Vælg en side

NordØEN i New Zealand

Destinationer

NordøEN i New Zealand

Forestil dig et civiliseret samfund, hvor ingen har længere end en halv times kørsel til lækre strande, vandrestier og ferieøer. Kombiner hele molevitten med et solrigt klima, og du begynder at danne dig et billede af Auckland. 

Rotorua er et geotermisk eventyrland, der tilbyder en lang række attraktioner og oplevelser for alle. Hvis du er bare en lille smule fan af Tolkien, er du nødt til at tage til Matamata for at besøge Hobbiton Movie set, hvor du kan se hobitbyen. Er du surfer, skal du uden tvivl tage turen til Raglan. 

New Zealands hovedstad Wellington er placeret mellem en glitrende havn og grønne bakker. Byen er kendt for sin kunst, kultur og skønhed. 

Top 7 over ting at lave på Nordøen: 

 • Auckland
  Forestil dig et civiliseret samfund, hvor ingen har længere end en halv times kørsel til lækre strande, vandrestier og ferieøer. Kombiner hele molevitten med et solrigt klima, og du begynder at danne dig et billede af Auckland. 
 • Northland & Bay of Islands
  Her kan du udforske to vidt forskellige kystlinjer. Vestkysten er robust, mens østkysten er mere sofistikeret og civiliseret. I smukke Bay of Islands kan du svømme med delfiner, dykke, fiske eller blot slappe af i solen. 
 • The Coromandel
  Coromandel Peninsula er alt det, en storby ikke er. Med over 400 kilometer blændende hvide sandstrande finder du et område, der er rustikt, uberørt og afslappet. 
 • Rotorua
  Fra krystalklare bække og magiske skove til fantastiske cykelstier og eksplosive gejsere – Rotorua har alt. Rotorua er et geotermisk eventyrland, der tilbyder en stor mængde seværdigheder og oplevelser for alle. 
 • Hamilton & Waikato
  Hamilton er kendt for sine underjordiske vidundere, sorte surferstrande og bølgende bakker. Er du blot en lille smule fan af Tolkien, er du nødt til at tage til Matamata for at besøge Hobition Movie set, hvor du kan se hobbitbyen. Er du surfer, skal du tage turen til Raglan. 
 • Tongariro World Heritage Park
  New Zealands første nationalpark består af tre vulkaner, som ligger i et landskab med floder, søer og varme kilder. Er du skiløber eller snowboarder, er du nødt til at tage til Ruapehu, der er et af New Zealands bedste skiområder. Tongariro Crossing er en dagstur, der tager dig fra enge til bjergtoppe gennem et surrealistisk landskab af kratere, farvede søer og vulkansten. 
 • Wellington
  New Zealands hovedstad er placeret mellem en glitrende havn og grønne bakker- Wellington er kendt for sin kunst, kultur og skønhed. 
Svøm med delfiner i Bay of Islands
Geysir i Rotorua

Billeder

Tongariro Crossing er en af verdens smukkeste dagsture

Auckland
Svøm med delfiner i Bay of Islands
Cathedral Cove på Coromandel Peninsula. Foto: Legende Photography
Wellington

vores rejser på Nordøya i New Zealand

Herunder finder du en blanding af alle vores rejsetyper, hvor Nordøya enten udgør det hele eller dele af rejseruten.
Kontakt os, hvis du vil vide mere om turene!

Roadtrip i New Zealand

New Zealand har noget for enhver smag og den bedste måde at opleve landet på, er ved at køre rundt i egen bil, enten en udlejningsbil eller en autocamper.

læs mere

Få hjælp til rejsen

Vores rejsekonsulenter hjælper dig gerne med inspiration, gode råd og planlægning af en rejse ud fra dine ønsker. Vi tror på at personlig rådgivning og udveksling af erfaringer er nøglen til at finde den rejse, der passer perfekt til dig.

Brug skemaet herunder eller tag direkte kontakt med en af vores rejsekonsulenter.

Vil du vide mer

Vil du vide mere om Nordøen?

Send os en forespørgsel, så tager vi kontakt til dig så hurtigt som mulig.

Sending

Steffen Gjødesen

Salgssupervisor
steffen@statravel.dk
Tlf. 86 20 45 26

Jonas Albæk

Salgschef
jonas@statravel.dk
Tlf. 86 20 45 21

Ohm Narasak Strobel

Rejsekonsulent
ohm@statravel.dk
Tlf. 86 20 45 25

Nyhedsbrev fra STA Travel

Vær den første til at modtage kampagnetilbud og eventyrlige rejsetips fra hele verden.

close-link