Vælg en side

Nordamerika

Nordamerika – hvor alt er stort! 

Nordamerika strækker sig vidt. Fra grænsen til det Nordlige Ishav i nord til det Caribiske Hav i syd. Det store land kan tilbyde mange varierede og storslåede oplevelser. 

Her finder du store afstande, store byer, store biler, store penge, store måltider og ikke mindst store kontraster. Det er ikke nok bare at besøge storbyerne, bare så man kan sige, at man har været der. 

Forlad ”the beaten track” og oplev nogle af de bedste steder, der er stort set umulige at finde på egen hånd. Nordamerika er så meget mere end Las Vegas, Hollywood og New York. 

Canada

I Canada finder du tårnhøje bjerge, glinsende gletschere, spektakulære regnskove og afsides strande. Det hele er spredt ud over hele seks tidszoner. 

Dette er stedet for mange unikke oplevelser. Her kan du opleve isbjørnen, grizzlybjørnen, hvaler og elge. Canada er også en legeplads for den aktive, hvad enten den står på snowboard i Whistlers bjergene, surfing i Nova Scotia eller en kajaktur på South Nahanni River. 

Læs mere om Canada

USA

Den amerikanske oplevelse kan omfavne så meget forskelligt. Bluegrass-musik og strande, snedækkede bjergtoppe og redwood-skove, byer fulde af restauranter og den store åbne himmel. 

Oplev naturvidundere som Grand Canyon, Antelope Canyon og Yosemite National Park og lad dig fare vild i storbyer som New York, Los Angeles og Chicago. Glem endelig heller ikke at nyde strandlivet i Miami og Venice Beach!  

Læs mere om USA

Oplevelsesturee i Nordamerika 

Her kommer nogle forslag til forskellige oplevelsesture i Nordamerika, som kan give dig ideer og inspiration. Hvis der ikke er nogle af turene, der falder i din smag, så kontakt os endelig, så vi kan skræddersy din drømmerejse! 

Highlights of the Eastern US & Canada

Oplevelsestur i Nordamerika
15 dage – fra 13.695 kr
Tag med på roadtrip i det østlige USA og Canada. Fra New York går turen videre til blandt andet Washington, Toronto, Montreal og Vermont.

Best of the US Express

Best of the US Express
Pris: fra 17.975 kr
Denne spændende 2 ugers campingtur gennem USA dækker næsten alle de største højdepunkter, der findes i dette enorme land.

Camping America’s West

Oplevelsesture i Nordamerika
Pris: fra 18.875 kr
Troede du, at alle hjørner og kroge af The Great American West allerede var blevet udforsket?

Coast to Coast Camping Westbound

Oplevelsesrejse i Nordamerika
Pris: fra Pris: fra 20.795 kr.
Yellowstone, the Badlands og Niagara vandfaldene – når du kommer udenfor bygrænserne vil du opleve, at USA er et land, der er defineret af fantastisk vildmark.

Hawaii Island Hopper

Oplevelsesrejse i Nordamerika
13 dage – fra 14.950 kr
Denne fly & drive-tur i Hawaii giver dig alle fordelene ved at rejse på egen hånd.

Højdepunkter i det sydlige USA

Oplevelsesrejse i Nordamerika
9 dage – fra 12.675 kr
Der er ikke mange steder, der kan måle sig med charmen, man finder i de amerikanske sydstater, og denne oplevelsestur viser dig hvorfor.

Atlantic Dream

Oplevelsesrejse i Nordamerika
13 dage – fra 18.500 kr
Rejs fra Miami til travle og spændende New York via smukke Appalacherne og sydstatsperlerne New Orleans, Mississippi og Nashville.

Best of the West

Oplevelsesture i Nordamerika
Pris: fra 14.550 kr
Skyskrabere, Sequoias og den uendelig store himmel er i vente på denne spektakulære oplevelsestur i det vestlige Amerika.

Buspas i Nordamerika

Hop-on Hop-off buspas inkluderer transport og i nogle tilfælde enkelte aktiviteter. Buspassene giver ofte adgang til diverse rabatter på hostels, ture og oplevelser undervejs på rejsen, samt tilbyder som regel daglige busafgange.

USA Crossing Ways (fra Los Angeles)

Buspas i Nordamerika
Pris fra kr. 11.450,-
Hæng ud med kendisserne i Los Angeles, fortsæt turen til naturvidunderet Grand Canyon, tag med på en guidet tur i Washington DC, smag på Italien i Philadelphia og fyr resten af dit budget af på shopping i New York.

California & Vegas Ways

Buspas i Nordamerika
Pris fra kr. 4.975,-
Har du ikke kørekort, men vil du alligevel opleve USA’s vestkyst på egen hånd? Så skal du tage et nærmere kig på dette buspas.

Into the Land of Elvis Ways

Buspas i Nordamerika
Pris fra kr. 6.950,-
Oplev byerne New Orleans, Memphis, Nashville, Knoxville, Washington DC, Philadelphia og metropolen New York.

Florida Encounter Ways

Buspas i Nordamerika
Pris fra kr. 5.475,-
Vil du opleve en lidt anderledes del af USA? Kombiner de to spændende stater, Louisiana og Florida. Lyt til de mytiske fortællinger om det historiske område i New Orleans og hold udkig efter alligatorer i Everglades nationalpark.

USA Crossing Ways (fra New York)

Buspas i Nordamerika
Pris: fra 11.450 kr
Slå dig løs i ”The Big Apple”, oplev en snert af Italien i Philadelphia, få en guidet tur i Washington DC, oplev naturvidunderet Grand Canyon og sidst men ikke mindst, tag en tur ned ad Hollywood Boulevard, bedre kendt som Walk of Fame.

Mighty Canada Ways

Buspas i Nordamerika
Pris fra kr. 5.050,-
Med dette buspas får du indblik i mange af Nordamerikas populære destinationer. Oplev verdensmetropolen New York, storbyerne Toronto og Montreal, universitetsbyen Boston og de mægtige vandfald ved Niagra Falls.

Eastern USA & Canada Ways

Buspas i Nordamerika
Pris fra kr. 7.250,-
Nyd indtrykkene fra den mægtige metropol New York, mens du slentrer gennem byens gader.

tjek ut vår katalog om Nordamerika

 PDF-fil, 35 mb.
 Språk: Engelsk

Åpne/last ned katalogen

 PDF-fil, 35 mb.
 Språk: Engelsk

Åpne/last ned katalogen

Nyhedsbrev fra STA Travel

Vær den første til at modtage kampagnetilbud og eventyrlige rejsetips fra hele verden.

close-link