Vælg en side

Cape Town to the Serengeti

Oplevelsesture i Afrika

Cape Town to the Serengeti

Sydafrika, Namibia, Botswana, Zimbabwe, Malawi, Tanzania og Kenya – 40 dage

Lad dig fascinere og betage af verdens højeste sandbanker. Læn dig tilbage i de udhulede mokoro-kanoer, mens du padler tværs over Okavango Deltaet, og mød de indfødte San-folk i Kalahariørkenen på denne episke tur i Afrika.  

Rejs gennem næsten halvdelen af kontinentet fra den sydlige spids i Sydafrika op til Kenyas hovedstad Nairobi. Oplev nye kulturer, storslåede landskaber og livlige mennesker fra syv af Afrikas mest spændende lande. 

Bussen, vi kører rundt med, byder på en spændende og billig måde at rejse på, så vi får den bedste mulighed for at opleve regionens dragende kombination af ødemark og pulserende byer, samtidig med at vi kan slå lejr under Afrikas betagende stjernehimmel. Du vil helt sikkert vende hjem fra denne tur med en dybere forståelse for dette fantastiske kontinent.  

Rejsefakta

Pris fra kr. 33.100,- per person

Prisen inkluderer:

 • 38 morgenmad, 32 frokost og 29 aftensmad
 • Fælles camping (vi tager alle del ide daglige gøremål, 31 nætter), standart hotel (3 nætter), Bushcamping (2 nætter), guesthouse (2 nætter), hostel (1 nat).
 • Indgang til Fish River Canyon
 • Sossusvlei Dunes og Spitzkoppe
 • Indgang samt safari i Etosha
 • Serengeti National Park og Ngorongoro Crater
 • Guidet bytur i Swakopmund
 • Okavango Delta Bush Camping udflugt
 • Middag i lokale, traditionelle omgivelser
 • En aften på en lokal pub
 • Guidet tur på en krydderiplantage på Zanzibar
 • 3-dages Zanzibar udflugt
 • Al transport mellem destinationerne og til/fra inkluderede aktivideter

Prisen inkluderer ikke:

 • Fly t/r Danmark – Kenya/Sydafrika
 • Måltider, der ikke er angivet
 • Valgfrie aktiviteter
 • Evt. visum
 • Rejseforsikring og rejsevaccinationer
 • Drikkepenge til guider og chauffører

Højdepunkter:

 • Verdens højeste sandbanker
 • Padle gennem Okavango delta
 • Mød San Bushmen i Kalahari ørkenen
 • Safari
 • Paradisstrande
 • Lake Malawi
 • Etosha nationalpark
 • Serengeti
Kort: Cape Town to the Serengeti

Klik på kortet for at se et større billede

Dagsprogram

Dag 1: Cape Town
Cape Town - en av verdens vakreste byer

Cape Town – en af verdens smukkeste byer

I dag starter eventyret! Valgfrit ankomsttidspunkt. Ankommer du tidligt kan du bruge dagen på at udforske Cape Town, men venligst vær tilbage på hotellet inden kl 18.00, da der bliver afholdt et gruppemøde. Her vil du møde de andre gruppedeltagere samt rejselederen, der vil give dig info om den kommende tur.

Dag 2: Cape Town – Cederberg

I dag bevæger vi os op langs kysten med en kort frokostpause, før vi ankommer til vores campingplads om eftermiddagen. Her har du mulighed for at købe lokal vin, spille en omgang fodbold med gadebørnene, eller udforske området nær lejren i denne smukke del af Sydafrika. Hvis du ønsker det, er poolen også et udmærket sted at tilbringe et par solrige timer. 

Anslået rejsetid: Cape Town – Cederberg: 5 timer

Dag 3: Cederberg – Orange River

Vi fortsætter videre mod nord til grænsen mellem Sydafrika og Namibia. Her på den sydafrikanske side af floden vil vi stoppe for en valgfri kanotur. Når vi har slået lejr om eftermiddagen, kan du bruge tiden på at bade, slappe af eller tage med på flere kanoture, hvis du har lyst. En vandretur til et af de nærliggende bjerge, for at opleve solnedgangen, kan også anbefales.  

