Vælg en side

18 days South Africa Tour

Oplevelsesture i Afrika

18 days South Africa Tour

18 dage fra Johannesburg til Cape Town

Sydafrika er en smeltedigel af imponerende landskab, spændende dyreliv og mangfoldig kultur, alt toppet med et friskt og behageligt klima. Disse elementer gør Sydafrika til et land, man bare må besøge!

Landet er på størrelse med Europa med over 3000 kilometer uberørt kyststrækning, foruden klimatiske ekstremer såsom stegende varm ørken og snebedækkede bjergtinder, samt et væld af kulturer. Alt fra bushmen, til et vestligt inspireret præg. Vi besøger landets højdepunkter samtidig med, at vi kommer til at opleve den fantastiske natur landet har at byde på. Vi sover i komfortable hytter i beskyttede områder, i bjergene og på stranden, altid i imponerende omgivelser. Denne tur nydes bedst af dem, der har et åbent sind og en eventyrlysten indstilling.

Rejsefakta

Pris fra kr. 14.195,-

Prisen inkluderer:

 • 16 morgenmad, 2 brunch, 10 frokost, 14 aftensmad
 • 17 nætter i lodge
 • Sengetøj
 • “Big Five” Game Walks
 • Open Vehicle Game Drives
 • Game Reserves/National Parks
 • Kruger National Park
 • Zululand Game Reserve
 • Drakensberg Mountains
 • Swaziland Kingdom
 • Cape Wine Far
 • Garden Route
 • Coastal Hike
 • Cape Town
 • Table Mountain Hike
 • Uspolerede strande
 • San Rock Art
 • Nelson Mandela Museum

Prisen inkluderer ikke:

 • Fly t/r Danmark – Sydafrika
 • Måltider, der ikke er angivet
 • Valgfri aktiviteter
 • Evt. visum
 • Rejseforsikring og rejsevaccinationer
 • Drikkepenge til guider og chauffører

Højdepunkter:

 • Big 5 game walks
 • Kruger Nationalpark
 • Drakensberg Mountains
 • Zwaziland
 • Table Mountain
 • Oplev afrikansk kultur
Kort: 18 day South Africa tour
Klik på kortet for at se et større billede

Billeder og video

Oplev dyrelivet i Kruger National Park.

Turen går også gennem Durban. Foto: michaeljung@163.com

Featherbed Nature Reserve.

Besøg Kap det Gode Håb på en dagstur fra Cape Town.

Rejsen afsluttes i Cape Town. Foto: michaeljung@163.com

Mere information om turen

Rejsetype: Accommodated Overland
Vores overland ture er den bedste måde at se store dele af Afrika. Specialbyggede lastbiler giver os mulighed for at besøge nogle af de fineste højdepunkter i Afrika på en så behagelig måde som mulig. Overnatningen er lidt mere komfortabel end de sædvanlige overland ture.

Serviceniveau: Basic
Enkle og rene overnattingssteder og/eller gode campingpladser.

Fysisk udfordring
Turen er velegnet til de fleste, men der kan forekomme nogle udfordrende strækninger.

Antal deltagere
Maks 17 personer.

Aldersgruppe
Anbefalet for personer mellem 18 – 55 år.

Dagsprogram

Dag 1: Johannesburg – Bush Lodge
Der er afgang i dag kl. 06.30 fra Greenfire Lodge i Johannesburg. Vi rejser den storartede vej til Mpumalanga. Vi stopper for at spise en let frokost i det historiske Dullsroom, før vi i cirkler kører nedad Drakensberg bjergene og ind i Lowveld. De næste to nætter tilbringer vi på Greenfire Bush Lodge, der ligger i et privat reservat inde i det større og mere kendte Kruger National Park, et område, hvor dyrene strejfer naturligt og frit omkring. Lodgen smelter sammen med landskabet og byder på komfortable senge, badeværelser, en forfriskende swimming pool samt fantastisk udsigt over den nærliggende vildmark. Aftensmaden i dag bliver tilberedt på traditionel vis over åben ild.
Dag 2: Bush Lodge
Vanen tro i bushen, starter vi dagen med kaffe og kiks, før vi begiver os ud på safari. Turen vil tage ca. tre timer og gennemføres til fods. Vi kommer ikke til at gå de lange afstande bare for at gå, men for forhåbentligt at få øje på dyrelivet, der befinder sig her. En drifters guide vil være med på hele turen. Før varmen virkelig sætter ind, tager vi tilbage til lodgen til en velsmagende brunch efterfulgt af afslapning. Om aftenen/natten vil vi tage på endnu en safari, denne gang i bil. Vi kommer også til at nyde en «bushbraai» i løbet af aftenen. Dette kan sammenlignes med et ægte grillmåltid over åben ild. Når safarien er slut kan vi læne os tilbage og falde i søvn til lyden af vildmarken.
Dag 3: Panorama Route – Hazyview
Vi står op samtidig med solen og nyder en velsmagende morgenmad, før vi sætter kurs mod højdepunkterne ved Panoramic Route. Vores første stop er ved imponerende Blyde River Vanyon, før vi tager videre mod Bourke’s Luck Potholes, Gods Window og det hyggelige Graskop, hvor vi spiser frokost ved Harry’s Pancake bar. Om eftermiddagen rejser vi videre til Kowyn Pass og en traditionel landsby, hvor vi tilbringer lidt tid med det lokale Shanganfolk. Sidst på dagen ender vi oppe ved Greenfire Lodge Hazyview hvor hytterne er bygget på pæle i skoven. Overnatningsstedet ligger også ved foden af Sabie River. Her vil vi være i to nætter.
Dag 4: Kruger National Park
Se dyrelivet i Kruger National Park.

