Vælg en side

24 Day Southern Circle Tour

Oplevelsesture i Afrika

24 Day Southern Circle Tour

Sydafrika, Botswana, Zambia, Malawi, Mozambique og Zimbabwe – 24 dage

Dette er oplevelsesturen for de, som ønsker at opleve højdepunkterne i det sydlige Afrika samt bekvemmelighederne ved at flyve ind og ud af Johannesburg.

På denne tur kommer du til at besøge flere verdensberømte vartegn, samtidig med, at du vil opleve regionens store mangfoldighed, fra ørkenlandskaber i Botswana til frodige skove i Zambia, te plantager i Malawi og afsidesliggende strande i Mozambique. Du vil opleve moderne byer, landlige gårde og skjulte perler.

Denne tur er koncentreret om nogle af de fineste safariområder i Afrika, heriblandt Chobe, Luangwa og Kruger. Her har du mulighed for at se en bred vifte af dyreliv i deres naturlige habitat.

Rejsefakta

Pris fra kr. 16.365,-

Prisen inkluderer:

 • Lodge (4/5 nætter), hytte (4 nætter), camping (14/15 nætter)
 • 23 morgenmad, 20 frokost og 16 aftensmad
 • Luangwa Nationalpark
 • Lake Malawi
 • Mulanje bjergtur
 • Maputo
 • Kruger Nationalpark
 • Dhow (båd) tur
 • Mozambiques strande
 • Chobe safari
 • Victoria vandfaldene
 • Zambezi kanotur

Prisen inkluderer ikke:

 • Fly t/r Danmark – Sydafrika
 • Måltider, der ikke er angivet
 • Valgfri aktiviteter
 • Evt. visum
 • Rejseforsikring og rejsevaccinationer
 • Drikkepenge til guider og chauffører

Højdepunkter:

 • Safari,
 • Ørken,
 • Frodige skove
 • Te plantager
 • Øde paradisstrande og yderligere safari med fantastiske dyreoplevelser.
Kort: 24 Day Southern Circle Tour

Klik på kortet for at se et større billede

Dagsprogram

Dag 1: Johannesburg – Francistown

Afgang fra Greenfire Lodge Johannesburg klokken 06.30 om morgenen, hvorefter vi rejser direkte til grænsen til Botswana. Når vi er færdige med at gennemgå formaliteterne ved grænsen fortsætter vi til Francistown, hvor vi slår lejr for natten. Om aftenen vil vi gennemgå nogle grundlæggende procedurer for vores kommende tur, mens vi nyder en god middag (ikke inkluderet).

 

Dag 2: Francistown – Chobe National Park
Denne morgen rejser vi gennem Chobe reservatet og op til den mægtige Chobe River, som er forbundet med nationalparken, hvor vi kommer til at se store flokke af elefanter, der er samlet ved flodlejet. Efter en længere safari om eftermiddagen krydser vi grænsen til Zimbabwe, hvor vi vil tilbringe de næste dage i komfortable omgivelser ved Greenfire Lodge Victoria Falls.
Dag 3: Chobe National Park – Victoria Falls
Under vores ophold her vil vi naturligvis få mulighed for at se det fantastiske og storslået Victoria Falls og andre spektakulære seværdigheder i Afrikas ”adrenalinhovedstad”. Dem, der søger spænding kan enten prøve bungee jump, rafting eller en smuk flyvetur over området. En af aftenerne vil vi nyde en traditionel danseopvisning og en «braai» (grill) ved poolen. Den sidste aften vil aftensmaden blive serveret på en lokal restaurant (ikke inkluderet). Når tid er, krydser vi grænsen til Zambia og camper ved flodbredden til Zambezi.
Dag 4: Victoria Falls

Victoria Falls

Victoria Falls

 

Brug dagen på det, du ikke nåede i går.