Anslået rejsetid: Cederberg – Orange River: 6,5 timer

Dag 4: Orange River – Fish River Canyon

I dag krydser vi grænsen mellem Sydafrika og Namibia. Derefter tager vi hul på vores tur mod Fish River Canyon, den største dal i Afrika og den næststørste i verden. Følg solen, når den langsomt forsvinder ned bag horisonten, samtidig med at dalen bliver badet i de sidste stråler fra solen. Et virkeligt spektakulært syn! Vi har desværre ikke mulighed for at gå ned i dalen, men udsigten fra kanten er fantastisk! 

Anslået rejsetid: Orange River – Fish River Canyon: 5 timer

Dag 5: Fish River Canyon – Namib Desert

Vi bevæger os længere mod nord i Namibia, hvor vi passerer øde byer som Bethanien og Helmeringhausen, før vi nærmer os The Namib Desert via ujævne veje. Vi ankommer tidligt om eftermiddagen og bliver budt velkommen af de tårnhøje røde sandbanker ved Sossuvlei. Dette område anses som indgangsporten til ørkenen. Her vil du virkelig føle, at du er midt i ingenmandsland.

Efter vi har slået lejr for dagen, kører vi et lille stykke mere for at tage et kort stop ved Sesriem Canyon, en lille dal, der er typisk for området. 

Anslået rejsetid: Fish River Canyon – Namib Desert: 10 timer

Dag 6: Namib Desert
De røde sanddyne omkranser den hvide uttørkede overflaten i den namibiske ørkenen.

De røde sandklit omgiver den hvide udtørrede overflade i den namibiske ørken.

Vi besøger Sossuvlei, området hvor de røde sandbanker smukt omgiver den hvide udtørrede overflade. Her kan du vælge at tage med på en guidet tur, hvor du kan lære mere om overlevelsesstrategier for de indfødte, der har holdt til i området. Du vil også få mulighed for at bruge lidt af din egen tid til at udforske området på egen hånd. Omkring frokosttid tager vi tilbage til campen, hvor vi tager teltene ned og pakker bilen, før vi kører videre til næste camp.

Anslået rejsetid: Namib Desert: 5 timer

Dag 7: Namib Desert – Swakopmund

Vi rejser videre gennem ørkenen og over et par bjergpas, før vi ankommer til Swakopmund, kystbyen der er omgivet af ørken på alle sider. Her kan vi udforske de små gader og den lokale kultur på en guidet tur. Vi vil lære mere om byens historie, arkitekturen i området, samt andre forhold, der giver os en større forståelse for, hvordan tingene forholder sig i denne by. Vi har mulighed for at besøge kvinderne fra den etniske gruppe Herero, og desuden skal vi mødes med en kvinde, der vil give os en «click» lektion i det lokale Daman sprog. Til sidst tager vi på en pub, hvor vi har mulighed for at smage den lokale delikatesse, kaldt «Shebeen», der består af Mopani orme ledsaget af en lokal drink.  

Anslået rejsetid: Namib Desert – Swakopmund: 7 timer

Dag 8: Swakopmund

Swakopmund er en af adrenalinhovedstæderne i Afrika. Dagen i dag er til fri disposition. Om du blot vil slappe af eller få et adrenalinkick, er op til dig. Det er i hvert fald sikkert, at du har mange spændende oplevelser at vælge imellem. 

Du kan tage med på en guidet tur ind i ørkenen, hvor en ekspert vil vise dig, hvordan man overlever i disse øde og ugæstfri omgivelser. Hav kameraet klart og hold godt øje med dyreliv! 

En anden mulighed er at leje en ATV og ræse over sandbankerne. Dette er en god blanding af adrenalinkick og naturoplevelser. At leje et sandboard er også et populært alternativ. Her har du mulighed for at kaste dig ned af sandklitterne, enten med hovedet først, eller stående som en ægte surfer.  

En sidste mulighed er at springe i faldskærm. Her vil du få en smuk udsigt over ørkenen, som strækker sig så langt øjet rækker, før du lander på stranden. En virkelig storslået oplevelse!   

