Vælg en side

Sydøen i New Zealand

Destinationer

Sydøen

Fjordland er en af de mest dramatiske og smukke dele af New Zealand. Den flotte natur stopper aldrig med at tryllebinde sine rejsende.

Denne særprægede natur har fantastiske fjorde, spektakulære vandfald og snedækkede toppe. Queenstown er kendt for at være verdens adrenalinhovedstad. Om vinteren er her skisæson, og året rundt er der adrenalinaktivideter som faldskærmsudspring, bungyjump, rideture og  rafting.

Er du interesseret i naturlandskaber, så gå ikke glip af Abel Tasman National Park, Fox Glacier og Franz Josef-gletscheren. Christchurch er indgangsporten til Sydøen, og byen giver dig en blanding af historisk elegance og moderne kultur.

 

Topp 6 ting å gjøre på Sørøya

 

  • I Nelson får du med den mangfoldige geografi alt fra gyldne strande til uberørte skove og kupperede bjerge.
  • Abel Tasman National Park er New Zealands mindste nationalpark, og den passer perfekt til både dig, der gerne vil slappe af og dig, der søger nye eventyr.
  • Christchurch lover dig en varieret blanding af historisk elegance og moderne kultur. Denne by er et must på enhver rejserute, da den er indgangsport til Sydøen.
  • Queenstown er kendt som verdens adrenalinhovedstad. Om vinteren er her skisæson, og året rundt er der adrenalinaktivideter som faldskærmsudspring, bungyjump, rideture og rafting.
  • Fjordland er en af de mest dramatiske og smukke dele af New Zealand. Den flotte natur stopper aldrig med at tryllebinde sine rejsende. Den særprægede natur har fantastiske fjorde, spektakulære vandfald og snedækkede toppe.
  • Fox Glacier & Franz Josef. Med sin enorme størrelse føler man sig pludselig meget lille, når man står ved foden af bjergene. Her kan du lægge ud med en af de lettere ture til gletscherne, hvor man passerer gamle floddale med stejle sider, der tydeligt bærer præg af, at gletscherne har trukket sig tilbage.
Fallskjermhopp over Abel Tasman
Helikoptertur ved Mount Cook

Billeder

Dra på kajakktur i Milford Sound for en fantastisk naturopplevelse

Christchurch

Franz Josef-isbreen

Queenstown by night

Shotover Jet i Queenstown

Våre rejser på Sydøen i New Zealand

Herunder finder du en blanding af alle vores rejsetyper, hvor Sørøya enten udgør det hele eller dele af rejseruten..
Kontakt os hvis du vil vide mere om turene!

Udforsk Australia og New Zealand

Udforsk Australia og New Zealand

National Geographic oplevelsestur i Oceanien
22 dager – Pris: fra 63.350 kr
Tag med og oplev ikoniske Sydney, fashionable Melbourne og hyggelige Auckland. Solopgang over sagnomspundne Uluru, oldgamle regnskove, gletsjere, ørken, varme kilder, storbyer, kunst og kultur.

læs mere
Roadtrip i New Zealand

Roadtrip i New Zealand

New Zealand har noget for enhver smag og den bedste måde at opleve landet på, er ved at køre rundt i egen bil, enten en udlejningsbil eller en autocamper.

læs mere
Tranzalpine Back Paddock

Tranzalpine Back Paddock

Buspas i New Zealand
Pris fra kr. 2.500,-
Buspasset starter i storbyen Christchurch, og fører dig videre med Tranzalphine toget til Greymouth. Herfra går turen til Franz Josef og Queenstown.

læs mere
Fush ‘N’ Chups

Fush ‘N’ Chups

Buspas i New Zealand
Pris fra kr. 3.000,-
Buspas i New Zealand – Du vælger selv, hvor på New Zealand du starter dit buspas. Du afslutter din tur i samme by.

læs mere
Buzzy Bee

Buzzy Bee

Buspas i New Zealand
Pris fra kr. 2.500,-
I princippet kan du klare det på 14 dage, men du har hele 12 måneder til at bruge dette buspas! Her ser du stort set alt fra Auckland i nord til Queenstown i syd.

læs mere
Kitchen Sink

Kitchen Sink

Buspas i New Zealand
Pris fra kr. 2.500,-
Rejsen starter i det smukke Bay of Islands, før du stopper i Auckland og tager turen videre mod Wellington via Rotorua og Taupo. Herfra tager du mod den vestlige del af Sydøen og oplever Milford Sound og Franz Josef.

læs mere
South and Sound

South and Sound

Buspas i New Zealand
Pris fra kr. 2.500,-
Dette buspas tager dig rundt til de bedste steder på Sydøen. Du vil opleve fantastiske Milford Sound, lære at surfe, se gletsjere, se hvaler samt prøve at bungee jumpe!

læs mere
Best of New Zealand

Best of New Zealand

Oplevelsestur i New Zealand
21 dage – fra kr. 17.995,-
Cykelture til gamle guldgraverbyer, roning i havkajak til afsides, naturskønne steder samt trekking i fantastiske omgivelser.

læs mere
NZ at its best

NZ at its best

Buspas i New Zealand
Pris fra kr. 3.500,-
Rejs sammen med en hel gruppe af andre rejselystne mennesker og oplev hjertet af både Nord- og Sydøen på New Zealand.

læs mere
Jandal

Jandal

Buspas i New Zealand
Pris fra kr. 2.500,-
Hvis du vil lokkes af vilde delfiner, den historiske by Russell og sandboarding, så er dette buspas lige noget for dig.

læs mere
Highlights of New Zealand

Highlights of New Zealand

Oplevelsesture i New Zealand
Pris fra kr. 18.165,-
På to uger er det næsten umuligt at opleve alt, hvad dette fantastiske land har at byde på. Men med denne tur har du alligevel mulighed for at opleve de største højdepunkter i New Zealand.

læs mere

Få hjælp til rejsen

Vores rejsekonsulenter hjælper dig gerne med inspiration, gode råd og planlægning af en rejse ud fra dine ønsker. Vi tror på at personlig rådgivning og udveksling af erfaringer er nøglen til at finde den rejse, der passer perfekt til dig.

Kontakt os