Dag 5: Victoria Falls – Kafue Camp
Vi krydser broen ved Victoria Falls, hvor vi vil få et sidste glimt af vandfaldet inden vi kommer ind i Zambia. Dagens rejserute tager os gennem det sydlige Zambia ned til den nedre del af Zambezidalen og Kafue, hvor vi vil slå lejr for natten. Slap af ved poolen om eftermiddagen, hvor du kan forberede dig på de kommende dage som vil blive tilbragt i en kano.
Dag 6: Kafue Camp – Kanotur på Zambezi
Zambezi skal have en lille introduktion. Den mægtige og spektakulære flod bugter sig gennem nogle af Afrikas bedste safariområder. Dette gør, at denne kanotur uden tvivl kan beskrives som en af de smukkeste oplevelser på kontinentet. Der er ingen bedre måde at se det opsigtsvækkende dyreliv end fra en kano! Vi vil tilbringe to nætter i området, hvor vi camperer ved flodbredden. På tredjedagen vil vi blive sejlet tilbage til Kafue med båd til et meget kærkomment bad samt en god middag (ikke inkluderet).
Dag 7: Kanotur på Zambezi

Afrikanske elefanter kjøler seg ned i Zambezi-elven

Afrikanske elefanter kjøler seg ned i Zambezi-elven

 

Vi fortsætter kanoeventyret.

Dag 8: Kanotur på Zambezi – Kafue Camp
I dag vil vi blive sejlet tilbage til Kafue med båd til et meget kærkomment bad samt en god middag (ikke inkluderet).
Dag 9: Kafue Camp – Luangwa
Genforenet med vores bil rejser vi gennem Lusaka, hovedstaden i Zambia, før vi begiver os ud på “Great East Road” til vores næste campingplads. I dag vil vi køre det meste af dagen. .
Dag 10: Luangwa – Luangwa National Park

Vores næste stop er ved Luangwa National Park, hvor vi vil campere to nætter ved flodbredden. Dette sted er kendt for sin imponerende bestand af flodheste. Under vores ophold vil vi tage med på en omfattende safari i jagten efter den sky leopard, samt flere andre spændende arter i, hvad der kan betragtes som en af Afrikas bedste parker. Du har også mulighed for at tage med på en nattesafari (ikke inkluderet).

Dag 11: Luangwa National Park

En ny dag i Luangwa Nationalpark og der vil igen være mulighed for at se leoparden.

Dag 12: Luangwa National Park – Lake Malawi
I dag krydser vi den malawiske grænse, hvor vores første stop er Lilongwe, landets hovedstad. Efter vi har handlet diverse nødvendigheder fortsætter vi til Lake Malawi, landets største attraktion. Snorkling, sandstrandene og den venlige lokalbefolkning er absolutte højdepunkter under vores ophold her. Campingen foregår bogstavelig talt på stranden.
Dag 13: Lake Malawi

Lake Malawi

Lake Malawi

 

Udforsk området og Lake Malawi.

Dag 14: Lake Malawi – Mulanje Massivet
Vi vender næsen sydpå mod Mulanje, et imponerende granitbjerg, der rejser sig over 600 meter op fra de nærliggende skove og te plantager. Her vil vi tilbringe to nætter, hvor vi vil få mulighed for at tage på en vandretur, der tager os til toppen af plateauet. Udsigten herfra er enestående!
Dag 15: Mulanje Massivet
Fik du ikke besteget bjerget i går, har du endnu en mulighed i dag.
Dag 16: Mulanje Massivet – Chimoio
Via Blantyre, ankommer vi til Mozambique. Turen tager os gennem Tete-korridoren, tværs over Zambezi og langs bjergkæden, der danner grænsen til Zimbabwe. I nat vil vi campere i vildmarken, i den afsidesliggende region Chimoio.
Dag 17: Chimoio – Vilanculos

Mozambique er kjent for sine øde strender. Her fra Bazaruto ved Vilanculos.

Mozambique er kjent for sine øde strender. Her fra Bazaruto ved Vilanculos.

 

Vi lægger vildmarken bag os, når vi i dag passerer gennem flere livlige og travle landsbyer på vej til kysten. Vores næste stop er Vilanculos, der ligger ved kysten til Det Indiske Ocean. Her kan du nyde udsigten over Bazaruto, de nærliggende øer, beliggende lige ud fra kysten. Overnatning vil finde sted i små huse på stranden, mens middagen i aften vil foregå på en lokal restaurant (ikke inkluderet).

Dag 18: Vilanculos – Inhambane

Vi bevæger os sydpå langs kysten, hvor vores næste stop bliver ved den gamle handelshavn Inhambane. Vi bruger noget af tiden på at udforske det pulserende lokale marked, før vi fortsætter til vores camp på stranden. Her vil vi nyde tre dage i komfortable omgivelser. Under vores ophold her har vi mulighed for at slappe af, snorkle og ikke mindst trave langs de øde strande, som Mozambique er så kendt for.  Den sidste aften vil vi få serveret en velsmagende middag (ikke inkluderet). Dem, der ønsker det har også mulighed for at dykke under vores ophold her (ikke inkluderet).