Dag 9: Swakopmund – Spitzkoppe

I dag rejser vi videre fra Swakopmund til Spitzkoppe. Her vil vi finde spektakulære sten- og klippeformationer som du kan udforske til fods. Glem ikke at få et glimt af den fantastiske stjernehimmel om aftenen. Et virkeligt betagende syn! 

Anslået rejsetid: Swakopmund – Spitzkoppe: 3-4 timer

Dag 10: Spitzkoppe – Damaraland

Lad tiden flyve mens vi kører forbi smukke ørkenlandskaber, som strækker sig så langt øjet rækker. Undervejs vil vi stoppe flere steder, hvor forskellige etniske grupper, heriblandt Himba, Herero og Damara, sælger lokalt produceret håndværk. Vi kører videre ind i det klippefyldte ørkenlandskab, før vi slår lejr for aftenen.  

I dag har vi også mulighed for at tage med på en valgfri guidet tur, hvor vi kan se de oldgamle stenindgraveringer, som blev lavet så tidligt som i stenalderen. Disse indgraveringer viser en variation af dyr og mennesker, og er sandsynligvis lavet af buskmænd eller af Namafolket, som har boet nær Twyfelfontein for omkring 5000 år siden. Der er mere end 2500 indgraveringer i dette område, hvilket giver en naturlig forklaring på, hvorfor dette er Namibias første UNESCO verdensarvssted. 

Anslået rejsetid: Spitzkoppe – Damaraland: 4 timer

Dag 11: Damaraland – Etosha National Park

Vi fortsætter vores eventyr til et af Namibias mest spændende områder – Etosha National Park. Efter ankomst tager vi afsted på safari. Mere end 100 forskellige dyrearter holder til i Etosha, herunder løver, elefanter, giraffer, gnuer, zebraer, hyæner og ikke mindst det truede sorte næsehorn. Der er også et rigt fugleliv her, heriblandt pelikaner og flamingoer, så for alt i verden, glem ikke kameraet! 

Efter solnedgang kan vi se dyrene opholde sig ved vandhullerne ikke langt fra campen, og tilmed har vi mulighed for at tage med på en nattesafari. Mange dyr befinder sig ved vandhullerne om natten for at slukke tørsten i ly af mørket, så hold godt øje!

Anslået rejsetid: Damaraland – Etosha National Park: 8 timer

Dag 12: Etosha National Park
Sebra er en av artene en kan se i Etosha National Park

 Zebraen er blot nogle af de mange dyr, man kan se i Etosha National Park

Vi tilbringer en hel dag i nationalparken, hvor vi kan tage på safari både om dagen og om natten for at se efter endnu flere dyr.

Dag 13: Etosha National Park – Windhoek

Vi rejser videre fra Etosha til Namibias hovedstad, Windhoek. Her vil vi blive mødt af nye rejsende, som skal med os videre på turen. 

Anslået rejsetid: Overland truck fra Etosha National Park til Windhoek: 6,5 timer

Dag 14: Windhoek – Ghanzi

Vi rejser videre fra Windhoek om morgenen, før vi begiver os ind i et nyt land, Botswana. Vi ankommer til campen om eftermiddagen, lige i tide til vores valgfri tur «Bushman Walk». Her vil vi få et indblik i, hvordan San-stammen har tilpasset sig Kalahariørkenen og hvordan de har udviklet deres fascinerende overlevelsesteknikker. I dag er der meget få, der kender disse gamle ritualer, så det anbefales på det kraftigste at tage med på denne tur. De vil give os et unikt indblik i, hvordan de har klaret dette ugæstfri miljø som Kalahariørkenen er og har været i alt sin tid. 

Anslået rejsetid: Windhoek – Ghanzi: 8 timer

Dag 15: Ghanzi – Maun

Vi kører videre gennem Botswana mod Maun, hvor vi ankommere omkring frokosttid. Om eftermiddagen har vi mulighed for at tage med på en valgfri flyvetur, hvor vi kan se Okavango deltaet oppefra. Hold godt udkig efter dyreliv, og lad dig imponere af dette områdes storslåede størrelse. 

