Vælg en side

STA Travel er verden største rejsebureau for eventyrlystne

Om STA Travel

I STA Travel har vi rejst og solgt eventyr siden 1979 og vi fortsætter med at udforske verden.

STA Travel Danmark har som mål at være landets største og bedste specialist på jorden rundt-, backpacker- og rundrejser. Vores rejsespecialister har set meget af verden og ønsker at dele sin viden og erfaringer med dig. Vi sælger rejser og oplevelser til folk i alle aldre, men er du ung og/eller studerende kan vi tilbyde de billigste og mest fleksible flybilletter på markedet.

STA Travel er ikke som andre rejsebureauer. Vi tilbyder personlig rådgivning og skræddersyr en unik rejse, der passer til dine ønsker og behov. Fordi vi er globale samarbejder vi med de bedste flyselskaber og har gode aftaler med forskellige leverandører indenfor landtransport, overnatninger og oplevelsesture.

Uanset hvad du søger, så hjælper vi dig – om du er en adrenalin-junkie, der ønsker det næste kick, eller du er studerende, der ønsker billige flybilletter. Vi er her for dig!

 

Hvorfor vælge STA Travel?

Der findes utallige gode grunde til, at du skal rejse med os!

  • Vi er de originale – vores eksklusive jorden rundt-billetter har sendt rejsende rundt på kloden i over 35 år.
  • «We know because we go» – vi er rejsende, akkurat som dig. Finder du os ikke på kontoret er vi ude og opleve verden, eller sidder på cafe og planlægger den næste rejse.
  • Verdens førende rejsebureau for studerende – vi er grunden til at studerende ikke søger heltidsjob – det er jo så billigt at rejse, når man er studerende.
  • Superbillige flybilletter – STA Travel har de bedste jorden rundt-billetter for unge og studerende, både hvad angår pris og fleksibilitet
  • Vi tager ansvar – «we dream big and think local», vi tilbyder oplevelser, der ikke blot er autentiske, men også bæredygtige og ansvarsfulde.

Kontakt en af vores rejsekonsulenter, så hjælper vi dig med planlægningen.

Kontakt os

Vores kunder

Vores målgruppe kan egentlig ikke defineres af alder. Vi hjælper alle, men ofte er du i alderen 18-30 år, studerende og sulten efter dit livs rejse.

Vores kunder rejser for at opleve noget nyt, møde nye mennesker og lære mere om sig selv. De ønsker fleksibilitet, god service og er altid frisk på en spændende udfordring.

Vi tror på at rejser er en unik måde at lære på. At møde andre mennesker og kulturer ansigt til ansigt er den bedste måde at lære verden og sig selv bedre at kende.

Vores styrke er personlig service og opfølgning, der vil gøre din tur til noget helt specielt. Tag kontakt til os og vi hjælper dig med dit livs eventyr!

 

Få hjælp til rejsen

Vores rejsekonsulenter hjælper dig gerne med inspiration, gode råd og planlægning af en rejse ud fra dine ønsker. Vi tror på at personlig rådgivning og udveksling af erfaringer er nøglen til at finde den rejse, der passer perfekt til dig.

Kontakt os