Dag 19-20: Inhambane
Slap af og nyd strandlivet.
Dag 21: Inhambane – Maputo
I dag krydser vi de enorme flodsletter langs kysten, før vi bevæger os gennem skove fulde af cashewnødder, mod vores sidste stop i Mozambique, hovedstaden Maputo. Middagen i aften er ikke inkluderet.
Dag 22: Maputo – Kruger National Park
Maputo kan bryste sig med en meget interessant, næsten latino lignende kultur med mange gader med cafeer og markeder. Vi vil bruge lidt tid om morgenen til at udforske disse og andre attraktioner i denne storslåede by. Om eftermiddagen er vi tilbage i Sydafrika og Kruger National Park, hvor vi slår lejr for natten.
Dag 23: Kruger National Park – Hazyview

Løve i Kruger National Park

Løve i Kruger National Park

 

Et besøg i Afrika er ikke fuldendt uden at have været i Kruger National Park. Vi tilbringer hele dagen på safari i denne fantastiske nationalpark. Om eftermiddagen rejser vi til Greenfire Lodge Hazyview, hvor vi skal overnatte.

Dag 24: Hazyview – Johannesburg
Vi starter dagen i et afslappet tempo, før vi tager tilbage mod Johannesburg. Vi ankommer til Greenfire Lodge sidst på eftermiddagen.

Billeder

Victoria Falls

Afrikanske elefanter afkøler sig i Zambezi-floden

Lake Malawi

Mozambique er kendt for sine øde strande. Her er det Bazaruto ved Vilanculos.

Løve i Kruger National Park

Mere information om turen

Rejsetype: Overland Explorer
“Overlanding” er uden tvivl den bedste måde at opleve Afrika. Du har ikke noget imod at bo lidt simpelt, hjælpe til med dagens gøremål og samtidig rejse rundt og opleve Afrikas højdepunkter.

Serviceniveau: Camping
Camping de fleste nætter med nogle få hotelophold.

Fysisk utfordring
Turen er velegnet til de fleste, men der kan forekomme nogle udfordrende strækninger .

Antal deltagere
Maks. 17 personer.

Aldersgruppe
Anbefales til personer mellem 18 -55 år

Få hjælp til rejsen

Vores rejsekonsulenter hjælper dig gerne med inspiration, gode råd og planlægning af en rejse ud fra dine ønsker. Vi tror på at personlig rådgivning og udveksling af erfaringer er nøglen til at finde den rejse, der passer perfekt til dig.

Kontakt os

Flere oplevelsesrejser i Afrika

Tjek andre spændende oplevelsesrejser i Afrika!

Safari i Kenya og Tanzania

Safari i Kenya og Tanzania

National Geographic oplevelsestur i Afrika
13 dage – Pris fra kr. 39.900,-
Det er de færreste oplevelser, der kan måle sig med oplevelsen af at se ’de fem store’, også kendt som «the Big Five».

læs mere
Rwanda og Uganda – Gorillaernes rige

Rwanda og Uganda – Gorillaernes rige

National Geographic oplevelsestur i Afrika.
12 dage – Pris fra kr. 39.950 kr
Gennem Rwanda og Ugandas skove går vi på udkig efter gorillaer, chimpanser, guldmarekatte (aber) og andet dyreliv.

læs mere
Madagaskars højdepunkter

Madagaskars højdepunkter

Oplevelsestur i Afrika
14 dage – Pris: fra 12.600 kr
Fantastiske Madagaskar, med sit helt unikke dyre- og planteliv, kan ikke sammenlignes med meget andet. Her kan man opleve søde lemurer, mægtige baobabtræer og farverige kamæleoner.

læs mere
Mystiske Etiopien

Mystiske Etiopien

National Geographic Journeys oplevelsesrejse i Afrika
10 dage – Pris: fra 18.900 kr
Udforsk det dramatiske landskab og den kulturelle mangfoldighed på denne spændende 10-dages oplevelsestur.

