Vælg en side

USA

Destinationer

USA

Den amerikanske oplevelse kan omfavne så meget forskelligt. Bluegrass-musik og strande, snedækkede bjergtoppe og redwood-skove, byer fulde af restauranter og den store åbne himmel. 

Ikke mange lande kan prale af så meget naturlig skønhed – bjerge, strande, regnskove, ørkener, canyons og gletschere. Kombineret med fascinerende storbyer venter oplevelserne bare på at blive udforsket.

Oplev naturvidundere som Grand Canyon, Antelope Canyon og Yosemite National Park og lad dig fare vild i storbyer som New York, Los Angeles og Chicago. Glem endelig heller ikke at nyde strandlivet i Miami og Venice Beach!  

Billeder

vores rejser i USA

Herunder finder du en blanding af alle vores rejsetyper, hvor USA enten udgør det hele eller dele af rejseruten..
Kontakt os hvis du vil vide mere om turene!

Sprogkursus i USA

Vil du gerne forberede dit engelsk, samtidig med at du oplever USA? Du kan frit vælge mellem standard og intensive kurser, kurser i forretningsengelsk, Cambridge- eller TOEFL-eksamen.

Roadtrip i USA og Canada

Nordamerika er den perfekte destination til roadtrips, du aldrig vil glemme. Sammen med dine venner skal du bare beslutte, om I vil have en autocamper eller en udlejningsbil.

USA Crossing Ways (fra Los Angeles)

Buspas i Nordamerika
Pris: fra 11.450kr
Hæng ud med kendisserne i Los Angeles, fortsæt turen til naturvidunderet Grand Canyon, tag med på en guidet tur i Washington DC, smag på Italien i Philadelphia og fyr resten af dit budget af på shopping i New York.

Highlights of the Eastern US & Canada

Oplevelsestur i Nordamerika
15 dage – fra 13.695 kr
Tag med på roadtrip i det østlige USA og Canada. Fra New York går turen videre til blandt andet Washington, Toronto, Montreal og Vermont.

Best of the US Express

Best of the US Express
Pris: fra 17.975 kr
Denne spændende 2 ugers campingtur gennem USA dækker næsten alle de største højdepunkter, der findes i dette enorme land.

Camping America’s West

Oplevelsesture i Nordamerika
Pris: fra 18.875 kr
Troede du, at alle hjørner og kroge af The Great American West allerede var blevet udforsket?

Coast to Coast Camping Westbound

Oplevelsesrejse i Nordamerika
Pris: fra Pris: fra 20.795 kr.
Yellowstone, the Badlands og Niagara vandfaldene – når du kommer udenfor bygrænserne vil du opleve, at USA er et land, der er defineret af fantastisk vildmark.

Hawaii Island Hopper

Oplevelsesrejse i Nordamerika
13 dage – fra 14.950 kr
Denne fly & drive-tur i Hawaii giver dig alle fordelene ved at rejse på egen hånd.

Højdepunkter i det sydlige USA

Oplevelsesrejse i Nordamerika
9 dage – fra 12.675 kr
Der er ikke mange steder, der kan måle sig med charmen, man finder i de amerikanske sydstater, og denne oplevelsestur viser dig hvorfor.

USA Crossing Ways (fra New York)

Buspas i Nordamerika
Pris: fra 11.450 kr
Slå dig løs i ”The Big Apple”, oplev en snert af Italien i Philadelphia, få en guidet tur i Washington DC, oplev naturvidunderet Grand Canyon og sidst men ikke mindst, tag en tur ned ad Hollywood Boulevard, bedre kendt som Walk of Fame.

Mighty Canada Ways

Buspas i Nordamerika
Pris: fra 5.050kr
Med dette buspas får du indblik i mange af Nordamerikas store destinationer. Oplev verdensmetropolen New York, storbyerne Toronto og Montreal, universitetsbyen Boston og de mægtige vandfald ved Niagra Falls.

Eastern USA & Canada Ways

Buspas i Nordamerika
Pris: fra 7.250kr
Nyd indtrykkene fra den mægtige metropol New York, mens du slentrer gennem byens gader.

California & Vegas Ways

Buspas i Nordamerika
Pris: fra 4.975kr
Har du ikke kørekort, men vil du alligevel opleve USA’s vestkyst på egen hånd? Så skal du tage et nærmere kig på dette buspas.

Into the Land of Elvis Ways

Buspas i Nordamerika
Pris: fra 6.950kr
Oplev byerne New Orleans, Memphis, Nashville, Knoxville, Washington DC, Philadelphia og metropolen New York.

Florida Encounter Ways

Buspas i Nordamerika
Pris: fra 5.475kr
Vil du opleve en lidt anderledes del af USA? Så kombiner de to spændende stater, Louisiana og Florida. Lyt til de mytiske fortællinger om det historiske område i New Orleans og led efter alligatorer i Everglades nationalpark.

Atlantic Dream

Oplevelsesrejse i Nordamerika
13 dage – fra 18.500 kr
Rejs fra Miami til travle og spændende New York via smukke Appalacherne og sydstatsperlerne New Orleans, Mississippi og Nashville.

Best of the West

Oplevelsesture i Nordamerika
Pris: fra 14.550 kr
Skyskrabere, Sequoias og den uendelig store himmel er i vente på denne spektakulære oplevelsestur i det vestlige Amerika.