Anslået rejsetid: Ghanzi – Maun: 4 timer

Dag 16: Maun – Okavango Delta
Mokoro-kanoer i Okavango-deltaet

Mokoro-kanoer i Okavango-deltaet

Efter vi har lagt vores bagage i Maun hopper vi om bord i bådene, der tager os med ind i deltaet, før vi en times tid senere vil blive taget med videre i de traditionelle Mokoro-kanoer. Efter et par timer ankommer vi til vores bushcamp. Her slår vi lejr før vi tager afsted på safari om eftermiddagen. Okavango er verdens største indlandsdelta og dyrelivet her er mildest talt imponerende. Om aftenen er det bare at læne sig tilbage rundt om bålet, hvor du er garanteret en god stemning med de lokale. Det er ikke usædvanligt, at disse aftener ender i både sang g dans, så smid alle hæmninger og slå dig løs! Anslået rejsetid: Maun – Okavango Delta: 3 timer

Dag 17: Okavango Delta – Gweta

Oplev solopgangen på en tidlig safari, før vi vender tilbage til Maun omkring frokosttid. Vi pakker firhjulstrekkeren, før vi rejser videre til de gamle baobabtræer i Gweta. Vi ankommer til campen om eftermiddagen og kan derefter gå lidt rundt i området, tage billeder af træerne, svømme i poolen og ikke mindst, nyde et ordentligt bad efter en nat i bushen.    

Anslået rejsetid: Okavango Delta – Gweta: 7 timer

Dag 18: Gweta – Kasane

Rejsen går videre til Chobe National Park, hvor man finder den største elefantbestand i det sydlige Afrika. Den bedste måde at opleve områdets mange tusinde elefanter, krokodiller og flodheste er at tage med på et valgfrit cruise på Chobe floden i solnedgang. Hvis du ikke har lyst til det, kan du tage på safari og holde udkig efter løver, antiloper og naturligvis elefanter. 

Anslået rejsetid: Gweta – Kasane: 6 timer

Dag 19: Kasane – Livingstone

I dag krydser vi Zambezifloden med færge, som tager os med ind i Zambia. Derefter rejser vi videre til Livingstone, som er en perfekt base for at se både naturskønne områder og at få nogle særdeles storslåede oplevelser.

Der er flere spændende aktiviteter at vælge imellem mens vi er i Livingstone. For at se hele Victoria Falls anbefales det at tage en helikoptertur over området. Her kan du virkelig få at se hvor store disse vandfald er.  

En anden spændende mulighed er at gå til selve vandfaldet. Victoria Falls anses for at være et af verdens vidundere og har et fald på 152,4 meter, hvilket gør, at det genererer vandbrus, der stiger mere end 396 meter op i luften. Med andre ord, uanset hvor du står, kan du ikke undgå at blive våd – meget våd! Hvis det ikke er nok at se på vandfaldene kan du ved lavvandssæsonen, bade enten i Devils Pool, eller Angels Armchair ved foden af vandfaldene.

Du kan også hoppe ombord på et flodcruise, der tager dig op ad Zambezi floden. Her kan du nyde snacks, drinks, en livlig atmosfære og selvfølgelig den smukke solnedgang. Hvis du vil bruge floden til noget andet, kan du tage med på rafting. Zambezi floden betragtes af mange som en af de bedste rafting-floder i verden. Her vil du med sikkerhed mærke adrenalinen pumpe! 

For de mest hårdføre vil et bungee jump ved Victoria Falls utvivlsomt være toppen af kransekagen. Det buldrende brus fra vandfaldet vil med garanti overdøve dit skrig når du er i frit fald over Zambezi. En oplevelse du sent vil glemme!   

Anslået rejsetid: Kasane – Livingstone 3 timer 

Dag 20: Livingstone

Livingstone er en perfekt base for både at se naturskønne områder og at deltage i nogle særdeles spændende oplevelser. Dagen i dag er til fri disposition. Valgmulighederne er mange, så det er bare om at få udnyttet dagen!  

Dag 21-22: Livingstone
Victoria-fallene i Zambia

Victoria vandfaldet i Zambia

Valgmulighederne er mange, så det er bare om at få udnyttet dagen!

