Vælg en side

New Zealand

‘Kia Ora’ og velkommen til New Zealand

New Zealand ligger så langt væk fra Danmark, som du kan komme, og her finder du en kombination af Maori og europæisk kultur.  

Overalt i landet finder du spændende Maoriskatte samt flotte bygninger fra kolonitiden. En gåtur i enhver New Zealandsk by viser dig, hvor kulturelt, mangfoldigt og fascinerende dette land er. 

New Zealand byder på nogle af de reneste naturlandskaber, du nogensinde vil opleve. Fra et spændende dyreliv, vingårde, gletsjere til en stjerneklar himmel. Start helt oppe nordpå, hvor New Zealands politiske historie begyndte, og rejs videre gennem et landskab, der tilbyder dig en blanding af flotte strande, vildtvoksende landområder og geotermiske vidundere.  

Nordøen 

Forestil dig et civiliseret miljø, hvor ingen har længere end en halv times kørsel til lækre strande, vandrestier og ferieøer. Kombiner hele molevitten med et solrigt klima, og du begynder at danne dig et billede af Auckland. 

Rotorua er et geotermisk eventyrland, der tilbyder en lang række attraktioner og oplevelser for alle. Hvis du bare er en lille smule fan af Tolkien, så er du nødt til at tage til Matamata for at besøge Hobbiton Movie set, hvor du kan se hobitbyen. Er du surfer, så skal du uden tvivl tage turen til Raglan. 

Læs mere om Nordøen

 

 

Sydøen 

Fjordland er en af de mest dramatiske og smukke dele af New Zealand. Den flotte natur stopper aldrig med at tryllebinde sine rejsende. 

Denne særprægede natur har fantastiske fjorde, spektakulære vandfald og snedækkede toppe. Queenstown er kendt for at være verdens adrenalinhovedstad. Om vinteren er her skisæson, og året rundt er der adrenalinaktivideter som faldskærmsudspring, bungyjump, rideture og  rafting. 

Læs mere om Sydøen

oplevelsesture i New Zealand

Her følger nogen forslag til ulike oplevelsesture i New Zealand som kan gi dig ideer og inspirasjon.
Dersom ingen av disse faller i smak – ta kontakt med oss, så kan vi skreddersy din drømmerejse!

Highlights of New Zealand

Oplevelsesture i New Zealand
Pris: fra 20.600 kr
Det er umulig å få med seg alt dette fascinerende landet har å by på, på to uker. To uker er jo knapt nok tid til å utforske sin egen hjemby!

Buspas i New Zealand

Hop-on Hop-off buspas inkluderer transport og nogen ganger enkelte aktivideter. Buspasene gir ofte rabatter på hostels og oplevelser underveis, og tilbyr som regel daglige avganger.

Tranzalpine Back Paddock

Buspas i New Zealand
Pris: fra 2.500 kr
Buspasset starter i storbyen Christchurch, og fører dig videre med Tranzalphine toget til Greymouth. Herfra går turen til Franz Josef og Queenstown.

Fush ‘N’ Chups

Buspas i New Zealand
Pris: fra 3.000kr
Buspas i New Zealand – Du vælger selv, hvor på New Zealand du starter dit buspas. Du afslutter din tur i samme by.

Buzzy Bee

Buspas i New Zealand
Pris: fra 2.500kr
I princippet kan du klare det på 14 dage, men du har hele 12 måneder til at bruge dette buspas! Her ser du set alt fra Auckland i nord til Queenstown i syd.

Kitchen Sink

Buspas i New Zealand
Pris: fra 2.500kr.
Rejsen starter i det smukke Bay of Islands, før du stopper i Auckland og tager turen videre mod Wellington via Rotorua og Taupo. Herfra tager du mod vestsiden af sydøen og oplever Milford Sound og Franz Josef.

South and Sound

Buspas i New Zealand
Pris: fra 2.500kr.
Dette buspas tager dig rundt til de bedste steder på Sydøen. Du vil opleve fantastiske Milford Sund, lære at surfe, se gletschere, se hvaler og prøve at bungeejumpe!

Geyserland

Buspas i New Zealand
Pris: fra 1.500kr.
Har du kort tid, men vil gerne se højdepunkterne syd for Auckland? Så vil du med dette buspas opleve Coromandel Peninsula, Waitomo og Rotorua.

Jandal

Buspas i New Zealand
Pris: fra 2.500kr.
Hvis du vil lokkes af vilde delfiner, den historiske by Russell og sandboarding, så er dette buspas lige noget for dig.

Northern Round Up

Buspas i New Zealand
Pris: fra 2.500kr.
«Northern Round up» giver dig det bedste af Nordøen på New Zealand. Du vil se lækre strande i Coromandel, gejsere i Rotorua, opleve Central Volcanic Plateau og Mt. Doom og Horowhenuas frodige landskab.

NZ at its best

Buspas i New Zealand
Pris: fra 3.500kr.
Rejs sammen med en hel gruppe af andre rejselystne mennesker og oplev hjertet af både Nord- og Syden på New Zealand.

tjek ut vår Oceanien-katalog

 PDF-fil, 39 mb.
 Språk: Engelsk

Åpne/last ned katalogen

 PDF-fil, 39 mb.
 Språk: Engelsk

Åpne/last ned katalogen