Dag 13: Malealea

Vi har en hel dag til at udforske bjergene. Hvad med en cykeltur på de smalle stier i bjergene, der med sikkerhed vil give dig nogle elegante billeder. Eller noget lidt mindre adrenalinfyldt, men ikke mindre god – en vandretur. Tag en tur ind til landsbyen og bland dig lidt med de lokale Basothoere. Intet besøg til Lesotho er fuldendt uden en ponytur langs de smalle bjergstier. På en heldags ridetur kan du udforske bushman malerier i området og opleve Basotho kulturen.   

Dag 14: Malealea til Graaff – Reinet

Frisk og frejdig, i dag starter vi tidligt. Vi forlader bjergene og krydser grænsen tilbage til Sydafrika. Vi kører gennem det varierede landskab på vej til Graaff-Reinet, beliggende ved Sunday River. Dette er den ældste by i Eastern Cape og den fjerdeældste by i Sydafrika. Her findes der over 200 restaurerede historiske bygninger.

Overnatningsstedet for natten ligger i hjertet af Graaff-Reinet, med restauranter og museum lige i nærheden. Udforsk byen og find et hyggeligt sted til at spise aftensmad eller slap af ved poolen med en god bog.  

Anslået afstand og rejsetid: Malealea til Graaff-Reinet ca. 500km, 10 timer

Dag 15: Graaff-Reinet – Addo Elephant National Park
Elefanter i Addo Elephant National Park.

Elefanter i Addo Elephant National Park.

I dag kører vi til Addo Elephant National Park. Her bruger vi dagen på at udforske parken og vi får igen mulighed for at krydse flere sjældne dyr af på listen. Addo hævdes at være det eneste reservat med de 7 store. Vi kender de 5; løve, leopard, næsehorn, elefant og bøffel. De sidste to er den sydlige rethval og hvidhajen ud for kysten af Algoa bugten. Addo reservatet er hjemsted for mere end 600 elefanter, løver, bøfler, det sorte næsehorn, hyæner, leoparder og flere forskellige antiloper og zebraer – her vil du igen få en storslået safari med mange smukke dyreoplevelser. Campen for natten ligger i udkanten af parken og vi kan nyde stilheden med en drink i hånden, mens vi ser solen gå ned over floden.

Anslået afstand og rejsetid: Graaff-Reinet – Addo Elephant National Park ca. 270 km, 4 timer

Dag 16: Addo Elephant – Knysna / Tsitsikamma Forest

I dag har vi endnu en tidlig start på dagen, hvor vi kører til Tsitsikamma skoven. Tsitsikamma National Park har meget at byde på, fra dramatisk kystlandskab, rev, floder og frodige skove. Dette er et paradis for alle, der er vilde med vandsport eller vandreture i skoven.  Her er der mange aktiviteter at vælge imellem og du kan nemt finde den aktivitet, der passer bedst til dit aktivitetsniveau. Måske en sejltur eller en kanotur, eller kigge efter fugle på en skovtur. Om eftermiddagen kører vi til den idylliske ferieby Knysna, der er kendt for sin lagune, lækker skaldyr og et livligt cafeliv. Før dagen er omme har vi også besøgt Bloukrand Bridge, hvor det er muligt at få et ordentligt adrenalinsus, nemlig bungee jump. 216 meter højt! Tør du? Aftenen tilbringes i Knysna, hvor der er tid til at se sig omkring i byen og måske shoppe lidt.  

Anslået afstand og rejsetid: Addo Elephant – Knysna / Tsitsikamma Forest ca. 330km, 5 timer

Dag 17: Knysna - Oudtshoorn

I Knysna banker naturen på. Byen er smukt beliggende mellem Outeniqua bjergene, det Indiske Ocean og en stor skov som en smuk ramme om det hele. Her har naturen skabt en legeplads for alle dem, der elsker at være udendørs, med strande, søer, bjerge, skove og floder. Brug morgenen til at udforske området. Efter morgenmaden tager guiden os med til det berømte ”heads” med udsigt over byen og vi tager os god tid til at finde det rigtige sted til at tage det perfekte billede.  

Om aftenen skal vi ud og køre. Vi kører mod Oudtshoorn, der ligger i Klein Karoo mellem Swartberg og Outeniqua bjergene. Oudtshoorn er verdenshovedstad når det kommer til strudsen, med sine mange gårde her i det tørre Karoo. Det er også her vi finder Cango Caves, Afrikas største grottesystem. Efter at have udforsket grotterne finder vi vores camp. Vi overnatter i en gammel bosætter by, Karoo.  