Dag 23: Livingstone – Lusaka

I dag starter vi tidligt, omkring kl 06.00. Sidst på eftermiddagen ankommer vi til en privat vildtfarm 30 km udenfor Zambias hovedstad, Lusaka, hvor vi skal overnatte. Her kan vi se zebraer og bøfler, og slappe af ved poolen eller hænge ud i baren. 

Anslået rejsetid: Livingstone – Lusaka: 10 timer

Dag 24: Lusaka – Chipata

Vi fortsætter gennem Zambia, før vi nærmer os grænsen til Malawi. Under turen stopper vi i en lille landsby for at få en smagsprøve på det lokale liv. Her kan vi møde landsbybeboerne, smage på lokal frugt eller købe souvenirs. Vi ankommer til vores overnatningssted, Chipata, om eftermiddagen. 

Anslået rejsetid: Lusaka – Chipata: 10 timer

Dag 25: Chipata – Kande Beach

Vi fortsætter vores eventyr i et nyt land. Efter vi har krydset grænsen til Malawi begiver vi os ned til “The Lake of the Stars” – Lake Malawi. Her vil vi tilbringe fire dage to forskellige steder, hvor vi kan slappe ordentligt af. Svøm i det krystalklare vand, gå en tur langs den endeløse strand, eller du kan snorkle blandt tropiske fisk. Mulighederne er mange.

Anslået rejsetid: Chipata til Mchinji – Kande Beach:10 timer. 

Dag 26: Kande Beach

Dagen i dag er til fri disposition. Du kan tage med på en valgfri snorkeltur til en lille nærliggende ø, hvor der også er mulighed for at fiske eller springe fra klipper. Eller du kan tage med på en interessant og spændende tur til den nærliggende landsby for at opleve det lokale liv. Her vil du garanteret få nye venner! Hvis ikke dette frister kan du blot lade timerne gå mens du døser i solen. 

I aften deltager vi i en traditionel middag hos den lokale høvding, hvor der vil blive serveret et lækkert måltid mad. Du vil sikkert heller ikke kunne undgå at få rystet kroppen til lokal dans i selskab med både store og små. 

Dag 27: Kande Beach – Chitimba

Vi kører videre mod nord langs Lake Malawi til vores næste stop, Chimpata. Her har vi en smuk udsigt over de nærliggende bakker, og Tanzania på den anden side af søen. Vi ankommere om eftermiddagen, så aftenen er til fri disposition. 

Anslået rejsetid: Kande Beach – Chitimba: 5 timer

Dag 28: Chitimba

Vores sidste dag ved Lake Malawi kan bruges til mange ting. Vandreturen på seks timer op til Livingstonia er meget populær blandt rejsende. Når du hele vejen op, vil du blive belønnet med en storslået udsigt over Lake Malawi. Hvis ikke du har lyst til dette, kan du tilbringe tiden på det nærliggende marked og forhandle dig fra den ene bod til den anden. Her har du mulighed for at købe smukt lokalt produceret håndværk. Om aftenen kan vi tage på den lokale pub – rejselederne giver den første omgang!   

Dag 29: Chitimba – Iringa

Dagen starter ved grænseovergangen mellem Malawi og Tanzania, før vi begiver os over nogle fantastiske bjergpas og forbi flere te plantager, som ligger side om side i højlandet. Efter en lang rejsedag ankommer vi til Iringa, hvor vi skal overnatte. 

Anslået rejsetid: Chitimba – Iringa: 11 timer

Dag 30: Iringa – Dar es Salaam

Dagen i dag er en rejsedag mellem Iringa og Dar es Salaam. Nyd det tanzaniske landskab mens vi kører derudaf.  

Anslået rejsetid: Overland truck fra Iringa til Dar es Salaam: 12 timer

Dag 31: Dar es Salaam – Stone Town
Nungwi på Zanzibar

Nungwi på Zanzibar

I dag begiver vi os videre til endnu en fantastisk destination, Zanzibar. Efter to timer på færgen kan vi bruge resten af dagen på at udforske Stone Town, øens hovedstad. Byen er som en lille labyrint med sine mange smalle gader. Der er også mange butikker, der sælger tekstiler, souvenirs og andre typer håndværk. Hvis du er god kan du måske også finde barndomshjemmet til selveste Freddie Mercury, som boede her i sin tidlige barndom. En valgfri aktivitet vi kan anbefale, er at tage en guidet tur til kirken, som tidligere blev brugt som marked for slavehandel. Her vil du få et skræmmende indblik i, hvordan mennesker tidligere blev solgt og brugt som arbejdskraft. Om aftenen anbefales det at tage en tur til det lokale natmarked, hvor du kan smage på flere smagsfulde specialiteter.

