Vælg en side

Canada

Destinationer

Canada

I Canada finder du tårnhøje bjerge, glinsende gletschere, spektakulære regnskove og afsides strande. Det hele er spredt ud over hele seks tidszoner.

Dette er stedet for mange unikke oplevelser. Her kan du opleve isbjørnen, grizzlybjørnen, hvaler og elge. Canada er også en legeplads for den aktive, hvad enten den står på snowboard i Whistlers bjergene, surfing i Nova Scotia eller en kajaktur på South Nahanni River.

Du kan dog også give dig i kast med mere rolige aktivideter. Tag en vandretur i Vancouvers Stanley Park eller svøm en tur ved Prince Edward Islands lyserøde sandstrande.

Billeder

Tag toget gennem det fantastiske landskab

Montreal by night. Foto: Tourism Quebec
Prøv rafting i Canada
Havneområdet i Vancouver

vores rejser i Canada

Herunder finder du et udvalg af alle vores rejsetyper, hvor Canada enten udgør det hele eller dele af rejseruten.
Kontakt os hvis du vil vide mere om turene!

Sprogkursus i Canada

Sprogkursus i Canada

Vores engelskkurser i Vancouver spænder over alt fra halvdagskurser til intensive kurser med 30 timer i ugen. Disse engelskkurser er også perfekte for dig, som har planer og ambitioner om at tage en Cambridge-eksamen.

læs mere
Roadtrip i USA og Canada

Roadtrip i USA og Canada

Nordamerika er den perfekte destination til roadtrips, og en oplevelse du aldrig vil glemme. Sammen med dine venner er det blot at beslutte, om I vil have en autocamper eller en udlejningsbil.

læs mere
Highlights of the Eastern US & Canada

Highlights of the Eastern US & Canada

Oplevelsestur i Nordamerika
15 dage – fra 13.695 kr
Tag med på roadtrip i det østlige USA og Canada. Fra New York går turen videre til blandt andet Washington, Toronto, Montreal og Vermont.

læs mere
Mighty Canada Ways

Mighty Canada Ways

Buspas i Nordamerika
Pris fra kr. 5.050,-
Med dette buspas får du et indblik i mange af Nordamerikas populære destinationer. Oplev verdensmetropolen New York, storbyerne Toronto og Montreal, universitetsbyen Boston og de mægtige vandfald ved Niagra Falls.

læs mere

Få hjælp til rejsen

Vores rejsekonsulenter hjælper dig gerne med inspiration, gode råd og planlægning af en rejse ud fra dine ønsker. Vi tror på at personlig rådgivning og udveksling af erfaringer er nøglen til at finde den rejse, der passer perfekt til dig.

Kontakt os