 Oplev dyrelivet i Kruger National Park.

Endnu en tidlig start i dag betyder at vi hurtigere kan komme afsted til den sydlige del af Kruger National Park til en heldags safari. Langsomt, men sikkert bevæger vi os rundt, mens vi holder udkig efter det spektakulære dyreliv. Selvom vi, det meste af dagen vil være på safari, stopper vi også ved flere udvalgte steder for at stække benene og for at spise brunch. Om eftermiddagen kører vi tilbage til vores lodge.

Dag 5: Swaziland – Zululand

Vi rejser videre sydpå gennem Kingdom of the Swazi, hvor turen i dag tager os gennem spektakulære områder og forbi en række traditionelle landsbyer og markeder. Derefter kører vi ind i Zululand, regionen, der engang blev regeret af Shaka «King of the Zulu’s». Dette er et område fuld af vildtreservater og imponerende landskaber. Vi tilbringer de næste to nætter i vores bushcamp omgivet af en betagende udsigt.

Dag 6: Zululand

Vi har en afslappende start på dagen, før vi har mulighed for at tage med til et nærliggende vildtreservat. Området tilbyder beskyttelse for flere sjældne dyr, herunder det sorte og hvide næsehorn. Vores oplevelse i reservatet vil omfatte en safari til fods, samt en kanosafari ledsaget af vores erfarne guider. Dette betyder, at vi vil opleve området på en mere unik måde end gennem bilruden. Frokosten i dag vil være en picnic i bushen, før vi vender tilbage til vores overnatningssted.

Dag 7-8: Drakensberg

Vi rejser videre ind i landet, hvor vi passerer en stor region med smukke klippeformationer og en spektakulær historie. Denne region har nemlig været tilholdssted for mange historiske krige, hvor Zuluerne, Boerne, briterne og mange andre folkeslag kæmpede om enevælde over Sydafrika. Vores frokostpause bliver på en af de mange berømte slagmarker i området, hvor vi får mulighed for at lære endnu mere om denne fascinerende del af Sydafrikas historie. Om eftermiddagen ankommer vi til de majestætiske Drakensbergbjerge. Her skifter vi til et 4×4 køretøj for en spændende køretur på veje, der snor sig over bjergene. Omsider ankommer vi til Greenfire Lodge Drakensberg. Her tilbringer vi to nætter i hyggelige hytter, hvor vi har mulighed for at vandre i bjergene, udforske området eller blot nyde denne nationale skattekiste, som dette område, om noget, er.

Dag 9-10: Dolphin Coast
Vi starten dagen stille og roligt, når vi begiver os tilbage til vores bus fra bjergene. Derefter bevæger vi os mod det Indiske Ocean. Rejsen i dag vil tage os gennem Natal Midlands, hvor vi vil se mange små håndværks- og kunstbutikker og mange andre attraktioner. Vi stopper for at spise frokost ved Nottingham Road, før vi fortsætter til vores næste overnatningssted, Greenfire Lodge Dolphin Coast, der bogstaveligt talt er placeret på stranden. Her vil de brusende bølger være en konstant del af lydbilledet. En fridag er beregnet med her, så nyd området for alt hvad det er værd. En af aftenerne nyder vi en lokal fiskemiddag på lodgens veranda.
Dag 11-12: Wild Coast
Turen går også via Durban. Foto: michaeljung@163.com

Turen går også via Durban. Foto: michaeljung@163.com

I dag bevæger vi os gennem Durban, før vi følger kysten sydpå ind i et område, der kun kan beskrives som et af de store højdepunkter på denne tur. Området er berømt for sine endeløse uberørte strande, naturlige flodmundinger, store græssletter samt et væld af traditionelle Xhosa landsbyer. Vi tilbringer to nætter på det afsondret Greenfire Lodge, hvor vi vil få masser af tid til at udforske området.