Anslået rejsetid: Dar es Salaam – Stone Town: 3 timer

Dag 32: Stone Town – Nungwi

I dag rejser vi mod det nordlige Zanzibar til Nungwi.

På vejen stopper vi ved en krydderiplantage, hvor vi kan tage med på en guidet rundvisning. Et besøg på Zanzibar er ikke fuldendt før man har været på en krydderiplantage. Dine sanser bliver sat på overarbejde, når du får lov til at smage og lugte til diverse spændende krydderier, så som kardemomme, kanel, muskatnød, vaniljestang, citrongræs og andre eksotiske sorter. Det var også krydderiplantagerne, der startede den berygtede slavehandel, Zanzibar er kendt for.  

Når vi ankommer til Nungwi har du eftermiddagen til fri disposition. Zanzibar er kendt for sine fantastiske dykkermuligheder, så hvis du ønsker at prøve dette, så er du det helt rette sted. Du kan også tage på en snorkeltur eller blot slappe af på den fantastiske strand, der er lige uden for hotellet. 

Anslået rejsetid: Stone Town – Nungwi: 4 timer

Dag 33: Nungwi

Dagen i dag er til fri disposition. Om du vil dykke, snorkle, slappe af på stranden eller måske spille en omgang volleyball med lokalbefolkningen, er op til dig! 

Dag 34: Nungwi – Stone Town

I dag rejser vi tilbage til Stone Town for en sidste dag på denne fortryllende ø. 

Anslået rejsetid: Nungwi – Stone Town: 2 timer

Dag 35: Stone Town – Korogwe

I dag vender vi tilbage med færgen til fastlandet, før vi kører videre ind i landet. Læn dig tilbage, dette bliver en hel dag med kørsel. 

Anslået rejsetid: Stone Town – Korogwe: 10 timer. 

Dag 36: Korogwe – Arusha
Elefanter på savannen med Kilimanjaro i bakgrunnen

Elefanter på savannen med Kilimanjaro i baggrunden

Hold udkig efter Kilimanjaro, Afrikas højeste bjerg, mens vi kører i retning af Arusha. Her skal vi overnatte før vi rejser ind i Serengeti.

Anslået rejsetid: Korogwe – Arusha: 7 timer

Dag 37: Arusha – Serengeti National Park

Efter morgenmaden starter vi på vores 3 dages udflugt til Serengeti National Park og Ngorongoro-krateret, to af Afrikas absolut bedste safariområder. Serengeti betragtes af mange som den primære grund til at rejse til Afrika. Lad dit kamera op, medbring kikkerten og tag afsted på safari. Hold godt øje med zebraer, gnuer, løver, elefanter, bøfler, flodheste og mange andre fascinerende dyrearter.   

Serengeti er generelt mindre overfyldt end nogle af de tilsvarende områder i Kenya, så nyd naturen og de endeløse græssletter så godt du kan. Dette bliver et møde med Afrikas dyreliv på helt tæt hold! 

Anslået rejsetid: 7-seters 4×4 Safari Jeep fra Arusha til Serengeti: 8 timer

Dag 38: Serengeti National Park – Ngorongoro

Om morgenen kan du vælge imellem at tage med på endnu en safari eller tage på en valgfri tur med luftballon. Hold øje når piloten fyrer op for ballonen, før du tager turen hen over savannen. Du vil svæve en times tid henover Serengeti mens du har udsigt til det rige dyreliv fra foroven. Når du er landet venter der en morgenmad med bobler. 

Om formiddagen kører vi videre til Ngorongoro Conservation Area, som er kendt for at være Afrikas bedste område til at spotte dyreliv, på grund af den konstante tilførsel af vand i kraterets bund. Udsigten fra kraterkanten er mildest talt fantastisk, så hold øjnene åbne når vi ankommer til vores camp om eftermiddagen. 

