Vælg en side

USA

Destinationer

USA

Den amerikanske oplevelse kan omfavne så meget forskelligt. Bluegrass-musik og strande, snedækkede bjergtoppe og redwood-skove, byer fulde af restauranter og den store åbne himmel. 

Ikke mange lande kan prale af så meget naturlig skønhed – bjerge, strande, regnskove, ørkener, canyons og gletschere. Kombineret med fascinerende storbyer venter oplevelserne bare på at blive udforsket.

Oplev naturvidundere som Grand Canyon, Antelope Canyon og Yosemite National Park og lad dig fare vild i storbyer som New York, Los Angeles og Chicago. Glem endelig heller ikke at nyde strandlivet i Miami og Venice Beach!  

Billeder

vores rejser i USA

Herunder finder du en blanding af alle vores rejsetyper, hvor USA enten udgør det hele eller dele af rejseruten..
Kontakt os hvis du vil vide mere om turene!

Sprogkursus i USA

Vil du gerne forberede dit engelsk, samtidig med at du oplever USA? Du kan frit vælge mellem standard og intensive kurser, kurser i forretningsengelsk, Cambridge- eller TOEFL-eksamen.

Roadtrip i USA og Canada

Nordamerika er den perfekte destination til roadtrips, du aldrig vil glemme. Sammen med dine venner skal du bare beslutte, om I vil have en autocamper eller en udlejningsbil.

USA Crossing Ways (fra Los Angeles)

Buspas i Nordamerika
Pris fra kr. 11.450,-
Hæng ud med kendisserne i Los Angeles, fortsæt turen til naturvidunderet Grand Canyon, tag med på en guidet tur i Washington DC, smag på Italien i Philadelphia og fyr resten af dit budget af på shopping i New York.

Coast to Coast Camping Westbound

Oplevelsesrejse i Nordamerika
Pris: fra Pris: fra 20.795 kr.
Yellowstone, the Badlands og Niagara vandfaldene – når du kommer udenfor bygrænserne vil du opleve, at USA er et land, der er defineret af fantastisk vildmark.

Highlights of the Eastern US & Canada

Oplevelsestur i Nordamerika
15 dage – fra 13.695 kr
Tag med på roadtrip i det østlige USA og Canada. Fra New York går turen videre til blandt andet Washington, Toronto, Montreal og Vermont.

Best of the US Express

Best of the US Express
Pris: fra 17.975 kr
Denne spændende 2 ugers campingtur gennem USA dækker næsten alle de største højdepunkter, der findes i dette enorme land.

Camping America’s West

Oplevelsesture i Nordamerika
Pris: fra 18.875 kr
Troede du, at alle hjørner og kroge af The Great American West allerede var blevet udforsket?

Hawaii Island Hopper

Oplevelsesrejse i Nordamerika
13 dage – fra 14.950 kr
Denne fly & drive-tur i Hawaii giver dig alle fordelene ved at rejse på egen hånd.

Højdepunkter i det sydlige USA

Oplevelsesrejse i Nordamerika
9 dage – fra 12.675 kr
Der er ikke mange steder, der kan måle sig med charmen, man finder i de amerikanske sydstater, og denne oplevelsestur viser dig hvorfor.

Into the Land of Elvis Ways

Buspas i Nordamerika
Pris fra kr. 6.950,-
Oplev byerne New Orleans, Memphis, Nashville, Knoxville, Washington DC, Philadelphia og metropolen New York.

Florida Encounter Ways

Buspas i Nordamerika
Pris fra kr. 5.475,-
Vil du opleve en lidt anderledes del af USA? Kombiner de to spændende stater, Louisiana og Florida. Lyt til de mytiske fortællinger om det historiske område i New Orleans og hold udkig efter alligatorer i Everglades nationalpark.

USA Crossing Ways (fra New York)

Buspas i Nordamerika
Pris: fra 11.450 kr
Slå dig løs i ”The Big Apple”, oplev en snert af Italien i Philadelphia, få en guidet tur i Washington DC, oplev naturvidunderet Grand Canyon og sidst men ikke mindst, tag en tur ned ad Hollywood Boulevard, bedre kendt som Walk of Fame.

Mighty Canada Ways

Buspas i Nordamerika
Pris fra kr. 5.050,-
Med dette buspas får du indblik i mange af Nordamerikas populære destinationer. Oplev verdensmetropolen New York, storbyerne Toronto og Montreal, universitetsbyen Boston og de mægtige vandfald ved Niagra Falls.

Eastern USA & Canada Ways

Buspas i Nordamerika
Pris fra kr. 7.250,-
Nyd indtrykkene fra den mægtige metropol New York, mens du slentrer gennem byens gader.

California & Vegas Ways

Buspas i Nordamerika
Pris fra kr. 4.975,-
Har du ikke kørekort, men vil du alligevel opleve USA’s vestkyst på egen hånd? Så skal du tage et nærmere kig på dette buspas.

Atlantic Dream

Oplevelsesrejse i Nordamerika
13 dage – fra 18.500 kr
Rejs fra Miami til travle og spændende New York via smukke Appalacherne og sydstatsperlerne New Orleans, Mississippi og Nashville.

Best of the West

Oplevelsesture i Nordamerika
Pris: fra 14.550 kr
Skyskrabere, Sequoias og den uendelig store himmel er i vente på denne spektakulære oplevelsestur i det vestlige Amerika.