Dag 13: Frontier Country
Vi forlader kystlandskabet, før vi tager dagens første stop ved Nelson Mandelas museum i Umtata. Derefter fortsætter vi til fødestedet for denne verdensberømte landsfader, der formåede at forene Sydafrika. Dagens tur vil tage os ind i området kendt som «Frontier Country» en region, der blev besat i 1820’erne af europæiske immigranter. Dette område er også kendt for de mange krige, der blev udkæmpet her. Vi tilbringer natten i komfortable omgivelser med udsigt til Grahamstown.
Dag 14-15: Garden Route
Featherbed Nature Reserve.

Featherbed Nature Reserve.

Vi ankommer til den berømte Garden Route, hvor vores første stop vil være Tsitsikamma Coastal National Park, hvor vi tager med på en vandretur langs den barske kyst og over hængebroen, der går over Storms River. Endvidere kan de, der har et ønske om at mærke adrenalinen, prøve verdens højeste bungee jump på 216 meter. Derefter passerer vi Plettenberg Bay, før vi ankommer til Greenfire Lodge i Knysna, hvor vi overnatter de næste to nætter. Vores dage her giver os mulighed for at udforske denne store by og de nærliggende attraktioner. Valgfrie udflugter omfatter kajakture, mountainbike tur i skoven, en tur til den lokale landsby og mange flere.

Dag 16-18: Cape Town
Reisen avsluttes i Cape Town. Foto: michaeljung@163.com

Reisen avsluttes i Cape Town. Foto: michaeljung@163.com

Vi starter stille og roligt ud når vi forlader Knysna og rejser gennem Garden Route Lake District, før vi følger «Whale Route» gennem Hermanus og rundt om Hottentots Holland Mountains. Vi ankommer til «moderbyen» Cape Town sidst på eftermiddagen, hvor vi tager ind til Greenfire Lodge Cape Town, et overnatningssted med en god og bekvem placering i byen.
Cape Town er uden tvivl en af verdens smukkeste byer, og her tilbringer vi to hele dage, hvor vi besøger Cape Point, Hout Bay, The Waterfront, afsidesliggende strande, en vingård og mange andre attraktioner. Vi tager også på en vandretur i Table Mountain.
Oplevelsestureen slutter ca. kl. 16.00 på dag 18, på trods af dette er du velkommen til at forlænge dit ophold ved at booke yderligere overnatninger på vores lodge.

Få hjælp til rejsen

Vores rejsekonsulenter hjælper dig gerne med inspiration, gode råd og planlægning af en rejse ud fra dine ønsker. Vi tror på at personlig rådgivning og udveksling af erfaringer er nøglen til at finde den rejse, der passer perfekt til dig.

Brug skemaet herunder eller tag direkte kontakt med en af vores rejsekonsulenter.

Vil du vide mer

Vil du vide mere om 18 days South Africa Tour?

Send os en forespørgsel, så tager vi kontakt til dig så hurtigt som mulig.

Sending

Steffen Gjødesen

Rejsekonsulent
steffen@statravel.dk
Tlf. 86 20 45 26

Ohm Narasak Strobel

Rejsekonsulent
ohm@statravel.dk
Tlf. 86 20 45 25

Flere oplevelsesrejser i Afrika

Tjek andre spændende oplevelsesrejser i Afrika!

Safari i Kenya og Tanzania

National Geographic oplevelsestur i Afrika
13 dage – Pris fra kr. 39.900,-
Det er de færreste oplevelser, der kan måle sig med oplevelsen af at se ’de fem store’, også kendt som «the Big Five».

læs mere

Rwanda og Uganda – Gorillaernes rige

National Geographic oplevelsestur i Afrika.
12 dage – Pris fra kr. 39.950 kr
Gennem Rwanda og Ugandas skove går vi på udkig efter gorillaer, chimpanser, guldmarekatte (aber) og andet dyreliv.

læs mere

Madagaskars højdepunkter

Oplevelsestur i Afrika
14 dage – Pris: fra 12.600 kr
Fantastiske Madagaskar, med sit helt unikke dyre- og planteliv, kan ikke sammenlignes med meget andet. Her kan man opleve søde lemurer, mægtige baobabtræer og farverige kamæleoner.