Anslået afstand og rejsetid: Knysna – Oudtshoorn ca. 150km, 3 timer

Dag 18: Oudtshoorn – Hermanus

Frisk og veludhvilet og klar til nye eventyr efter en nat i det smukke Oudtshoorn, stiger vi ombord i vores biler og tager turen fra det tørre Karoo til kystbyen Hermanus. Hermanus er berømt for sine gode muligheder for at se hvaler og delfiner. På vejen stopper vi ved Cape Agulhas, stedet hvor Atlanterhavet og det Indiske Ocean mødes, på det sydligste punkt i Afrika. Historisk set er dette havområde verdensberømt iblandt sømænd, for at være et yderst skrækindgydende område, med farlige vinterstorme og store, brutale bølger på op til 30 meter høje! Det er ikke underligt at kysten er fuld af gamle skibsvrag. Vi besøger det store fyr, der blev bygget så tidligt som 1848, før vi nyder en tiltrængt frokostpause. Eftermiddagen og aftenen bruger vi til at lære byen Hermanus at kende. 

Anslået afstand og rejsetid: Oudtshoorn – Hermanus ca. 420km, 8 timer

Dag 19: Hermanus – Cape Town

,

På vei inn til Cape Town stopper dere på en vingård for litt vinsmaking. Foto: Erik Kolstad

På vei inn til Cape Town stopper dere på en vingård for litt vinsmaking. Foto: Erik Kolstad

Morgenen er til fri disposition. Brug tiden på at tage på hvalsafari eller shoppe lidt i byen, museumsbesøg eller besøg Old Harbour udendørs museum. Af sin slags er Old Harbour Museum enestående, som værende én af to fiskerihavne i verden, der er bevaret intakt og minderne fra den levende fiskeindustri kan ses overalt. Museet er kernen, rundt om hvilken fiskerlandsbyen Hermanus er blevet udviklet. Vi forlader Hermanus og kører langs kystvejen forbi små fiskerlandsbyer på vej til Cape Town. Undervejs passerer vi flere små vingårde. Selvfølgelig stopper vi ved en vingård til en rundvisning og lidt vinsmagning. Turen nærmer sig en afslutning, når vi er fremme ved foden af Table Mountain, og ankommet til moderbyen Cape Town. Vi anbefaler at man udvider turen med et par ekstra nætter for at se mere af smukke Cape Town.

Anslået afstand og rejsetid: Hermanus – Cape Town ca. 130km, 3 timer

Billeder

Udsigt over Johannesburg

Måske er du heldig at se løver i Krüger?

Durban
Elefanter i Addo Elephant National Park.

På vej til Cape Town stopper du på en vingård for lidt vinsmagning. Foto: Erik Kolstad

Mere information om turen

Rejsetype: Overland
“Overlanding” er uden tvivl den bedste måde at opleve Afrika på. Du har ikke noget imod at bo lidt simpelt, hjælpe til med dagens gøremål og samtidig rejse rundt og opleve Afrikas højdepunkter. 

Serviceniveau: Camping
Camping de fleste nætter med nogle få hotelophold.

Fysisk udfordring: Demanding
Nogle ture i højtliggende terræn eller mere anstrengende aktiviteter, men generelt egnet til de fleste rejsende, der er sunde og raske.  

Antal deltagere
Maks. 24, gennemsnitligt 16.

Aldersgruppe
Anbefalet til personer mellem 18-39 år.

Få hjælp til rejsen

Vores rejsekonsulenter hjælper dig gerne med inspiration, gode råd og planlægning af en rejse ud fra dine ønsker. Vi tror på at personlig rådgivning og udveksling af erfaringer er nøglen til at finde den rejse, der passer perfekt til dig.

Brug skemaet herunder eller tag direkte kontakt med en af vores rejsekonsulenter.

Vil du vide mer

Vil du vide mere om Kruger to Cape Town?

Send os en forespørgsel, så tager vi kontakt til dig så hurtigt som mulig.

Sending

Steffen Gjødesen

Rejsekonsulent
steffen@statravel.dk
Tlf. 86 20 45 26

Ohm Narasak Strobel

Rejsekonsulent
ohm@statravel.dk
Tlf. 86 20 45 25

Flere oplevelsesrejser i Afrika

Tjek andre spændende oplevelsesrejser i Afrika!

Safari i Kenya og Tanzania

National Geographic oplevelsestur i Afrika
13 dage – Pris fra kr. 39.900,-
Det er de færreste oplevelser, der kan måle sig med oplevelsen af at se ’de fem store’, også kendt som «the Big Five».

læs mere

Rwanda og Uganda – Gorillaernes rige

National Geographic oplevelsestur i Afrika.
12 dage – Pris fra kr. 39.950 kr
Gennem Rwanda og Ugandas skove går vi på udkig efter gorillaer, chimpanser, guldmarekatte (aber) og andet dyreliv.

læs mere

Madagaskars højdepunkter

Oplevelsestur i Afrika
14 dage – Pris: fra 12.600 kr
Fantastiske Madagaskar, med sit helt unikke dyre- og planteliv, kan ikke sammenlignes med meget andet. Her kan man opleve søde lemurer, mægtige baobabtræer og farverige kamæleoner.