læs mere
Kruger to Cape Town

Kruger to Cape Town

Oplevelsesture i Afrika
Pris fra kr. 8.495,-
Oplev Sydafrikas fantastiske højdepunkter på denne eventyrlige oplevelsesrejse

læs mere
18 days South Africa Tour

18 days South Africa Tour

18 days South Africa Tour
Pris fra kr. 14.195,-
Sydafrika er en smeltedigel af imponerende landskab, spændende dyreliv og mangfoldig kultur, alt toppet med et friskt og behageligt klima. Disse elementer gør Sydafrika til et land, man bare må besøge!

læs mere
Mount Kilimanjaro Trek

Mount Kilimanjaro Trek

Oplevelsesture i Afrika
Pris fra kr. 17.500,-
Indtag Afrikas højeste bjerg fra den nordlige del af bjerget. Følg Rongai Route på vej op, før vi bevæger os ned ad den populære Marangu Route, hvor vi kommer til at gå gennem flere forskellige klimazoner, hvorfra alle kan få en smuk udsigt.

læs mere
Culture & Wildlife of Uganda & Rwanda

Culture & Wildlife of Uganda & Rwanda

Oplevelsesture i Afrika
Pris fra kr. 19.245,-
Både Uganda og Rwanda er som en skattekiste, hvad angår spændende oplevelser, specielt efter, at turismen er blomstret påny i regionen.

læs mere
Botswana & Falls Adventure

Botswana & Falls Adventure

Oplevelsesture i Afrika
Pris fra kr. 7.300,-
Denne oplevelsestur tilbyder et fantastisk afrikansk eventyr på blot 8 dage. Indtag det mangfoldige dyreliv og naturen i Zambia, Botswana og Sydafrika under forskellige game drives og andre frivillige aktiviteter.

læs mere
12 Day Uganda Tour

12 Day Uganda Tour

Oplevelsesture i Afrika
Pris fra kr. 13.825,-
“Afrikas Perle” – Uganda byder på en unik vifte af dyreliv, smuk natur og venlige mennesker. På denne oplevelsestur skal vi på vandretur i urskoven på udkig efter gorillaer og chimpanser.

læs mere
Cape Town to the Serengeti

Cape Town to the Serengeti

Oplevelsesture i Afrika
Pris fra kr. 33.100,-
Lad dig fascinere og betage af verdens højeste sandbanker. Læn dig tilbage i de udhulede mokoro-kanoer mens du padler tværs over Okavango Deltaet, og mød de indfødte San-folk i Kalahariørkenen på denne episke tur i Afrika.

læs mere
Serengeti, Falls & Cape Town Adventure

Serengeti, Falls & Cape Town Adventure

Oplevelsesture i Afrika
Pris fra kr. 31.180,-
Lad verdens højeste sandbanker imponere dig, læn dig tilbage i en udhulet mokoro-kano mens du padler tværs over Okavango deltaet og mød de indfødte San-folk i Kalahariørkenen på denne episke oplevelsestur i Afrika.

læs mere
East Africa Overland

East Africa Overland

Oplevelsesture i Afrika
Pris fra kr. 29.995,-
Vi rejser gennem Østafrika på denne spændende oplevelsestur, fra det uforglemmelige dyreliv i Uganda til de gyldne strande på Zanzibar.

læs mere
Kenya & Uganda Gorilla Adventure

Kenya & Uganda Gorilla Adventure

Oplevelsesture i Afrika
Pris fra kr. 19.245,-
Mød bjerggorillaer og andet storslået dyreliv på denne 2-ugers overland oplevelsestur. Kig efter chimpanser i Kalinzu Forest og tag med erfarne guider når vi rejser dybt ind i de ugandiske skove i søgen efter de truede bjerggorillaer.

læs mere
5 day Kruger Park Tour

5 day Kruger Park Tour

Oplevelsesture i Afrika
Pris fra kr. 4750,-
Mpumalanga er et område med store kontraster. I vest grænser det op til tårnhøje, frodige skove, krystalklare vandløb og vandfald, der hamrer ned, før det bevæger sig ned til det flade Lowveldområdet – et af de frodigste områder i verden.

læs mere
Cape & Dunes Overland

Cape & Dunes Overland

Oplevelsesture i Afrika
Pris fra kr. 9.235,-
Rejs gennem det fantastiske ørkenlandskab samt byer, hvor du kan opleve de mange skatte Sydafrika og Namibia kan tilbyde på dette 2 ugers eventyr.

læs mere