læs mere

Mystiske Etiopien

National Geographic Journeys oplevelsesrejse i Afrika
10 dage – Pris: fra 18.900 kr
Udforsk det dramatiske landskab og den kulturelle mangfoldighed på denne spændende 10-dages oplevelsestur.

læs mere

Kruger to Cape Town

Oplevelsesture i Afrika
Pris fra kr. 8.495,-
Oplev Sydafrikas fantastiske højdepunkter på denne eventyrlige oplevelsesrejse

læs mere

Mount Kilimanjaro Trek

Oplevelsesture i Afrika
Pris fra kr. 17.500,-
Indtag Afrikas højeste bjerg fra den nordlige del af bjerget. Følg Rongai Route på vej op, før vi bevæger os ned ad den populære Marangu Route, hvor vi kommer til at gå gennem flere forskellige klimazoner, hvorfra alle kan få en smuk udsigt.

læs mere

Culture & Wildlife of Uganda & Rwanda

Oplevelsesture i Afrika
Pris fra kr. 19.245,-
Både Uganda og Rwanda er som en skattekiste, hvad angår spændende oplevelser, specielt efter, at turismen er blomstret påny i regionen.

læs mere

Botswana & Falls Adventure

Oplevelsesture i Afrika
Pris fra kr. 7.300,-
Denne oplevelsestur tilbyder et fantastisk afrikansk eventyr på blot 8 dage. Indtag det mangfoldige dyreliv og naturen i Zambia, Botswana og Sydafrika under forskellige game drives og andre frivillige aktiviteter.

læs mere

12 Day Uganda Tour

Oplevelsesture i Afrika
Pris fra kr. 13.825,-
“Afrikas Perle” – Uganda byder på en unik vifte af dyreliv, smuk natur og venlige mennesker. På denne oplevelsestur skal vi på vandretur i urskoven på udkig efter gorillaer og chimpanser.

læs mere

Cape Town to the Serengeti

Oplevelsesture i Afrika
Pris fra kr. 33.100,-
Lad dig fascinere og betage af verdens højeste sandbanker. Læn dig tilbage i de udhulede mokoro-kanoer mens du padler tværs over Okavango Deltaet, og mød de indfødte San-folk i Kalahariørkenen på denne episke tur i Afrika.

læs mere

24 Day Southern Circle Tour

Oplevelsesture i Afrika
Pris fra kr. 16.365,-
Dette er oplevelsesturen for de, som ønsker at opleve højdepunkterne i det sydlige Afrika samt bekvemmelighederne ved at flyve ind og ud af Johannesburg.

læs mere

Serengeti, Falls & Cape Town Adventure

Oplevelsesture i Afrika
Pris fra kr. 31.180,-
Lad verdens højeste sandbanker imponere dig, læn dig tilbage i en udhulet mokoro-kano mens du padler tværs over Okavango deltaet og mød de indfødte San-folk i Kalahariørkenen på denne episke oplevelsestur i Afrika.

læs mere

Dykkerkursus ud for Cape Towns kyst

Oplevelsesture i Afrika
Pris fra kr. 3.600,-
Går du og spekulerer på, hvad der er at finde under havets overflade? Så er dette 6 dages PADI Open Water dykkerkursus lige noget for dig.

læs mere

East Africa Overland

Oplevelsesture i Afrika
Pris fra kr. 29.995,-
Vi rejser gennem Østafrika på denne spændende oplevelsestur, fra det uforglemmelige dyreliv i Uganda til de gyldne strande på Zanzibar.

læs mere

Kenya & Uganda Gorilla Adventure

Oplevelsesture i Afrika
Pris fra kr. 19.245,-
Mød bjerggorillaer og andet storslået dyreliv på denne 2-ugers overland oplevelsestur. Kig efter chimpanser i Kalinzu Forest og tag med erfarne guider når vi rejser dybt ind i de ugandiske skove i søgen efter de truede bjerggorillaer.

læs mere

5 day Kruger Park Tour

Oplevelsesture i Afrika
Pris fra kr. 4750,-
Mpumalanga er et område med store kontraster. I vest grænser det op til tårnhøje, frodige skove, krystalklare vandløb og vandfald, der hamrer ned, før det bevæger sig ned til det flade Lowveldområdet – et af de frodigste områder i verden.

læs mere

Cape & Dunes Overland

Oplevelsesture i Afrika
Pris fra kr. 9.235,-
Rejs gennem det fantastiske ørkenlandskab samt byer, hvor du kan opleve de mange skatte Sydafrika og Namibia kan tilbyde på dette 2 ugers eventyr.

læs mere