læs mere

Mystiske Etiopien

National Geographic Journeys oplevelsesrejse i Afrika
10 dage – Pris: fra 18.900 kr
Udforsk det dramatiske landskab og den kulturelle mangfoldighed på denne spændende 10-dages oplevelsestur.

læs mere

18 days South Africa Tour

18 days South Africa Tour
Pris fra kr. 14.195,-
Sydafrika er en smeltedigel af imponerende landskab, spændende dyreliv og mangfoldig kultur, alt toppet med et friskt og behageligt klima. Disse elementer gør Sydafrika til et land, man bare må besøge!

læs mere

Mount Kilimanjaro Trek

Oplevelsesture i Afrika
Pris fra kr. 17.500,-
Indtag Afrikas højeste bjerg fra den nordlige del af bjerget. Følg Rongai Route på vej op, før vi bevæger os ned ad den populære Marangu Route, hvor vi kommer til at gå gennem flere forskellige klimazoner, hvorfra alle kan få en smuk udsigt.

læs mere

Culture & Wildlife of Uganda & Rwanda

Oplevelsesture i Afrika
Pris fra kr. 19.245,-
Både Uganda og Rwanda er som en skattekiste, hvad angår spændende oplevelser, specielt efter, at turismen er blomstret påny i regionen.

læs mere

Botswana & Falls Adventure

Oplevelsesture i Afrika
Pris fra kr. 7.300,-
Denne oplevelsestur tilbyder et fantastisk afrikansk eventyr på blot 8 dage. Indtag det mangfoldige dyreliv og naturen i Zambia, Botswana og Sydafrika under forskellige game drives og andre frivillige aktiviteter.

læs mere

12 Day Uganda Tour

Oplevelsesture i Afrika
Pris fra kr. 13.825,-
“Afrikas Perle” – Uganda byder på en unik vifte af dyreliv, smuk natur og venlige mennesker. På denne oplevelsestur skal vi på vandretur i urskoven på udkig efter gorillaer og chimpanser.

læs mere

Cape Town to the Serengeti

Oplevelsesture i Afrika
Pris fra kr. 33.100,-
Lad dig fascinere og betage af verdens højeste sandbanker. Læn dig tilbage i de udhulede mokoro-kanoer mens du padler tværs over Okavango Deltaet, og mød de indfødte San-folk i Kalahariørkenen på denne episke tur i Afrika.

læs mere

Dykkerkursus ud for Cape Towns kyst

Oplevelsesture i Afrika
Pris fra kr. 3.600,-
Går du og spekulerer på, hvad der er at finde under havets overflade? Så er dette 6 dages PADI Open Water dykkerkursus lige noget for dig.

læs mere

24 Day Southern Circle Tour

Oplevelsesture i Afrika
Pris fra kr. 16.365,-
Dette er oplevelsesturen for de, som ønsker at opleve højdepunkterne i det sydlige Afrika samt bekvemmelighederne ved at flyve ind og ud af Johannesburg.

læs mere

Serengeti, Falls & Cape Town Adventure

Oplevelsesture i Afrika
Pris fra kr. 31.180,-
Lad verdens højeste sandbanker imponere dig, læn dig tilbage i en udhulet mokoro-kano mens du padler tværs over Okavango deltaet og mød de indfødte San-folk i Kalahariørkenen på denne episke oplevelsestur i Afrika.

læs mere

East Africa Overland

Oplevelsesture i Afrika
Pris fra kr. 29.995,-
Vi rejser gennem Østafrika på denne spændende oplevelsestur, fra det uforglemmelige dyreliv i Uganda til de gyldne strande på Zanzibar.

læs mere

Kenya & Uganda Gorilla Adventure

Oplevelsesture i Afrika
Pris fra kr. 19.245,-
Mød bjerggorillaer og andet storslået dyreliv på denne 2-ugers overland oplevelsestur. Kig efter chimpanser i Kalinzu Forest og tag med erfarne guider når vi rejser dybt ind i de ugandiske skove i søgen efter de truede bjerggorillaer.

læs mere

Cape & Dunes Overland

Oplevelsesture i Afrika
Pris fra kr. 9.235,-
Rejs gennem det fantastiske ørkenlandskab samt byer, hvor du kan opleve de mange skatte Sydafrika og Namibia kan tilbyde på dette 2 ugers eventyr.

læs mere

5 day Kruger Park Tour

Oplevelsesture i Afrika
Pris fra kr. 4750,-
Mpumalanga er et område med store kontraster. I vest grænser det op til tårnhøje, frodige skove, krystalklare vandløb og vandfald, der hamrer ned, før det bevæger sig ned til det flade Lowveldområdet – et af de frodigste områder i verden.

læs mere