Anslået rejsetid: Serengeti National Park – Ngorongoro: 5 timer

Dag 39: Ngorongoro – Arusha

Vi begiver os ned i krateret om morgenen for at se det rige dyreliv som dette område har at byde på. Hold øje med zebraer, gazeller, bøfler og vortesvin. I kraterets mose- og skovområder kan man også finde næsehorn, elefanter, bavianer og aber. Hold kameraet klart i tilfælde af, at du får øje på løver eller enlige leoparder, der bevæger sig hen over savannen. Om formiddagen tager vi afsked med dette fantastiske område og vender næsen tilbage mod Arusha.  

Anslået rejsetid: Ngorongoro – Arusha: 5 timer

Dag 40: Arusha – Nairobi

Vi afslutter denne fantastiske tur med en sidste transportetape til Nairobi, hovedstaden i Kenya. Her tager vi ind til Hotel Boulevard, beliggende centralt i byen. For at undgå unødvendige problemer med videre transport, skal du booke rejse efter kl 21.00 fra Nairobi. Hvis du ønsker at fortsætte din tur, kan vores rejseleder hjælpe dig med dette. 

Anslået rejsetid: Arusha – Nairobi: 7 timer   

Billeder

Cape Town – en af verdens smukkeste byer

De røde sandbanker omgiver den hvide udtørrede jord i den namibiske ørken.

Zebraen er en af de dyrearter man kan se i Etosha National Park.

Mokoro-kano i Okavango-deltaet

Victoria vandfaldene i Zambia.

Nungwi på Zanzibar.

Elefanter på savannen med Kilimanjaro i baggrunden.

Mere information om turen

Rejsetype: 18-to-Thirtysomethings
Du er kun ung en gang. Turene er tempofyldte og pakket med spændende destinationer, der er velegnet til dig i alderen 18-39. 

Fysisk udfordring: Average

Nogle ture indebærer lette vandreture, cykling, rafting eller kajakroning foruden almindelige gåture.  

Serviceniveau Camping

Camping de fleste nætter med nogle få hotelophold. Billig offentlig- og privattransport 

Antal deltagere
Maks. 22, gennemsnitligt 20.

Få hjælp til rejsen

Vores rejsekonsulenter hjælper dig gerne med inspiration, gode råd og planlægning af en rejse ud fra dine ønsker. Vi tror på at personlig rådgivning og udveksling af erfaringer er nøglen til at finde den rejse, der passer perfekt til dig.

Kontakt os

Flere oplevelsesrejser i Afrika

Tjek andre spændende oplevelsesrejser i Afrika!

Safari i Kenya og Tanzania

Safari i Kenya og Tanzania

National Geographic oplevelsestur i Afrika
13 dage – Pris fra kr. 39.900,-
Det er de færreste oplevelser, der kan måle sig med oplevelsen af at se ’de fem store’, også kendt som «the Big Five».

læs mere
Rwanda og Uganda – Gorillaernes rige

Rwanda og Uganda – Gorillaernes rige

National Geographic oplevelsestur i Afrika.
12 dage – Pris fra kr. 39.950 kr
Gennem Rwanda og Ugandas skove går vi på udkig efter gorillaer, chimpanser, guldmarekatte (aber) og andet dyreliv.

læs mere
Madagaskars højdepunkter

Madagaskars højdepunkter

Oplevelsestur i Afrika
14 dage – Pris: fra 12.600 kr
Fantastiske Madagaskar, med sit helt unikke dyre- og planteliv, kan ikke sammenlignes med meget andet. Her kan man opleve søde lemurer, mægtige baobabtræer og farverige kamæleoner.

læs mere
Mystiske Etiopien

Mystiske Etiopien

National Geographic Journeys oplevelsesrejse i Afrika
10 dage – Pris: fra 18.900 kr
Udforsk det dramatiske landskab og den kulturelle mangfoldighed på denne spændende 10-dages oplevelsestur.

