Vælg en side

Verdens største rejsebureau for unge og studerende.

Om STA Travel

I STA Travel har vi rejst og solgt eventyr siden 1979 og vi fortsætter med at udforske verden.

STA Travel Danmark har som mål at være landets største og bedste specialist på jorden rundt-, backpacker- og rundrejser. Vores rejsespecialister har set meget af verden og ønsker at dele sin viden og erfaringer med dig. Vi sælger rejser og oplevelser til folk i alle aldre, men er du ung og/eller studerende kan vi tilbyde de billigste og mest fleksible flybilletter på markedet.

STA Travel er ikke som andre rejsebureauer. Vi tilbyder personlig rådgivning og skræddersyr en unik rejse, der passer til dine ønsker og behov. Fordi vi er globale samarbejder vi med de bedste flyselskaber og har gode aftaler med forskellige leverandører indenfor landtransport, overnatninger og oplevelsesture.

Uanset hvad du søger, så hjælper vi dig – om du er en adrenalin-junkie der ønsker det næste kick, eller du er studerende, der ønsker billige flybilletter. Vi er her for dig!

Hvorfor vælge STA Travel?

Det findes utallige gode grunde til at du skal rejse med os!

  • Vi er de originale – vores eksklusive jorden rundt-billetter har sendt rejsende rundt på kloden i over 35 år.
  • «We know because we go» – vi er rejsende, akkurat som dig. Finder du os ikke på kontoret er vi ude og opleve verden, eller sidder på cafe og planlægger den næste rejse.
  • Verdens førende rejsebureau for studerende – vi er grunden til at studerende ikke søger heltidsjob – det er jo så billigt at rejse, når man er studerende.
  • Superrimelige flybilletter – STA Travel har de beste jorden rundt-billettene for student og ungdom både på pris og fleksibilitet
  • Vi tager ansvar – «we dream big and think local», vi tilbyder oplevelser som ikke bare er autentiske, men også bæredygtige og ansvarsfulde.

Kontakt en af vores rejsekonsulenter, så hjælper vi dig med planlægningen.

Kontakt os

Vores kunder

Vores målgruppe kan egentlig ikke defineres af alder. Vi hjælper alle, men ofte er du i alderen 18-30 år, studerende og sulten efter dit livs rejse.

Vores kunder rejser for at opleve noget nyt, møde nye mennesker og lære mere om sig selv. De ønsker fleksibilitet, god service og er altid frisk på en spændende udfordring.

Vi tror på at rejser er en unik måde at lære på. At møde andre mennesker og kulturer ansigt til ansigt er den bedste måde at lære verden og sig selv bedre at kende.

Vores styrke er personlig service og opfølgning, der vil gøre din tur til noget helt specielt. Tag kontakt til os så hjælper vi dig med dit livs oplevelse!

Få hjælp til rejsen


Vores rejsekonsulenter hjælper dig gerne med inspiration, gode råd og planlægning af en rejse ud fra dine ønsker. Vi tror på at personlig rådgivning og udveksling af erfaringer er nøglen til at finde den rejse, der passer perfekt til dig.

Brug skemaet herunder eller tag direkte kontakt med en af vores rejsekonsulenter.

Vil du vide mer

Vil du vide mere om STA Travel?

Send os en forespørgsel, så tager vi kontakt til dig så hurtigt som mulig.

Sending

Steffen Gjødesen

Salgssupervisor

steffen@statravel.dk

Tlf. 86 20 45 26

Jonas Albæk

Salgschef

jonas@statravel.dk

Tlf. 86 20 45 21

Ohm Narasak Strobel

Rejsekonsulent

ohm@statravel.dk

Tlf. 86 20 45 25

Nyhedsbrev fra STA Travel

Vær den første til at modtage kampagnetilbud og eventyrlige rejsetips fra hele verden.

close-link