Vælg en side

Slice of Heaven

Jorden rundt rejse

Slice of Heaven

Jorden rundt rejse

København – Reykjavik – New York – Panama City – Los Angeles – Papeete (Tahiti) – Auckland – Manila – Hong Kong // Beijing – København

Start en ubeskrivelig rejse i Island og videre til USA, herunder en sviptur til Panama. Nyd nogle herlige dage på Tahiti før action og aktivitet i New Zealand. Slap af og nyd Filippinerne, før den sidste del af budgettet kan bruges til shopping i Hong Kong samt en oplevelsestur til Beijing.

Pris fra kr. 19.795,-

Anbefalet rejsetid: 3-5 måneder
// = Rejse på egen hånd

Prisen inkluderer skatter og afgifter. Disse billetter gælder kun for studerende, og unge under 26 år. Hvis du ikke er nogle af delene kan vi give dig et prisforslag eller skræddersy efter dine ønsker. Vær opmærksom på, at prisen kan variere efter sæson og tilgængelighed.

Kort

Klik på markøren for mere information om rejsemålene.

De lyse strækninger indikerer at man rejser på egen hånd.

Anbefalede oplevelser

Denne jorden rundt rejse giver mulighed for mange oplevelser undervejs. Her er nogle af vores bedste anbefalinger, som passer ind i denne rejserute.

San Blas ø-eventyr

Hyg jer på en 4-dagestur til øgruppen San Blas i Panama – et sandt paradis. Her kan I snorkle i det krystalklare caribiske hav, eller tag på en bådtur til en traditionel lokal landsby.

California & Vegas Ways

Har du ikke kørekort, men ønsker du stadig at opleve USA’s vestkyst på egen hånd? Så skal du tage et nærmere kig på dette buspas.

Manila to Boracay on a Shoestring

Næste gang du skal på eventyr, så vælg noget, der er anderledes. Meget anderledes! Disse ti dage på den nordlige halvdel af Filippinerne vil give dig oplevelser for livet.

Highlights of the Eastern US & Canada

Tag med på roadtrip i det østlige USA og Canada. Fra New York går turen videre til blandt andet Washington, Toronto, Montreal og Vermont.

Hong Kong til Beijing

Kina tilbyder en bred vifte af historiske attraktioner, naturvidundere, afsidesliggende byer, fantastiske mennesker og urbane oplevelser, som de færreste rejsende kan modstå.

Få hjælp til rejsen

Vores rejsekonsulenter hjælper dig gerne med inspiration, gode råd og planlægning af en rejse ud fra dine ønsker. Vi tror på at personlig rådgivning og udveksling af erfaringer er nøglen til at finde den rejse, der passer perfekt til dig.

Brug skemaet herunder eller tag direkte kontakt med en af vores rejsekonsulenter.

Vil du vide mer

Vil du vide mere om Slice Of Heaven?

Send os en forespørgsel, så tager vi kontakt til dig så hurtigt som mulig.

Sending

Steffen Gjødesen

Salgssupervisor
steffen@statravel.dk
Tlf. 86 20 45 26

Jonas Albæk

Salgschef
jonas@statravel.dk
Tlf. 86 20 45 21

Ohm Narasak Strobel

Rejsekonsulent
ohm@statravel.dk
Tlf. 86 20 45 25

Flere jorden rundt rejser

Tjek andre spændende jorden rundt rejser!

Ingen resultater fundet

Siden du anmodede om kunne ikke findes. Prøv at præciser din søgning, eller brug navigationen ovenfor til at lokalisere indlægget.

Nyhedsbrev fra STA Travel

Vær den første til at modtage kampagnetilbud og eventyrlige rejsetips fra hele verden.

close-link