læs mere
Kruger to Cape Town

Kruger to Cape Town

Oplevelsesture i Afrika
Pris fra kr. 8.495,-
Oplev Sydafrikas fantastiske højdepunkter på denne eventyrlige oplevelsesrejse

læs mere
18 days South Africa Tour

18 days South Africa Tour

18 days South Africa Tour
Pris fra kr. 14.195,-
Sydafrika er en smeltedigel af imponerende landskab, spændende dyreliv og mangfoldig kultur, alt toppet med et friskt og behageligt klima. Disse elementer gør Sydafrika til et land, man bare må besøge!

læs mere
Mount Kilimanjaro Trek

Mount Kilimanjaro Trek

Oplevelsesture i Afrika
Pris fra kr. 17.500,-
Indtag Afrikas højeste bjerg fra den nordlige del af bjerget. Følg Rongai Route på vej op, før vi bevæger os ned ad den populære Marangu Route, hvor vi kommer til at gå gennem flere forskellige klimazoner, hvorfra alle kan få en smuk udsigt.

læs mere
Culture & Wildlife of Uganda & Rwanda

Culture & Wildlife of Uganda & Rwanda

Oplevelsesture i Afrika
Pris fra kr. 19.245,-
Både Uganda og Rwanda er som en skattekiste, hvad angår spændende oplevelser, specielt efter, at turismen er blomstret påny i regionen.

læs mere
Botswana & Falls Adventure

Botswana & Falls Adventure

Oplevelsesture i Afrika
Pris fra kr. 7.300,-
Denne oplevelsestur tilbyder et fantastisk afrikansk eventyr på blot 8 dage. Indtag det mangfoldige dyreliv og naturen i Zambia, Botswana og Sydafrika under forskellige game drives og andre frivillige aktiviteter.

læs mere
12 Day Uganda Tour

12 Day Uganda Tour

Oplevelsesture i Afrika
Pris fra kr. 13.825,-
“Afrikas Perle” – Uganda byder på en unik vifte af dyreliv, smuk natur og venlige mennesker. På denne oplevelsestur skal vi på vandretur i urskoven på udkig efter gorillaer og chimpanser.

læs mere
24 Day Southern Circle Tour

24 Day Southern Circle Tour

Oplevelsesture i Afrika
Pris fra kr. 16.365,-
Dette er oplevelsesturen for de, som ønsker at opleve højdepunkterne i det sydlige Afrika samt bekvemmelighederne ved at flyve ind og ud af Johannesburg.

læs mere
Serengeti, Falls & Cape Town Adventure

Serengeti, Falls & Cape Town Adventure

Oplevelsesture i Afrika
Pris fra kr. 31.180,-
Lad verdens højeste sandbanker imponere dig, læn dig tilbage i en udhulet mokoro-kano mens du padler tværs over Okavango deltaet og mød de indfødte San-folk i Kalahariørkenen på denne episke oplevelsestur i Afrika.

læs mere
East Africa Overland

East Africa Overland

Oplevelsesture i Afrika
Pris fra kr. 29.995,-
Vi rejser gennem Østafrika på denne spændende oplevelsestur, fra det uforglemmelige dyreliv i Uganda til de gyldne strande på Zanzibar.

læs mere
Kenya & Uganda Gorilla Adventure

Kenya & Uganda Gorilla Adventure

Oplevelsesture i Afrika
Pris fra kr. 19.245,-
Mød bjerggorillaer og andet storslået dyreliv på denne 2-ugers overland oplevelsestur. Kig efter chimpanser i Kalinzu Forest og tag med erfarne guider når vi rejser dybt ind i de ugandiske skove i søgen efter de truede bjerggorillaer.

læs mere
5 day Kruger Park Tour

5 day Kruger Park Tour

Oplevelsesture i Afrika
Pris fra kr. 4750,-
Mpumalanga er et område med store kontraster. I vest grænser det op til tårnhøje, frodige skove, krystalklare vandløb og vandfald, der hamrer ned, før det bevæger sig ned til det flade Lowveldområdet – et af de frodigste områder i verden.

læs mere
Cape & Dunes Overland

Cape & Dunes Overland

Oplevelsesture i Afrika
Pris fra kr. 9.235,-
Rejs gennem det fantastiske ørkenlandskab samt byer, hvor du kan opleve de mange skatte Sydafrika og Namibia kan tilbyde på dette 2 ugers eventyr.

læs mere